Zoznam IC objektov 751 – 1000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 751 galaxia  11h 58,9' +42° 34' 1,5' Veľká medvedica
IC 752 galaxia  11h 59,3' +42° 33' 15 Veľká medvedica
IC 753 galaxia  11h 59,2' -00° 30' 0,6' 14 Panna
IC 754 galaxia  11h 59,4' -01° 38' 0,9' 14 Panna
IC 755 galaxia  12h 01,2' +14° 06' 2,7' Vlasy Bereniky
IC 756 galaxia  12h 03,0' +04° 50' 2,1' 15 Panna
IC 757 dvojhviezda  12h 03,4' +52° 39' 13 Veľká medvedica
IC 758 galaxia  12h 04,2' +62° 30' 2,0' 13 Veľká medvedica
IC 759 neidentifikovaný objekt  12h 05,2' +20° 15' Vlasy Bereniky
IC 760 galaxia  12h 05,9' -29° 18' 1,6' Hydra
IC 761 galaxia  12h 06,0' -12° 40' 0,6' 15 Havran
IC 762 galaxia  12h 08,1' +25° 45' 0,6' 15 Vlasy Bereniky
IC 763 galaxia  12h 08,2' +25° 49' 0,8' 15 Vlasy Bereniky
IC 764 galaxia  12h 10,2' -29° 44' 4,8' 12 Hydra
IC 765 dvojhviezda  12h 10,5' +16° 08' Vlasy Bereniky
IC 766 galaxia  12h 10,9' -12° 40' 1,2' 14 Havran
IC 767 galaxia  12h 11,1' +12° 05' 0,6' 15 Panna
IC 768 galaxia  12h 11,9' +12° 08' 1,6' 15 Panna
IC 769 galaxia  12h 12,5' +12° 07' 2,5' 13 Panna
IC 770 neidentifikovaný objekt  12h 13,0' -04° 33' Panna
IC 771 galaxia  12h 15,2' +13° 11' 15 Panna
IC 772 galaxia  12h 15,2' +23° 57' 15 Vlasy Bereniky
IC 773 galaxia  12h 18,1' +06° 08' 1,8' Panna
IC 774 neidentifikovaný objekt  12h 18,8' -06° 46' Panna
IC 775 galaxia  12h 18,9' +12° 55' 1,4' 13,3 Panna
IC 776 galaxia  12h 19,0' +08° 51' 2,1' 14 Panna
IC 777 galaxia  12h 19,4' +28° 18' 1,3' 14 Vlasy Bereniky
IC 778 neidentifikovaný objekt  12h 19,4' +56° 00' Veľká medvedica
IC 779 neidentifikovaný objekt  12h 19,8' +29° 53' Vlasy Bereniky
IC 780 galaxia  12h 19,9' +25° 46' 1,3' 14 Vlasy Bereniky
IC 781 jasná hmlovina  12h 20,1' +14° 58' 1' Vlasy Bereniky
IC 782 galaxia  12h 21,6' +05° 45' 0,6' 15 Panna
IC 783 galaxia  12h 21,6' +15° 45' 1,5' 13,6 Vlasy Bereniky
IC 784 neidentifikovaný objekt  12h 22,6' -04° 39' Panna
IC 785 galaxia  12h 23,0' -13° 14' 0,8' 15 Havran
IC 786 galaxia  12h 23,2' -13° 13' 1,0' 15 Havran
IC 787 galaxia  12h 25,5' +16° 06' 1,0' 15 Vlasy Bereniky
IC 788 neidentifikovaný objekt  12h 26,1' +16° 12' Vlasy Bereniky
IC 789 galaxia  12h 26,3' +07° 27' 15 Panna
IC 790 galaxia  12h 26,5' +09° 01' 0,5' 15 Panna
IC 791 galaxia  12h 27,0' +22° 38' 1,2' 14 Vlasy Bereniky
IC 792 galaxia  12h 27,1' +16° 20' 1,8' 15 Vlasy Bereniky
IC 793 neidentifikovaný objekt  12h 28,0' +09° 26' Panna
IC 794 galaxia  12h 28,1' +12° 06' 1,7' Panna
IC 795 galaxia  12h 28,5' +23° 18' 15 Vlasy Bereniky
IC 796 galaxia  12h 29,4' +16° 24' 1,4' 14 Vlasy Bereniky
IC 797 galaxia  12h 31,9' +15° 07' 1,2' 14 Vlasy Bereniky
IC 798 galaxia  12h 32,5' +15° 24' 15 Vlasy Bereniky
IC 799 neidentifikovaný objekt  12h 33,7' -07° 24' Panna
