Zoznam IC objektov 3501 – 3750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 3501 galaxia  12h 33,8' +13° 19' 0,6' 15 Vlasy Bereniky
IC 3502 galaxia  12h 33,7' +26° 37' Vlasy Bereniky
IC 3503 neidentifikovaný objekt  12h 33,8' +37° 47' Poľovné psy
IC 3504 objekt neistého typu  12h 34,1' +06° 53' Panna
IC 3505 galaxia  12h 34,1' +15° 57' 0,8' 15 Vlasy Bereniky
IC 3506 neidentifikovaný objekt  12h 34,2' +12° 44' Panna
IC 3507 neidentifikovaný objekt  12h 34,1' +25° 22' Vlasy Bereniky
IC 3508 galaxia  12h 34,1' +26° 40' Vlasy Bereniky
IC 3509 galaxia  12h 34,3' +12° 04' 15 Panna
IC 3510 galaxia  12h 34,3' +11° 04' 1,1' 15 Panna
IC 3511 objekt neistého typu  12h 34,2' +27° 21' Vlasy Bereniky
IC 3512 objekt neistého typu  12h 34,2' +27° 22' Vlasy Bereniky
IC 3513 objekt neistého typu  12h 34,2' +27° 20' Vlasy Bereniky
IC 3514 dvojhviezda  12h 34,3' +26° 42' Vlasy Bereniky
IC 3515 neidentifikovaný objekt  12h 34,3' +27° 52' Vlasy Bereniky
IC 3516 galaxia  12h 34,3' +27° 27' Vlasy Bereniky
IC 3517 galaxia  12h 34,5' +09° 09' 1,5' 15 Panna
IC 3518 galaxia  12h 34,5' +09° 37' 1,3' 15 Panna
IC 3519 objekt neistého typu  12h 34,5' +15° 34' Vlasy Bereniky
IC 3520 galaxia  12h 34,5' +13° 30' 15 Vlasy Bereniky
IC 3521 galaxia  12h 34,6' +07° 09' Panna
IC 3522 galaxia  12h 34,8' +15° 13' 1,5' Vlasy Bereniky
IC 3523 neidentifikovaný objekt  12h 34,7' +14° 01' Vlasy Bereniky
IC 3524 dvojhviezda  12h 34,7' +14° 14' Vlasy Bereniky
IC 3525 neidentifikovaný objekt  12h 34,8' +10° 10' Panna
IC 3526 neidentifikovaný objekt  12h 34,7' +25° 41' Vlasy Bereniky
IC 3527 dvojhviezda  12h 34,7' +26° 09' Vlasy Bereniky
IC 3528 galaxia  12h 34,9' +15° 34' 0,7' Vlasy Bereniky
IC 3529 neidentifikovaný objekt  12h 34,8' +25° 42' Vlasy Bereniky
IC 3530 galaxia  12h 34,8' +17° 48' 15 Vlasy Bereniky
IC 3531 galaxia  12h 34,9' +26° 38' Vlasy Bereniky
IC 3532 neidentifikovaný objekt  12h 35,0' +25° 53' Vlasy Bereniky
IC 3533 galaxia  12h 35,0' +25° 46' 16 Vlasy Bereniky
IC 3534 neidentifikovaný objekt  12h 35,2' +15° 00' Vlasy Bereniky
IC 3535 neidentifikovaný objekt  12h 35,2' +25° 44' Vlasy Bereniky
IC 3536 galaxia  12h 35,2' +26° 32' Vlasy Bereniky
IC 3537 dvojhviezda  12h 35,4' +07° 39' Panna
IC 3538 samostatná hviezda  12h 35,2' +26° 14' Vlasy Bereniky
IC 3539 neidentifikovaný objekt  12h 35,3' +23° 59' Vlasy Bereniky
IC 3540 galaxia  12h 35,4' +12° 45' 0,4' 15 Panna
IC 3541 neidentifikovaný objekt  12h 35,4' +23° 58' Vlasy Bereniky
