Zoznam IC objektov 1001 – 1250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 1001 neidentifikovaný objekt  14h 20,7' +05° 08' Panna
IC 1002 neidentifikovaný objekt  14h 20,7' +05° 11' Panna
IC 1003 neidentifikovaný objekt  14h 20,9' +05° 27' Panna
IC 1004 neidentifikovaný objekt  14h 20,9' +17° 39' Pastier
IC 1005 neidentifikovaný objekt  14h 18,3' +71° 36' Malá medvedica
IC 1006 galaxia  14h 23,0' +23° 47' 1,0' 15 Pastier
IC 1007 galaxia  14h 24,6' +04° 32' 15 Panna
IC 1008 neidentifikovaný objekt  14h 25,0' +28° 20' Pastier
IC 1009 galaxia  14h 26,3' +12° 21' 15 Pastier
IC 1010 galaxia  14h 27,3' +01° 02' 2,3' 15 Panna
IC 1011 galaxia  14h 28,1' +01° 00' 0,4' 15 Panna
IC 1012 neidentifikovaný objekt  14h 27,2' +30° 59' Pastier
IC 1013 neidentifikovaný objekt  14h 27,8' +25° 50' Pastier
IC 1014 galaxia  14h 28,3' +13° 47' 2,8' 13 Pastier
IC 1015 galaxia  14h 28,3' +15° 25' 0,6' 15 Pastier
IC 1016 neidentifikovaný objekt  14h 28,8' +04° 50' Panna
IC 1017 galaxia  14h 28,1' +25° 52' 1,1' 15 Pastier
IC 1018 galaxia  14h 28,3' +25° 51' 2,3' 14 Pastier
IC 1019 galaxia  14h 28,1' +25° 56' 0,4' 15 Pastier
IC 1020 galaxia  14h 28,8' +26° 02' 1,2' 15 Pastier
IC 1021 galaxia  14h 29,2' +20° 40' 1,2' 15 Pastier
IC 1022 galaxia  14h 30,0' +03° 46' 1,2' 15 Panna
IC 1023 neidentifikovaný objekt  14h 32,4' -35° 48' Kentaur
IC 1024 galaxia  14h 31,4' +03° 00' 1,6' 14 Panna
IC 1025 galaxia  14h 31,5' +07° 04' 15 Panna
IC 1026 samostatná hviezda  14h 31,2' +31° 13' Pastier
IC 1027 neidentifikovaný objekt  14h 29,8' +53° 57' Pastier
IC 1028 neidentifikovaný objekt  14h 32,5' +41° 51' Pastier
IC 1029 galaxia  14h 32,5' +49° 54' 3,0' Pastier
IC 1030 neidentifikovaný objekt  14h 33,7' +31° 42' Pastier
IC 1031 neidentifikovaný objekt  14h 34,6' +48° 02' Pastier
IC 1032 neidentifikovaný objekt  14h 34,7' +47° 57' Pastier
IC 1033 neidentifikovaný objekt  14h 34,8' +47° 56' Pastier
IC 1034 galaxia  14h 37,2' +14° 40' 16 Pastier
IC 1035 galaxia  14h 38,1' +09° 20' 0,7' 15 Pastier
IC 1036 galaxia  14h 38,3' +18° 07' 16 Pastier
IC 1037 galaxia  14h 38,4' +18° 10' 0,8' 15 Pastier
IC 1038 galaxia  14h 39,4' +11° 55' 15 Pastier
IC 1039 galaxia  14h 40,5' +03° 25' 16 Panna
IC 1040 galaxia  14h 40,3' +09° 28' 15 Pastier
IC 1041 neidentifikovaný objekt  14h 40,6' +03° 21' Panna
IC 1042 neidentifikovaný objekt  14h 40,6' +03° 26' Panna
IC 1043 neidentifikovaný objekt  14h 40,7' +03° 21' Panna
IC 1044 galaxia  14h 41,5' +09° 26' 1,0' 15 Pastier
IC 1045 neidentifikovaný objekt  14h 40,7' +42° 45' Pastier
IC 1046 galaxia  14h 37,8' +69° 00' 0,8' 15 Malá medvedica
IC 1047 galaxia  14h 42,4' +19° 10' 0,6' 16 Pastier
