Zoznam IC objektov 3751 – 4000

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 3751 galaxia  12h 45,6' +37° 49' 16 Poľovné psy
IC 3752 neidentifikovaný objekt  12h 46,1' +19° 01' Vlasy Bereniky
IC 3753 neidentifikovaný objekt  12h 46,1' +19° 07' Vlasy Bereniky
IC 3754 galaxia  12h 46,2' +08° 21' 1,4' 15 Panna
IC 3755 neidentifikovaný objekt  12h 46,1' +19° 09' Vlasy Bereniky
IC 3756 galaxia  12h 46,3' +11° 53' 0,3' 15 Panna
IC 3757 neidentifikovaný objekt  12h 46,0' +38° 31' Poľovné psy
IC 3758 galaxia  12h 45,9' +40° 47' 15 Poľovné psy
IC 3759 neidentifikovaný objekt  12h 46,3' +20° 47' Vlasy Bereniky
IC 3760 neidentifikovaný objekt  12h 46,4' +11° 52' Panna
IC 3761 neidentifikovaný objekt  12h 46,5' +20° 17' Vlasy Bereniky
IC 3762 neidentifikovaný objekt  12h 46,6' +22° 15' Vlasy Bereniky
IC 3763 neidentifikovaný objekt  12h 46,8' +21° 59' Vlasy Bereniky
IC 3764 neidentifikovaný objekt  12h 47,0' +09° 51' Panna
IC 3765 neidentifikovaný objekt  12h 46,6' +38° 34' Poľovné psy
IC 3766 neidentifikovaný objekt  12h 46,9' +19° 07' Vlasy Bereniky
IC 3767 neidentifikovaný objekt  12h 47,0' +10° 10' Panna
IC 3768 neidentifikovaný objekt  12h 46,7' +40° 36' Poľovné psy
IC 3769 neidentifikovaný objekt  12h 46,8' +40° 28' Poľovné psy
IC 3770 neidentifikovaný objekt  12h 47,3' +09° 12' Panna
IC 3771 neidentifikovaný objekt  12h 46,9' +39° 10' Poľovné psy
IC 3772 galaxia  12h 47,1' +36° 34' 0,6' 16 Poľovné psy
IC 3773 galaxia  12h 47,2' +10° 13' 2,1' 14 Panna
IC 3774 galaxia  12h 46,9' +36° 17' 1,1' 16 Poľovné psy
IC 3775 neidentifikovaný objekt  12h 47,3' +11° 44' Panna
IC 3776 neidentifikovaný objekt  12h 47,2' +22° 29' Vlasy Bereniky
IC 3777 neidentifikovaný objekt  12h 47,4' +09° 09' Panna
IC 3778 galaxia  12h 47,0' +40° 37' 16 Poľovné psy
IC 3779 galaxia  12h 47,3' +12° 10' 15 Panna
IC 3780 neidentifikovaný objekt  12h 47,1' +40° 14' Poľovné psy
IC 3781 neidentifikovaný objekt  12h 47,4' +22° 34' Vlasy Bereniky
IC 3782 neidentifikovaný objekt  12h 47,3' +40° 23' Poľovné psy
IC 3783 galaxia  12h 47,4' +40° 34' 0,6' 14 Poľovné psy
IC 3784 neidentifikovaný objekt  12h 47,9' +19° 23' Vlasy Bereniky
IC 3785 neidentifikovaný objekt  12h 47,9' +19° 17' Vlasy Bereniky
IC 3786 neidentifikovaný objekt  12h 47,6' +39° 03' Poľovné psy
IC 3787 neidentifikovaný objekt  12h 47,7' +40° 37' Poľovné psy
IC 3788 galaxia  12h 48,1' +18° 52' 0,5' 17 Vlasy Bereniky
IC 3789 neidentifikovaný objekt  12h 48,1' +20° 12' Vlasy Bereniky
IC 3790 samostatná hviezda  12h 48,2' +11° 07' Panna
IC 3791 neidentifikovaný objekt  12h 47,5' +54° 27' Veľká medvedica
