Zoznam IC objektov 3251 – 3500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 3251 neidentifikovaný objekt  12h 23,3' +25° 39' Vlasy Bereniky
IC 3252 otvorená hviezdokopa  12h 23,4' +28° 37' Vlasy Bereniky
IC 3253 galaxia  12h 23,7' -34° 38' 3,3' 12 Kentaur
IC 3254 neidentifikovaný objekt  12h 23,5' +19° 27' Vlasy Bereniky
IC 3255 galaxia  12h 23,6' +09° 37' 15 Panna
IC 3256 galaxia  12h 23,7' +07° 03' 1,4' 12,6 Panna
IC 3257 objekt neistého typu  12h 23,7' +07° 16' Panna
IC 3258 galaxia  12h 23,7' +12° 28' 1,9' 14 Panna
IC 3259 galaxia  12h 23,8' +07° 11' 1,8' 13,6 Panna
IC 3260 galaxia  12h 23,9' +07° 07' 1,9' 13,3 Panna
IC 3261 neidentifikovaný objekt  12h 23,9' +11° 28' Panna
IC 3262 otvorená hviezdokopa  12h 23,8' +27° 24' Vlasy Bereniky
IC 3263 galaxia  12h 23,8' +28° 12' 0,6' 15 Vlasy Bereniky
IC 3264 neidentifikovaný objekt  12h 23,9' +25° 34' Vlasy Bereniky
IC 3265 objekt neistého typu  12h 24,0' +07° 48' Panna
IC 3266 neidentifikovaný objekt  12h 24,0' +07° 47' Panna
IC 3267 galaxia  12h 24,1' +07° 03' 1,1' 13,5 Panna
IC 3268 galaxia  12h 24,1' +06° 36' 0,7' 14 Panna
IC 3269 neidentifikovaný objekt  12h 24,1' +27° 26' Vlasy Bereniky
IC 3270 neidentifikovaný objekt  12h 24,1' +27° 35' Vlasy Bereniky
IC 3271 galaxia  12h 24,2' +07° 57' 1,1' 15 Panna
IC 3272 neidentifikovaný objekt  12h 24,2' +23° 18' Vlasy Bereniky
IC 3273 neidentifikovaný objekt  12h 24,3' +08° 32' Panna
IC 3274 galaxia  12h 24,3' +09° 17' 1,4' 14 Panna
IC 3275 neidentifikovaný objekt  12h 24,3' +10° 25' Panna
IC 3276 neidentifikovaný objekt  12h 24,2' +25° 49' Vlasy Bereniky
IC 3277 neidentifikovaný objekt  12h 24,3' +25° 34' Vlasy Bereniky
IC 3278 neidentifikovaný objekt  12h 24,3' +27° 25' Vlasy Bereniky
IC 3279 samostatná hviezda  12h 24,4' +12° 51' Panna
IC 3280 galaxia  12h 24,4' +13° 14' 0,7' 15 Panna
IC 3281 objekt neistého typu  12h 24,5' +07° 49' Panna
IC 3282 neidentifikovaný objekt  12h 24,5' +25° 40' Vlasy Bereniky
IC 3283 neidentifikovaný objekt  12h 24,5' +27° 13' Vlasy Bereniky
IC 3284 neidentifikovaný objekt  12h 24,6' +10° 49' Panna
IC 3285 neidentifikovaný objekt  12h 24,6' +24° 52' Vlasy Bereniky
IC 3286 neidentifikovaný objekt  12h 24,6' +23° 45' Vlasy Bereniky
IC 3287 neidentifikovaný objekt  12h 24,6' +24° 36' Vlasy Bereniky
IC 3288 neidentifikovaný objekt  12h 24,7' +24° 57' Vlasy Bereniky
IC 3289 galaxia  12h 25,0' -26° 02' 0,8' 14 Hydra
IC 3290 galaxia  12h 25,2' -39° 47' 1,6' Kentaur
