Zoznam IC objektov 4501 – 4750

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 4501 galaxia  14h 47,5' -22° 25' 0,9' 14 Váhy
IC 4502 neidentifikovaný objekt  14h 45,3' +37° 18' Pastier
IC 4503 galaxia  14h 46,6' +16° 06' 0,8' 15 Pastier
IC 4504 galaxia  14h 46,5' +31° 42' 15 Pastier
IC 4505 neidentifikovaný objekt  14h 46,6' +33° 24' Pastier
IC 4506 neidentifikovaný objekt  14h 46,7' +33° 24' Pastier
IC 4507 galaxia  14h 47,7' +18° 27' 0,8' 16 Pastier
IC 4508 galaxia  14h 47,8' +31° 47' 15 Pastier
IC 4509 galaxia  14h 48,4' +31° 48' 1,0' 15 Pastier
IC 4510 neidentifikovaný objekt  14h 50,7' -20° 44' Váhy
IC 4511 neidentifikovaný objekt  14h 52,1' -40° 30' Kentaur
IC 4512 neidentifikovaný objekt  14h 49,9' +27° 42' Pastier
IC 4513 neidentifikovaný objekt  14h 52,3' -20° 44' Váhy
IC 4514 neidentifikovaný objekt  14h 50,9' +27° 37' Pastier
IC 4515 neidentifikovaný objekt  14h 51,1' +37° 36' Pastier
IC 4516 neidentifikovaný objekt  14h 53,9' +16° 23' Pastier
IC 4517 galaxia  14h 54,5' +23° 38' 15 Pastier
IC 4518 galaxia  14h 57,7' -43° 08' 1,4' Vlk
IC 4519 galaxia  14h 54,8' +37° 25' 0,6' 15 Pastier
IC 4520 galaxia  14h 55,1' +33° 43' 0,4' 15 Pastier
IC 4521 galaxia  14h 59,6' +25° 35' 0,5' 15 Pastier
IC 4522 galaxia  15h 11,5' -75° 52' 2,9' Rajka
IC 4523 galaxia  15h 05,2' -43° 31' 2,0' Vlk
IC 4524 galaxia  15h 02,1' +25° 35' 16 Pastier
IC 4525 galaxia  15h 02,4' +25° 38' 16 Pastier
IC 4526 neidentifikovaný objekt  15h 02,6' +23° 22' Pastier
IC 4527 galaxia  15h 05,7' -42° 27' 1,5' Vlk
IC 4528 galaxia  15h 01,4' +49° 07' 0,7' 15 Pastier
IC 4529 galaxia  15h 06,4' -43° 14' 0,6' Vlk
IC 4530 galaxia  15h 03,8' +26° 05' 1,0' 15 Pastier
IC 4531 galaxia  15h 04,4' +23° 24' 16 Pastier
IC 4532 neidentifikovaný objekt  15h 04,5' +23° 13' Pastier
IC 4533 galaxia  15h 04,4' +27° 48' 1,0' 15 Pastier
IC 4534 neidentifikovaný objekt  15h 08,2' +23° 42' Pastier
IC 4535 neidentifikovaný objekt  15h 08,7' +37° 34' Pastier
IC 4536 galaxia  15h 13,2' -18° 08' 2,6' Váhy
IC 4537 galaxia  15h 17,5' +02° 02' 16 Had
IC 4538 galaxia  15h 21,2' -23° 39' 2,6' Váhy
IC 4539 galaxia  15h 18,5' +32° 24' 0,4' 15 Severná koruna
IC 4540 neidentifikovaný objekt  15h 20,1' +01° 47' Had
IC 4541 galaxia  15h 29,9' -70° 35' 2,0' Rajka
IC 4542 neidentifikovaný objekt  15h 22,1' +33° 10' Pastier
IC 4543 planetárna hmlovina  15h 24,6' +13° 29' Had
IC 4544 neidentifikovaný objekt  15h 29,4' -50° 35' Pravítko
IC 4545 galaxia  15h 41,5' -81° 38' 2,0' Rajka
IC 4546 galaxia  15h 27,0' +28° 51' 0,6' 15 Severná koruna
IC 4547 galaxia  15h 27,3' +28° 48' 15 Severná koruna
IC 4548 neidentifikovaný objekt  15h 27,4' +28° 51' Severná koruna
IC 4549 galaxia  15h 29,2' +32° 50' 0,5' 15 Pastier
