Zoznam IC objektov 1 – 250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 1 dvojhviezda   0h 08,4' +27° 43' Pegas
IC 2 galaxia   0h 11,0' -12° 49' Veľryba
IC 3 galaxia   0h 12,1' -00° 25' 14,7 Ryby
IC 4 galaxia   0h 13,4' +17° 29' Pegas
IC 5 galaxia   0h 17,4' -09° 33' 0,8' 14 Veľryba
IC 6 galaxia   0h 19,0' -03° 16' 0,5' 14 Ryby
IC 7 neidentifikovaný objekt   0h 19,1' +10° 33' Ryby
IC 8 galaxia   0h 19,1' -03° 13' 0,7' 15 Ryby
IC 9 galaxia   0h 19,7' -14° 07' 0,4' 15 Veľryba
IC 10 galaxia   0h 20,4' +59° 18' 5,1' 10,3 Kasiopeja
IC 11 emisná hmlovina   0h 20,5' +56° 36' 7,4 Kasiopeja
IC 12 galaxia   0h 20,3' -02° 39' 0,7' 16 Ryby
IC 13 galaxia   0h 20,4' +07° 42' 1,6' 15 Ryby
IC 14 neidentifikovaný objekt   0h 22,6' +10° 29' Ryby
IC 15 neidentifikovaný objekt   0h 28,0' -00° 04' Veľryba
IC 16 galaxia   0h 27,9' -13° 05' 0,5' 15 Veľryba
IC 17 galaxia   0h 28,5' +02° 39' 15 Veľryba
IC 18 galaxia   0h 28,6' -11° 34' 0,6' 15 Veľryba
IC 19 galaxia   0h 28,7' -11° 38' 0,6' 15 Veľryba
IC 20 galaxia   0h 28,5' -13° 00' 0,6' 14 Veľryba
IC 21 galaxia   0h 29,2' -00° 10' 0,4' 14 Veľryba
IC 22 galaxia   0h 29,6' -09° 03' 0,6' 15 Veľryba
IC 23 neidentifikovaný objekt   0h 30,9' -12° 44' Veľryba
IC 24 otvorená hviezdokopa   0h 31,2' +30° 51' Androméda
IC 25 galaxia   0h 31,2' -00° 24' 0,8' 15 Veľryba
IC 26 galaxia   0h 31,8' -13° 20' Veľryba
IC 27 neidentifikovaný objekt   0h 33,1' -13° 22' 15,1 Veľryba
IC 28 neidentifikovaný objekt   0h 33,1' -13° 27' Veľryba
IC 29 galaxia   0h 34,2' -02° 11' 0,6' 15 Veľryba
IC 30 galaxia   0h 34,3' -02° 05' 0,4' 15 Veľryba
IC 31 galaxia   0h 34,4' +12° 17' 1,4' 15 Ryby
IC 32 galaxia   0h 35,0' -02° 08' 0,4' 15 Veľryba
IC 33 galaxia   0h 35,1' -02° 08' 0,5' 15 Veľryba
IC 34 galaxia   0h 35,6' +09° 08' 3,4' 14 Ryby
IC 35 galaxia   0h 37,7' +10° 21' 1,3' 15 Ryby
IC 36 neidentifikovaný objekt   0h 37,8' -15° 26' Veľryba
IC 37 galaxia   0h 38,5' -15° 23' 0,7' 15 Veľryba
IC 38 galaxia   0h 38,6' -15° 26' 0,6' 14 Veľryba
IC 39 galaxia   0h 39,1' -14° 10' 12,6 Veľryba
IC 40 galaxia   0h 39,5' +02° 26' 1,2' 15 Veľryba
IC 41 neidentifikovaný objekt   0h 39,7' -14° 10' Veľryba
IC 42 galaxia   0h 41,1' -15° 26' 0,6' 15 Veľryba
IC 43 galaxia   0h 42,4' +29° 38' 2,1' Androméda
IC 44 galaxia   0h 42,2' +00° 51' 0,5' 13,4 Veľryba
IC 45 neidentifikovaný objekt   0h 42,7' +29° 40' Androméda
IC 46 galaxia   0h 43,0' +27° 15' 15 Androméda
IC 47 objekt neistého typu   0h 42,9' -13° 45' Veľryba
IC 48 neidentifikovaný objekt   0h 43,6' -07° 53' Veľryba
IC 49 galaxia   0h 44,0' +01° 51' 1,9' Veľryba
IC 50 galaxia   0h 46,2' -09° 30' 0,6' 14 Veľryba
