Zoznam IC objektov 4251 – 4500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 4251 neidentifikovaný objekt  13h 27,4' -29° 28' Hydra
IC 4252 galaxia  13h 27,5' -27° 19' 1,5' Hydra
IC 4253 galaxia  13h 27,5' -27° 52' 1,4' Hydra
IC 4254 neidentifikovaný objekt  13h 27,8' -27° 14' Hydra
IC 4255 galaxia  13h 28,0' -27° 22' 0,3' 15 Hydra
IC 4256 neidentifikovaný objekt  13h 27,0' +31° 03' Poľovné psy
IC 4257 neidentifikovaný objekt  13h 27,3' +46° 52' Poľovné psy
IC 4258 neidentifikovaný objekt  13h 27,9' +28° 23' Poľovné psy
IC 4259 neidentifikovaný objekt  13h 29,5' -30° 08' Hydra
IC 4260 neidentifikovaný objekt  13h 29,5' -28° 17' Hydra
IC 4261 neidentifikovaný objekt  13h 29,9' -28° 02' Hydra
IC 4262 neidentifikovaný objekt  13h 30,3' -28° 17' Hydra
IC 4263 galaxia  13h 28,6' +46° 56' 2,0' Poľovné psy
IC 4264 galaxia  13h 30,3' -27° 56' 1,8' Hydra
IC 4265 neidentifikovaný objekt  13h 30,4' -25° 46' Hydra
IC 4266 neidentifikovaný objekt  13h 29,1' +37° 37' Poľovné psy
IC 4267 galaxia  13h 30,6' -26° 16' 1,2' 15 Hydra
IC 4268 neidentifikovaný objekt  13h 29,2' +37° 40' Poľovné psy
IC 4269 galaxia  13h 29,4' +37° 39' 0,3' 15 Poľovné psy
IC 4270 galaxia  13h 30,8' -25° 20' 0,8' 14 Hydra
IC 4271 galaxia  13h 29,4' +37° 26' 0,7' 15 Poľovné psy
IC 4272 neidentifikovaný objekt  13h 31,2' -29° 58' Hydra
IC 4273 neidentifikovaný objekt  13h 31,4' -28° 54' Hydra
IC 4274 planetárna hmlovina  13h 31,4' -25° 59' Hydra
IC 4275 neidentifikovaný objekt  13h 31,7' -29° 44' Hydra
IC 4276 neidentifikovaný objekt  13h 32,2' -28° 10' Hydra
IC 4277 neidentifikovaný objekt  13h 30,3' +47° 19' Poľovné psy
IC 4278 galaxia  13h 30,4' +47° 15' Poľovné psy
IC 4279 galaxia  13h 32,5' -27° 08' 1,6' Hydra
IC 4280 neidentifikovaný objekt  13h 32,5' -24° 13' Hydra
IC 4281 neidentifikovaný objekt  13h 32,6' -27° 10' Hydra
IC 4282 neidentifikovaný objekt  13h 31,3' +47° 11' Poľovné psy
IC 4283 galaxia  13h 32,2' +28° 24' 15 Poľovné psy
IC 4284 neidentifikovaný objekt  13h 31,5' +46° 47' Poľovné psy
IC 4285 neidentifikovaný objekt  13h 31,8' +46° 49' Poľovné psy
IC 4286 neidentifikovaný objekt  13h 33,7' -27° 38' Hydra
IC 4287 galaxia  13h 32,7' +25° 26' 15 Vlasy Bereniky
IC 4288 galaxia  13h 34,6' -27° 19' 0,6' 15 Hydra
IC 4289 galaxia  13h 34,9' -27° 08' 0,3' 15 Hydra
IC 4290 galaxia  13h 35,3' -28° 01' 2,3' Hydra
IC 4291 neidentifikovaný objekt  13h 37,0' -62° 03' Kentaur
IC 4292 neidentifikovaný objekt  13h 35,8' -27° 41' Hydra
IC 4293 galaxia  13h 36,0' -25° 53' 1,8' Hydra
IC 4294 neidentifikovaný objekt  13h 36,5' -28° 47' Hydra
IC 4295 neidentifikovaný objekt  13h 36,5' -29° 06' Hydra
IC 4296 galaxia  13h 36,6' -33° 58' 10,6 Kentaur
IC 4297 galaxia  13h 35,3' +26° 26' 1,1' 15 Vlasy Bereniky
IC 4298 galaxia  13h 36,7' -26° 34' 1,4' 14 Hydra