IC 3542 neidentifikovaný objekt  12h 35,8' +11° 40' Panna
IC 3543 galaxia  12h 35,7' +26° 17' 1,1' Vlasy Bereniky
IC 3544 dvojhviezda  12h 35,8' +14° 18' Vlasy Bereniky
IC 3545 neidentifikovaný objekt  12h 35,7' +26° 31' Vlasy Bereniky
IC 3546 galaxia  12h 35,7' +26° 13' Vlasy Bereniky
IC 3547 dvojhviezda  12h 35,8' +26° 20' Vlasy Bereniky
IC 3548 neidentifikovaný objekt  12h 35,9' +10° 57' Panna
IC 3549 samostatná hviezda  12h 35,8' +26° 24' Vlasy Bereniky
IC 3550 neidentifikovaný objekt  12h 35,9' +27° 56' Vlasy Bereniky
IC 3551 neidentifikovaný objekt  12h 35,9' +27° 58' Vlasy Bereniky
IC 3552 neidentifikovaný objekt  12h 35,9' +28° 00' Vlasy Bereniky
IC 3553 objekt neistého typu  12h 35,9' +26° 12' Vlasy Bereniky
IC 3554 neidentifikovaný objekt  12h 35,9' +27° 56' Vlasy Bereniky
IC 3555 neidentifikovaný objekt  12h 35,9' +28° 00' Vlasy Bereniky
IC 3556 galaxia  12h 36,0' +26° 58' Vlasy Bereniky
IC 3557 galaxia  12h 36,1' +16° 38' 0,7' 15 Vlasy Bereniky
IC 3558 neidentifikovaný objekt  12h 36,2' +11° 51' Panna
IC 3559 galaxia  12h 36,1' +26° 59' Vlasy Bereniky
IC 3560 galaxia  12h 36,1' +27° 05' Vlasy Bereniky
IC 3561 galaxia  12h 36,1' +26° 54' Vlasy Bereniky
IC 3562 galaxia  12h 36,2' +09° 55' 16 Panna
IC 3563 neidentifikovaný objekt  12h 36,1' +27° 56' Vlasy Bereniky
IC 3564 neidentifikovaný objekt  12h 36,2' +27° 56' Vlasy Bereniky
IC 3565 galaxia  12h 36,2' +26° 45' Vlasy Bereniky
IC 3566 objekt neistého typu  12h 36,3' +11° 09' Panna
IC 3567 galaxia  12h 36,4' +13° 36' 15 Vlasy Bereniky
IC 3568 planetárna hmlovina  12h 32,9' +82° 33' 0,1' 12 Žirafa
IC 3569 galaxia  12h 36,1' +19° 19' 1,3' 13 Vlasy Bereniky
IC 3570 neidentifikovaný objekt  12h 36,3' +24° 05' Vlasy Bereniky
IC 3571 galaxia  12h 36,3' +26° 05' Vlasy Bereniky
IC 3572 samostatná hviezda  12h 36,5' +11° 37' Panna
IC 3573 neidentifikovaný objekt  12h 36,5' +11° 46' Panna
IC 3574 neidentifikovaný objekt  12h 36,5' +12° 24' Panna
IC 3575 neidentifikovaný objekt  12h 36,5' +13° 45' Vlasy Bereniky
IC 3576 galaxia  12h 36,6' +06° 37' 3,0' 14 Panna
IC 3577 dvojhviezda  12h 36,6' +11° 54' Panna
IC 3578 galaxia  12h 36,6' +11° 06' 1,0' 15 Panna
IC 3579 samostatná hviezda  12h 36,5' +26° 06' Vlasy Bereniky
IC 3580 neidentifikovaný objekt  12h 36,6' +18° 17' Vlasy Bereniky
IC 3581 galaxia  12h 36,6' +24° 24' 0,4' 15 Vlasy Bereniky
IC 3582 galaxia  12h 36,5' +26° 12' 0,5' Vlasy Bereniky
IC 3583 galaxia  12h 36,7' +13° 15' 2,2' 14 Panna
IC 3584 samostatná hviezda  12h 36,8' +12° 14' Panna