IC 1048 galaxia  14h 42,9' +04° 53' 2,5' 14 Panna
IC 1049 neidentifikovaný objekt  14h 39,6' +62° 02' Drak
IC 1050 galaxia  14h 44,1' +18° 01' 15 Pastier
IC 1051 galaxia  14h 44,2' +19° 01' 15 Pastier
IC 1052 galaxia  14h 44,2' +20° 37' 1,1' 15 Pastier
IC 1053 galaxia  14h 45,6' +16° 57' 0,5' 15 Pastier
IC 1054 galaxia  14h 46,5' +01° 16' 1,2' 15 Panna
IC 1055 galaxia  14h 47,4' -13° 44' 2,6' Váhy
IC 1056 galaxia  14h 45,8' +50° 25' 2,0' 14 Pastier
IC 1057 neidentifikovaný objekt  14h 46,0' +50° 22' Pastier
IC 1058 galaxia  14h 49,1' +17° 02' 1,6' 15 Pastier
IC 1059 galaxia  14h 50,7' -00° 52' 16 Váhy
IC 1060 galaxia  14h 51,9' -07° 13' 1,0' 14 Váhy
IC 1061 neidentifikovaný objekt  14h 51,2' +18° 45' Pastier
IC 1062 galaxia  14h 51,3' +18° 41' 0,3' 15 Pastier
IC 1063 neidentifikovaný objekt  14h 52,2' +04° 41' Panna
IC 1064 neidentifikovaný objekt  14h 52,2' +04° 40' Panna
IC 1065 galaxia  14h 49,3' +63° 16' 1,3' 13,4 Drak
IC 1066 galaxia  14h 53,0' +03° 18' 1,6' 14 Panna
IC 1067 galaxia  14h 53,1' +03° 20' 2,3' Panna
IC 1068 galaxia  14h 53,5' +03° 04' 0,2' 15 Panna
IC 1069 neidentifikovaný objekt  14h 51,0' +54° 23' Pastier
IC 1070 galaxia  14h 53,9' +03° 29' 15 Panna
IC 1071 galaxia  14h 54,2' +04° 45' 1,2' 14 Panna
IC 1072 galaxia  14h 54,2' +04° 51' 0,5' 15 Panna
IC 1073 galaxia  14h 54,2' +04° 48' 15 Panna
IC 1074 galaxia  14h 52,0' +51° 17' 1,0' 15 Pastier
IC 1075 galaxia  14h 54,8' +18° 06' 1,3' 15 Pastier
IC 1076 galaxia  14h 55,0' +18° 02' 1,2' Pastier
IC 1077 galaxia  14h 57,4' -19° 13' 2,0' Váhy
IC 1078 neidentifikovaný objekt  14h 56,5' +09° 21' Pastier
IC 1079 neidentifikovaný objekt  14h 56,6' +09° 22' Pastier
IC 1080 galaxia  14h 58,1' -06° 42' 0,4' 14 Váhy
IC 1081 galaxia  14h 58,9' -19° 14' 1,6' Váhy
IC 1082 galaxia  14h 58,9' +07° 00' 15 Panna
IC 1083 galaxia  14h 55,6' +68° 24' 0,7' 16 Malá medvedica
IC 1084 galaxia  15h 01,3' -07° 27' 0,4' 14 Váhy
IC 1085 galaxia  15h 02,7' +17° 14' 1,2' 15 Pastier
IC 1086 neidentifikovaný objekt  15h 03,4' +17° 05' Pastier
IC 1087 neidentifikovaný objekt  15h 06,7' +03° 46' Panna
IC 1088 neidentifikovaný objekt  15h 06,7' +03° 46' Panna
IC 1089 galaxia  15h 07,4' +07° 08' 15 Panna
IC 1090 galaxia  15h 03,7' +42° 41' 0,4' Pastier
IC 1091 galaxia  15h 08,2' -11° 09' 1,4' Váhy
IC 1092 galaxia  15h 07,5' +09° 23' 15 Pastier
IC 1093 galaxia  15h 07,7' +14° 33' 1,0' 15 Pastier
IC 1094 galaxia  15h 07,7' +14° 38' 0,5' 15 Pastier
IC 1095 neidentifikovaný objekt  15h 08,5' +14° 01' Pastier
IC 1096 galaxia  15h 08,5' +19° 11' 1,1' 15 Pastier
IC 1097 galaxia  15h 08,5' +19° 11' 1,1' 15 Pastier
IC 1098 samostatná hviezda  15h 06,4' +55° 36' Drak
IC 1099 galaxia  15h 06,9' +56° 31' 1,4' Drak