IC 3291 neidentifikovaný objekt  12h 24,9' +12° 00' Panna
IC 3292 galaxia  12h 24,8' +18° 11' 15 Vlasy Bereniky
IC 3293 neidentifikovaný objekt  12h 24,9' +17° 26' Vlasy Bereniky
IC 3294 neidentifikovaný objekt  12h 24,8' +25° 36' Vlasy Bereniky
IC 3295 neidentifikovaný objekt  12h 24,8' +28° 42' Vlasy Bereniky
IC 3296 galaxia  12h 25,0' +24° 23' 16 Vlasy Bereniky
IC 3297 neidentifikovaný objekt  12h 25,0' +26° 46' Vlasy Bereniky
IC 3298 neidentifikovaný objekt  12h 25,0' +17° 02' Vlasy Bereniky
IC 3299 neidentifikovaný objekt  12h 25,1' +27° 23' Vlasy Bereniky
IC 3300 galaxia  12h 25,0' +25° 57' 1,1' 15 Vlasy Bereniky
IC 3301 neidentifikovaný objekt  12h 25,2' +14° 09' Vlasy Bereniky
IC 3302 neidentifikovaný objekt  12h 25,2' +25° 53' Vlasy Bereniky
IC 3303 galaxia  12h 25,2' +12° 43' 1,4' Panna
IC 3304 neidentifikovaný objekt  12h 25,2' +25° 25' Vlasy Bereniky
IC 3305 galaxia  12h 25,2' +11° 50' 1,1' 15 Panna
IC 3306 neidentifikovaný objekt  12h 25,2' +27° 24' Vlasy Bereniky
IC 3307 samostatná hviezda  12h 25,4' +14° 09' Vlasy Bereniky
IC 3308 galaxia  12h 25,3' +26° 42' 1,5' 15 Vlasy Bereniky
IC 3309 galaxia  12h 25,4' +28° 23' 1,4' 16 Vlasy Bereniky
IC 3310 samostatná hviezda  12h 25,5' +15° 40' Vlasy Bereniky
IC 3311 galaxia  12h 25,5' +12° 15' 2,1' 15 Panna
IC 3312 neidentifikovaný objekt  12h 25,5' +23° 35' Vlasy Bereniky
IC 3313 neidentifikovaný objekt  12h 25,5' +15° 50' Vlasy Bereniky
IC 3314 neidentifikovaný objekt  12h 25,5' +23° 35' Vlasy Bereniky
IC 3315 neidentifikovaný objekt  12h 25,7' +12° 18' Panna
IC 3316 neidentifikovaný objekt  12h 25,6' +26° 10' Vlasy Bereniky
IC 3317 neidentifikovaný objekt  12h 25,6' +25° 21' Vlasy Bereniky
IC 3318 samostatná hviezda  12h 25,8' +09° 46' Panna
IC 3319 neidentifikovaný objekt  12h 25,8' +10° 23' Panna
IC 3320 neidentifikovaný objekt  12h 25,8' +10° 27' Panna
IC 3321 neidentifikovaný objekt  12h 25,8' +26° 05' Vlasy Bereniky
IC 3322 galaxia  12h 25,9' +07° 33' 2,5' Panna
IC 3323 galaxia  12h 25,8' +27° 33' 3,1' 13 Vlasy Bereniky
IC 3324 neidentifikovaný objekt  12h 25,8' +26° 44' Vlasy Bereniky
IC 3325 neidentifikovaný objekt  12h 25,8' +23° 54' Vlasy Bereniky
IC 3326 neidentifikovaný objekt  12h 25,9' +23° 46' Vlasy Bereniky
IC 3327 galaxia  12h 26,0' +14° 52' 15 Vlasy Bereniky
IC 3328 galaxia  12h 25,9' +10° 03' 0,6' 15 Panna
IC 3329 neidentifikovaný objekt  12h 25,9' +27° 34' Vlasy Bereniky
IC 3330 galaxia  12h 25,9' +30° 51' 1,4' Vlasy Bereniky
IC 3331 galaxia  12h 26,0' +11° 48' 0,2' 15 Panna
