Zoznam IC objektov 4001 – 4250

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 4001 neidentifikovaný objekt  12h 59,6' +38° 52' Poľovné psy
IC 4002 neidentifikovaný objekt  12h 59,7' +36° 46' Poľovné psy
IC 4003 neidentifikovaný objekt  12h 59,7' +38° 49' Poľovné psy
IC 4004 neidentifikovaný objekt  12h 59,7' +38° 49' Poľovné psy
IC 4005 neidentifikovaný objekt  13h 00,0' +22° 38' Vlasy Bereniky
IC 4006 neidentifikovaný objekt  12h 59,8' +37° 01' Poľovné psy
IC 4007 neidentifikovaný objekt  13h 00,1' +19° 58' Vlasy Bereniky
IC 4008 neidentifikovaný objekt  13h 00,1' +22° 21' Vlasy Bereniky
IC 4009 neidentifikovaný objekt  12h 59,9' +36° 40' Poľovné psy
IC 4010 neidentifikovaný objekt  12h 59,9' +37° 53' Poľovné psy
IC 4011 galaxia  13h 00,1' +28° 00' 15,0 Vlasy Bereniky
IC 4012 galaxia  13h 00,1' +28° 05' 14,8 Vlasy Bereniky
IC 4013 neidentifikovaný objekt  13h 00,0' +37° 12' Poľovné psy
IC 4014 neidentifikovaný objekt  13h 00,2' +22° 30' Vlasy Bereniky
IC 4015 neidentifikovaný objekt  13h 00,0' +37° 12' Poľovné psy
IC 4016 neidentifikovaný objekt  13h 00,0' +37° 12' Poľovné psy
IC 4017 neidentifikovaný objekt  13h 00,3' +22° 33' Vlasy Bereniky
IC 4018 neidentifikovaný objekt  13h 00,0' +40° 29' Poľovné psy
IC 4019 neidentifikovaný objekt  13h 00,3' +23° 43' Vlasy Bereniky
IC 4020 neidentifikovaný objekt  13h 00,0' +38° 36' Poľovné psy
IC 4021 galaxia  13h 00,2' +28° 02' 0,3' 14,9 Vlasy Bereniky
IC 4022 neidentifikovaný objekt  13h 00,1' +38° 29' Poľovné psy
IC 4023 neidentifikovaný objekt  13h 00,4' +19° 06' Vlasy Bereniky
IC 4024 neidentifikovaný objekt  13h 00,1' +40° 31' Poľovné psy
IC 4025 neidentifikovaný objekt  13h 00,5' +19° 06' Vlasy Bereniky
IC 4026 galaxia  13h 00,4' +28° 03' 14,7 Vlasy Bereniky
IC 4027 neidentifikovaný objekt  13h 00,2' +37° 08' Poľovné psy
IC 4028 galaxia  13h 00,3' +36° 15' 1,2' 15 Poľovné psy
IC 4029 neidentifikovaný objekt  13h 00,2' +38° 46' Poľovné psy
IC 4030 galaxia  13h 00,5' +27° 57' Vlasy Bereniky
IC 4031 neidentifikovaný objekt  13h 00,3' +39° 09' Poľovné psy
IC 4032 galaxia  13h 00,4' +28° 52' 15 Vlasy Bereniky
IC 4033 galaxia  13h 00,5' +27° 58' Vlasy Bereniky
IC 4034 neidentifikovaný objekt  13h 00,3' +37° 03' Poľovné psy
IC 4035 neidentifikovaný objekt  13h 00,3' +40° 18' Poľovné psy
IC 4036 neidentifikovaný objekt  13h 00,4' +36° 55' Poľovné psy
IC 4037 neidentifikovaný objekt  13h 00,3' +39° 00' Poľovné psy
IC 4038 neidentifikovaný objekt  13h 00,4' +37° 02' Poľovné psy
IC 4039 neidentifikovaný objekt  13h 00,7' +21° 41' Vlasy Bereniky
IC 4040 galaxia  13h 00,6' +28° 03' 1,1' Vlasy Bereniky