IC 3585 galaxia  12h 36,7' +26° 50' 1,4' Vlasy Bereniky
IC 3586 galaxia  12h 36,9' +12° 32' 0,6' 15 Panna
IC 3587 galaxia  12h 36,8' +27° 33' 1,5' 16 Vlasy Bereniky
IC 3588 objekt neistého typu  12h 36,9' +14° 13' Vlasy Bereniky
IC 3589 neidentifikovaný objekt  12h 37,0' +06° 56' Panna
IC 3590 neidentifikovaný objekt  12h 36,9' +27° 17' Vlasy Bereniky
IC 3591 neidentifikovaný objekt  12h 37,0' +06° 56' Panna
IC 3592 galaxia  12h 36,9' +27° 53' 1,3' 15 Vlasy Bereniky
IC 3593 galaxia  12h 37,0' +27° 46' 0,4' 15 Vlasy Bereniky
IC 3594 samostatná hviezda  12h 36,9' +26° 07' Vlasy Bereniky
IC 3595 neidentifikovaný objekt  12h 37,1' +23° 47' Vlasy Bereniky
IC 3596 dvojhviezda  12h 37,3' +26° 31' Vlasy Bereniky
IC 3597 neidentifikovaný objekt  12h 37,4' +23° 52' Vlasy Bereniky
IC 3598 galaxia  12h 37,4' +28° 12' 1,7' Vlasy Bereniky
IC 3599 galaxia  12h 37,7' +26° 42' Vlasy Bereniky
IC 3600 galaxia  12h 37,6' +27° 08' 0,6' Vlasy Bereniky
IC 3601 chyba fotografickej platne  12h 37,8' +15° 12' Vlasy Bereniky
IC 3602 galaxia  12h 38,1' +10° 05' 15 Panna
IC 3603 neidentifikovaný objekt  12h 38,2' +15° 32' Vlasy Bereniky
IC 3604 neidentifikovaný objekt  12h 38,4' +11° 43' Panna
IC 3605 neidentifikovaný objekt  12h 38,3' +19° 31' Vlasy Bereniky
IC 3606 neidentifikovaný objekt  12h 38,4' +12° 36' Panna
IC 3607 objekt neistého typu  12h 38,5' +10° 22' Panna
IC 3608 galaxia  12h 38,6' +10° 29' 3,5' 15 Panna
IC 3609 galaxia  12h 38,5' +14° 22' 15 Vlasy Bereniky
IC 3610 neidentifikovaný objekt  12h 38,8' +26° 52' Vlasy Bereniky
IC 3611 galaxia  12h 39,1' +13° 22' Vlasy Bereniky
IC 3612 neidentifikovaný objekt  12h 39,1' +14° 43' Vlasy Bereniky
IC 3613 neidentifikovaný objekt  12h 39,1' +13° 44' Vlasy Bereniky
IC 3614 neidentifikovaný objekt  12h 39,0' +26° 18' Vlasy Bereniky
IC 3615 galaxia  12h 39,0' +18° 11' 1,3' 15 Vlasy Bereniky
IC 3616 objekt neistého typu  12h 39,2' +14° 44' Vlasy Bereniky
IC 3617 galaxia  12h 39,4' +07° 58' 1,1' 15 Panna
IC 3618 galaxia  12h 39,2' +26° 41' Vlasy Bereniky
IC 3619 neidentifikovaný objekt  12h 39,3' +24° 08' Vlasy Bereniky
IC 3620 galaxia  12h 39,3' +27° 55' Vlasy Bereniky
IC 3621 neidentifikovaný objekt  12h 39,5' +15° 29' Vlasy Bereniky
IC 3622 neidentifikovaný objekt  12h 39,5' +15° 25' Vlasy Bereniky
IC 3623 galaxia  12h 39,4' +27° 07' Vlasy Bereniky
IC 3624 neidentifikovaný objekt  12h 39,6' +11° 59' Panna
IC 3625 neidentifikovaný objekt  12h 39,7' +10° 58' Panna
