Zoznam IC objektov 1501 – 1750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 1501 galaxia  23h 34,8' -03° 08' 1,0' 14 Ryby
IC 1502 galaxia  23h 36,2' +75° 40' 1,3' 15 Cefeus
IC 1503 galaxia  23h 38,5' +04° 49' 1,0' 14 Ryby
IC 1504 galaxia  23h 41,3' +04° 02' 1,9' 14 Ryby
IC 1505 neidentifikovaný objekt  23h 41,6' -03° 34' Vodnár
IC 1506 galaxia  23h 44,8' +04° 44' 0,6' 15 Ryby
IC 1507 galaxia  23h 45,6' +01° 42' 1,4' 15 Ryby
IC 1508 galaxia  23h 45,9' +12° 04' 2,0' Pegas
IC 1509 galaxia  23h 47,2' -15° 17' 1,3' 15 Vodnár
IC 1510 galaxia  23h 50,7' +02° 07' 0,6' 15 Ryby
IC 1511 neidentifikovaný objekt  23h 51,0' +27° 05' Pegas
IC 1512 neidentifikovaný objekt  23h 51,0' +27° 03' Pegas
IC 1513 galaxia  23h 53,5' +11° 20' 1,0' 15 Pegas
IC 1514 galaxia  23h 54,2' -13° 35' 0,8' 15 Vodnár
IC 1515 galaxia  23h 56,2' -00° 59' 1,2' Ryby
IC 1516 galaxia  23h 56,3' -00° 55' 1,6' Ryby
IC 1517 galaxia  23h 56,4' -00° 17' 15 Ryby
IC 1518 neidentifikovaný objekt  23h 57,1' +12° 28' Pegas
IC 1519 neidentifikovaný objekt  23h 57,1' +12° 28' Pegas
IC 1520 galaxia  23h 58,0' -14° 02' 0,5' 14 Veľryba
IC 1521 neidentifikovaný objekt  23h 59,0' -07° 09' Veľryba
IC 1522 galaxia  23h 59,1' +01° 43' 15 Ryby
IC 1523 neidentifikovaný objekt  23h 59,1' +06° 52' Ryby
IC 1524 galaxia  23h 59,3' -04° 09' 1,9' Ryby
IC 1525 galaxia  23h 59,4' +46° 54' 2,1' Androméda
IC 1526 galaxia   0h 01,6' +11° 21' 15 Pegas
IC 1527 neidentifikovaný objekt   0h 02,4' +04° 07' Ryby
IC 1528 neidentifikovaný objekt   0h 05,1' -03° 07' Ryby
IC 1529 neidentifikovaný objekt   0h 05,2' -11° 30' Veľryba
IC 1530 galaxia   0h 07,3' +32° 37' 1,8' Androméda
IC 1531 galaxia   0h 09,6' -32° 17' 1,9' Sochár
IC 1532 galaxia   0h 09,9' -64° 22' 1,6' Tukan
IC 1533 neidentifikovaný objekt   0h 10,6' -07° 25' Veľryba
IC 1534 neidentifikovaný objekt   0h 13,8' +48° 09' Androméda
IC 1535 neidentifikovaný objekt   0h 14,0' +48° 09' Androméda
IC 1536 galaxia   0h 14,2' +48° 08' 0,7' 15 Androméda
IC 1537 neidentifikovaný objekt   0h 16,0' -39° 19' Fénix
IC 1538 objekt neistého typu   0h 18,0' +30° 04' Androméda
IC 1539 neidentifikovaný objekt   0h 18,4' +30° 06' Androméda
IC 1540 neidentifikovaný objekt   0h 19,8' +23° 43' Androméda
IC 1541 galaxia   0h 20,0' +22° 01' 15 Androméda
IC 1542 galaxia   0h 20,6' +22° 37' 0,7' 15 Androméda
IC 1543 galaxia   0h 20,9' +21° 53' 0,8' 14 Androméda
IC 1544 neidentifikovaný objekt   0h 21,3' +23° 02' Androméda
IC 1545 neidentifikovaný objekt   0h 21,3' +21° 59' Androméda
IC 1546 neidentifikovaný objekt   0h 21,5' +22° 30' Androméda
IC 1547 objekt neistého typu   0h 21,6' +22° 31' Androméda
IC 1548 galaxia   0h 21,9' +22° 01' 16 Androméda