IC 4041 galaxia  13h 00,7' +28° 00' 0,7' Vlasy Bereniky
IC 4042 galaxia  13h 00,7' +27° 58' 14,3 Vlasy Bereniky
IC 4043 galaxia  13h 00,7' +37° 06' 1,0' 16 Poľovné psy
IC 4044 galaxia  13h 00,8' +27° 55' Vlasy Bereniky
IC 4045 galaxia  13h 00,8' +28° 05' 0,7' 13,9 Vlasy Bereniky
IC 4046 neidentifikovaný objekt  13h 00,7' +36° 41' Poľovné psy
IC 4047 galaxia  13h 01,0' +19° 41' 16 Vlasy Bereniky
IC 4048 neidentifikovaný objekt  13h 00,6' +39° 50' Poľovné psy
IC 4049 galaxia  13h 00,7' +36° 21' 1,2' 15 Poľovné psy
IC 4050 neidentifikovaný objekt  13h 00,7' +36° 40' Poľovné psy
IC 4051 galaxia  13h 00,9' +28° 00' 1,3' 13,4 Vlasy Bereniky
IC 4052 neidentifikovaný objekt  13h 00,7' +39° 40' Poľovné psy
IC 4053 neidentifikovaný objekt  13h 01,0' +22° 56' Vlasy Bereniky
IC 4054 neidentifikovaný objekt  13h 01,0' +22° 54' Vlasy Bereniky
IC 4055 neidentifikovaný objekt  13h 01,0' +22° 54' Vlasy Bereniky
IC 4056 galaxia  13h 00,7' +39° 45' 1,1' 16 Poľovné psy
IC 4057 neidentifikovaný objekt  13h 01,1' +23° 09' Vlasy Bereniky
IC 4058 neidentifikovaný objekt  13h 01,2' +19° 30' Vlasy Bereniky
IC 4059 neidentifikovaný objekt  13h 01,3' +19° 16' Vlasy Bereniky
IC 4060 galaxia  13h 00,8' +40° 35' 0,7' 15 Poľovné psy
IC 4061 neidentifikovaný objekt  13h 01,0' +39° 35' Poľovné psy
IC 4062 neidentifikovaný objekt  13h 01,0' +39° 52' Poľovné psy
IC 4063 neidentifikovaný objekt  13h 01,1' +39° 15' Poľovné psy
IC 4064 neidentifikovaný objekt  13h 01,1' +39° 50' Poľovné psy
IC 4065 galaxia  13h 01,2' +39° 44' 0,7' 15 Poľovné psy
IC 4066 neidentifikovaný objekt  13h 01,7' +19° 16' Vlasy Bereniky
IC 4067 neidentifikovaný objekt  13h 01,3' +39° 56' Poľovné psy
IC 4068 neidentifikovaný objekt  13h 01,3' +39° 54' Poľovné psy
IC 4069 neidentifikovaný objekt  13h 01,4' +36° 05' Poľovné psy
IC 4070 neidentifikovaný objekt  13h 01,7' +19° 18' Vlasy Bereniky
IC 4071 galaxia  13h 02,0' -07° 35' 0,5' 15 Panna
IC 4072 neidentifikovaný objekt  13h 01,4' +37° 21' Poľovné psy
IC 4073 neidentifikovaný objekt  13h 01,4' +39° 55' Poľovné psy
IC 4074 neidentifikovaný objekt  13h 01,8' +19° 00' Vlasy Bereniky
IC 4075 neidentifikovaný objekt  13h 01,8' +19° 58' Vlasy Bereniky
IC 4076 neidentifikovaný objekt  13h 01,8' +23° 23' Vlasy Bereniky
IC 4077 neidentifikovaný objekt  13h 01,6' +37° 23' Poľovné psy
IC 4078 galaxia  13h 01,7' +36° 38' 1,0' 16 Poľovné psy
IC 4079 neidentifikovaný objekt  13h 01,9' +19° 15' Vlasy Bereniky
IC 4080 neidentifikovaný objekt  13h 02,0' +19° 15' Vlasy Bereniky
IC 4081 neidentifikovaný objekt  13h 01,9' +22° 46' Vlasy Bereniky