IC 3332 neidentifikovaný objekt  12h 26,1' +25° 17' Vlasy Bereniky
IC 3333 samostatná hviezda  12h 26,2' +13° 08' Panna
IC 3334 neidentifikovaný objekt  12h 26,2' +28° 28' Vlasy Bereniky
IC 3335 neidentifikovaný objekt  12h 26,3' +26° 08' Vlasy Bereniky
IC 3336 galaxia  12h 26,3' +26° 49' 15 Vlasy Bereniky
IC 3337 neidentifikovaný objekt  12h 26,4' +25° 19' Vlasy Bereniky
IC 3338 neidentifikovaný objekt  12h 26,4' +25° 53' Vlasy Bereniky
IC 3339 neidentifikovaný objekt  12h 26,5' +08° 52' Panna
IC 3340 galaxia  12h 26,5' +16° 50' 0,7' 15 Vlasy Bereniky
IC 3341 neidentifikovaný objekt  12h 26,4' +27° 45' Vlasy Bereniky
IC 3342 neidentifikovaný objekt  12h 26,5' +27° 08' Vlasy Bereniky
IC 3343 objekt neistého typu  12h 26,6' +08° 53' Panna
IC 3344 galaxia  12h 26,5' +13° 34' 0,5' 15 Vlasy Bereniky
IC 3345 neidentifikovaný objekt  12h 26,5' +24° 22' Vlasy Bereniky
IC 3346 neidentifikovaný objekt  12h 26,7' +11° 21' Panna
IC 3347 neidentifikovaný objekt  12h 26,7' +10° 53' Panna
IC 3348 neidentifikovaný objekt  12h 26,6' +25° 37' Vlasy Bereniky
IC 3349 galaxia  12h 26,7' +12° 27' 15 Panna
IC 3350 samostatná hviezda  12h 26,8' +09° 27' Panna
IC 3351 neidentifikovaný objekt  12h 26,7' +27° 36' Vlasy Bereniky
IC 3352 objekt neistého typu  12h 26,8' +08° 45' Panna
IC 3353 neidentifikovaný objekt  12h 26,7' +27° 55' Vlasy Bereniky
IC 3354 samostatná hviezda  12h 26,9' +12° 06' Panna
IC 3355 galaxia  12h 26,8' +13° 11' 1,3' Panna
IC 3356 galaxia  12h 26,8' +11° 34' 1,4' 15 Panna
IC 3357 galaxia  12h 26,8' +09° 45' 15 Panna
IC 3358 galaxia  12h 26,9' +11° 39' 1,2' 15 Panna
IC 3359 neidentifikovaný objekt  12h 26,9' +23° 30' Vlasy Bereniky
IC 3360 neidentifikovaný objekt  12h 26,8' +26° 03' Vlasy Bereniky
IC 3361 neidentifikovaný objekt  12h 27,0' +10° 38' Panna
IC 3362 neidentifikovaný objekt  12h 26,9' +26° 41' Vlasy Bereniky
IC 3363 galaxia  12h 27,0' +12° 33' 15 Panna
IC 3364 neidentifikovaný objekt  12h 27,1' +25° 34' Vlasy Bereniky
IC 3365 galaxia  12h 27,1' +15° 54' 1,9' 14 Vlasy Bereniky
IC 3366 objekt neistého typu  12h 27,3' +09° 25' Panna
IC 3367 galaxia  12h 27,2' +26° 57' 16 Vlasy Bereniky
IC 3368 neidentifikovaný objekt  12h 27,3' +16° 25' Vlasy Bereniky
IC 3369 neidentifikovaný objekt  12h 27,3' +16° 02' Vlasy Bereniky
IC 3370 galaxia  12h 27,6' -39° 20' 2,8' 11,1 Kentaur
IC 3371 galaxia  12h 27,3' +10° 52' 1,9' 15 Panna
IC 3372 neidentifikovaný objekt  12h 27,4' +25° 17' Vlasy Bereniky