IC 1549 neidentifikovaný objekt   0h 23,2' +06° 59' Ryby
IC 1550 galaxia   0h 24,4' +38° 12' 0,6' 15 Androméda
IC 1551 galaxia   0h 27,6' +08° 53' 2,7' 15 Ryby
IC 1552 galaxia   0h 29,6' +21° 29' 1,1' 15 Ryby
IC 1553 galaxia   0h 32,7' -25° 35' 1,0' 14 Sochár
IC 1554 galaxia   0h 33,1' -32° 16' 1,6' Sochár
IC 1555 galaxia   0h 34,6' -30° 01' 1,5' Sochár
IC 1556 objekt neistého typu   0h 35,1' -09° 34' Veľryba
IC 1557 galaxia   0h 35,5' -02° 51' 0,6' 16 Veľryba
IC 1558 galaxia   0h 35,8' -25° 22' 3,4' Sochár
IC 1559 galaxia   0h 36,9' +23° 59' 0,9' Androméda
IC 1560 neidentifikovaný objekt   0h 37,7' +02° 40' Veľryba
IC 1561 galaxia   0h 38,5' -24° 20' 1,3' 14 Veľryba
IC 1562 galaxia   0h 38,6' -24° 17' 2,1' Veľryba
IC 1563 galaxia   0h 39,0' -09° 01' 0,6' Veľryba
IC 1564 neidentifikovaný objekt   0h 39,2' +05° 58' Ryby
IC 1565 galaxia   0h 39,4' +06° 43' 1,7' Ryby
IC 1566 galaxia   0h 39,4' +06° 48' 0,6' 15 Ryby
IC 1567 neidentifikovaný objekt   0h 39,6' +06° 37' Ryby
IC 1568 galaxia   0h 39,9' +06° 50' 0,8' 15 Ryby
IC 1569 galaxia   0h 40,4' +06° 42' 0,2' 15 Ryby
IC 1570 neidentifikovaný objekt   0h 40,6' +06° 45' Ryby
IC 1571 galaxia   0h 40,7' -00° 19' 1,3' 15 Veľryba
IC 1572 neidentifikovaný objekt   0h 41,2' +16° 16' Ryby
IC 1573 neidentifikovaný objekt   0h 42,2' -23° 32' Veľryba
IC 1574 galaxia   0h 43,1' -22° 15' 2,5' Veľryba
IC 1575 neidentifikovaný objekt   0h 43,6' -04° 09' Veľryba
IC 1576 galaxia   0h 44,2' -25° 06' 0,6' 15 Sochár
IC 1577 neidentifikovaný objekt   0h 44,6' -08° 08' Veľryba
IC 1578 galaxia   0h 44,5' -25° 04' 0,6' 14 Sochár
IC 1579 galaxia   0h 45,6' -26° 34' 0,8' 15 Sochár
IC 1580 neidentifikovaný objekt   0h 46,3' +29° 55' Androméda
IC 1581 neidentifikovaný objekt   0h 46,1' -25° 54' Sochár
IC 1582 galaxia   0h 46,3' -24° 18' 1,2' 15 Veľryba
IC 1583 neidentifikovaný objekt   0h 47,2' +23° 05' Androméda
IC 1584 galaxia   0h 47,4' +27° 49' 1,8' 15 Androméda
IC 1585 neidentifikovaný objekt   0h 47,3' +23° 03' Androméda
IC 1586 galaxia   0h 47,9' +22° 22' Androméda
IC 1587 galaxia   0h 48,8' -23° 34' 0,8' 15 Veľryba
IC 1588 neidentifikovaný objekt   0h 51,0' -23° 33' Veľryba
IC 1589 neidentifikovaný objekt   0h 51,5' -34° 28' Sochár
IC 1590 otvorená hviezdokopa   0h 53,1' +56° 35' Kasiopeja
IC 1591 galaxia   0h 52,1' -22° 41' 1,3' Veľryba
IC 1592 galaxia   0h 53,5' +05° 46' 1,1' 15 Ryby
IC 1593 neidentifikovaný objekt   0h 54,7' +32° 30' Ryby
IC 1594 galaxia   0h 53,7' -47° 39' 1,2' Fénix
IC 1595 galaxia   0h 53,8' -45° 11' 1,2' Fénix
IC 1596 galaxia   0h 54,7' +21° 31' 2,5' 15 Ryby
IC 1597 galaxia   0h 53,5' -58° 07' 1,4' Tukan
IC 1598 galaxia   0h 54,7' +05° 46' 1,3' 15 Ryby