IC 4082 neidentifikovaný objekt  13h 01,6' +37° 20' Poľovné psy
IC 4083 neidentifikovaný objekt  13h 01,6' +38° 09' Poľovné psy
IC 4084 neidentifikovaný objekt  13h 01,7' +36° 58' Poľovné psy
IC 4085 neidentifikovaný objekt  13h 01,6' +39° 42' Poľovné psy
IC 4086 galaxia  13h 01,7' +36° 38' 1,0' 16 Poľovné psy
IC 4087 neidentifikovaný objekt  13h 02,0' +20° 00' Vlasy Bereniky
IC 4088 galaxia  13h 01,8' +29° 03' 15 Vlasy Bereniky
IC 4089 neidentifikovaný objekt  13h 02,1' +19° 30' Vlasy Bereniky
IC 4090 neidentifikovaný objekt  13h 01,8' +36° 50' Poľovné psy
IC 4091 neidentifikovaný objekt  13h 02,2' +19° 54' Vlasy Bereniky
IC 4092 neidentifikovaný objekt  13h 02,2' +19° 11' Vlasy Bereniky
IC 4093 neidentifikovaný objekt  13h 02,1' +29° 00' Vlasy Bereniky
IC 4094 neidentifikovaný objekt  13h 02,0' +37° 48' Poľovné psy
IC 4095 neidentifikovaný objekt  13h 02,3' +19° 06' Vlasy Bereniky
IC 4096 neidentifikovaný objekt  13h 02,3' +24° 01' Vlasy Bereniky
IC 4097 neidentifikovaný objekt  13h 02,1' +36° 36' Poľovné psy
IC 4098 neidentifikovaný objekt  13h 02,1' +37° 59' Poľovné psy
IC 4099 neidentifikovaný objekt  13h 02,4' +24° 05' Vlasy Bereniky
IC 4100 galaxia  13h 02,0' +40° 25' 1,5' 15 Poľovné psy
IC 4101 neidentifikovaný objekt  13h 02,2' +39° 56' Poľovné psy
IC 4102 neidentifikovaný objekt  13h 02,3' +36° 09' Poľovné psy
IC 4103 galaxia  13h 02,4' +38° 02' 0,7' 15 Poľovné psy
IC 4104 neidentifikovaný objekt  13h 02,3' +38° 35' Poľovné psy
IC 4105 neidentifikovaný objekt  13h 02,3' +38° 16' Poľovné psy
IC 4106 galaxia  13h 02,6' +28° 07' 15 Vlasy Bereniky
IC 4107 neidentifikovaný objekt  13h 02,7' +22° 00' Vlasy Bereniky
IC 4108 neidentifikovaný objekt  13h 02,5' +38° 29' Poľovné psy
IC 4109 neidentifikovaný objekt  13h 03,0' +19° 00' Vlasy Bereniky
IC 4110 neidentifikovaný objekt  13h 03,0' +19° 14' Vlasy Bereniky
IC 4111 galaxia  13h 02,9' +28° 04' 16 Vlasy Bereniky
IC 4112 neidentifikovaný objekt  13h 02,7' +37° 13' Poľovné psy
IC 4113 neidentifikovaný objekt  13h 03,1' +20° 28' Vlasy Bereniky
IC 4114 neidentifikovaný objekt  13h 02,7' +40° 06' Poľovné psy
IC 4115 neidentifikovaný objekt  13h 02,8' +37° 13' Poľovné psy
IC 4116 neidentifikovaný objekt  13h 03,2' +19° 05' Vlasy Bereniky
IC 4117 neidentifikovaný objekt  13h 02,8' +40° 32' Poľovné psy
IC 4118 neidentifikovaný objekt  13h 02,9' +38° 18' Poľovné psy
IC 4119 neidentifikovaný objekt  13h 03,3' +19° 14' Vlasy Bereniky
IC 4120 neidentifikovaný objekt  13h 03,0' +37° 05' Poľovné psy
IC 4121 neidentifikovaný objekt  13h 03,4' +19° 17' Vlasy Bereniky