IC 1100 galaxia  15h 06,3' +63° 00' 1,0' 14 Drak
IC 1101 neidentifikovaný objekt  15h 10,9' +05° 46' Panna
IC 1102 galaxia  15h 11,1' +04° 18' 1,2' 15 Panna
IC 1103 neidentifikovaný objekt  15h 11,6' +19° 12' Had
IC 1104 samostatná hviezda  15h 12,8' -05° 05' Váhy
IC 1105 neidentifikovaný objekt  15h 13,3' +04° 16' Had
IC 1106 galaxia  15h 14,0' +04° 43' 15 Had
IC 1107 galaxia  15h 14,2' +04° 43' 15 Had
IC 1108 neidentifikovaný objekt  15h 16,8' -45° 39' Vlk
IC 1109 galaxia  15h 17,1' +05° 15' 15 Had
IC 1110 galaxia  15h 12,1' +67° 22' 1,3' 15 Malá medvedica
IC 1111 neidentifikovaný objekt  15h 14,4' +54° 32' Pastier
IC 1112 galaxia  15h 17,9' +07° 13' 15 Had
IC 1113 galaxia  15h 18,3' +12° 29' 0,6' 15 Had
IC 1114 neidentifikovaný objekt  15h 11,3' +75° 27' Malá medvedica
IC 1115 samostatná hviezda  15h 22,4' -04° 28' Váhy
IC 1116 galaxia  15h 21,9' +08° 26' 1,2' 15 Had
IC 1117 neidentifikovaný objekt  15h 24,4' +15° 27' Had
IC 1118 galaxia  15h 25,1' +13° 26' 0,8' 15 Had
IC 1119 galaxia  15h 25,7' -03° 39' 0,5' 15 Had
IC 1120 neidentifikovaný objekt  15h 26,2' +18° 52' Had
IC 1121 galaxia  15h 27,8' +06° 49' 16 Had
IC 1122 galaxia  15h 29,5' +07° 35' 0,2' 15 Had
IC 1123 neidentifikovaný objekt  15h 28,9' +42° 53' Pastier
IC 1124 neidentifikovaný objekt  15h 30,0' +23° 38' Had
IC 1125 galaxia  15h 33,1' -01° 38' 1,7' 14 Had
IC 1126 neidentifikovaný objekt  15h 35,0' +05° 00' Had
IC 1127 neidentifikovaný objekt  15h 35,9' +23° 29' Had
IC 1128 neidentifikovaný objekt  15h 37,9' -01° 33' Had
IC 1129 galaxia  15h 32,0' +68° 15' 1,2' 14 Malá medvedica
IC 1130 galaxia  15h 37,8' +17° 15' 0,6' 15 Had
IC 1131 galaxia  15h 38,9' +12° 05' 1,0' Had
IC 1132 galaxia  15h 40,0' +20° 40' 1,1' 14 Had
IC 1133 galaxia  15h 41,2' +15° 34' 1,3' 15 Had
IC 1134 galaxia  15h 44,9' +16° 58' 0,4' 15 Had
IC 1135 galaxia  15h 45,6' +17° 42' 0,6' 15 Had
IC 1136 galaxia  15h 47,6' -01° 33' 15 Had
IC 1137 neidentifikovaný objekt  15h 48,9' +08° 35' Had
IC 1138 galaxia  15h 48,2' +26° 12' 1,0' 15 Severná koruna
IC 1139 galaxia  15h 29,6' +82° 36' 16 Malá medvedica
IC 1140 neidentifikovaný objekt  15h 49,1' +19° 04' Had
IC 1141 neidentifikovaný objekt  15h 49,6' +12° 24' Had
IC 1142 neidentifikovaný objekt  15h 49,4' +18° 09' Had
IC 1143 galaxia  15h 30,7' +82° 28' 1,8' Malá medvedica
IC 1144 galaxia  15h 51,3' +43° 25' 0,6' 15 Herkules
IC 1145 neidentifikovaný objekt  15h 46,2' +72° 27' Malá medvedica
IC 1146 galaxia  15h 48,5' +69° 23' 0,9' 14 Drak
IC 1147 galaxia  15h 50,1' +69° 33' 0,4' 15 Drak
IC 1148 neidentifikovaný objekt  15h 56,9' +22° 25' Had
IC 1149 neidentifikovaný objekt  15h 58,0' +12° 05' Had