IC 3626 galaxia  12h 39,5' +25° 41' 16 Vlasy Bereniky
IC 3627 neidentifikovaný objekt  12h 39,5' +27° 30' Vlasy Bereniky
IC 3628 neidentifikovaný objekt  12h 39,7' +26° 15' Vlasy Bereniky
IC 3629 neidentifikovaný objekt  12h 39,8' +13° 31' Vlasy Bereniky
IC 3630 neidentifikovaný objekt  12h 39,8' +25° 26' Vlasy Bereniky
IC 3631 galaxia  12h 39,8' +12° 59' 14 Panna
IC 3632 neidentifikovaný objekt  12h 40,0' +26° 41' Vlasy Bereniky
IC 3633 galaxia  12h 40,2' +09° 53' 15 Panna
IC 3634 neidentifikovaný objekt  12h 40,2' +09° 50' Panna
IC 3635 galaxia  12h 40,2' +12° 53' 1,2' 15 Panna
IC 3636 neidentifikovaný objekt  12h 40,2' +22° 04' Vlasy Bereniky
IC 3637 galaxia  12h 40,3' +14° 43' 16 Vlasy Bereniky
IC 3638 galaxia  12h 40,3' +10° 31' 0,6' 15 Panna
IC 3639 galaxia  12h 40,9' -36° 45' 1,4' Kentaur
IC 3640 neidentifikovaný objekt  12h 40,4' +26° 31' Vlasy Bereniky
IC 3641 neidentifikovaný objekt  12h 40,4' +26° 31' Vlasy Bereniky
IC 3642 neidentifikovaný objekt  12h 40,4' +26° 44' Vlasy Bereniky
IC 3643 neidentifikovaný objekt  12h 40,7' +12° 24' Panna
IC 3644 neidentifikovaný objekt  12h 40,6' +26° 30' Vlasy Bereniky
IC 3645 galaxia  12h 40,5' +26° 32' 0,7' Vlasy Bereniky
IC 3646 galaxia  12h 40,5' +26° 31' 1,3' Vlasy Bereniky
IC 3647 objekt neistého typu  12h 40,9' +10° 28' Panna
IC 3648 objekt neistého typu  12h 40,9' +12° 59' Panna
IC 3649 neidentifikovaný objekt  12h 40,8' +21° 06' Vlasy Bereniky
IC 3650 galaxia  12h 40,7' +26° 30' 0,8' 15 Vlasy Bereniky
IC 3651 galaxia  12h 40,8' +26° 44' 1,3' Vlasy Bereniky
IC 3652 galaxia  12h 41,0' +11° 11' 1,0' 15 Panna
IC 3653 galaxia  12h 41,2' +11° 24' 15 Panna
IC 3654 neidentifikovaný objekt  12h 41,2' +22° 35' Vlasy Bereniky
IC 3655 neidentifikovaný objekt  12h 41,2' +20° 40' Vlasy Bereniky
IC 3656 neidentifikovaný objekt  12h 41,2' +22° 36' Vlasy Bereniky
IC 3657 neidentifikovaný objekt  12h 41,3' +21° 41' Vlasy Bereniky
IC 3658 galaxia  12h 41,3' +14° 42' 15 Vlasy Bereniky
IC 3659 neidentifikovaný objekt  12h 41,5' +22° 56' Vlasy Bereniky
IC 3660 neidentifikovaný objekt  12h 41,6' +21° 06' Vlasy Bereniky
IC 3661 neidentifikovaný objekt  12h 41,6' +22° 30' Vlasy Bereniky
IC 3662 galaxia  12h 41,6' +23° 25' 0,6' 15 Vlasy Bereniky
IC 3663 neidentifikovaný objekt  12h 41,7' +12° 14' Panna
IC 3664 neidentifikovaný objekt  12h 41,7' +19° 57' Vlasy Bereniky
IC 3665 galaxia  12h 41,8' +11° 30' 1,0' 15 Panna
IC 3666 neidentifikovaný objekt  12h 41,9' +07° 51' Panna
IC 3667 neidentifikovaný objekt  12h 41,5' +41° 09' Poľovné psy