IC 1599 galaxia   0h 54,5' -23° 29' 0,8' 15 Veľryba
IC 1600 galaxia   0h 55,0' -23° 31' 0,7' 15 Veľryba
IC 1601 neidentifikovaný objekt   0h 55,6' -24° 09' Veľryba
IC 1602 galaxia   0h 55,9' -09° 59' 0,7' 14 Veľryba
IC 1603 galaxia   0h 57,0' -45° 25' 1,3' Fénix
IC 1604 neidentifikovaný objekt   0h 58,0' -16° 15' Veľryba
IC 1605 galaxia   0h 57,6' -48° 54' 1,6' Fénix
IC 1606 neidentifikovaný objekt   0h 58,4' -12° 11' Veľryba
IC 1607 galaxia   0h 58,9' +00° 36' 1,1' 14 Veľryba
IC 1608 galaxia   0h 59,4' -34° 20' 1,7' Sochár
IC 1609 galaxia   0h 59,8' -40° 20' 1,4' Fénix
IC 1610 galaxia   1h 01,7' -15° 34' 1,2' 14 Veľryba
IC 1611 neidentifikovaný objekt   0h 59,7' -72° 21' Tukan
IC 1612 neidentifikovaný objekt   1h 00,0' -72° 23' Tukan
IC 1613 galaxia   1h 04,8' +02° 07' 12,0' 9,3 Veľryba
IC 1614 neidentifikovaný objekt   1h 05,1' +33° 13' Ryby
IC 1615 galaxia   1h 04,1' -51° 08' 1,2' Fénix
IC 1616 galaxia   1h 04,9' -27° 26' 1,7' Sochár
IC 1617 galaxia   1h 04,3' -51° 02' 1,5' Fénix
IC 1618 galaxia   1h 06,0' +32° 25' 1,2' 16 Ryby
IC 1619 galaxia   1h 07,4' +33° 04' 15 Ryby
IC 1620 galaxia   1h 07,1' +13° 58' 1,2' 14 Ryby
IC 1621 neidentifikovaný objekt   1h 06,4' -46° 43' Fénix
IC 1622 neidentifikovaný objekt   1h 07,5' -17° 30' Veľryba
IC 1623 neidentifikovaný objekt   1h 07,7' -17° 28' Veľryba
IC 1624 neidentifikovaný objekt   1h 05,3' -72° 02' Tukan
IC 1625 galaxia   1h 07,7' -46° 54' 2,1' Fénix
IC 1626 neidentifikovaný objekt   1h 06,1' -73° 17' Tukan
IC 1627 galaxia   1h 08,2' -46° 06' 2,5' Fénix
IC 1628 galaxia   1h 08,8' -28° 35' 1,4' Sochár
IC 1629 galaxia   1h 09,4' +02° 34' 16 Veľryba
IC 1630 galaxia   1h 08,3' -46° 45' 1,7' Fénix
IC 1631 galaxia   1h 08,8' -46° 29' 1,3' Fénix
IC 1632 neidentifikovaný objekt   1h 10,7' +17° 41' Ryby
IC 1633 galaxia   1h 09,9' -45° 56' 3,0' Fénix
IC 1634 neidentifikovaný objekt   1h 11,1' +17° 39' Ryby
IC 1635 neidentifikovaný objekt   1h 11,1' +17° 39' Ryby
IC 1636 neidentifikovaný objekt   1h 11,6' +33° 21' Ryby
IC 1637 galaxia   1h 11,0' -30° 26' 1,8' Sochár
IC 1638 galaxia   1h 12,3' +33° 21' 0,4' 15 Ryby
IC 1639 galaxia   1h 11,8' -00° 39' 0,8' 14 Veľryba
IC 1640 galaxia   1h 11,9' -00° 37' 15 Veľryba
IC 1641 neidentifikovaný objekt   1h 09,3' -71° 46' Tukan
IC 1642 neidentifikovaný objekt   1h 12,4' +15° 45' Ryby
IC 1643 galaxia   1h 12,2' -00° 24' 15 Veľryba
IC 1644 neidentifikovaný objekt   1h 09,2' -73° 12' Tukan
IC 1645 neidentifikovaný objekt   1h 12,5' +15° 44' Ryby
IC 1646 galaxia   1h 12,7' +15° 41' 0,5' 15 Ryby
IC 1647 galaxia   1h 13,2' +38° 53' 15 Androméda
IC 1648 neidentifikovaný objekt   1h 13,7' +33° 13' Ryby
IC 1649 galaxia   1h 11,8' -55° 51' 1,6' Fénix