IC 51 galaxia   0h 46,4' -13° 26' 1,0' 13 Veľryba
IC 52 galaxia   0h 48,4' +04° 06' 1,2' 15 Ryby
IC 53 neidentifikovaný objekt   0h 50,5' +10° 37' Ryby
IC 54 dvojhviezda   0h 50,8' -02° 17' Veľryba
IC 55 galaxia   0h 51,7' +07° 43' 0,5' 14 Ryby
IC 56 galaxia   0h 51,5' -12° 51' 1,3' Veľryba
IC 57 galaxia   0h 54,8' +11° 50' 1,1' 16 Ryby
IC 58 galaxia   0h 55,1' -13° 41' 0,6' 15 Veľryba
IC 59 jasná hmlovina   0h 56,7' +61° 04' 10' Kasiopeja
IC 60 galaxia   0h 56,1' -13° 23' 0,6' 15 Veľryba
IC 61 galaxia   0h 57,1' +07° 31' 1,5' 15 Ryby
IC 62 galaxia   0h 58,7' +11° 49' 1,0' 15 Ryby
IC 63 jasná hmlovina   0h 59,5' +60° 49' 10' Kasiopeja
IC 64 galaxia   0h 59,4' +27° 03' 1,3' 16 Ryby
IC 65 galaxia   1h 00,9' +47° 41' 4,3' 13 Androméda
IC 66 galaxia   1h 00,5' +30° 48' 1,1' 15 Ryby
IC 67 neidentifikovaný objekt   1h 00,3' -06° 55' Veľryba
IC 68 neidentifikovaný objekt   1h 00,4' -06° 57' Veľryba
IC 69 galaxia   1h 01,4' +31° 03' 15 Ryby
IC 70 neidentifikovaný objekt   1h 01,1' +00° 03' Veľryba
IC 71 neidentifikovaný objekt   1h 01,3' -06° 47' Veľryba
IC 72 neidentifikovaný objekt   1h 01,5' -06° 46' Veľryba
IC 73 galaxia   1h 04,9' +04° 46' 15 Ryby
IC 74 galaxia   1h 05,9' +04° 05' 15 Ryby
IC 75 galaxia   1h 07,2' +10° 51' 1,6' 15 Ryby
IC 76 galaxia   1h 08,2' -04° 32' 0,7' 15 Veľryba
IC 77 galaxia   1h 08,7' -15° 25' Veľryba
IC 78 galaxia   1h 08,8' -15° 51' Veľryba
IC 79 galaxia   1h 08,8' -15° 57' 0,7' Veľryba
IC 80 galaxia   1h 08,9' -15° 24' Veľryba
IC 81 neidentifikovaný objekt   1h 09,2' -01° 41' Veľryba
IC 82 galaxia   1h 09,1' -16° 00' Veľryba
IC 83 galaxia   1h 10,5' +01° 41' 0,5' 15 Veľryba
IC 84 galaxia   1h 11,5' +01° 39' 15 Veľryba
IC 85 neidentifikovaný objekt   1h 11,8' -00° 28' Veľryba
IC 86 galaxia   1h 13,5' -16° 14' Veľryba
IC 87 galaxia   1h 14,3' +00° 46' 15 Veľryba
IC 88 neidentifikovaný objekt   1h 14,5' +00° 48' Veľryba
IC 89 galaxia   1h 16,1' +04° 18' 2,3' Ryby
IC 90 galaxia   1h 16,5' -07° 58' 0,5' 14 Veľryba
IC 91 neidentifikovaný objekt   1h 18,7' +02° 33' Veľryba
IC 92 galaxia   1h 19,9' +32° 46' 0,7' 15 Ryby
IC 93 galaxia   1h 19,0' -17° 04' 1,2' 14 Veľryba
IC 94 neidentifikovaný objekt   1h 20,1' +32° 42' Ryby
IC 95 neidentifikovaný objekt   1h 19,3' -12° 34' Veľryba
IC 96 neidentifikovaný objekt   1h 20,3' +29° 40' Ryby
IC 97 neidentifikovaný objekt   1h 20,0' +14° 51' Ryby
IC 98 galaxia   1h 21,0' -12° 37' 0,6' 15 Veľryba
IC 99 galaxia   1h 22,5' -12° 57' 0,5' 15 Veľryba
IC 100 neidentifikovaný objekt   1h 22,9' -04° 39' Veľryba
IC 101 galaxia   1h 24,1' +09° 56' 1,6' 15 Ryby
IC 102 galaxia   1h 24,4' +09° 54' 1,0' 16 Ryby