IC 4550 neidentifikovaný objekt  15h 34,8' -50° 39' Pravítko
IC 4551 neidentifikovaný objekt  15h 33,9' +06° 01' Had
IC 4552 neidentifikovaný objekt  15h 35,0' +04° 42' Had
IC 4553 galaxia  15h 35,0' +23° 29' 2,0' 14 Had
IC 4554 neidentifikovaný objekt  15h 35,1' +23° 28' Had
IC 4555 galaxia  15h 48,3' -78° 11' 1,9' Rajka
IC 4556 galaxia  15h 35,5' +25° 19' 0,4' 15 Had
IC 4557 galaxia  15h 34,6' +39° 44' 16 Pastier
IC 4558 neidentifikovaný objekt  15h 35,8' +25° 21' Had
IC 4559 neidentifikovaný objekt  15h 35,9' +25° 21' Had
IC 4560 neidentifikovaný objekt  15h 35,8' +39° 51' Pastier
IC 4561 galaxia  15h 36,9' +25° 25' 0,3' 15 Had
IC 4562 galaxia  15h 36,0' +43° 29' 1,5' Pastier
IC 4563 galaxia  15h 36,0' +39° 50' 0,7' 14 Pastier
IC 4564 neidentifikovaný objekt  15h 36,6' +43° 31' Pastier
IC 4565 galaxia  15h 36,6' +43° 25' 1,0' 15 Pastier
IC 4566 galaxia  15h 36,7' +43° 33' 2,0' Pastier
IC 4567 neidentifikovaný objekt  15h 37,5' +43° 16' Pastier
IC 4568 galaxia  15h 40,1' +28° 09' 15 Severná koruna
IC 4569 galaxia  15h 40,8' +28° 17' 0,5' 15 Severná koruna
IC 4570 galaxia  15h 41,3' +28° 14' 1,0' 15 Severná koruna
IC 4571 galaxia  15h 48,9' -67° 19' 1,4' Južný trojuholník
IC 4572 galaxia  15h 41,9' +28° 07' 0,9' 15 Severná koruna
IC 4573 galaxia  15h 42,2' +23° 48' 16 Had
IC 4574 galaxia  15h 42,0' +28° 15' 16 Severná koruna
IC 4575 neidentifikovaný objekt  15h 42,3' +23° 48' Had
IC 4576 galaxia  15h 42,6' +23° 41' 15 Had
IC 4577 neidentifikovaný objekt  15h 42,7' +23° 47' Had
IC 4578 galaxia  15h 53,2' -74° 50' 2,1' Rajka
IC 4579 neidentifikovaný objekt  15h 42,8' +23° 46' Had
IC 4580 galaxia  15h 43,2' +28° 22' 15 Severná koruna
IC 4581 galaxia  15h 44,0' +28° 17' 15 Severná koruna
IC 4582 galaxia  15h 45,7' +28° 06' 1,4' 15 Severná koruna
IC 4583 galaxia  15h 46,4' +23° 49' 0,8' 15 Had
IC 4584 galaxia  16h 00,2' -66° 23' 1,7' Južný trojuholník
IC 4585 galaxia  16h 00,3' -66° 19' 2,0' Južný trojuholník
IC 4586 neidentifikovaný objekt  15h 54,9' +06° 01' Had
IC 4587 galaxia  15h 59,9' +25° 57' 15 Severná koruna
IC 4588 galaxia  16h 04,9' +23° 56' 2,1' 15 Had
IC 4589 samostatná hviezda  16h 07,4' -06° 23' Hadonos
IC 4590 galaxia  16h 08,3' +28° 29' 0,3' 16 Severná koruna
IC 4591 neidentifikovaný objekt  16h 12,3' -27° 56' Škorpión
IC 4592 jasná hmlovina  16h 12,0' -19° 28' 50' Škorpión
IC 4593 planetárna hmlovina  16h 11,7' +12° 04' 2,0' 11 Herkules
IC 4594 neidentifikovaný objekt  16h 11,3' +23° 40' Herkules
IC 4595 galaxia  16h 20,7' -70° 09' 2,5' Južný trojuholník
IC 4596 galaxia  16h 16,1' -22° 38' 1,9' Škorpión
IC 4597 neidentifikovaný objekt  16h 17,8' -34° 22' Škorpión
IC 4598 neidentifikovaný objekt  16h 18,2' -31° 27' Škorpión