IC 800 galaxia  12h 33,9' +15° 21' 1,7' Vlasy Bereniky
IC 801 galaxia  12h 33,8' +52° 15' 1,2' 15 Poľovné psy
IC 802 jasná hmlovina  12h 35,8' +74° 15' 1' Drak
IC 803 galaxia  12h 39,6' +16° 36' 0,7' 15 Vlasy Bereniky
IC 804 galaxia  12h 41,3' -05° 01' Panna
IC 805 neidentifikovaný objekt  12h 41,3' +13° 44' Vlasy Bereniky
IC 806 galaxia  12h 42,2' -17° 20' 0,6' 15 Havran
IC 807 galaxia  12h 42,3' -17° 22' 0,3' 15 Havran
IC 808 otvorená hviezdokopa  12h 41,9' +19° 57' Vlasy Bereniky
IC 809 galaxia  12h 42,1' +11° 45' 1,1' 15 Panna
IC 810 galaxia  12h 42,1' +12° 36' 1,7' 15 Panna
IC 811 neidentifikovaný objekt  12h 44,8' -10° 12' Panna
IC 812 neidentifikovaný objekt  12h 44,9' -04° 26' Panna
IC 813 galaxia  12h 45,2' +23° 03' 1,1' 14 Vlasy Bereniky
IC 814 neidentifikovaný objekt  12h 45,6' -08° 06' Panna
IC 815 galaxia  12h 46,4' +11° 53' 0,4' 15 Panna
IC 816 galaxia  12h 46,7' +09° 51' 1,0' 15 Panna
IC 817 galaxia  12h 46,9' +09° 52' 0,3' 15 Panna
IC 818 galaxia  12h 46,6' +29° 44' 1,3' Vlasy Bereniky
IC 819 neidentifikovaný objekt  12h 47,2' +30° 44' Vlasy Bereniky
IC 820 neidentifikovaný objekt  12h 47,2' +30° 43' Vlasy Bereniky
IC 821 galaxia  12h 47,4' +29° 48' 1,4' Vlasy Bereniky
IC 822 galaxia  12h 47,8' +30° 05' 0,4' 16 Vlasy Bereniky
IC 823 objekt neistého typu  12h 47,8' +27° 12' Vlasy Bereniky
IC 824 galaxia  12h 49,7' -04° 34' 0,5' 15 Panna
IC 825 neidentifikovaný objekt  12h 50,3' -05° 23' Panna
IC 826 galaxia  12h 51,3' +31° 04' 0,6' 15 Vlasy Bereniky
IC 827 galaxia  12h 52,0' +16° 17' 1,0' 15 Vlasy Bereniky
IC 828 neidentifikovaný objekt  12h 52,3' -08° 08' Panna
IC 829 galaxia  12h 52,4' -15° 31' 0,4' 15 Havran
IC 830 galaxia  12h 51,2' +53° 41' 0,8' 14 Veľká medvedica
IC 831 galaxia  12h 52,7' +26° 29' 15 Vlasy Bereniky
IC 832 galaxia  12h 53,8' +26° 27' Vlasy Bereniky
IC 833 neidentifikovaný objekt  12h 56,7' -06° 44' Panna
IC 834 neidentifikovaný objekt  12h 56,5' +26° 20' Vlasy Bereniky
IC 835 galaxia  12h 56,9' +26° 29' 0,6' Vlasy Bereniky
IC 836 galaxia  12h 56,0' +63° 37' 1,4' 15 Drak
IC 837 galaxia  12h 57,5' +26° 30' 15 Vlasy Bereniky
IC 838 galaxia  12h 58,2' +26° 24' 14 Vlasy Bereniky
IC 839 galaxia  12h 58,4' +28° 09' Vlasy Bereniky
IC 840 galaxia  12h 58,7' +10° 37' 1,0' 15 Panna
IC 841 neidentifikovaný objekt  12h 59,8' +21° 49' Vlasy Bereniky
IC 842 galaxia  13h 00,6' +29° 01' 15 Vlasy Bereniky
IC 843 galaxia  13h 01,6' +29° 08' 15 Vlasy Bereniky
IC 844 galaxia  13h 03,3' -30° 31' 1,3' Kentaur
IC 845 neidentifikovaný objekt  13h 05,3' +12° 07' Panna
IC 846 galaxia  13h 05,3' +23° 06' 15 Vlasy Bereniky
IC 847 neidentifikovaný objekt  13h 06,0' +53° 41' Veľká medvedica
IC 848 galaxia  13h 07,0' +16° 02' 0,8' 15 Vlasy Bereniky
IC 849 galaxia  13h 07,6' -00° 56' 1,2' 14 Panna
IC 850 galaxia  13h 07,8' -00° 51' 0,8' Panna
