Zoznam IC objektov 5251 – 5386

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 5251 samostatná hviezda  22h 45,1' +11° 09' Pegas
IC 5252 galaxia  22h 48,1' -68° 54' 1,2' Indián
IC 5253 galaxia  22h 45,4' +21° 49' 1,0' 15 Pegas
IC 5254 neidentifikovaný objekt  22h 46,0' +21° 07' Pegas
IC 5255 neidentifikovaný objekt  22h 45,8' +36° 14' Jašterica
IC 5256 galaxia  22h 49,8' -68° 42' 1,1' Indián
IC 5257 neidentifikovaný objekt  22h 52,3' -67° 26' Indián
IC 5258 galaxia  22h 51,5' +23° 02' 0,4' 14 Pegas
IC 5259 neidentifikovaný objekt  22h 52,8' +36° 43' Jašterica
IC 5260 galaxia  22h 54,3' -39° 19' 1,5' Žeriav
IC 5261 galaxia  22h 54,4' -20° 22' 1,7' Vodnár
IC 5262 neidentifikovaný objekt  22h 55,2' -33° 50' Južná ryba
IC 5263 galaxia  22h 58,2' -69° 03' 1,2' Indián
IC 5264 galaxia  22h 56,9' -36° 33' 2,7' Žeriav
IC 5265 galaxia  22h 57,2' -36° 28' 6,0' Žeriav
IC 5266 galaxia  22h 58,3' -65° 08' 1,5' Tukan
IC 5267 galaxia  22h 57,2' -43° 24' 5,0' 10,5 Žeriav
IC 5268 neidentifikovaný objekt  22h 56,2' +36° 36' Jašterica
IC 5269 galaxia  22h 57,7' -36° 02' 2,5' 13 Južná ryba
IC 5270 galaxia  22h 57,9' -35° 51' 3,2' Južná ryba
IC 5271 galaxia  22h 58,0' -33° 45' 13 Južná ryba
IC 5272 neidentifikovaný objekt  22h 59,6' -65° 11' Tukan
IC 5273 galaxia  22h 59,5' -37° 42' 2,9' 11,5 Žeriav
IC 5274 galaxia  22h 58,5' +18° 55' 1,1' 15 Pegas
IC 5275 neidentifikovaný objekt  22h 58,6' +18° 52' Pegas
IC 5276 galaxia  22h 58,7' +18° 49' 15 Pegas
IC 5277 neidentifikovaný objekt  23h 01,9' -65° 12' Tukan
IC 5278 neidentifikovaný objekt  23h 00,6' -08° 08' Vodnár
IC 5279 galaxia  23h 03,0' -69° 13' 1,8' Indián
IC 5280 galaxia  23h 03,8' -65° 13' 1,7' Tukan
IC 5281 neidentifikovaný objekt  23h 02,4' +27° 02' Pegas
IC 5282 galaxia  23h 02,7' +21° 53' 1,5' 15 Pegas
IC 5283 galaxia  23h 03,3' +08° 54' 0,9' 13,8 Pegas
IC 5284 galaxia  23h 06,8' +19° 07' 1,3' Pegas
IC 5285 galaxia  23h 06,9' +22° 56' 1,9' Pegas
IC 5286 neidentifikovaný objekt  23h 09,8' -68° 16' Indián
IC 5287 galaxia  23h 09,4' +00° 45' 1,1' 15 Ryby
IC 5288 galaxia  23h 11,7' -68° 06' 1,8' Indián
IC 5289 neidentifikovaný objekt  23h 10,9' -32° 33' Sochár
IC 5290 galaxia  23h 12,9' -23° 28' 1,8' Vodnár
IC 5291 galaxia  23h 13,7' +09° 13' 16 Pegas
IC 5292 galaxia  23h 13,8' +13° 41' 15 Pegas
IC 5293 galaxia  23h 14,7' +25° 08' 16 Pegas
IC 5294 galaxia  23h 16,2' -42° 35' 3,2' Žeriav
IC 5295 galaxia  23h 15,5' +25° 07' 16 Pegas