IC 3373 neidentifikovaný objekt  12h 27,5' +25° 27' Vlasy Bereniky
IC 3374 galaxia  12h 27,5' +09° 59' 16 Panna
IC 3375 neidentifikovaný objekt  12h 27,7' +27° 22' Vlasy Bereniky
IC 3376 galaxia  12h 27,8' +26° 59' 1,8' 14 Vlasy Bereniky
IC 3377 neidentifikovaný objekt  12h 27,9' +24° 56' Vlasy Bereniky
IC 3378 neidentifikovaný objekt  12h 28,1' +17° 18' Vlasy Bereniky
IC 3379 neidentifikovaný objekt  12h 28,1' +17° 18' Vlasy Bereniky
IC 3380 neidentifikovaný objekt  12h 28,1' +26° 40' Vlasy Bereniky
IC 3381 galaxia  12h 28,3' +11° 47' 1,5' Panna
IC 3382 galaxia  12h 28,2' +13° 33' 1,0' 16 Vlasy Bereniky
IC 3383 galaxia  12h 28,2' +10° 17' 0,7' 15 Panna
IC 3384 neidentifikovaný objekt  12h 28,2' +25° 05' Vlasy Bereniky
IC 3385 neidentifikovaný objekt  12h 28,2' +25° 26' Vlasy Bereniky
IC 3386 neidentifikovaný objekt  12h 28,4' +13° 11' Panna
IC 3387 neidentifikovaný objekt  12h 28,3' +28° 00' Vlasy Bereniky
IC 3388 galaxia  12h 28,4' +12° 49' 15 Panna
IC 3389 neidentifikovaný objekt  12h 28,4' +27° 51' Vlasy Bereniky
IC 3390 neidentifikovaný objekt  12h 28,5' +24° 49' Vlasy Bereniky
IC 3391 galaxia  12h 28,4' +18° 24' 1,1' 14 Vlasy Bereniky
IC 3392 galaxia  12h 28,7' +15° 00' 2,4' Vlasy Bereniky
IC 3393 galaxia  12h 28,7' +12° 55' 1,4' Panna
IC 3394 galaxia  12h 28,8' +26° 47' 0,4' 16 Vlasy Bereniky
IC 3395 neidentifikovaný objekt  12h 28,7' +25° 02' Vlasy Bereniky
IC 3396 neidentifikovaný objekt  12h 28,7' +25° 03' Vlasy Bereniky
IC 3397 neidentifikovaný objekt  12h 28,8' +25° 44' Vlasy Bereniky
IC 3398 samostatná hviezda  12h 29,0' +13° 34' Vlasy Bereniky
IC 3399 neidentifikovaný objekt  12h 28,9' +25° 42' Vlasy Bereniky
IC 3400 objekt neistého typu  12h 29,0' +09° 24' Panna
IC 3401 neidentifikovaný objekt  12h 29,0' +26° 28' Vlasy Bereniky
IC 3402 galaxia  12h 29,0' +28° 51' 1,0' 16 Vlasy Bereniky
IC 3403 galaxia  12h 29,0' +24° 38' 16 Vlasy Bereniky
IC 3404 objekt neistého typu  12h 29,2' +07° 09' Panna
IC 3405 neidentifikovaný objekt  12h 29,0' +37° 44' Poľovné psy
IC 3406 galaxia  12h 29,1' +27° 38' 0,5' 16 Vlasy Bereniky
IC 3407 galaxia  12h 29,0' +27° 47' 1,2' 15 Vlasy Bereniky
IC 3408 samostatná hviezda  12h 29,3' +11° 53' Panna
IC 3409 galaxia  12h 29,4' +14° 46' 0,6' 17 Vlasy Bereniky
IC 3410 galaxia  12h 29,1' +19° 00' 16 Vlasy Bereniky
IC 3411 neidentifikovaný objekt  12h 29,2' +24° 35' Vlasy Bereniky
IC 3412 galaxia  12h 29,3' +09° 59' 15 Panna
IC 3413 galaxia  12h 29,4' +11° 26' 1,6' Panna
IC 3414 galaxia  12h 29,4' +06° 46' 1,7' Panna