IC 851 galaxia  13h 08,5' +21° 02' 1,0' 15 Vlasy Bereniky
IC 852 galaxia  13h 07,6' +60° 09' 1,1' 15 Veľká medvedica
IC 853 galaxia  13h 08,6' +52° 46' 1,3' Veľká medvedica
IC 854 galaxia  13h 09,8' +24° 35' 0,6' 15 Vlasy Bereniky
IC 855 neidentifikovaný objekt  13h 10,6' -04° 29' Panna
IC 856 neidentifikovaný objekt  13h 10,7' +20° 32' Vlasy Bereniky
IC 857 neidentifikovaný objekt  13h 13,8' +17° 05' Vlasy Bereniky
IC 858 galaxia  13h 14,9' +17° 13' 1,7' 15 Vlasy Bereniky
IC 859 galaxia  13h 15,0' +17° 13' 15 Vlasy Bereniky
IC 860 galaxia  13h 15,1' +24° 36' 0,5' 15 Vlasy Bereniky
IC 861 galaxia  13h 15,1' +34° 19' 1,1' 16 Poľovné psy
IC 862 galaxia  13h 16,2' +20° 02' 0,3' 15 Vlasy Bereniky
IC 863 galaxia  13h 17,2' -17° 16' 2,4' Panna
IC 864 galaxia  13h 17,2' +20° 42' 1,1' 16 Vlasy Bereniky
IC 865 neidentifikovaný objekt  13h 17,6' -05° 50' Panna
IC 866 galaxia  13h 17,2' +20° 42' 1,1' 16 Vlasy Bereniky
IC 867 galaxia  13h 17,2' +20° 39' 1,5' 15 Vlasy Bereniky
IC 868 galaxia  13h 17,4' +20° 36' 15 Vlasy Bereniky
IC 869 neidentifikovaný objekt  13h 17,5' +20° 41' Vlasy Bereniky
IC 870 neidentifikovaný objekt  13h 17,5' +20° 36' Vlasy Bereniky
IC 871 galaxia  13h 17,9' +04° 24' 2,1' 15 Panna
IC 872 neidentifikovaný objekt  13h 18,2' +06° 21' Panna
IC 873 galaxia  13h 18,3' +04° 28' 15 Panna
IC 874 galaxia  13h 19,0' -27° 38' 1,2' Hydra
IC 875 galaxia  13h 17,1' +57° 32' 1,9' 13 Veľká medvedica
IC 876 galaxia  13h 18,5' +04° 29' 0,6' 15 Panna
IC 877 neidentifikovaný objekt  13h 19,0' +06° 05' Panna
IC 878 neidentifikovaný objekt  13h 19,0' +06° 07' Panna
IC 879 galaxia  13h 19,7' -27° 26' 1,3' Hydra
IC 880 neidentifikovaný objekt  13h 19,1' +06° 07' Panna
IC 881 galaxia  13h 20,0' +15° 51' 1,7' 15 Vlasy Bereniky
IC 882 galaxia  13h 20,2' +15° 54' 15 Vlasy Bereniky
IC 883 galaxia  13h 20,6' +34° 08' 1,7' Poľovné psy
IC 884 neidentifikovaný objekt  13h 22,9' -12° 44' Panna
IC 885 galaxia  13h 22,6' +21° 19' 0,8' 15 Vlasy Bereniky
IC 886 neidentifikovaný objekt  13h 23,9' -04° 24' Panna
IC 887 neidentifikovaný objekt  13h 24,2' -12° 28' Panna
IC 888 neidentifikovaný objekt  13h 25,8' +13° 45' Panna
IC 889 galaxia  13h 26,6' +11° 52' 15 Panna
IC 890 neidentifikovaný objekt  13h 28,4' -16° 05' Panna
IC 891 galaxia  13h 30,0' +00° 18' 0,3' 15 Panna
IC 892 galaxia  13h 31,8' -02° 43' 1,3' 14 Panna
IC 893 galaxia  13h 31,8' -02° 36' 1,2' 15 Panna
IC 894 galaxia  13h 32,1' +17° 03' 1,0' 15 Vlasy Bereniky
IC 895 neidentifikovaný objekt  13h 32,3' +35° 40' Poľovné psy
IC 896 galaxia  13h 34,1' +04° 52' 1,0' 15 Panna
IC 897 galaxia  13h 33,9' +17° 43' 1,0' 15 Vlasy Bereniky
IC 898 galaxia  13h 34,2' +13° 17' 15 Panna
IC 899 galaxia  13h 34,9' -08° 05' 0,3' 15 Panna
IC 900 galaxia  13h 34,7' +09° 21' 1,7' Panna