IC 4599 neidentifikovaný objekt  16h 19,3' -42° 16' Škorpión
IC 4600 neidentifikovaný objekt  16h 18,3' -22° 47' Škorpión
IC 4601 jasná hmlovina  16h 20,0' -20° 02' 20' Škorpión
IC 4602 neidentifikovaný objekt  16h 23,4' +12° 45' Herkules
IC 4603 jasná hmlovina  16h 25,6' -24° 28' 20' Hadonos
IC 4604 jasná hmlovina  16h 25,6' -23° 26' 60' Hadonos
IC 4605 jasná hmlovina  16h 30,2' -25° 06' 30' Škorpión
IC 4606 neidentifikovaný objekt  16h 31,6' -26° 03' Škorpión
IC 4607 neidentifikovaný objekt  16h 30,3' +24° 34' Herkules
IC 4608 galaxia  16h 46,9' -77° 29' 1,2' Rajka
IC 4609 galaxia  16h 33,0' +22° 46' 0,7' 15 Herkules
IC 4610 neidentifikovaný objekt  16h 33,6' +39° 16' Herkules
IC 4611 neidentifikovaný objekt  16h 33,7' +39° 20' Herkules
IC 4612 neidentifikovaný objekt  16h 33,8' +39° 16' Herkules
IC 4613 galaxia  16h 37,3' +35° 59' Herkules
IC 4614 galaxia  16h 37,8' +36° 07' Herkules
IC 4615 galaxia  16h 37,9' +36° 04' 1,7' 12,8 Herkules
IC 4616 galaxia  16h 38,0' +36° 00' Herkules
IC 4617 galaxia  16h 42,1' +36° 41' Herkules
IC 4618 galaxia  16h 57,9' -77° 00' 1,9' Rajka
IC 4619 galaxia  16h 44,2' +17° 46' 15 Herkules
IC 4620 neidentifikovaný objekt  16h 48,5' +18° 17' Herkules
IC 4621 galaxia  16h 50,8' +08° 48' 1,1' 15 Herkules
IC 4622 objekt neistého typu  16h 52,1' -16° 14' Hadonos
IC 4623 galaxia  16h 51,2' +22° 31' 0,6' 15 Herkules
IC 4624 galaxia  16h 51,5' +17° 27' 16 Herkules
IC 4625 neidentifikovaný objekt  16h 52,9' +02° 26' Hadonos
IC 4626 samostatná hviezda  16h 53,4' +02° 19' Hadonos
IC 4627 neidentifikovaný objekt  16h 54,1' -07° 38' Hadonos
IC 4628 jasná hmlovina  16h 57,0' -40° 20' 90' Škorpión
IC 4629 neidentifikovaný objekt  16h 56,2' -16° 43' Hadonos
IC 4630 galaxia  16h 55,1' +26° 39' 1,3' 15 Herkules
IC 4631 neidentifikovaný objekt  17h 11,0' -77° 36' Rajka
IC 4632 neidentifikovaný objekt  16h 58,5' +22° 55' Herkules
IC 4633 galaxia  17h 13,8' -77° 32' 3,7' Rajka
IC 4634 planetárna hmlovina  17h 01,6' -21° 50' 0,2' 11 Hadonos
IC 4635 galaxia  17h 15,7' -77° 29' 3,1' Rajka
IC 4636 neidentifikovaný objekt  16h 59,0' +47° 11' Herkules
IC 4637 planetárna hmlovina  17h 05,2' -40° 53' 0,3' 14 Škorpión
IC 4638 neidentifikovaný objekt  17h 01,2' +33° 34' Herkules
IC 4639 neidentifikovaný objekt  17h 02,9' +22° 54' Herkules
IC 4640 galaxia  17h 23,9' -80° 04' 1,5' Rajka
IC 4641 galaxia  17h 24,2' -80° 09' 1,6' Rajka
IC 4642 planetárna hmlovina  17h 11,8' -55° 24' 0,4' 13 Oltár
IC 4643 neidentifikovaný objekt  17h 08,5' +42° 20' Herkules
IC 4644 galaxia  17h 24,6' -73° 56' 2,1' Rajka
IC 4645 galaxia  17h 14,6' +43° 07' 16 Herkules
IC 4646 galaxia  17h 23,9' -60° 00' 2,6' Oltár
IC 4647 galaxia  17h 26,0' -80° 12' 1,7' Rajka