IC 103 galaxia   1h 24,6' +02° 02' 1,4' 15 Veľryba
IC 104 dvojhviezda   1h 24,6' -01° 27' Veľryba
IC 105 galaxia   1h 24,7' +02° 05' 16 Veľryba
IC 106 neidentifikovaný objekt   1h 24,7' -01° 35' Veľryba
IC 107 galaxia   1h 25,2' +14° 53' 1,2' 15 Ryby
IC 108 galaxia   1h 24,7' -12° 38' 0,8' 15 Veľryba
IC 109 galaxia   1h 25,2' +02° 04' 1,3' 15 Veľryba
IC 110 neidentifikovaný objekt   1h 25,9' +33° 30' Ryby
IC 111 neidentifikovaný objekt   1h 26,0' +33° 29' Ryby
IC 112 galaxia   1h 26,0' +11° 27' 0,9' 14 Ryby
IC 113 neidentifikovaný objekt   1h 26,4' +19° 12' Ryby
IC 114 galaxia   1h 26,3' +09° 56' 1,6' 16 Ryby
IC 115 galaxia   1h 26,9' +19° 13' 0,6' 14,2 Ryby
IC 116 neidentifikovaný objekt   1h 26,8' -04° 59' Veľryba
IC 117 samostatná hviezda   1h 27,4' -01° 52' Veľryba
IC 118 neidentifikovaný objekt   1h 27,6' -05° 00' Veľryba
IC 119 galaxia   1h 27,9' -02° 03' 1,6' Veľryba
IC 120 galaxia   1h 28,2' -01° 55' Veľryba
IC 121 galaxia   1h 28,4' +02° 31' 1,2' 14 Veľryba
IC 122 neidentifikovaný objekt   1h 28,2' -14° 50' Veľryba
IC 123 galaxia   1h 28,8' +02° 27' 0,4' 15 Veľryba
IC 124 samostatná hviezda   1h 29,2' -01° 56' Veľryba
IC 125 galaxia   1h 29,3' -13° 18' 0,4' 15 Veľryba
IC 126 galaxia   1h 29,8' -01° 59' 16 Veľryba
IC 127 galaxia   1h 29,8' -06° 59' 2,1' Veľryba
IC 128 galaxia   1h 31,3' -12° 38' 0,8' 14 Veľryba
IC 129 galaxia   1h 31,6' -12° 41' 1,0' 14 Veľryba
IC 130 neidentifikovaný objekt   1h 31,5' -15° 35' Veľryba
IC 131 jasná hmlovina   1h 33,2' +30° 45' Trojuholník
IC 132 jasná hmlovina   1h 33,3' +30° 57' Trojuholník
IC 133 jasná hmlovina   1h 33,3' +30° 53' Trojuholník
IC 134 samostatná hviezda   1h 33,4' +30° 53' Trojuholník
IC 135 jasná hmlovina   1h 33,2' +30° 28' Trojuholník
IC 136 jasná hmlovina   1h 33,2' +30° 30' Trojuholník
IC 137 jasná hmlovina   1h 33,6' +30° 31' Trojuholník
IC 138 galaxia   1h 33,0' -00° 42' 1,4' 15 Veľryba
IC 139 samostatná hviezda   1h 33,7' +30° 28' Trojuholník
IC 140 samostatná hviezda   1h 33,7' +30° 29' Trojuholník
IC 141 galaxia   1h 32,8' -14° 49' 1,0' 14 Veľryba
IC 142 jasná hmlovina   1h 33,9' +30° 45' Trojuholník
IC 143 jasná hmlovina   1h 34,1' +30° 47' Trojuholník
IC 144 galaxia   1h 37,7' -13° 19' 0,6' 15 Veľryba
IC 145 galaxia   1h 38,7' +00° 44' 0,6' 15 Veľryba
IC 146 galaxia   1h 38,7' -17° 50' 1,4' Veľryba
IC 147 galaxia   1h 40,0' -14° 52' 0,8' 14 Veľryba
IC 148 neidentifikovaný objekt   1h 42,4' +13° 39' Ryby
IC 149 galaxia   1h 42,4' -16° 18' 1,0' 14 Veľryba
IC 150 galaxia   1h 43,0' +04° 12' 1,0' 15 Ryby
IC 151 neidentifikovaný objekt   1h 44,0' +13° 12' Ryby
IC 152 neidentifikovaný objekt   1h 44,1' +13° 02' Ryby