IC 901 galaxia  13h 35,7' +13° 20' 1,3' 16 Panna
IC 902 galaxia  13h 36,0' +49° 58' 2,2' 15 Veľká medvedica
IC 903 jasná hmlovina  13h 38,4' -00° 14' 0,3' Panna
IC 904 galaxia  13h 38,6' +00° 32' 1,1' 15 Panna
IC 905 galaxia  13h 40,1' +23° 10' 0,8' 15 Pastier
IC 906 galaxia  13h 40,1' +23° 22' 0,8' 16 Pastier
IC 907 neidentifikovaný objekt  13h 39,5' +50° 43' Veľká medvedica
IC 908 galaxia  13h 41,2' -04° 19' 0,8' 15 Panna
IC 909 galaxia  13h 40,8' +24° 29' 15 Pastier
IC 910 galaxia  13h 41,1' +23° 17' 0,5' 15 Pastier
IC 911 galaxia  13h 41,4' +23° 15' 0,4' 16 Pastier
IC 912 galaxia  13h 41,4' +23° 15' 0,6' 16 Pastier
IC 913 galaxia  13h 41,5' +23° 10' 1,0' 16 Pastier
IC 914 galaxia  13h 41,7' +23° 12' 0,6' 15 Pastier
IC 915 neidentifikovaný objekt  13h 43,5' -17° 20' Panna
IC 916 galaxia  13h 42,6' +24° 28' 0,5' 15 Pastier
IC 917 neidentifikovaný objekt  13h 42,7' +55° 38' Veľká medvedica
IC 918 neidentifikovaný objekt  13h 42,8' +55° 36' Veľká medvedica
IC 919 neidentifikovaný objekt  13h 42,9' +55° 35' Veľká medvedica
IC 920 galaxia  13h 45,5' -12° 34' 0,4' 15 Panna
IC 921 neidentifikovaný objekt  13h 43,2' +55° 40' Veľká medvedica
IC 922 jasná hmlovina  13h 43,3' +55° 36' 0,1' Veľká medvedica
IC 923 neidentifikovaný objekt  13h 43,3' +55° 37' Veľká medvedica
IC 924 neidentifikovaný objekt  13h 45,6' -12° 27' Panna
IC 925 neidentifikovaný objekt  13h 43,4' +55° 36' Veľká medvedica
IC 926 neidentifikovaný objekt  13h 43,5' +55° 39' Veľká medvedica
IC 927 neidentifikovaný objekt  13h 45,9' -12° 28' Panna
IC 928 jasná hmlovina  13h 43,7' +55° 37' 0,1' Veľká medvedica
IC 929 neidentifikovaný objekt  13h 43,7' +55° 39' Veľká medvedica
IC 930 neidentifikovaný objekt  13h 43,8' +55° 41' Veľká medvedica
IC 931 jasná hmlovina  13h 43,8' +55° 37' 0,1' Veľká medvedica
IC 932 neidentifikovaný objekt  13h 43,8' +55° 38' Veľká medvedica
IC 933 galaxia  13h 45,3' +23° 13' 1,3' 15 Pastier
IC 934 neidentifikovaný objekt  13h 44,0' +55° 37' Veľká medvedica
IC 935 neidentifikovaný objekt  13h 44,0' +55° 36' Veľká medvedica
IC 936 neidentifikovaný objekt  13h 44,0' +55° 37' Veľká medvedica
IC 937 neidentifikovaný objekt  13h 44,5' +55° 39' Veľká medvedica
IC 938 neidentifikovaný objekt  13h 44,6' +55° 37' Veľká medvedica
IC 939 galaxia  13h 47,7' +03° 24' 1,0' 15 Panna
IC 940 galaxia  13h 47,9' +03° 27' 15 Panna
IC 941 galaxia  13h 48,5' +24° 00' 15 Pastier
IC 942 galaxia  13h 47,6' +56° 36' 0,3' 15 Veľká medvedica
IC 943 galaxia  13h 50,5' +03° 11' 0,6' 15 Panna
IC 944 galaxia  13h 51,5' +14° 05' 1,7' 15 Pastier
IC 945 galaxia  13h 48,0' +72° 03' 0,5' 16 Malá medvedica
IC 946 galaxia  13h 52,1' +14° 06' 1,0' 14 Pastier
IC 947 galaxia  13h 52,7' +00° 48' 1,7' 14 Panna
IC 948 galaxia  13h 52,4' +14° 05' 1,2' 14 Pastier