IC 4648 otvorená hviezdokopa  17h 16,0' +45° 52' Herkules
IC 4649 neidentifikovaný objekt  17h 15,8' +57° 23' Drak
IC 4650 neidentifikovaný objekt  17h 15,9' +57° 20' Drak
IC 4651 otvorená hviezdokopa  17h 24,7' -49° 57' 12' 6,9 Oltár
IC 4652 galaxia  17h 26,4' -59° 44' 1,7' Oltár
IC 4653 galaxia  17h 27,1' -60° 53' 1,6' Oltár
IC 4654 galaxia  17h 37,1' -74° 23' 1,7' Rajka
IC 4655 neidentifikovaný objekt  17h 34,6' -60° 43' Oltár
IC 4656 galaxia  17h 37,7' -63° 44' 2,2' Oltár
IC 4657 objekt neistého typu  17h 32,7' -17° 31' Hadonos
IC 4658 neidentifikovaný objekt  17h 37,2' -59° 35' Oltár
IC 4659 neidentifikovaný objekt  17h 34,2' -17° 56' Hadonos
IC 4660 galaxia  17h 21,6' +75° 51' 1,5' Malá medvedica
IC 4661 galaxia  17h 51,0' -74° 02' 2,5' Rajka
IC 4662 galaxia  17h 47,1' -64° 38' 2,2' 11,4 Páv
IC 4663 planetárna hmlovina  17h 45,5' -44° 54' 0,2' 13 Škorpión
IC 4664 galaxia  17h 49,0' -63° 15' 1,7' Páv
IC 4665 otvorená hviezdokopa  17h 46,3' +05° 43' 41' 4,2 Hadonos
IC 4666 galaxia  17h 45,8' +55° 46' 0,6' 16 Drak
IC 4667 neidentifikovaný objekt  17h 46,3' +55° 53' Drak
IC 4668 neidentifikovaný objekt  17h 46,9' +57° 24' Drak
IC 4669 galaxia  17h 47,2' +61° 26' Drak
IC 4670 jasná hmlovina  17h 55,1' -21° 48' 5' Strelec
IC 4671 neidentifikovaný objekt  17h 55,1' -10° 17' Had
IC 4672 neidentifikovaný objekt  18h 02,4' -62° 50' Páv
IC 4673 planetárna hmlovina  18h 03,3' -27° 06' 0,3' Strelec
IC 4674 galaxia  18h 08,2' -62° 24' 1,5' Páv
IC 4675 neidentifikovaný objekt  18h 03,2' -09° 15' Hadonos
IC 4676 galaxia  18h 02,8' +11° 49' 16 Hadonos
IC 4677 galaxia  17h 58,3' +66° 38' 1,0' 15 Drak
IC 4678 neidentifikovaný objekt  18h 08,0' -23° 52' Strelec
IC 4679 galaxia  18h 11,4' -56° 15' 1,9' Ďalekohľad
IC 4680 galaxia  18h 13,5' -64° 29' 1,7' Páv
IC 4681 neidentifikovaný objekt  18h 08,3' -23° 24' Strelec
IC 4682 galaxia  18h 16,4' -71° 35' 2,5' Páv
IC 4683 neidentifikovaný objekt  18h 08,7' -26° 14' Strelec
IC 4684 jasná hmlovina  18h 09,1' -23° 25' 3' Strelec
IC 4685 jasná hmlovina  18h 09,3' -23° 59' 10' Strelec
IC 4686 galaxia  18h 13,6' -57° 44' 0,5' Páv
IC 4687 galaxia  18h 13,7' -57° 44' 1,5' Páv
IC 4688 galaxia  18h 08,1' +11° 42' 1,6' 15 Hadonos
IC 4689 galaxia  18h 13,7' -57° 45' 0,9' Páv
IC 4690 neidentifikovaný objekt  18h 10,5' -19° 49' Strelec
IC 4691 galaxia  18h 08,7' +11° 50' 15 Hadonos
IC 4692 galaxia  18h 14,8' -58° 42' 1,7' Páv
IC 4693 neidentifikovaný objekt  18h 09,2' +17° 20' Herkules
IC 4694 galaxia  18h 15,4' -58° 13' 2,1' Páv
IC 4695 neidentifikovaný objekt  18h 17,4' -58° 55' Páv
IC 4696 galaxia  18h 20,3' -64° 44' 2,4' Páv
IC 4697 galaxia  18h 12,5' +25° 26' 1,6' 15 Herkules
IC 4698 neidentifikovaný objekt  18h 21,0' -63° 22' Páv