IC 153 neidentifikovaný objekt   1h 44,6' +12° 38' Ryby
IC 154 galaxia   1h 45,3' +10° 39' 1,3' 15 Ryby
IC 155 neidentifikovaný objekt   1h 47,5' +59° 47' Kasiopeja
IC 156 galaxia   1h 45,5' +10° 33' 1,8' 15 Ryby
IC 157 neidentifikovaný objekt   1h 45,7' +12° 52' Ryby
IC 158 neidentifikovaný objekt   1h 45,9' -06° 56' Veľryba
IC 159 galaxia   1h 46,5' -08° 39' 0,6' 16 Veľryba
IC 160 galaxia   1h 46,4' -13° 15' 0,8' 14 Veľryba
IC 161 neidentifikovaný objekt   1h 48,7' +10° 22' Ryby
IC 162 galaxia   1h 48,9' +10° 31' 1,9' 15 Ryby
IC 163 galaxia   1h 49,3' +20° 42' 1,8' 14 Baran
IC 164 neidentifikovaný objekt   1h 49,1' -03° 55' Veľryba
IC 165 galaxia   1h 50,2' +27° 38' 12,5 Trojuholník
IC 166 otvorená hviezdokopa   1h 52,5' +61° 50' 5' 11,7 Kasiopeja
IC 167 galaxia   1h 51,1' +21° 55' 3,0' 14,0 Baran
IC 168 neidentifikovaný objekt   1h 50,5' -08° 32' Veľryba
IC 169 neidentifikovaný objekt   1h 50,6' -12° 41' Veľryba
IC 170 neidentifikovaný objekt   1h 52,0' -08° 32' Veľryba
IC 171 galaxia   1h 55,2' +35° 17' 2,5' 14 Trojuholník
IC 172 jasná hmlovina   1h 54,9' +00° 49' 0,1' Veľryba
IC 173 galaxia   1h 56,0' +01° 17' 1,2' Veľryba
IC 174 galaxia   1h 56,3' +03° 46' 1,7' 15 Ryby
IC 175 jasná hmlovina   1h 56,3' +01° 20' 0,2' Veľryba
IC 176 galaxia   1h 56,9' -02° 01' 2,4' 15 Veľryba
IC 177 neidentifikovaný objekt   1h 57,1' -00° 09' Veľryba
IC 178 neidentifikovaný objekt   1h 58,9' +36° 37' Androméda
IC 179 neidentifikovaný objekt   2h 00,2' +38° 02' Androméda
IC 180 galaxia   2h 00,0' +23° 37' 15 Baran
IC 181 galaxia   2h 00,0' +23° 40' 16 Baran
IC 182 galaxia   1h 59,8' +07° 25' 2,0' 15 Ryby
IC 183 galaxia   1h 59,6' -05° 22' 1,0' 15 Veľryba
IC 184 galaxia   1h 59,9' -06° 50' 1,0' 14 Veľryba
IC 185 galaxia   2h 00,1' -01° 31' 0,5' 16 Veľryba
IC 186 galaxia   2h 00,4' -01° 33' 15 Veľryba
IC 187 neidentifikovaný objekt   2h 01,9' +26° 28' Trojuholník
IC 188 neidentifikovaný objekt   2h 02,0' +27° 02' Trojuholník
IC 189 galaxia   2h 01,9' +23° 33' 0,7' 15 Baran
IC 190 galaxia   2h 02,1' +23° 32' 0,3' 15 Baran
IC 191 neidentifikovaný objekt   2h 02,5' +18° 22' Baran
IC 192 galaxia   2h 02,5' +16° 01' 1,1' 15 Baran
IC 193 neidentifikovaný objekt   2h 02,7' +11° 05' Baran
IC 194 galaxia   2h 03,1' +02° 36' 1,7' 15 Veľryba
IC 195 galaxia   2h 03,7' +14° 42' 1,5' 14 Baran
IC 196 galaxia   2h 03,9' +14° 43' Baran
IC 197 galaxia   2h 04,1' +02° 47' 1,0' 14 Ryby
IC 198 galaxia   2h 06,1' +09° 17' 1,4' Ryby
IC 199 galaxia   2h 06,3' +09° 13' 1,6' 15 Ryby
IC 200 neidentifikovaný objekt   2h 07,4' +31° 10' Trojuholník
IC 201 neidentifikovaný objekt   2h 07,3' +09° 06' Veľryba