IC 4299 galaxia  13h 36,8' -34° 04' 12,7 Kentaur
IC 4300 galaxia  13h 35,4' +33° 25' 0,2' 16 Poľovné psy
IC 4301 galaxia  13h 35,6' +33° 22' 0,8' 15 Poľovné psy
IC 4302 galaxia  13h 35,6' +33° 29' 1,3' 16 Poľovné psy
IC 4303 galaxia  13h 37,3' -28° 38' 0,4' 15 Hydra
IC 4304 galaxia  13h 36,0' +33° 26' 1,3' 15 Poľovné psy
IC 4305 galaxia  13h 36,0' +33° 28' 0,3' 14 Poľovné psy
IC 4306 galaxia  13h 36,3' +33° 25' 0,4' 15 Poľovné psy
IC 4307 galaxia  13h 36,5' +27° 15' 0,5' 15 Pastier
IC 4308 neidentifikovaný objekt  13h 36,8' +32° 43' Poľovné psy
IC 4309 neidentifikovaný objekt  13h 38,7' -29° 41' Hydra
IC 4310 galaxia  13h 38,9' -25° 51' 2,3' Hydra
IC 4311 neidentifikovaný objekt  13h 40,1' -51° 03' Kentaur
IC 4312 galaxia  13h 40,5' -51° 04' 1,6' Kentaur
IC 4313 neidentifikovaný objekt  13h 38,4' +26° 45' Pastier
IC 4314 neidentifikovaný objekt  13h 38,4' +26° 44' Pastier
IC 4315 galaxia  13h 40,0' -25° 28' 1,6' Hydra
IC 4316 galaxia  13h 40,3' -28° 54' 2,2' Hydra
IC 4317 neidentifikovaný objekt  13h 41,8' +27° 06' Pastier
IC 4318 galaxia  13h 43,3' -28° 57' 0,8' 15 Hydra
IC 4319 galaxia  13h 43,4' -29° 48' 1,6' Hydra
IC 4320 galaxia  13h 44,1' -27° 15' 0,6' 14 Hydra
IC 4321 galaxia  13h 44,4' -30° 08' 0,5' 15 Kentaur
IC 4322 galaxia  13h 43,7' +25° 23' 15 Pastier
IC 4323 neidentifikovaný objekt  13h 45,1' -28° 39' Hydra
IC 4324 galaxia  13h 45,4' -30° 13' 0,4' 15 Kentaur
IC 4325 galaxia  13h 47,6' -29° 26' 0,8' 16 Hydra
IC 4326 galaxia  13h 48,4' -29° 37' 0,6' 15 Hydra
IC 4327 galaxia  13h 48,7' -30° 13' 1,1' Kentaur
IC 4328 neidentifikovaný objekt  13h 49,1' -29° 57' Hydra
IC 4329 galaxia  13h 49,1' -30° 18' 3,2' 11,5 Kentaur
IC 4330 galaxia  13h 47,2' -28° 20' 1,4' Hydra
IC 4331 neidentifikovaný objekt  13h 49,4' +25° 09' Pastier
IC 4332 galaxia  13h 49,9' +25° 11' 0,8' 15 Pastier
IC 4333 galaxia  14h 05, ' -84° 16' 1,7' Oktant
IC 4334 planetárna hmlovina  13h 49,8' +29° 40' 0,1' Poľovné psy
IC 4335 neidentifikovaný objekt  13h 49,7' +33° 40' Poľovné psy
IC 4336 galaxia  13h 50,7' +39° 42' 1,6' 15 Poľovné psy
IC 4337 galaxia  13h 52,2' +14° 16' 15 Pastier
IC 4338 neidentifikovaný objekt  13h 52,7' -01° 08' Panna
IC 4339 neidentifikovaný objekt  13h 53,5' +37° 32' Poľovné psy
IC 4340 galaxia  13h 53,6' +37° 23' 0,7' 14 Poľovné psy
IC 4341 neidentifikovaný objekt  13h 53,6' +37° 32' Poľovné psy
IC 4342 galaxia  13h 54,4' +25° 07' 0,8' 15 Pastier
IC 4343 galaxia  13h 55,0' +25° 06' 0,7' 16 Pastier
IC 4344 neidentifikovaný objekt  13h 55,2' +25° 02' Pastier
IC 4345 neidentifikovaný objekt  13h 55,2' +25° 04' Pastier
IC 4346 neidentifikovaný objekt  13h 55,7' +25° 09' Pastier
IC 4347 neidentifikovaný objekt  13h 57,6' -40° 01' Kentaur
IC 4348 galaxia  13h 55,7' +25° 11' 16 Pastier