IC 4122 galaxia  13h 03,4' +20° 11' 15 Vlasy Bereniky
IC 4123 neidentifikovaný objekt  13h 03,1' +38° 19' Poľovné psy
IC 4124 neidentifikovaný objekt  13h 03,5' +22° 51' Vlasy Bereniky
IC 4125 neidentifikovaný objekt  13h 03,6' +18° 48' Vlasy Bereniky
IC 4126 neidentifikovaný objekt  13h 03,6' +19° 19' Vlasy Bereniky
IC 4127 galaxia  13h 03,3' +38° 04' 0,4' 15 Poľovné psy
IC 4128 neidentifikovaný objekt  13h 03,7' +20° 13' Vlasy Bereniky
IC 4129 neidentifikovaný objekt  13h 03,7' +18° 53' Vlasy Bereniky
IC 4130 neidentifikovaný objekt  13h 03,8' +19° 16' Vlasy Bereniky
IC 4131 neidentifikovaný objekt  13h 03,4' +38° 57' Poľovné psy
IC 4132 neidentifikovaný objekt  13h 03,6' +38° 23' Poľovné psy
IC 4133 galaxia  13h 03,8' +27° 59' 15 Vlasy Bereniky
IC 4134 neidentifikovaný objekt  13h 04,4' -11° 27' Panna
IC 4135 galaxia  13h 03,6' +40° 15' 1,0' 16 Poľovné psy
IC 4136 objekt neistého typu  13h 04,4' -05° 58' Panna
IC 4137 neidentifikovaný objekt  13h 04,0' +22° 44' Vlasy Bereniky
IC 4138 neidentifikovaný objekt  13h 04,0' +20° 40' Vlasy Bereniky
IC 4139 neidentifikovaný objekt  13h 04,1' +19° 18' Vlasy Bereniky
IC 4140 neidentifikovaný objekt  13h 04,1' +20° 06' Vlasy Bereniky
IC 4141 neidentifikovaný objekt  13h 04,1' +19° 13' Vlasy Bereniky
IC 4142 neidentifikovaný objekt  13h 03,8' +38° 12' Poľovné psy
IC 4143 neidentifikovaný objekt  13h 03,8' +40° 12' Poľovné psy
IC 4144 galaxia  13h 03,9' +36° 57' 1,1' 16 Poľovné psy
IC 4145 neidentifikovaný objekt  13h 03,8' +38° 17' Poľovné psy
IC 4146 neidentifikovaný objekt  13h 04,2' +19° 17' Vlasy Bereniky
IC 4147 neidentifikovaný objekt  13h 04,2' +20° 15' Vlasy Bereniky
IC 4148 neidentifikovaný objekt  13h 04,2' +19° 15' Vlasy Bereniky
IC 4149 galaxia  13h 04,0' +22° 16' 0,4' 15 Vlasy Bereniky
IC 4150 neidentifikovaný objekt  13h 04,2' +21° 59' Vlasy Bereniky
IC 4151 neidentifikovaný objekt  13h 04,0' +36° 51' Poľovné psy
IC 4152 neidentifikovaný objekt  13h 04,0' +38° 12' Poľovné psy
IC 4153 neidentifikovaný objekt  13h 04,4' +19° 03' Vlasy Bereniky
IC 4154 neidentifikovaný objekt  13h 04,5' +23° 34' Vlasy Bereniky
IC 4155 neidentifikovaný objekt  13h 04,2' +40° 01' Poľovné psy
IC 4156 objekt neistého typu  13h 05,0' -06° 16' Panna
IC 4157 neidentifikovaný objekt  13h 04,3' +38° 40' Poľovné psy
IC 4158 neidentifikovaný objekt  13h 04,4' +36° 29' Poľovné psy
IC 4159 neidentifikovaný objekt  13h 04,8' +22° 15' Vlasy Bereniky
IC 4160 neidentifikovaný objekt  13h 04,8' +22° 54' Vlasy Bereniky
IC 4161 neidentifikovaný objekt  13h 04,6' +39° 59' Poľovné psy