IC 1150 neidentifikovaný objekt  15h 58,3' +15° 52' Had
IC 1151 galaxia  15h 58,5' +17° 27' 13 Had
IC 1152 galaxia  15h 56,7' +48° 05' 1,0' 14 Herkules
IC 1153 neidentifikovaný objekt  15h 56,8' +48° 10' Herkules
IC 1154 galaxia  15h 52,5' +70° 23' 1,8' 15 Malá medvedica
IC 1155 galaxia  16h 00,6' +15° 42' 1,3' Had
IC 1156 galaxia  16h 00,6' +19° 44' 15 Herkules
IC 1157 galaxia  16h 01,0' +15° 31' 0,6' 16 Had
IC 1158 galaxia  16h 01,5' +01° 43' 2,9' 13 Had
IC 1159 neidentifikovaný objekt  16h 01,0' +15° 25' Had
IC 1160 neidentifikovaný objekt  16h 01,1' +15° 29' Had
IC 1161 galaxia  16h 01,3' +15° 39' 0,6' 15 Herkules
IC 1162 galaxia  16h 01,3' +17° 41' 15 Herkules
IC 1163 galaxia  16h 01,5' +15° 30' 0,2' 15 Had
IC 1164 neidentifikovaný objekt  15h 55,1' +70° 35' Malá medvedica
IC 1165 neidentifikovaný objekt  16h 02,1' +15° 42' Herkules
IC 1166 galaxia  16h 02,1' +26° 20' 15 Severná koruna
IC 1167 galaxia  16h 03,9' +14° 57' 0,5' Had
IC 1168 galaxia  16h 04,0' +14° 54' 0,5' 16 Had
IC 1169 galaxia  16h 04,2' +13° 45' 1,0' 14 Had
IC 1170 galaxia  16h 04,5' +17° 43' 0,3' Herkules
IC 1171 samostatná hviezda  16h 04,9' +17° 59' Herkules
IC 1172 galaxia  16h 04,9' +17° 52' 15 Herkules
IC 1173 galaxia  16h 05,2' +17° 25' 1,3' Herkules
IC 1174 galaxia  16h 05,4' +15° 02' 1,0' 14 Had
IC 1175 objekt neistého typu  16h 05,3' +18° 08' Herkules
IC 1176 galaxia  16h 05,4' +17° 58' 15 Herkules
IC 1177 galaxia  16h 05,3' +18° 19' Herkules
IC 1178 galaxia  16h 05,5' +17° 36' 1,4' Herkules
IC 1179 galaxia  16h 05,4' +17° 45' 0,6' 16 Herkules
IC 1180 objekt neistého typu  16h 05,4' +18° 07' Herkules
IC 1181 galaxia  16h 05,6' +17° 35' 1,1' Herkules
IC 1182 galaxia  16h 05,6' +17° 48' 0,6' 16 Herkules
IC 1183 galaxia  16h 05,6' +17° 46' 0,9' 14,3 Herkules
IC 1184 galaxia  16h 05,7' +17° 47' 0,1' 16 Herkules
IC 1185 galaxia  16h 05,7' +17° 43' 0,8' 13,9 Herkules
IC 1186 galaxia  16h 05,7' +17° 22' 0,8' Herkules
IC 1187 galaxia  15h 59,3' +70° 34' 0,3' 16 Malá medvedica
IC 1188 galaxia  16h 06,1' +17° 27' 0,5' Herkules
IC 1189 galaxia  16h 06,2' +18° 11' 0,6' Herkules
IC 1190 objekt neistého typu  16h 06,3' +18° 14' Herkules
IC 1191 galaxia  16h 06,5' +18° 16' 0,5' Herkules
IC 1192 galaxia  16h 06,6' +17° 46' 0,7' Herkules
IC 1193 galaxia  16h 06,5' +17° 43' 0,4' Herkules
IC 1194 galaxia  16h 06,7' +17° 46' 0,5' 14,3 Herkules
IC 1195 galaxia  16h 06,7' +17° 12' 0,6' Herkules
IC 1196 galaxia  16h 08,0' +10° 47' 1,1' 15 Had
IC 1197 galaxia  16h 08,3' +07° 32' 2,8' 15 Had
IC 1198 galaxia  16h 08,6' +12° 20' 0,6' 15 Had
IC 1199 galaxia  16h 10,6' +10° 02' 1,3' 15 Had
IC 1200 galaxia  16h 04,5' +69° 42' 1,4' 14 Malá medvedica