IC 949 galaxia  13h 52,2' +22° 31' 1,2' 15 Pastier
IC 950 galaxia  13h 52,4' +14° 29' 1,4' 15 Pastier
IC 951 galaxia  13h 51,7' +51° 00' 1,4' 14 Veľká medvedica
IC 952 galaxia  13h 53,7' +03° 22' 1,4' 15 Panna
IC 953 neidentifikovaný objekt  13h 55,0' -30° 21' Kentaur
IC 954 galaxia  13h 50,0' +71° 10' 1,3' Malá medvedica
IC 955 neidentifikovaný objekt  13h 55,7' -30° 16' Kentaur
IC 956 galaxia  13h 54,7' +20° 43' 16 Pastier
IC 957 neidentifikovaný objekt  13h 56,1' -30° 14' Kentaur
IC 958 objekt neistého typu  13h 55,8' +05° 02' Panna
IC 959 galaxia  13h 56,0' +13° 30' 1,8' 14 Pastier
IC 960 galaxia  13h 56,0' +17° 31' 0,8' 15 Pastier
IC 961 galaxia  13h 55,8' +25° 50' 15 Pastier
IC 962 neidentifikovaný objekt  13h 57,3' +12° 03' Pastier
IC 963 galaxia  13h 57,4' +17° 25' 0,7' 15 Pastier
IC 964 galaxia  13h 57,7' +17° 31' 0,3' 15 Pastier
IC 965 galaxia  13h 57,8' +17° 31' 0,8' 15 Pastier
IC 966 galaxia  13h 58,2' +05° 24' 1,6' 15 Panna
IC 967 galaxia  13h 58,4' +14° 27' 0,7' 15 Pastier
IC 968 neidentifikovaný objekt  14h 00,6' -02° 57' Panna
IC 969 neidentifikovaný objekt  14h 01,8' -04° 11' Panna
IC 970 galaxia  14h 02,5' +14° 33' 1,2' 15 Pastier
IC 971 neidentifikovaný objekt  14h 03,8' -10° 08' Panna
IC 972 planetárna hmlovina  14h 04,4' -17° 15' 0,7' 15 Panna
IC 973 samostatná hviezda  14h 06,5' -05° 29' Panna
IC 974 samostatná hviezda  14h 06,6' -05° 31' Panna
IC 975 neidentifikovaný objekt  14h 07,2' +15° 21' Pastier
IC 976 galaxia  14h 08,7' -01° 09' 1,5' 14 Panna
IC 977 galaxia  14h 08,7' -03° 00' 0,6' 15 Panna
IC 978 galaxia  14h 09,0' -02° 58' 0,8' 15 Panna
IC 979 neidentifikovaný objekt  14h 09,3' +14° 51' Pastier
IC 980 neidentifikovaný objekt  14h 10,4' -07° 21' Panna
IC 981 galaxia  14h 10,5' -04° 10' 0,6' 15 Panna
IC 982 galaxia  14h 10,0' +17° 42' 1,5' Pastier
IC 983 galaxia  14h 10,1' +17° 44' 5,5' Pastier
IC 984 galaxia  14h 10,1' +18° 22' 1,9' 14 Pastier
IC 985 galaxia  14h 11,5' -03° 14' 0,5' 15 Panna
IC 986 neidentifikovaný objekt  14h 11,4' +01° 20' Panna
IC 987 galaxia  14h 11,5' +19° 11' 1,2' 15 Pastier
IC 988 galaxia  14h 14,5' +03° 11' 15 Panna
IC 989 galaxia  14h 14,8' +03° 07' 1,3' 14 Panna
IC 990 galaxia  14h 15,7' +39° 47' 0,6' 15 Pastier
IC 991 galaxia  14h 17,7' -13° 53' 1,4' 13 Panna
IC 992 galaxia  14h 18,3' +00° 53' 1,6' 15 Panna
IC 993 neidentifikovaný objekt  14h 18,1' +11° 16' Pastier
IC 994 galaxia  14h 18,3' +11° 11' 1,4' 15 Pastier
IC 995 galaxia  14h 16,6' +57° 48' 1,4' 14 Veľká medvedica
IC 996 neidentifikovaný objekt  14h 17,0' +57° 39' Veľká medvedica
IC 997 galaxia  14h 19,9' -04° 27' 1,0' 14 Panna
IC 998 neidentifikovaný objekt  14h 20,2' -04° 28' Panna
IC 999 galaxia  14h 19,6' +17° 52' 0,8' 14 Pastier
IC 1000 galaxia  14h 19,7' +17° 51' 0,8' 14 Pastier