IC 4162 neidentifikovaný objekt  13h 05,1' +20° 33' Vlasy Bereniky
IC 4163 neidentifikovaný objekt  13h 05,1' +20° 46' Vlasy Bereniky
IC 4164 otvorená hviezdokopa  13h 05,2' +20° 33' Vlasy Bereniky
IC 4165 neidentifikovaný objekt  13h 05,0' +39° 55' Poľovné psy
IC 4166 galaxia  13h 05,4' +31° 27' 1,0' 15 Poľovné psy
IC 4167 neidentifikovaný objekt  13h 05,5' +21° 55' Vlasy Bereniky
IC 4168 neidentifikovaný objekt  13h 05,2' +40° 13' Poľovné psy
IC 4169 neidentifikovaný objekt  13h 05,2' +38° 46' Poľovné psy
IC 4170 neidentifikovaný objekt  13h 05,6' +21° 08' Vlasy Bereniky
IC 4171 galaxia  13h 05,4' +36° 07' 1,0' 16 Poľovné psy
IC 4172 neidentifikovaný objekt  13h 05,6' +22° 51' Vlasy Bereniky
IC 4173 neidentifikovaný objekt  13h 06,2' -11° 34' Panna
IC 4174 neidentifikovaný objekt  13h 05,5' +36° 24' Poľovné psy
IC 4175 neidentifikovaný objekt  13h 05,8' +20° 22' Vlasy Bereniky
IC 4176 neidentifikovaný objekt  13h 06,3' -11° 33' Panna
IC 4177 galaxia  13h 06,3' -13° 35' 0,8' 15 Panna
IC 4178 galaxia  13h 05,7' +36° 00' 1,2' 16 Poľovné psy
IC 4179 neidentifikovaný objekt  13h 05,8' +37° 12' Poľovné psy
IC 4180 galaxia  13h 06,9' -23° 55' 1,5' Hydra
IC 4181 neidentifikovaný objekt  13h 06,1' +21° 30' Vlasy Bereniky
IC 4182 galaxia  13h 05,8' +37° 36' 6,7' 13 Poľovné psy
IC 4183 neidentifikovaný objekt  13h 06,2' +21° 30' Vlasy Bereniky
IC 4184 neidentifikovaný objekt  13h 05,9' +38° 50' Poľovné psy
IC 4185 neidentifikovaný objekt  13h 06,2' +21° 47' Vlasy Bereniky
IC 4186 neidentifikovaný objekt  13h 06,0' +36° 59' Poľovné psy
IC 4187 neidentifikovaný objekt  13h 06,0' +36° 18' Poľovné psy
IC 4188 neidentifikovaný objekt  13h 06,0' +36° 20' Poľovné psy
IC 4189 galaxia  13h 06,0' +35° 58' 1,6' Poľovné psy
IC 4190 galaxia  13h 05,9' +37° 37' 5,0' 13 Poľovné psy
IC 4191 planetárna hmlovina  13h 08,8' -67° 39' 0,1' 12 Mucha
IC 4192 objekt neistého typu  13h 06,1' +37° 36' Poľovné psy
IC 4193 galaxia  13h 06,1' +39° 26' 16 Poľovné psy
IC 4194 neidentifikovaný objekt  13h 06,1' +38° 52' Poľovné psy
IC 4195 neidentifikovaný objekt  13h 06,3' +37° 02' Poľovné psy
IC 4196 galaxia  13h 07,6' -24° 01' 2,0' Hydra
IC 4197 galaxia  13h 08,1' -23° 48' 1,7' Hydra
IC 4198 galaxia  13h 07,7' +24° 49' 1,1' 15 Vlasy Bereniky
IC 4199 neidentifikovaný objekt  13h 07,5' +35° 51' Poľovné psy
IC 4200 galaxia  13h 09,6' -51° 58' 1,4' Kentaur
IC 4201 galaxia  13h 07,8' +35° 50' 0,4' 15 Poľovné psy
IC 4202 galaxia  13h 08,4' +24° 42' 1,8' 15 Vlasy Bereniky
IC 4203 neidentifikovaný objekt  13h 08,3' +40° 26' Poľovné psy
IC 4204 galaxia  13h 08,4' +39° 27' 1,5' 16 Poľovné psy