IC 3792 objekt neistého typu  12h 48,3' +11° 05' Panna
IC 3793 neidentifikovaný objekt  12h 48,2' +19° 09' Vlasy Bereniky
IC 3794 neidentifikovaný objekt  12h 48,4' +19° 10' Vlasy Bereniky
IC 3795 galaxia  12h 48,1' +40° 43' 0,5' 16 Poľovné psy
IC 3796 neidentifikovaný objekt  12h 48,5' +20° 02' Vlasy Bereniky
IC 3797 objekt neistého typu  12h 48,6' +11° 36' Panna
IC 3798 neidentifikovaný objekt  12h 48,7' +09° 14' Panna
IC 3799 galaxia  12h 49,0' -14° 23' 2,5' 14 Havran
IC 3800 neidentifikovaný objekt  12h 48,5' +36° 35' Poľovné psy
IC 3801 objekt neistého typu  12h 49,0' +10° 57' Panna
IC 3802 neidentifikovaný objekt  12h 48,7' +38° 15' Poľovné psy
IC 3803 neidentifikovaný objekt  12h 49,1' +10° 38' Panna
IC 3804 galaxia  12h 48,8' +35° 20' 1,6' Poľovné psy
IC 3805 neidentifikovaný objekt  12h 48,7' +38° 15' Poľovné psy
IC 3806 galaxia  12h 48,9' +14° 54' 1,7' Vlasy Bereniky
IC 3807 neidentifikovaný objekt  12h 49,5' -04° 24' Panna
IC 3808 galaxia  12h 49,0' +40° 36' 0,6' 15 Poľovné psy
IC 3809 neidentifikovaný objekt  12h 49,1' +36° 29' Poľovné psy
IC 3810 neidentifikovaný objekt  12h 49,1' +40° 39' Poľovné psy
IC 3811 neidentifikovaný objekt  12h 49,4' +21° 28' Vlasy Bereniky
IC 3812 galaxia  12h 49,9' -06° 42' 0,8' 15 Panna
IC 3813 galaxia  12h 50,0' -25° 55' 1,5' Hydra
IC 3814 neidentifikovaný objekt  12h 49,5' +20° 03' Vlasy Bereniky
IC 3815 neidentifikovaný objekt  12h 49,6' +19° 16' Vlasy Bereniky
IC 3816 galaxia  12h 49,6' +37° 15' 0,5' 15 Poľovné psy
IC 3817 neidentifikovaný objekt  12h 49,7' +22° 50' Vlasy Bereniky
IC 3818 neidentifikovaný objekt  12h 49,8' +21° 45' Vlasy Bereniky
IC 3819 neidentifikovaný objekt  12h 50,3' -14° 23' Havran
IC 3820 neidentifikovaný objekt  12h 49,7' +37° 07' Poľovné psy
IC 3821 neidentifikovaný objekt  12h 50,0' +20° 58' Vlasy Bereniky
IC 3822 galaxia  12h 50,4' -14° 19' 1,1' 15 Havran
IC 3823 neidentifikovaný objekt  12h 49,7' +40° 53' Poľovné psy
IC 3824 neidentifikovaný objekt  12h 50,5' -14° 26' Havran
IC 3825 neidentifikovaný objekt  12h 50,6' -14° 30' Havran
IC 3826 galaxia  12h 50,7' -09° 00' 0,6' 15 Panna
IC 3827 galaxia  12h 50,8' -14° 29' 0,8' 14 Havran
IC 3828 dvojhviezda  12h 50,4' +37° 57' Poľovné psy
IC 3829 galaxia  12h 52,2' -29° 50' 2,3' Hydra
IC 3830 neidentifikovaný objekt  12h 50,9' +19° 50' Vlasy Bereniky
IC 3831 galaxia  12h 51,3' -14° 34' 1,4' 14 Havran
IC 3832 neidentifikovaný objekt  12h 50,8' +39° 49' Poľovné psy
IC 3833 galaxia  12h 51,5' -13° 19' 1,8' 13 Havran
IC 3834 galaxia  12h 51,5' -14° 13' 0,7' 14 Havran
IC 3835 neidentifikovaný objekt  12h 50,9' +40° 12' Poľovné psy