IC 3668 neidentifikovaný objekt  12h 41,5' +41° 08' Poľovné psy
IC 3669 neidentifikovaný objekt  12h 41,6' +41° 08' Poľovné psy
IC 3670 neidentifikovaný objekt  12h 41,9' +11° 45' Panna
IC 3671 galaxia  12h 41,8' +23° 31' 0,5' 15 Vlasy Bereniky
IC 3672 galaxia  12h 42,1' +11° 45' Panna
IC 3673 neidentifikovaný objekt  12h 42,1' +21° 08' Vlasy Bereniky
IC 3674 neidentifikovaný objekt  12h 42,1' +22° 31' Vlasy Bereniky
IC 3675 galaxia  12h 41,9' +41° 17' 2,0' 13 Poľovné psy
IC 3676 samostatná hviezda  12h 42,2' +13° 33' Vlasy Bereniky
IC 3677 neidentifikovaný objekt  12h 42,2' +20° 53' Vlasy Bereniky
IC 3678 neidentifikovaný objekt  12h 42,2' +20° 53' Vlasy Bereniky
IC 3679 neidentifikovaný objekt  12h 42,2' +22° 49' Vlasy Bereniky
IC 3680 neidentifikovaný objekt  12h 42,0' +39° 06' Poľovné psy
IC 3681 neidentifikovaný objekt  12h 42,0' +39° 05' Poľovné psy
IC 3682 neidentifikovaný objekt  12h 42,3' +20° 52' Vlasy Bereniky
IC 3683 neidentifikovaný objekt  12h 42,3' +20° 52' Vlasy Bereniky
IC 3684 neidentifikovaný objekt  12h 42,4' +11° 43' Panna
IC 3685 neidentifikovaný objekt  12h 42,5' +06° 52' Panna
IC 3686 galaxia  12h 42,6' +10° 34' 1,5' 16 Panna
IC 3687 galaxia  12h 42,1' +38° 30' 3,5' 13 Poľovné psy
IC 3688 neidentifikovaný objekt  12h 42,6' +14° 22' Vlasy Bereniky
IC 3689 neidentifikovaný objekt  12h 42,6' +20° 51' Vlasy Bereniky
IC 3690 galaxia  12h 42,8' +10° 22' 1,3' 15 Panna
IC 3691 neidentifikovaný objekt  12h 42,8' +22° 47' Vlasy Bereniky
IC 3692 galaxia  12h 42,9' +21° 00' 1,0' 15 Vlasy Bereniky
IC 3693 neidentifikovaný objekt  12h 43,0' +10° 40' Panna
IC 3694 galaxia  12h 43,1' +11° 13' 0,7' 15 Panna
IC 3695 neidentifikovaný objekt  12h 43,1' +22° 45' Vlasy Bereniky
IC 3696 neidentifikovaný objekt  12h 43,2' +19° 56' Vlasy Bereniky
IC 3697 galaxia  12h 43,0' +39° 50' 0,7' 17 Poľovné psy
IC 3698 galaxia  12h 43,3' +11° 13' 0,5' 15 Panna
IC 3699 neidentifikovaný objekt  12h 43,3' +19° 00' Vlasy Bereniky
IC 3700 neidentifikovaný objekt  12h 43,3' +19° 16' Vlasy Bereniky
IC 3701 neidentifikovaný objekt  12h 43,5' +11° 02' Panna
IC 3702 galaxia  12h 43,5' +10° 53' 15 Panna
IC 3703 neidentifikovaný objekt  12h 43,4' +37° 59' Poľovné psy
IC 3704 galaxia  12h 43,7' +10° 47' 1,3' 15 Panna
IC 3705 neidentifikovaný objekt  12h 43,7' +19° 20' Vlasy Bereniky
IC 3706 samostatná hviezda  12h 43,8' +09° 14' Panna
IC 3707 neidentifikovaný objekt  12h 43,5' +37° 59' Poľovné psy