IC 5296 galaxia  23h 15,7' +25° 06' 1,0' 15 Pegas
IC 5297 galaxia  23h 16,0' +25° 01' 16 Pegas
IC 5298 galaxia  23h 16,1' +25° 33' 0,6' 15 Pegas
IC 5299 neidentifikovaný objekt  23h 16,3' +20° 51' Pegas
IC 5300 galaxia  23h 16,6' +20° 49' 16 Pegas
IC 5301 neidentifikovaný objekt  23h 18,8' -69° 34' Indián
IC 5302 galaxia  23h 19,6' -64° 34' 1,3' Tukan
IC 5303 dvojhviezda  23h 17,9' +00° 16' Ryby
IC 5304 neidentifikovaný objekt  23h 18,2' -10° 18' Vodnár
IC 5305 galaxia  23h 18,0' +10° 16' 0,4' 15 Pegas
IC 5306 neidentifikovaný objekt  23h 18,1' +10° 15' Pegas
IC 5307 galaxia  23h 18,2' +10° 13' 0,6' 16 Pegas
IC 5308 galaxia  23h 19,3' -42° 16' 4,9' 12 Žeriav
IC 5309 neidentifikovaný objekt  23h 19,2' +07° 59' Ryby
IC 5310 neidentifikovaný objekt  23h 20,8' -22° 09' Vodnár
IC 5311 samostatná hviezda  23h 20,6' +17° 16' Pegas
IC 5312 neidentifikovaný objekt  23h 21,0' +19° 19' Pegas
IC 5313 galaxia  23h 22,0' -42° 29' 2,5' Žeriav
IC 5314 galaxia  23h 21,1' +19° 17' 0,5' 15 Pegas
IC 5315 galaxia  23h 21,3' +25° 22' 1,0' 15 Pegas
IC 5316 neidentifikovaný objekt  23h 21,9' +21° 13' Pegas
IC 5317 galaxia  23h 23,4' +21° 09' 15 Pegas
IC 5318 galaxia  23h 24,0' -11° 53' 0,9' 14 Vodnár
IC 5319 neidentifikovaný objekt  23h 24,8' +14° 00' Pegas
IC 5320 neidentifikovaný objekt  23h 27,4' -67° 45' Indián
IC 5321 galaxia  23h 26,3' -17° 58' 1,0' 14 Vodnár
IC 5322 neidentifikovaný objekt  23h 27,5' -67° 45' Tukan
IC 5323 galaxia  23h 27,6' -67° 49' 1,6' Tukan
IC 5324 galaxia  23h 28,3' -67° 49' 1,3' Tukan
IC 5325 galaxia  23h 28,7' -41° 19' 2,5' 12 Fénix
IC 5326 galaxia  23h 29,5' -28° 48' 0,8' 14 Sochár
IC 5327 neidentifikovaný objekt  23h 30,3' -13° 35' Vodnár
IC 5328 galaxia  23h 33,2' -45° 02' 2,5' 12 Fénix
IC 5329 galaxia  23h 33,3' +21° 14' 1,8' 16 Pegas
IC 5330 neidentifikovaný objekt  23h 33,5' -02° 52' Ryby
IC 5331 galaxia  23h 33,5' +21° 08' 1,1' 15 Pegas
IC 5332 galaxia  23h 34,5' -36° 06' 6,6' 10,6 Sochár
IC 5333 galaxia  23h 34,9' -65° 24' 1,5' Tukan
IC 5334 galaxia  23h 34,7' -04° 31' 1,5' 14 Vodnár
IC 5335 galaxia  23h 35,8' -67° 24' 1,3' Tukan
IC 5336 neidentifikovaný objekt  23h 36,3' +21° 05' Pegas
IC 5337 galaxia  23h 36,4' +21° 09' 0,9' Pegas
IC 5338 galaxia  23h 36,5' +21° 09' 1,1' 13,8 Pegas
IC 5339 galaxia  23h 38,1' -68° 27' 1,2' Tukan
IC 5340 neidentifikovaný objekt  23h 38,6' -04° 52' Vodnár
IC 5341 galaxia  23h 38,4' +26° 59' Pegas