IC 3836 neidentifikovaný objekt  12h 51,1' +40° 11' Poľovné psy
IC 3837 neidentifikovaný objekt  12h 51,5' +19° 43' Vlasy Bereniky
IC 3838 neidentifikovaný objekt  12h 52,0' -14° 28' Havran
IC 3839 neidentifikovaný objekt  12h 51,8' +20° 25' Vlasy Bereniky
IC 3840 neidentifikovaný objekt  12h 51,8' +21° 44' Vlasy Bereniky
IC 3841 neidentifikovaný objekt  12h 51,8' +22° 21' Vlasy Bereniky
IC 3842 neidentifikovaný objekt  12h 51,6' +40° 22' Poľovné psy
IC 3843 neidentifikovaný objekt  12h 51,7' +39° 00' Poľovné psy
IC 3844 neidentifikovaný objekt  12h 52,1' +39° 49' Poľovné psy
IC 3845 neidentifikovaný objekt  12h 52,2' +38° 37' Poľovné psy
IC 3846 neidentifikovaný objekt  12h 52,7' +13° 39' Vlasy Bereniky
IC 3847 neidentifikovaný objekt  12h 52,6' +22° 04' Vlasy Bereniky
IC 3848 neidentifikovaný objekt  12h 52,7' +21° 25' Vlasy Bereniky
IC 3849 neidentifikovaný objekt  12h 52,6' +40° 46' Poľovné psy
IC 3850 galaxia  12h 52,7' +40° 06' 0,9' 15 Poľovné psy
IC 3851 neidentifikovaný objekt  12h 53,1' +21° 55' Vlasy Bereniky
IC 3852 galaxia  12h 53,1' +35° 47' 1,4' 16 Poľovné psy
IC 3853 neidentifikovaný objekt  12h 53,2' +38° 50' Poľovné psy
IC 3854 neidentifikovaný objekt  12h 53,2' +40° 51' Poľovné psy
IC 3855 neidentifikovaný objekt  12h 53,4' +36° 47' Poľovné psy
IC 3856 neidentifikovaný objekt  12h 53,8' +20° 06' Vlasy Bereniky
IC 3857 neidentifikovaný objekt  12h 53,9' +19° 36' Vlasy Bereniky
IC 3858 neidentifikovaný objekt  12h 53,9' +20° 47' Vlasy Bereniky
IC 3859 otvorená hviezdokopa  12h 54,4' -09° 06' Panna
IC 3860 neidentifikovaný objekt  12h 54,1' +19° 18' Vlasy Bereniky
IC 3861 neidentifikovaný objekt  12h 53,9' +38° 17' Poľovné psy
IC 3862 galaxia  12h 53,8' +36° 06' 1,0' 16 Poľovné psy
IC 3863 neidentifikovaný objekt  12h 53,9' +38° 29' Poľovné psy
IC 3864 neidentifikovaný objekt  12h 54,2' +18° 57' Vlasy Bereniky
IC 3865 neidentifikovaný objekt  12h 54,2' +18° 52' Vlasy Bereniky
IC 3866 otvorená hviezdokopa  12h 54,3' +22° 22' Vlasy Bereniky
IC 3867 neidentifikovaný objekt  12h 54,3' +18° 56' Vlasy Bereniky
IC 3868 neidentifikovaný objekt  12h 54,3' +19° 00' Vlasy Bereniky
IC 3869 neidentifikovaný objekt  12h 54,4' +18° 58' Vlasy Bereniky
IC 3870 neidentifikovaný objekt  12h 54,4' +22° 23' Vlasy Bereniky
IC 3871 neidentifikovaný objekt  12h 54,4' +18° 56' Vlasy Bereniky
IC 3872 neidentifikovaný objekt  12h 54,5' +18° 58' Vlasy Bereniky
IC 3873 neidentifikovaný objekt  12h 54,5' +18° 53' Vlasy Bereniky
IC 3874 neidentifikovaný objekt  12h 54,6' +18° 57' Vlasy Bereniky
IC 3875 neidentifikovaný objekt  12h 54,6' +22° 02' Vlasy Bereniky