IC 4349 neidentifikovaný objekt  13h 55,8' +25° 09' Pastier
IC 4350 galaxia  13h 57,2' -25° 15' 1,9' Hydra
IC 4351 galaxia  13h 57,9' -29° 19' 5,6' 12 Hydra
IC 4352 galaxia  13h 58,4' -34° 31' 1,9' Kentaur
IC 4353 neidentifikovaný objekt  13h 57,1' +37° 46' Poľovné psy
IC 4354 neidentifikovaný objekt  13h 58,6' -12° 35' Panna
IC 4355 galaxia  13h 58,1' +28° 25' 0,4' 15 Poľovné psy
IC 4356 neidentifikovaný objekt  13h 58,7' +37° 30' Poľovné psy
IC 4357 galaxia  14h 00,7' +31° 54' 1,2' 15 Poľovné psy
IC 4358 galaxia  14h 03,5' -10° 09' 1,2' 15 Panna
IC 4359 neidentifikovaný objekt  14h 05,4' -45° 16' Kentaur
IC 4360 neidentifikovaný objekt  14h 04,1' -11° 24' Panna
IC 4361 galaxia  14h 04,1' -09° 46' 0,6' 15 Panna
IC 4362 galaxia  14h 05,4' -41° 49' 1,7' Kentaur
IC 4363 neidentifikovaný objekt  14h 04,2' -09° 38' Panna
IC 4364 galaxia  14h 04,3' -10° 00' 0,6' 15 Panna
IC 4365 galaxia  14h 03,8' +09° 31' 0,8' 15 Pastier
IC 4366 galaxia  14h 05,2' -33° 46' 1,8' Kentaur
IC 4367 galaxia  14h 05,6' -39° 12' 1,8' Kentaur
IC 4368 neidentifikovaný objekt  14h 04,7' -09° 57' Panna
IC 4369 neidentifikovaný objekt  14h 04,1' +33° 19' Poľovné psy
IC 4370 neidentifikovaný objekt  14h 04,2' +33° 21' Poľovné psy
IC 4371 neidentifikovaný objekt  14h 04,2' +33° 18' Poľovné psy
IC 4372 neidentifikovaný objekt  14h 05,7' -10° 53' Panna
IC 4373 galaxia  14h 05,7' +25° 14' 15 Pastier
IC 4374 galaxia  14h 07,5' -27° 01' 1,6' Hydra
IC 4375 galaxia  14h 08,1' -33° 19' 3,0' Kentaur
IC 4376 trojhviezda  14h 10,8' -30° 49' Kentaur
IC 4377 galaxia  14h 17,0' -75° 39' 2,6' Rajka
IC 4378 neidentifikovaný objekt  14h 12,1' -34° 16' Kentaur
IC 4379 neidentifikovaný objekt  14h 12,1' -34° 17' Kentaur
IC 4380 galaxia  14h 10,0' +37° 33' 0,5' 14 Pastier
IC 4381 neidentifikovaný objekt  14h 11,0' +25° 29' Pastier
IC 4382 neidentifikovaný objekt  14h 11,1' +25° 30' Pastier
IC 4383 neidentifikovaný objekt  14h 12,2' +15° 51' Pastier
IC 4384 galaxia  14h 11,9' +27° 07' 1,1' 15 Pastier
IC 4385 neidentifikovaný objekt  14h 14,7' -42° 18' Kentaur
IC 4386 galaxia  14h 15,0' -43° 58' 3,1' Kentaur
IC 4387 galaxia  14h 15,0' -44° 00' 1,3' Kentaur
IC 4388 galaxia  14h 16,0' -31° 46' 0,8' 15 Kentaur
IC 4389 neidentifikovaný objekt  14h 16,8' -40° 33' Kentaur
IC 4390 galaxia  14h 17,0' -44° 59' 1,7' Kentaur
IC 4391 galaxia  14h 16,3' -31° 41' 0,5' 15 Kentaur
IC 4392 neidentifikovaný objekt  14h 15,9' -13° 07' Panna
IC 4393 galaxia  14h 17,8' -31° 21' 2,3' Kentaur
IC 4394 neidentifikovaný objekt  14h 16,5' +39° 42' Pastier
IC 4395 galaxia  14h 17,2' +26° 51' 1,5' 15 Pastier
IC 4396 neidentifikovaný objekt  14h 17,5' +28° 48' Pastier
IC 4397 galaxia  14h 17,9' +26° 25' 1,1' 14 Pastier
IC 4398 galaxia  14h 18,2' +28° 51' 0,5' 15 Pastier
IC 4399 galaxia  14h 18,3' +26° 23' 1,2' 15 Pastier