IC 4699 planetárna hmlovina  18h 18,5' -45° 59' 0,2' 12 Ďalekohľad
IC 4700 neidentifikovaný objekt  18h 17,1' -19° 52' Strelec
IC 4701 jasná hmlovina  18h 16,5' -16° 44' 60' Strelec
IC 4702 galaxia  18h 23,1' -59° 14' 1,6' Páv
IC 4703 otvorená hviezdokopa  18h 18,9' -13° 47' Had
IC 4704 galaxia  18h 27,9' -71° 37' 3,2' Páv
IC 4705 galaxia  18h 28,2' -71° 42' 2,7' Páv
IC 4706 neidentifikovaný objekt  18h 19,6' -16° 01' Strelec
IC 4707 neidentifikovaný objekt  18h 20,1' -16° 01' Strelec
IC 4708 galaxia  18h 13,7' +61° 09' 15 Drak
IC 4709 neidentifikovaný objekt  18h 24,3' -56° 12' Ďalekohľad
IC 4710 galaxia  18h 28,7' -66° 59' 4,2' 12 Páv
IC 4711 neidentifikovaný objekt  18h 28,1' -64° 57' Páv
IC 4712 galaxia  18h 31,1' -71° 42' 2,1' Páv
IC 4713 galaxia  18h 30,0' -67° 13' 1,2' Páv
IC 4714 galaxia  18h 30,9' -66° 39' 1,1' Páv
IC 4715 hmlovina a hviezdokopa  18h 26,2' -18° 26' 30' Strelec
IC 4716 neidentifikovaný objekt  18h 32,7' -56° 58' Páv
IC 4717 galaxia  18h 33,3' -57° 58' 1,5' Páv
IC 4718 galaxia  18h 33,8' -60° 08' 2,1' Páv
IC 4719 galaxia  18h 33,2' -56° 44' 1,3' Ďalekohľad
IC 4720 galaxia  18h 33,5' -58° 24' 2,5' Páv
IC 4721 galaxia  18h 34,5' -58° 30' 4,1' 13 Páv
IC 4722 galaxia  18h 34,5' -57° 48' 1,6' Páv
IC 4723 planetárna hmlovina  18h 35,8' -63° 22' 0,2' 15 Páv
IC 4724 neidentifikovaný objekt  18h 38,6' -70° 07' Páv
IC 4725 otvorená hviezdokopa  18h 31,6' -19° 15' 32' 4,6 Strelec
IC 4726 neidentifikovaný objekt  18h 36,9' -62° 51' Páv
IC 4727 galaxia  18h 37,9' -62° 42' 1,4' Páv
IC 4728 galaxia  18h 37,9' -62° 32' 2,0' Páv
IC 4729 galaxia  18h 40,0' -67° 26' 1,4' Páv
IC 4730 galaxia  18h 38,8' -63° 21' 1,8' Páv
IC 4731 galaxia  18h 38,7' -62° 57' 1,5' Páv
IC 4732 planetárna hmlovina  18h 33,9' -22° 39' 0,1' 13 Strelec
IC 4733 neidentifikovaný objekt  18h 26,5' +64° 58' Drak
IC 4734 galaxia  18h 38,4' -57° 29' 1,4' Páv
IC 4735 neidentifikovaný objekt  18h 39,7' -62° 57' Páv
IC 4736 galaxia  18h 38,6' -57° 54' 1,5' Páv
IC 4737 neidentifikovaný objekt  18h 39,9' -62° 36' Páv
IC 4738 neidentifikovaný objekt  18h 40,4' -61° 54' Páv
IC 4739 neidentifikovaný objekt  18h 40,8' -61° 54' Páv
IC 4740 galaxia  18h 43,0' -68° 22' 1,1' Páv
IC 4741 neidentifikovaný objekt  18h 41,6' -63° 57' Páv
IC 4742 galaxia  18h 41,9' -63° 52' 1,3' Páv
IC 4743 neidentifikovaný objekt  18h 41,3' -61° 46' Páv
IC 4744 neidentifikovaný objekt  18h 41,8' -63° 14' Páv
IC 4745 galaxia  18h 42,6' -64° 57' 2,2' Páv
IC 4746 neidentifikovaný objekt  18h 45,9' -72° 40' Páv
IC 4747 neidentifikovaný objekt  18h 45,9' -72° 37' Páv
IC 4748 neidentifikovaný objekt  18h 42,7' -64° 05' Páv
IC 4749 neidentifikovaný objekt  18h 42,9' -63° 13' Páv
IC 4750 neidentifikovaný objekt  18h 43,0' -62° 58' Páv