IC 1201 galaxia  16h 05,8' +69° 37' 1,1' 16 Drak
IC 1202 galaxia  16h 13,0' +09° 52' 1,7' 14 Herkules
IC 1203 neidentifikovaný objekt  16h 15,3' -22° 20' Škorpión
IC 1204 neidentifikovaný objekt  16h 07,1' +69° 56' Malá medvedica
IC 1205 galaxia  16h 14,3' +09° 31' 0,6' 15 Herkules
IC 1206 galaxia  16h 15,3' +11° 18' 1,1' 15 Herkules
IC 1207 neidentifikovaný objekt  16h 19,4' -29° 39' Škorpión
IC 1208 galaxia  16h 15,7' +36° 32' 15 Severná koruna
IC 1209 jasná hmlovina  16h 18,7' +15° 34' 0,3' Herkules
IC 1210 galaxia  16h 14,5' +62° 33' 1,6' 14 Drak
IC 1211 galaxia  16h 16,8' +53° 01' 1,2' 14 Drak
IC 1212 galaxia  16h 15,5' +64° 14' 15 Drak
IC 1213 neidentifikovaný objekt  16h 22,0' -01° 31' Had
IC 1214 galaxia  16h 16,2' +65° 58' 1,1' 15 Drak
IC 1215 galaxia  16h 15,6' +68° 25' 1,3' 14 Drak
IC 1216 galaxia  16h 16,0' +68° 22' 1,1' 15 Drak
IC 1217 neidentifikovaný objekt  16h 16,1' +69° 41' Drak
IC 1218 galaxia  16h 16,8' +68° 13' 0,9' 15 Drak
IC 1219 galaxia  16h 24,4' +19° 28' 1,4' 15 Herkules
IC 1220 neidentifikovaný objekt  16h 29,2' +08° 27' Herkules
IC 1221 galaxia  16h 34,7' +46° 24' 1,3' 15 Herkules
IC 1222 galaxia  16h 35,1' +46° 13' 1,9' Herkules
IC 1223 neidentifikovaný objekt  16h 35,4' +49° 16' Herkules
IC 1224 galaxia  16h 42,9' +19° 15' 0,7' 15 Herkules
IC 1225 galaxia  16h 36,9' +67° 38' 1,5' 15 Drak
IC 1226 galaxia  16h 41,1' +46° 00' 15 Herkules
IC 1227 objekt neistého typu  16h 40,1' +58° 37' Drak
IC 1228 galaxia  16h 42,0' +65° 34' 1,6' 14 Drak
IC 1229 galaxia  16h 45,0' +51° 17' 1,0' 15 Drak
IC 1230 neidentifikovaný objekt  16h 45,3' +51° 13' Herkules
IC 1231 galaxia  16h 46,9' +58° 27' 2,4' 14 Drak
IC 1232 neidentifikovaný objekt  16h 49,1' +46° 05' Herkules
IC 1233 neidentifikovaný objekt  16h 48,4' +63° 09' Drak
IC 1234 neidentifikovaný objekt  16h 52,9' +56° 54' Drak
IC 1235 galaxia  16h 52,1' +63° 07' 15 Drak
IC 1236 galaxia  16h 58,5' +20° 02' 1,2' Herkules
IC 1237 galaxia  16h 56,3' +55° 02' 2,1' Drak
IC 1238 neidentifikovaný objekt  17h 00,6' +23° 05' Herkules
IC 1239 galaxia  17h 00,8' +23° 01' 2,1' 14 Herkules
IC 1240 neidentifikovaný objekt  17h 01,0' +61° 03' Drak
IC 1241 galaxia  17h 01,4' +63° 42' 1,7' 14 Drak
IC 1242 galaxia  17h 08,7' +04° 02' 1,0' 15 Hadonos
IC 1243 objekt neistého typu  17h 10,6' +10° 47' Hadonos
IC 1244 galaxia  17h 10,6' +36° 17' 1,2' 15 Herkules
IC 1245 galaxia  17h 12,6' +38° 02' 1,7' 15 Herkules
IC 1246 neidentifikovaný objekt  17h 14,3' +20° 14' Herkules
IC 1247 samostatná hviezda  17h 16,4' -12° 47' Hadonos
IC 1248 galaxia  17h 11,8' +60° 00' 1,5' Drak
IC 1249 galaxia  17h 14,9' +35° 31' 15 Herkules
IC 1250 neidentifikovaný objekt  17h 14,4' +57° 25' Drak