IC 4400 neidentifikovaný objekt  14h 22,3' -60° 35' Kentaur
IC 4401 galaxia  14h 19,4' -04° 31' 1,0' 15 Panna
IC 4402 galaxia  14h 21,2' -46° 18' 3,4' Vlk
IC 4403 galaxia  14h 18,3' +31° 39' 1,4' 15 Pastier
IC 4404 neidentifikovaný objekt  14h 10,8' +78° 38' Malá medvedica
IC 4405 galaxia  14h 19,4' +26° 16' 0,9' 15 Pastier
IC 4406 planetárna hmlovina  14h 22,4' -44° 09' 0,5' 11 Vlk
IC 4407 neidentifikovaný objekt  14h 23,6' -05° 59' Panna
IC 4408 galaxia  14h 21,2' +29° 59' 1,0' 15 Pastier
IC 4409 galaxia  14h 21,5' +31° 35' 0,7' 15 Pastier
IC 4410 galaxia  14h 22,3' +17° 23' 0,6' 16 Pastier
IC 4411 neidentifikovaný objekt  14h 25,0' -35° 01' Kentaur
IC 4412 neidentifikovaný objekt  14h 23,2' +26° 16' Pastier
IC 4413 galaxia  14h 23,0' +37° 32' 0,2' 16 Pastier
IC 4414 galaxia  14h 23,8' +28° 19' 0,5' 15 Pastier
IC 4415 neidentifikovaný objekt  14h 24,4' +16° 38' Pastier
IC 4416 galaxia  14h 24,4' +29° 37' 0,3' 16 Pastier
IC 4417 galaxia  14h 24,9' +17° 02' 0,2' 15 Pastier
IC 4418 neidentifikovaný objekt  14h 25,3' +25° 31' Pastier
IC 4419 neidentifikovaný objekt  14h 25,8' +16° 38' Pastier
IC 4420 galaxia  14h 25,6' +25° 22' 0,7' 15 Pastier
IC 4421 neidentifikovaný objekt  14h 28,1' -37° 35' Kentaur
IC 4422 galaxia  14h 26,0' +30° 28' 0,2' 15 Pastier
IC 4423 galaxia  14h 26,3' +26° 15' 1,1' 15 Pastier
IC 4424 galaxia  14h 27,5' +04° 49' 0,8' 15 Panna
IC 4425 galaxia  14h 26,7' +27° 12' 15 Pastier
IC 4426 galaxia  14h 27,3' +16° 50' 0,4' 16 Pastier
IC 4427 galaxia  14h 27,0' +26° 51' 0,7' 15 Pastier
IC 4428 neidentifikovaný objekt  14h 27,4' +16° 12' Pastier
IC 4429 galaxia  14h 27,7' +16° 53' 0,6' 15 Pastier
IC 4430 neidentifikovaný objekt  14h 29,4' -33° 37' Kentaur
IC 4431 galaxia  14h 27,1' +30° 57' 1,3' 15 Pastier
IC 4432 neidentifikovaný objekt  14h 29,8' -39° 32' Kentaur
IC 4433 neidentifikovaný objekt  14h 27,8' +16° 12' Pastier
IC 4434 neidentifikovaný objekt  14h 27,9' +16° 13' Pastier
IC 4435 galaxia  14h 27,5' +37° 29' 0,5' 14 Pastier
IC 4436 galaxia  14h 27,9' +26° 29' 0,8' 15 Pastier
IC 4437 neidentifikovaný objekt  14h 27,4' +41° 29' Pastier
IC 4438 galaxia  14h 28,6' +17° 21' 0,4' 16 Pastier
IC 4439 galaxia  14h 28,7' +17° 02' 16 Pastier
IC 4440 galaxia  14h 29,0' +17° 20' 0,6' 16 Pastier
IC 4441 neidentifikovaný objekt  14h 31,4' -43° 31' Vlk
IC 4442 galaxia  14h 28,8' +28° 57' 1,0' 15 Pastier
IC 4443 neidentifikovaný objekt  14h 29,3' +16° 11' Pastier
IC 4444 galaxia  14h 31,7' -43° 25' 1,9' 12 Vlk
IC 4445 neidentifikovaný objekt  14h 31,9' -46° 02' Vlk
IC 4446 galaxia  14h 29,0' +37° 28' 0,8' 15 Pastier
IC 4447 neidentifikovaný objekt  14h 29,6' +30° 49' Pastier
IC 4448 galaxia  14h 40,5' -78° 49' 1,0' Rajka
IC 4449 neidentifikovaný objekt  14h 31,3' +15° 15' Pastier