IC 5342 galaxia  23h 38,6' +27° 01' 0,4' Pegas
IC 5343 galaxia  23h 39,4' -22° 31' 0,6' 14 Vodnár
IC 5344 neidentifikovaný objekt  23h 39,3' -04° 58' Vodnár
IC 5345 galaxia  23h 39,6' -22° 25' 0,5' 14 Vodnár
IC 5346 galaxia  23h 41,0' +24° 57' 16 Pegas
IC 5347 galaxia  23h 41,5' +24° 53' 16 Pegas
IC 5348 galaxia  23h 45,0' -42° 55' 1,9' Fénix
IC 5349 galaxia  23h 46,3' -28° 00' 0,6' 15 Sochár
IC 5350 galaxia  23h 47,2' -27° 58' 0,3' 15 Sochár
IC 5351 neidentifikovaný objekt  23h 47,3' -02° 18' Ryby
IC 5352 neidentifikovaný objekt  23h 47,4' -02° 16' Ryby
IC 5353 galaxia  23h 47,5' -28° 07' 1,6' Sochár
IC 5354 neidentifikovaný objekt  23h 47,5' -28° 08' Sochár
IC 5355 galaxia  23h 47,2' +32° 48' 1,1' 14 Androméda
IC 5356 galaxia  23h 47,5' -02° 19' 0,3' 15 Ryby
IC 5357 neidentifikovaný objekt  23h 47,4' -02° 18' Ryby
IC 5358 galaxia  23h 47,7' -28° 08' 2,6' Sochár
IC 5359 galaxia  23h 47,7' -02° 17' 1,0' 15 Ryby
IC 5360 neidentifikovaný objekt  23h 47,9' -37° 04' Sochár
IC 5361 galaxia  23h 51,4' -13° 23' 0,4' 14 Vodnár
IC 5362 galaxia  23h 51,6' -28° 22' 1,5' Sochár
IC 5363 neidentifikovaný objekt  23h 52,2' -28° 38' Sochár
IC 5364 neidentifikovaný objekt  23h 56,2' -29° 04' Sochár
IC 5365 neidentifikovaný objekt  23h 57,6' -37° 01' Sochár
IC 5366 objekt neistého typu  23h 57,7' +52° 47' Kasiopeja
IC 5367 neidentifikovaný objekt  23h 58,7' +22° 26' Pegas
IC 5368 neidentifikovaný objekt  23h 59,3' +06° 52' Ryby
IC 5369 neidentifikovaný objekt  23h 59,8' +32° 41' Androméda
IC 5370 galaxia   0h 00,1' +32° 45' 0,7' 15 Androméda
IC 5371 neidentifikovaný objekt   0h 00,2' +32° 49' Androméda
IC 5372 galaxia   0h 00,4' +32° 47' 0,7' 15 Androméda
IC 5373 galaxia   0h 00,4' +32° 47' 0,7' 15 Androméda
IC 5374 neidentifikovaný objekt   0h 01,1' +04° 30' Ryby
IC 5375 galaxia   0h 01,1' +04° 31' 0,9' 14 Ryby
IC 5376 galaxia   0h 01,4' +34° 32' 2,1' 15 Androméda
IC 5377 galaxia   0h 02,1' +16° 36' 1,3' 16 Pegas
IC 5378 neidentifikovaný objekt   0h 02,6' +16° 37' Pegas
IC 5379 neidentifikovaný objekt   0h 02,7' +16° 35' Pegas
IC 5380 neidentifikovaný objekt   0h 02,7' -66° 11' Tukan
IC 5381 galaxia   0h 03,2' +15° 58' 1,5' Pegas
IC 5382 neidentifikovaný objekt   0h 03,4' -65° 11' Tukan
IC 5383 neidentifikovaný objekt   0h 03,8' +16° 00' Pegas
IC 5384 galaxia   0h 04,2' -11° 58' 0,8' 15 Veľryba
IC 5385 neidentifikovaný objekt   0h 06,4' -00° 04' Ryby
IC 5386 neidentifikovaný objekt   0h 06,5' -03° 43' Ryby