IC 3415 neidentifikovaný objekt  12h 29,4' +26° 46' Vlasy Bereniky
IC 3416 galaxia  12h 29,6' +10° 47' 0,1' 15 Panna
IC 3417 samostatná hviezda  12h 29,7' +07° 52' Panna
IC 3418 galaxia  12h 29,7' +11° 24' 1,5' Panna
IC 3419 neidentifikovaný objekt  12h 29,7' +15° 02' Vlasy Bereniky
IC 3420 samostatná hviezda  12h 29,7' +13° 27' Vlasy Bereniky
IC 3421 otvorená hviezdokopa  12h 29,6' +26° 14' Vlasy Bereniky
IC 3422 neidentifikovaný objekt  12h 29,7' +14° 42' Vlasy Bereniky
IC 3423 objekt neistého typu  12h 29,8' +13° 40' Vlasy Bereniky
IC 3424 neidentifikovaný objekt  12h 29,7' +24° 24' Vlasy Bereniky
IC 3425 galaxia  12h 29,9' +10° 36' 1,9' 15 Panna
IC 3426 samostatná hviezda  12h 30,0' +13° 36' Vlasy Bereniky
IC 3427 galaxia  12h 30,1' +10° 46' 14 Panna
IC 3428 neidentifikovaný objekt  12h 30,1' +23° 40' Vlasy Bereniky
IC 3429 neidentifikovaný objekt  12h 30,1' +23° 33' Vlasy Bereniky
IC 3430 galaxia  12h 30,2' +09° 04' 1,2' 15 Panna
IC 3431 samostatná hviezda  12h 30,4' +11° 35' Panna
IC 3432 galaxia  12h 30,4' +14° 10' 0,6' 15 Vlasy Bereniky
IC 3433 neidentifikovaný objekt  12h 30,4' +17° 18' Vlasy Bereniky
IC 3434 galaxia  12h 30,5' +18° 48' 15 Vlasy Bereniky
IC 3435 galaxia  12h 30,6' +15° 07' 1,2' 16 Vlasy Bereniky
IC 3436 galaxia  12h 30,5' +19° 39' 0,4' 15 Vlasy Bereniky
IC 3437 galaxia  12h 30,8' +11° 20' 15 Panna
IC 3438 neidentifikovaný objekt  12h 31,0' +08° 05' Panna
IC 3439 neidentifikovaný objekt  12h 31,0' +25° 34' Vlasy Bereniky
IC 3440 neidentifikovaný objekt  12h 31,1' +12° 02' Panna
IC 3441 galaxia  12h 31,2' +28° 51' 0,4' 15 Vlasy Bereniky
IC 3442 galaxia  12h 31,3' +14° 07' 1,5' Vlasy Bereniky
IC 3443 galaxia  12h 31,3' +12° 19' 0,2' 16 Panna
IC 3444 neidentifikovaný objekt  12h 31,2' +27° 33' Vlasy Bereniky
IC 3445 neidentifikovaný objekt  12h 31,3' +12° 44' Panna
IC 3446 galaxia  12h 31,3' +11° 29' 15 Panna
IC 3447 samostatná hviezda  12h 31,4' +10° 40' Panna
IC 3448 neidentifikovaný objekt  12h 31,4' +17° 12' Vlasy Bereniky
IC 3449 dvojhviezda  12h 31,4' +25° 55' Vlasy Bereniky
IC 3450 galaxia  12h 31,4' +26° 48' Vlasy Bereniky
IC 3451 galaxia  12h 31,4' +28° 51' 0,5' 15 Vlasy Bereniky
IC 3452 neidentifikovaný objekt  12h 31,5' +11° 37' Panna
IC 3453 galaxia  12h 31,5' +14° 51' 1,2' 15 Vlasy Bereniky
IC 3454 galaxia  12h 31,6' +27° 30' 1,3' 16 Vlasy Bereniky
IC 3455 objekt neistého typu  12h 31,7' +25° 47' Vlasy Bereniky
IC 3456 neidentifikovaný objekt  12h 31,7' +28° 21' Vlasy Bereniky