IC 3708 neidentifikovaný objekt  12h 43,9' +13° 08' Panna
IC 3709 galaxia  12h 44,0' +09° 04' 15 Panna
IC 3710 galaxia  12h 44,1' +12° 08' Panna
IC 3711 neidentifikovaný objekt  12h 44,2' +11° 10' Panna
IC 3712 objekt neistého typu  12h 44,3' +10° 22' Panna
IC 3713 galaxia  12h 44,1' +41° 10' 0,6' 15 Poľovné psy
IC 3714 galaxia  12h 44,4' +10° 11' 0,8' 16 Panna
IC 3715 neidentifikovaný objekt  12h 44,4' +19° 51' Vlasy Bereniky
IC 3716 neidentifikovaný objekt  12h 44,8' +08° 06' Panna
IC 3717 galaxia  12h 44,4' +39° 30' 0,6' 16 Poľovné psy
IC 3718 galaxia  12h 44,8' +12° 21' 3,0' Panna
IC 3719 neidentifikovaný objekt  12h 44,8' +08° 06' Panna
IC 3720 galaxia  12h 44,8' +12° 04' 2,8' Panna
IC 3721 neidentifikovaný objekt  12h 44,8' +18° 45' Vlasy Bereniky
IC 3722 samostatná hviezda  12h 44,9' +11° 47' Panna
IC 3723 galaxia  12h 44,5' +40° 44' 0,4' Poľovné psy
IC 3724 galaxia  12h 44,9' +10° 17' 16 Panna
IC 3725 neidentifikovaný objekt  12h 44,9' +18° 45' Vlasy Bereniky
IC 3726 galaxia  12h 44,7' +40° 42' 1,7' 16 Poľovné psy
IC 3727 galaxia  12h 45,1' +10° 54' 1,6' 16 Panna
IC 3728 neidentifikovaný objekt  12h 45,1' +20° 58' Vlasy Bereniky
IC 3729 galaxia  12h 44,9' +39° 20' 0,2' 16 Poľovné psy
IC 3730 galaxia  12h 45,1' +21° 11' 0,4' 14,6 Vlasy Bereniky
IC 3731 neidentifikovaný objekt  12h 45,2' +12° 25' Panna
IC 3732 neidentifikovaný objekt  12h 45,2' +10° 18' Panna
IC 3733 neidentifikovaný objekt  12h 45,3' +06° 58' Panna
IC 3734 neidentifikovaný objekt  12h 45,2' +23° 02' Vlasy Bereniky
IC 3735 galaxia  12h 45,3' +13° 42' 0,4' 15 Vlasy Bereniky
IC 3736 galaxia  12h 45,3' +21° 31' 0,5' 16 Vlasy Bereniky
IC 3737 neidentifikovaný objekt  12h 45,3' +21° 58' Vlasy Bereniky
IC 3738 neidentifikovaný objekt  12h 45,4' +19° 14' Vlasy Bereniky
IC 3739 objekt neistého typu  12h 45,5' +13° 00' Panna
IC 3740 galaxia  12h 45,5' +20° 49' 16 Vlasy Bereniky
IC 3741 neidentifikovaný objekt  12h 45,6' +19° 12' Vlasy Bereniky
IC 3742 galaxia  12h 45,5' +13° 20' 1,9' Vlasy Bereniky
IC 3743 samostatná hviezda  12h 45,7' +11° 06' Panna
IC 3744 neidentifikovaný objekt  12h 45,7' +19° 30' Vlasy Bereniky
IC 3745 galaxia  12h 45,6' +19° 10' 0,3' 15 Vlasy Bereniky
IC 3746 galaxia  12h 45,6' +37° 49' 16 Poľovné psy
IC 3747 neidentifikovaný objekt  12h 45,6' +37° 58' Poľovné psy
IC 3748 neidentifikovaný objekt  12h 45,8' +19° 26' Vlasy Bereniky
IC 3749 neidentifikovaný objekt  12h 45,9' +19° 32' Vlasy Bereniky
IC 3750 neidentifikovaný objekt  12h 46,0' +19° 06' Vlasy Bereniky