IC 3876 neidentifikovaný objekt  12h 54,8' +19° 01' Vlasy Bereniky
IC 3877 neidentifikovaný objekt  12h 54,8' +19° 18' Vlasy Bereniky
IC 3878 neidentifikovaný objekt  12h 54,5' +40° 04' Poľovné psy
IC 3879 galaxia  12h 54,5' +38° 38' 0,6' 16 Poľovné psy
IC 3880 neidentifikovaný objekt  12h 54,8' +22° 30' Vlasy Bereniky
IC 3881 galaxia  12h 54,8' +19° 11' 3,9' 13 Vlasy Bereniky
IC 3882 neidentifikovaný objekt  12h 54,9' +22° 34' Vlasy Bereniky
IC 3883 neidentifikovaný objekt  12h 55,3' -08° 09' Panna
IC 3884 neidentifikovaný objekt  12h 55,0' +19° 41' Vlasy Bereniky
IC 3885 neidentifikovaný objekt  12h 54,7' +37° 09' Poľovné psy
IC 3886 neidentifikovaný objekt  12h 55,0' +19° 01' Vlasy Bereniky
IC 3887 neidentifikovaný objekt  12h 54,7' +40° 18' Poľovné psy
IC 3888 galaxia  12h 54,7' +39° 34' 0,9' 16 Poľovné psy
IC 3889 neidentifikovaný objekt  12h 54,9' +36° 01' Poľovné psy
IC 3890 neidentifikovaný objekt  12h 54,8' +37° 11' Poľovné psy
IC 3891 neidentifikovaný objekt  12h 55,0' +36° 03' Poľovné psy
IC 3892 neidentifikovaný objekt  12h 55,1' +39° 13' Poľovné psy
IC 3893 neidentifikovaný objekt  12h 55,1' +38° 34' Poľovné psy
IC 3894 neidentifikovaný objekt  12h 55,5' +19° 04' Vlasy Bereniky
IC 3895 neidentifikovaný objekt  12h 55,2' +39° 12' Poľovné psy
IC 3896 galaxia  12h 56,6' -50° 19' 2,2' 13 Kentaur
IC 3897 neidentifikovaný objekt  12h 55,3' +39° 40' Poľovné psy
IC 3898 neidentifikovaný objekt  12h 55,4' +37° 35' Poľovné psy
IC 3899 neidentifikovaný objekt  12h 55,7' +20° 38' Vlasy Bereniky
IC 3900 galaxia  12h 55,7' +27° 15' 0,7' Vlasy Bereniky
IC 3901 samostatná hviezda  12h 55,9' +21° 56' Vlasy Bereniky
IC 3902 neidentifikovaný objekt  12h 55,6' +36° 00' Poľovné psy
IC 3903 neidentifikovaný objekt  12h 55,6' +40° 24' Poľovné psy
IC 3904 galaxia  12h 55,9' +36° 18' 0,5' 15 Poľovné psy
IC 3905 neidentifikovaný objekt  12h 56,1' +19° 51' Vlasy Bereniky
IC 3906 neidentifikovaný objekt  12h 55,8' +40° 28' Poľovné psy
IC 3907 neidentifikovaný objekt  12h 56,3' +18° 47' Vlasy Bereniky
IC 3908 neidentifikovaný objekt  12h 56,7' -07° 35' Panna
IC 3909 neidentifikovaný objekt  12h 56,0' +40° 23' Poľovné psy
IC 3910 neidentifikovaný objekt  12h 56,1' +39° 43' Poľovné psy
IC 3911 neidentifikovaný objekt  12h 56,2' +35° 38' Poľovné psy
IC 3912 neidentifikovaný objekt  12h 56,1' +39° 55' Poľovné psy
IC 3913 galaxia  12h 56,5' +27° 17' 0,6' 15 Vlasy Bereniky
IC 3914 neidentifikovaný objekt  12h 56,4' +36° 22' Poľovné psy
IC 3915 neidentifikovaný objekt  12h 56,7' +20° 07' Vlasy Bereniky
IC 3916 galaxia  12h 56,5' +38° 37' 1,1' 16 Poľovné psy