IC 4450 galaxia  14h 32,1' +28° 33' 1,2' 15 Pastier
IC 4451 galaxia  14h 34,6' -36° 17' 1,9' Kentaur
IC 4452 galaxia  14h 32,4' +27° 26' 15 Pastier
IC 4453 galaxia  14h 34,5' -27° 31' 2,0' Hydra
IC 4454 neidentifikovaný objekt  14h 33,3' +17° 43' Pastier
IC 4455 neidentifikovaný objekt  14h 34,5' -14° 38' Váhy
IC 4456 neidentifikovaný objekt  14h 34,1' +16° 11' Pastier
IC 4457 neidentifikovaný objekt  14h 34,5' +18° 13' Pastier
IC 4458 neidentifikovaný objekt  14h 37,2' -39° 28' Kentaur
IC 4459 galaxia  14h 34,5' +30° 58' 0,5' 15 Pastier
IC 4460 galaxia  14h 34,6' +30° 17' 0,7' Pastier
IC 4461 neidentifikovaný objekt  14h 35,0' +26° 31' Pastier
IC 4462 neidentifikovaný objekt  14h 35,0' +26° 32' Pastier
IC 4463 galaxia  14h 35,8' +16° 02' 15 Pastier
IC 4464 galaxia  14h 37,8' -36° 53' 1,6' Kentaur
IC 4465 neidentifikovaný objekt  14h 35,9' +15° 34' Pastier
IC 4466 neidentifikovaný objekt  14h 36,7' +18° 20' Pastier
IC 4467 galaxia  14h 36,8' +18° 21' 15 Pastier
IC 4468 galaxia  14h 38,4' -22° 22' 2,3' Váhy
IC 4469 galaxia  14h 37,3' +18° 15' 1,6' 16 Pastier
IC 4470 otvorená hviezdokopa  14h 28,1' +78° 54' Malá medvedica
IC 4471 neidentifikovaný objekt  14h 36,4' +41° 40' Pastier
IC 4472 galaxia  14h 40,2' -44° 19' 1,8' Vlk
IC 4473 galaxia  14h 37,9' +15° 50' 0,5' 15 Pastier
IC 4474 neidentifikovaný objekt  14h 38,4' +23° 26' Pastier
IC 4475 galaxia  14h 38,4' +23° 20' 15 Pastier
IC 4476 neidentifikovaný objekt  14h 39,9' -16° 14' Váhy
IC 4477 galaxia  14h 38,5' +28° 27' 15 Pastier
IC 4478 galaxia  14h 39,2' +15° 53' 15 Pastier
IC 4479 galaxia  14h 38,7' +28° 30' 1,5' 15 Pastier
IC 4480 galaxia  14h 39,8' +18° 29' 0,5' 15 Pastier
IC 4481 neidentifikovaný objekt  14h 40,1' +16° 08' Pastier
IC 4482 galaxia  14h 40,1' +18° 57' 15 Pastier
IC 4483 galaxia  14h 40,3' +16° 41' 1,6' 15 Pastier
IC 4484 galaxia  14h 47,7' -73° 18' 2,5' Rajka
IC 4485 neidentifikovaný objekt  14h 40,5' +28° 40' Pastier
IC 4486 galaxia  14h 41,9' +18° 33' 0,7' 16 Pastier
IC 4487 neidentifikovaný objekt  14h 42,0' +18° 37' Pastier
IC 4488 neidentifikovaný objekt  14h 42,8' +18° 36' Pastier
IC 4489 neidentifikovaný objekt  14h 43,2' +18° 31' Pastier
IC 4490 neidentifikovaný objekt  14h 45,4' -36° 10' Kentaur
IC 4491 neidentifikovaný objekt  14h 44,5' -13° 44' Váhy
IC 4492 neidentifikovaný objekt  14h 42,6' +37° 25' Pastier
IC 4493 neidentifikovaný objekt  14h 44,4' +12° 07' Pastier
IC 4494 galaxia  14h 44,5' +15° 30' 1,0' 15 Pastier
IC 4495 galaxia  14h 44,2' +23° 33' 16 Pastier
IC 4496 galaxia  14h 43,9' +33° 23' 0,3' 15 Pastier
IC 4497 galaxia  14h 44,3' +28° 32' 0,6' 15 Pastier
IC 4498 galaxia  14h 45,0' +26° 17' 0,4' 15 Pastier
IC 4499 guľová hviezdokopa  15h 00,3' -82° 13' 7,6' 10,6 Rajka
IC 4500 galaxia  14h 44,6' +37° 29' 0,3' 15 Pastier