IC 1650 galaxia   1h 12,3' -50° 24' 1,5' Fénix
IC 1651 neidentifikovaný objekt   1h 13,5' +02° 06' Veľryba
IC 1652 galaxia   1h 15,0' +31° 58' 1,4' 14 Ryby
IC 1653 galaxia   1h 15,1' +33° 23' 1,1' 13,5 Ryby
IC 1654 galaxia   1h 15,2' +30° 12' 1,6' 14 Ryby
IC 1655 otvorená hviezdokopa   1h 11,9' -71° 20' Tukan
IC 1656 neidentifikovaný objekt   1h 15,6' +33° 05' Ryby
IC 1657 galaxia   1h 14,1' -32° 39' 2,1' Sochár
IC 1658 neidentifikovaný objekt   1h 15,8' +31° 05' Ryby
IC 1659 galaxia   1h 16,1' +30° 21' 1,6' 15 Ryby
IC 1660 neidentifikovaný objekt   1h 12,6' -71° 45' Tukan
IC 1661 neidentifikovaný objekt   1h 16,2' +33° 05' Ryby
IC 1662 otvorená hviezdokopa   1h 12,6' -73° 27' Tukan
IC 1663 neidentifikovaný objekt   1h 14,1' -32° 39' Sochár
IC 1664 objekt neistého typu   1h 14,3' -69° 48' Tukan
IC 1665 neidentifikovaný objekt   1h 17,7' +34° 42' Androméda
IC 1666 neidentifikovaný objekt   1h 18,5' +32° 28' Ryby
IC 1667 neidentifikovaný objekt   1h 17,6' -17° 07' Veľryba
IC 1668 galaxia   1h 18,8' +33° 11' 16 Ryby
IC 1669 galaxia   1h 20,1' +33° 12' 16 Ryby
IC 1670 neidentifikovaný objekt   1h 19,2' -16° 51' Veľryba
IC 1671 neidentifikovaný objekt   1h 19,6' -17° 06' Veľryba
IC 1672 galaxia   1h 20,7' +29° 42' 1,8' 14 Ryby
IC 1673 neidentifikovaný objekt   1h 20,8' +33° 01' Ryby
IC 1674 neidentifikovaný objekt   1h 19,0' -50° 39' Fénix
IC 1675 galaxia   1h 21,0' +34° 16' 0,8' 14 Androméda
IC 1676 galaxia   1h 21,0' +30° 16' 16 Ryby
IC 1677 galaxia   1h 21,2' +33° 14' 0,9' 15 Ryby
IC 1678 galaxia   1h 21,0' +05° 34' 15 Ryby
IC 1679 galaxia   1h 21,8' +33° 28' 0,5' 15 Ryby
IC 1680 galaxia   1h 21,9' +33° 18' 0,6' 15 Ryby
IC 1681 galaxia   1h 21,4' +00° 05' 15 Veľryba
IC 1682 neidentifikovaný objekt   1h 22,2' +33° 13' Ryby
IC 1683 galaxia   1h 22,6' +34° 27' 1,7' 14 Androméda
IC 1684 neidentifikovaný objekt   1h 22,9' +33° 23' Ryby
IC 1685 galaxia   1h 23,0' +33° 11' 1,9' 13 Ryby
IC 1686 neidentifikovaný objekt   1h 23,2' +33° 26' Ryby
IC 1687 galaxia   1h 23,4' +33° 17' 0,4' 16 Ryby
IC 1688 neidentifikovaný objekt   1h 23,4' +33° 04' Ryby
IC 1689 galaxia   1h 23,8' +33° 04' 0,7' 15 Ryby
IC 1690 galaxia   1h 23,8' +33° 10' 15 Ryby
IC 1691 neidentifikovaný objekt   1h 24,5' +33° 23' Ryby
IC 1692 galaxia   1h 24,6' +33° 15' 16 Ryby
IC 1693 galaxia   1h 24,0' -01° 39' Veľryba
IC 1694 galaxia   1h 24,8' +01° 36' 15 Veľryba
IC 1695 neidentifikovaný objekt   1h 25,0' +08° 44' Ryby
IC 1696 galaxia   1h 24,9' -01° 37' 1,4' Veľryba
IC 1697 galaxia   1h 25,1' +00° 27' 15 Veľryba
IC 1698 neidentifikovaný objekt   1h 25,4' +14° 51' Ryby
IC 1699 neidentifikovaný objekt   1h 25,4' +14° 57' Ryby
IC 1700 neidentifikovaný objekt   1h 25,5' +14° 52' Ryby