IC 3457 galaxia  12h 31,9' +12° 39' 1,6' Panna
IC 3458 neidentifikovaný objekt  12h 31,7' +28° 09' Vlasy Bereniky
IC 3459 galaxia  12h 31,9' +12° 10' 1,2' 15 Panna
IC 3460 neidentifikovaný objekt  12h 31,8' +27° 23' Vlasy Bereniky
IC 3461 galaxia  12h 32,0' +11° 53' 0,6' 15 Panna
IC 3462 neidentifikovaný objekt  12h 32,0' +15° 18' Vlasy Bereniky
IC 3463 dvojhviezda  12h 32,1' +12° 19' Panna
IC 3464 samostatná hviezda  12h 32,0' +26° 00' Vlasy Bereniky
IC 3465 neidentifikovaný objekt  12h 32,2' +12° 04' Panna
IC 3466 neidentifikovaný objekt  12h 32,2' +11° 48' Panna
IC 3467 neidentifikovaný objekt  12h 32,3' +11° 47' Panna
IC 3468 galaxia  12h 32,3' +10° 14' Panna
IC 3469 neidentifikovaný objekt  12h 32,2' +25° 48' Vlasy Bereniky
IC 3470 galaxia  12h 32,4' +11° 15' Panna
IC 3471 galaxia  12h 32,3' +16° 01' 0,7' 16 Vlasy Bereniky
IC 3472 neidentifikovaný objekt  12h 32,3' +24° 44' Vlasy Bereniky
IC 3473 galaxia  12h 32,3' +18° 14' 1,1' 15 Vlasy Bereniky
IC 3474 galaxia  12h 32,6' +02° 40' 2,2' Panna
IC 3475 galaxia  12h 32,7' +12° 46' 2,6' 13,3 Panna
IC 3476 galaxia  12h 32,7' +14° 03' 2,2' 12,7 Vlasy Bereniky
IC 3477 samostatná hviezda  12h 32,6' +26° 03' Vlasy Bereniky
IC 3478 galaxia  12h 32,7' +14° 12' 1,3' Vlasy Bereniky
IC 3479 neidentifikovaný objekt  12h 32,7' +25° 24' Vlasy Bereniky
IC 3480 neidentifikovaný objekt  12h 32,7' +26° 50' Vlasy Bereniky
IC 3481 galaxia  12h 32,9' +11° 24' 0,7' 14,0 Panna
IC 3482 neidentifikovaný objekt  12h 33,0' +27° 50' Vlasy Bereniky
IC 3483 galaxia  12h 33,2' +11° 21' 0,5' 15,0 Panna
IC 3484 galaxia  12h 33,1' +17° 24' 0,6' 15 Vlasy Bereniky
IC 3485 samostatná hviezda  12h 33,2' +09° 13' Panna
IC 3486 neidentifikovaný objekt  12h 33,2' +12° 52' Panna
IC 3487 neidentifikovaný objekt  12h 33,2' +09° 24' Panna
IC 3488 galaxia  12h 33,1' +26° 21' Vlasy Bereniky
IC 3489 galaxia  12h 33,2' +12° 14' 0,6' 15 Panna
IC 3490 galaxia  12h 33,2' +10° 55' 0,6' 16 Panna
IC 3491 galaxia  12h 33,2' +27° 06' Vlasy Bereniky
IC 3492 galaxia  12h 33,2' +12° 51' 15 Panna
IC 3493 samostatná hviezda  12h 33,4' +09° 23' Panna
IC 3494 galaxia  12h 33,2' +27° 35' Vlasy Bereniky
IC 3495 galaxia  12h 33,5' +26° 47' Vlasy Bereniky
IC 3496 galaxia  12h 33,5' +26° 44' Vlasy Bereniky
IC 3497 neidentifikovaný objekt  12h 33,5' +25° 29' Vlasy Bereniky
IC 3498 samostatná hviezda  12h 33,5' +26° 44' Vlasy Bereniky
IC 3499 galaxia  12h 33,7' +10° 59' 1,6' 13,3 Panna
IC 3500 galaxia  12h 33,8' +13° 58' 15 Vlasy Bereniky