IC 3917 galaxia  12h 56,9' +22° 22' Vlasy Bereniky
IC 3918 neidentifikovaný objekt  12h 56,9' +22° 22' Vlasy Bereniky
IC 3919 neidentifikovaný objekt  12h 56,8' +38° 32' Poľovné psy
IC 3920 neidentifikovaný objekt  12h 56,8' +39° 58' Poľovné psy
IC 3921 neidentifikovaný objekt  12h 57,0' +38° 38' Poľovné psy
IC 3922 neidentifikovaný objekt  12h 57,0' +38° 29' Poľovné psy
IC 3923 neidentifikovaný objekt  12h 57,0' +37° 57' Poľovné psy
IC 3924 neidentifikovaný objekt  12h 57,4' +18° 47' Vlasy Bereniky
IC 3925 neidentifikovaný objekt  12h 57,3' +36° 25' Poľovné psy
IC 3926 neidentifikovaný objekt  12h 57,5' +22° 49' Vlasy Bereniky
IC 3927 galaxia  12h 58,2' -22° 53' 1,4' Hydra
IC 3928 neidentifikovaný objekt  12h 57,3' +40° 26' Poľovné psy
IC 3929 neidentifikovaný objekt  12h 57,7' +20° 24' Vlasy Bereniky
IC 3930 neidentifikovaný objekt  12h 57,4' +38° 46' Poľovné psy
IC 3931 neidentifikovaný objekt  12h 58,0' +19° 37' Vlasy Bereniky
IC 3932 neidentifikovaný objekt  12h 58,1' +19° 35' Vlasy Bereniky
IC 3933 neidentifikovaný objekt  12h 57,9' +36° 39' Poľovné psy
IC 3934 neidentifikovaný objekt  12h 58,3' +18° 50' Vlasy Bereniky
IC 3935 neidentifikovaný objekt  12h 58,2' +26° 23' Vlasy Bereniky
IC 3936 neidentifikovaný objekt  12h 58,3' +19° 03' Vlasy Bereniky
IC 3937 neidentifikovaný objekt  12h 58,4' +18° 49' Vlasy Bereniky
IC 3938 neidentifikovaný objekt  12h 58,4' +18° 45' Vlasy Bereniky
IC 3939 neidentifikovaný objekt  12h 58,5' +18° 45' Vlasy Bereniky
IC 3940 neidentifikovaný objekt  12h 58,3' +35° 50' Poľovné psy
IC 3941 neidentifikovaný objekt  12h 58,2' +39° 46' Poľovné psy
IC 3942 neidentifikovaný objekt  12h 58,3' +36° 06' Poľovné psy
IC 3943 galaxia  12h 58,6' +28° 07' Vlasy Bereniky
IC 3944 neidentifikovaný objekt  12h 58,7' +23° 47' Vlasy Bereniky
IC 3945 neidentifikovaný objekt  12h 58,5' +39° 56' Poľovné psy
IC 3946 galaxia  12h 58,8' +27° 49' 1,0' 13,9 Vlasy Bereniky
IC 3947 galaxia  12h 58,9' +27° 47' Vlasy Bereniky
IC 3948 neidentifikovaný objekt  12h 59,0' +24° 04' Vlasy Bereniky
IC 3949 galaxia  12h 58,9' +27° 50' 1,3' Vlasy Bereniky
IC 3950 neidentifikovaný objekt  12h 59,1' +18° 44' Vlasy Bereniky
IC 3951 neidentifikovaný objekt  12h 59,2' +18° 46' Vlasy Bereniky
IC 3952 neidentifikovaný objekt  12h 58,9' +38° 52' Poľovné psy
IC 3953 neidentifikovaný objekt  12h 59,2' +23° 05' Vlasy Bereniky
IC 3954 neidentifikovaný objekt  12h 59,2' +19° 16' Vlasy Bereniky
IC 3955 galaxia  12h 59,1' +28° 00' Vlasy Bereniky
IC 3956 neidentifikovaný objekt  12h 58,9' +37° 24' Poľovné psy
IC 3957 galaxia  12h 59,1' +27° 46' 16 Vlasy Bereniky