IC 1701 galaxia   1h 25,8' +18° 11' 1,6' 15 Ryby
IC 1702 galaxia   1h 25,9' +16° 36' 1,5' 14 Ryby
IC 1703 galaxia   1h 26,4' -01° 38' 2,3' Veľryba
IC 1704 neidentifikovaný objekt   1h 26,9' +14° 43' Ryby
IC 1705 neidentifikovaný objekt   1h 26,7' -03° 30' Veľryba
IC 1706 galaxia   1h 27,2' +14° 47' 1,4' Ryby
IC 1707 neidentifikovaný objekt   1h 28,8' +33° 36' Ryby
IC 1708 neidentifikovaný objekt   1h 24,9' -71° 11' Vodný had
IC 1709 galaxia   1h 27,9' -35° 43' 2,7' Sochár
IC 1710 neidentifikovaný objekt   1h 30,8' +21° 26' Ryby
IC 1711 galaxia   1h 30,9' +17° 11' 2,7' 15 Ryby
IC 1712 neidentifikovaný objekt   1h 31,4' -06° 52' Veľryba
IC 1713 galaxia   1h 32,7' +35° 20' 2,2' 13 Trojuholník
IC 1714 neidentifikovaný objekt   1h 32,9' -13° 30' Veľryba
IC 1715 galaxia   1h 33,6' +12° 34' 0,8' 14 Ryby
IC 1716 samostatná hviezda   1h 33,5' -12° 19' Veľryba
IC 1717 neidentifikovaný objekt   1h 32,5' -67° 32' Vodný had
IC 1718 neidentifikovaný objekt   1h 38,4' +33° 21' Trojuholník
IC 1719 galaxia   1h 37,6' -33° 55' 2,1' Sochár
IC 1720 galaxia   1h 40,4' -28° 55' 1,3' Sochár
IC 1721 galaxia   1h 41,4' +08° 30' 1,2' 14 Ryby
IC 1722 galaxia   1h 43,0' -34° 11' 1,8' Sochár
IC 1723 galaxia   1h 43,2' +08° 53' 3,5' Ryby
IC 1724 galaxia   1h 43,2' -34° 15' 1,6' Sochár
IC 1725 neidentifikovaný objekt   1h 45,2' +21° 47' Ryby
IC 1726 galaxia   1h 45,3' +04° 37' 15 Ryby
IC 1727 galaxia   1h 47,5' +27° 20' 6,2' 11,6 Trojuholník
IC 1728 galaxia   1h 47,7' -33° 36' 1,4' Pec
IC 1729 galaxia   1h 47,9' -26° 53' 1,9' Pec
IC 1730 galaxia   1h 50,0' +21° 58' 0,6' 15 Baran
IC 1731 galaxia   1h 50,2' +27° 12' 1,7' Trojuholník
IC 1732 galaxia   1h 50,8' +35° 55' 1,7' 15 Androméda
IC 1733 neidentifikovaný objekt   1h 50,7' +33° 06' Trojuholník
IC 1734 galaxia   1h 49,3' -32° 45' 1,5' Pec
IC 1735 neidentifikovaný objekt   1h 50,9' +33° 06' Trojuholník
IC 1736 galaxia   1h 50,9' +18° 18' 1,4' 15 Baran
IC 1737 neidentifikovaný objekt   1h 51,7' +36° 15' Androméda
IC 1738 galaxia   1h 51,1' -09° 47' 1,2' Veľryba
IC 1739 neidentifikovaný objekt   1h 50,4' -34° 03' Pec
IC 1740 neidentifikovaný objekt   1h 51,3' -29° 57' Pec
IC 1741 galaxia   1h 51,9' -16° 47' 0,7' 14 Veľryba
IC 1742 galaxia   1h 53,2' +22° 43' 0,7' 15 Baran
IC 1743 galaxia   1h 52,9' +12° 43' 2,1' Baran
IC 1744 galaxia   1h 53,6' +19° 50' 1,4' 15 Baran
IC 1745 neidentifikovaný objekt   1h 53,0' -16° 40' Veľryba
IC 1746 galaxia   1h 54,3' +04° 48' 1,9' Ryby
IC 1747 planetárna hmlovina   1h 57,6' +63° 20' 0,2' 14 Kasiopeja
IC 1748 galaxia   1h 56,1' +17° 39' 1,2' 15 Baran
IC 1749 galaxia   1h 56,2' +06° 45' 1,2' 15 Ryby
IC 1750 galaxia   1h 56,4' +04° 05' 1,1' 15 Ryby