IC 4205 neidentifikovaný objekt  13h 08,7' +52° 52' Veľká medvedica
IC 4206 neidentifikovaný objekt  13h 09,4' +39° 01' Poľovné psy
IC 4207 neidentifikovaný objekt  13h 09,5' +37° 49' Poľovné psy
IC 4208 neidentifikovaný objekt  13h 09,6' +37° 15' Poľovné psy
IC 4209 galaxia  13h 10,4' -07° 10' 1,6' Panna
IC 4210 jasná hmlovina  13h 10,8' +29° 42' 1' Vlasy Bereniky
IC 4211 samostatná hviezda  13h 10,9' +37° 11' Poľovné psy
IC 4212 neidentifikovaný objekt  13h 12,1' -06° 59' Panna
IC 4213 galaxia  13h 12,1' +35° 40' 2,6' 14 Poľovné psy
IC 4214 galaxia  13h 17,7' -32° 06' 2,4' Kentaur
IC 4215 galaxia  13h 16,2' +25° 24' 1,8' 15 Vlasy Bereniky
IC 4216 galaxia  13h 17,0' -10° 46' 1,8' 13 Panna
IC 4217 galaxia  13h 17,2' -13° 09' 0,6' 15 Panna
IC 4218 galaxia  13h 17,1' -02° 16' 1,4' 14 Panna
IC 4219 galaxia  13h 18,5' -31° 38' 1,0' Kentaur
IC 4220 galaxia  13h 17,9' -13° 36' 0,7' 14 Panna
IC 4221 galaxia  13h 18,5' -14° 36' 1,1' 13 Panna
IC 4222 neidentifikovaný objekt  13h 19,5' -28° 26' Hydra
IC 4223 galaxia  13h 18,9' +07° 47' 15 Panna
IC 4224 galaxia  13h 19,1' -02° 31' 0,8' 15 Panna
IC 4225 galaxia  13h 20,0' +31° 58' 1,1' 15 Poľovné psy
IC 4226 neidentifikovaný objekt  13h 20,5' +32° 00' Poľovné psy
IC 4227 galaxia  13h 20,9' +32° 11' 16 Poľovné psy
IC 4228 galaxia  13h 21,6' +25° 31' 15 Vlasy Bereniky
IC 4229 neidentifikovaný objekt  13h 22,6' -02° 24' Panna
IC 4230 galaxia  13h 22,1' +26° 44' 1,1' 15 Vlasy Bereniky
IC 4231 galaxia  13h 23,2' -26° 18' 1,6' Hydra
IC 4232 galaxia  13h 23,4' -26° 07' 1,1' Hydra
IC 4233 neidentifikovaný objekt  13h 24,0' -30° 19' Kentaur
IC 4234 galaxia  13h 23,1' +27° 07' 0,6' 15 Vlasy Bereniky
IC 4235 neidentifikovaný objekt  13h 23,9' -12° 45' Panna
IC 4236 neidentifikovaný objekt  13h 23,6' +06° 14' Panna
IC 4237 galaxia  13h 24,5' -21° 08' 2,1' Panna
IC 4238 neidentifikovaný objekt  13h 24,0' +30° 56' Poľovné psy
IC 4239 neidentifikovaný objekt  13h 24,4' +30° 57' Poľovné psy
IC 4240 neidentifikovaný objekt  13h 24,5' +30° 59' Poľovné psy
IC 4241 galaxia  13h 24,8' +26° 44' 0,5' 15 Vlasy Bereniky
IC 4242 neidentifikovaný objekt  13h 24,7' +31° 01' Poľovné psy
IC 4243 neidentifikovaný objekt  13h 25,9' -27° 38' Hydra
IC 4244 galaxia  13h 25,0' +26° 27' 16 Vlasy Bereniky
IC 4245 neidentifikovaný objekt  13h 26,1' -26° 40' Hydra
IC 4246 neidentifikovaný objekt  13h 26,1' -26° 40' Hydra
IC 4247 galaxia  13h 26,7' -30° 22' 1,2' 15 Kentaur
IC 4248 neidentifikovaný objekt  13h 26,8' -29° 54' Hydra
IC 4249 galaxia  13h 27,2' -27° 56' 0,4' 14 Hydra
IC 4250 galaxia  13h 26,3' +26° 29' 15 Vlasy Bereniky