IC 202 galaxia   2h 07,5' +09° 10' 1,6' 15 Veľryba
IC 203 neidentifikovaný objekt   2h 07,5' +09° 07' Veľryba
IC 204 neidentifikovaný objekt   2h 07,4' -01° 23' Veľryba
IC 205 galaxia   2h 07,4' -02° 06' 1,1' 15 Veľryba
IC 206 neidentifikovaný objekt   2h 07,5' -07° 02' Veľryba
IC 207 neidentifikovaný objekt   2h 07,7' -06° 59' Veľryba
IC 208 galaxia   2h 08,4' +06° 23' 1,5' 13 Veľryba
IC 209 galaxia   2h 09,0' -07° 04' 0,8' 13 Veľryba
IC 210 neidentifikovaný objekt   2h 09,4' -09° 40' Veľryba
IC 211 galaxia   2h 11,1' +03° 52' 2,5' Veľryba
IC 212 galaxia   2h 13,6' +16° 36' 16 Baran
IC 213 galaxia   2h 14,0' +16° 28' 15 Baran
IC 214 galaxia   2h 14,0' +05° 11' 0,9' 14 Veľryba
IC 215 galaxia   2h 14,2' -06° 47' 1,0' 15 Veľryba
IC 216 galaxia   2h 15,8' -02° 01' 16 Veľryba
IC 217 neidentifikovaný objekt   2h 16,2' -11° 56' Veľryba
IC 218 galaxia   2h 17,1' +01° 18' 0,7' 15 Veľryba
IC 219 neidentifikovaný objekt   2h 18,6' -06° 55' Veľryba
IC 220 neidentifikovaný objekt   2h 19,2' -12° 47' Veľryba
IC 221 galaxia   2h 22,7' +28° 16' 2,2' 14 Trojuholník
IC 222 galaxia   2h 22,7' +11° 38' 0,6' 14 Baran
IC 223 galaxia   2h 22,0' -20° 45' 1,4' Veľryba
IC 224 galaxia   2h 24,7' -12° 34' 0,5' 14 Veľryba
IC 225 galaxia   2h 26,5' +01° 09' 1,8' 15 Veľryba
IC 226 galaxia   2h 27,7' +28° 11' 2,3' 16 Trojuholník
IC 227 galaxia   2h 28,0' +28° 10' 2,3' 15 Trojuholník
IC 228 galaxia   2h 26,7' -14° 31' 0,8' 14 Veľryba
IC 229 neidentifikovaný objekt   2h 27,4' -23° 49' Veľryba
IC 230 neidentifikovaný objekt   2h 28,8' -10° 50' Veľryba
IC 231 galaxia   2h 30,0' +01° 10' 1,1' 15 Veľryba
IC 232 galaxia   2h 31,2' +01° 15' 1,7' 14 Veľryba
IC 233 galaxia   2h 31,6' +02° 49' 15 Veľryba
IC 234 galaxia   2h 31,7' -00° 08' 15 Veľryba
IC 235 galaxia   2h 32,8' +20° 39' 0,5' 14,7 Baran
IC 236 neidentifikovaný objekt   2h 32,9' -00° 08' Veľryba
IC 237 galaxia   2h 33,5' +01° 08' 0,5' 15 Veľryba
IC 238 galaxia   2h 35,3' +12° 49' 1,8' 14 Baran
IC 239 galaxia   2h 36,5' +38° 58' 4,6' 11,2 Androméda
IC 240 neidentifikovaný objekt   2h 39,1' +41° 44' Perzeus
IC 241 galaxia   2h 37,9' +02° 20' 1,2' 14 Veľryba
IC 242 galaxia   2h 38,5' -06° 55' 0,9' 15 Veľryba
IC 243 galaxia   2h 38,5' -06° 55' 0,9' 15 Veľryba
IC 244 galaxia   2h 39,4' +02° 43' 0,6' 15 Veľryba
IC 245 galaxia   2h 38,9' -14° 18' 0,7' 14 Veľryba
IC 246 neidentifikovaný objekt   2h 40,5' +02° 29' Veľryba
IC 247 galaxia   2h 40,1' -11° 44' 1,2' 14 Veľryba
IC 248 galaxia   2h 41,4' +17° 48' 1,3' 14 Baran
IC 249 galaxia   2h 41,1' -06° 56' 1,9' Veľryba
IC 250 galaxia   2h 40,9' -13° 19' 0,8' 15 Veľryba