IC 3958 neidentifikovaný objekt  12h 59,2' +24° 02' Vlasy Bereniky
IC 3959 galaxia  12h 59,1' +27° 47' 0,6' Vlasy Bereniky
IC 3960 galaxia  12h 59,1' +27° 51' 0,4' Vlasy Bereniky
IC 3961 galaxia  12h 59,1' +34° 52' 4,2' 13 Poľovné psy
IC 3962 neidentifikovaný objekt  12h 59,3' +23° 40' Vlasy Bereniky
IC 3963 galaxia  12h 59,2' +27° 47' 0,7' Vlasy Bereniky
IC 3964 samostatná hviezda  12h 59,2' +27° 51' Vlasy Bereniky
IC 3965 neidentifikovaný objekt  12h 59,4' +18° 51' Vlasy Bereniky
IC 3966 galaxia  12h 59,3' +35° 52' 0,4' 15 Poľovné psy
IC 3967 galaxia  12h 59,2' +36° 07' 0,4' 15 Poľovné psy
IC 3968 galaxia  12h 59,4' +27° 58' Vlasy Bereniky
IC 3969 neidentifikovaný objekt  12h 59,5' +19° 39' Vlasy Bereniky
IC 3970 neidentifikovaný objekt  12h 59,2' +40° 24' Poľovné psy
IC 3971 neidentifikovaný objekt  12h 59,5' +22° 51' Vlasy Bereniky
IC 3972 neidentifikovaný objekt  12h 59,3' +37° 17' Poľovné psy
IC 3973 galaxia  12h 59,5' +27° 53' Vlasy Bereniky
IC 3974 galaxia  13h 05,3' -35° 20' 2,1' Kentaur
IC 3975 galaxia  12h 59,2' +38° 53' 0,5' 15 Poľovné psy
IC 3976 galaxia  12h 59,5' +27° 51' Vlasy Bereniky
IC 3977 neidentifikovaný objekt  12h 59,3' +36° 48' Poľovné psy
IC 3978 neidentifikovaný objekt  12h 59,6' +19° 38' Vlasy Bereniky
IC 3979 neidentifikovaný objekt  12h 59,4' +36° 20' Poľovné psy
IC 3980 neidentifikovaný objekt  12h 59,3' +39° 09' Poľovné psy
IC 3981 neidentifikovaný objekt  12h 59,4' +37° 14' Poľovné psy
IC 3982 neidentifikovaný objekt  12h 59,3' +40° 05' Poľovné psy
IC 3983 neidentifikovaný objekt  12h 59,3' +39° 15' Poľovné psy
IC 3984 neidentifikovaný objekt  12h 59,7' +19° 38' Vlasy Bereniky
IC 3985 neidentifikovaný objekt  12h 59,7' +19° 35' Vlasy Bereniky
IC 3986 galaxia  13h 01,5' -32° 17' 2,0' Kentaur
IC 3987 neidentifikovaný objekt  12h 59,4' +38° 44' Poľovné psy
IC 3988 neidentifikovaný objekt  12h 59,5' +37° 15' Poľovné psy
IC 3989 neidentifikovaný objekt  12h 59,5' +36° 47' Poľovné psy
IC 3990 galaxia  12h 59,6' +28° 54' 1,3' Vlasy Bereniky
IC 3991 galaxia  12h 59,6' +28° 56' 15 Vlasy Bereniky
IC 3992 neidentifikovaný objekt  12h 59,5' +36° 46' Poľovné psy
IC 3993 neidentifikovaný objekt  12h 59,5' +40° 36' Poľovné psy
IC 3994 neidentifikovaný objekt  12h 59,8' +22° 43' Vlasy Bereniky
IC 3995 neidentifikovaný objekt  12h 59,6' +38° 53' Poľovné psy
IC 3996 neidentifikovaný objekt  12h 59,5' +40° 28' Poľovné psy
IC 3997 neidentifikovaný objekt  12h 59,6' +36° 42' Poľovné psy
IC 3998 galaxia  12h 59,8' +27° 58' 14,7 Vlasy Bereniky
IC 3999 galaxia  13h 00,5' -14° 18' Panna
IC 4000 neidentifikovaný objekt  12h 59,6' +39° 35' Poľovné psy