Zoznam IC objektov 251 – 500

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Názov Typ Rektascenzia  Deklinácia Najväčší rozmer Magnitúda Súhvezdie
IC 251 galaxia   2h 41,2' -14° 58' 0,4' 15 Veľryba
IC 252 neidentifikovaný objekt   2h 41,7' -14° 51' Veľryba
IC 253 galaxia   2h 42,1' -15° 03' 0,3' 14 Veľryba
IC 254 galaxia   2h 42,1' -15° 05' 0,5' 14 Veľryba
IC 255 galaxia   2h 47,1' +16° 16' 0,6' 16 Baran
IC 256 galaxia   2h 49,8' +46° 59' 2,5' 14 Perzeus
IC 257 neidentifikovaný objekt   2h 49,9' +46° 59' Perzeus
IC 258 galaxia   2h 49,8' +41° 03' 1,7' 16 Perzeus
IC 259 neidentifikovaný objekt   2h 50,1' +41° 04' Perzeus
IC 260 galaxia   2h 51,1' +46° 57' 1,8' 15 Perzeus
IC 261 neidentifikovaný objekt   2h 49,1' -14° 28' Eridanus
IC 262 galaxia   2h 51,7' +42° 50' 2,3' 15 Perzeus
IC 263 neidentifikovaný objekt   2h 50,6' -00° 07' Veľryba
IC 264 neidentifikovaný objekt   2h 50,9' -00° 10' Veľryba
IC 265 galaxia   2h 54,7' +41° 40' 16 Perzeus
IC 266 galaxia   2h 55,0' +42° 14' 0,3' 15 Perzeus
IC 267 galaxia   2h 53,8' +12° 50' 2,2' Baran
IC 268 galaxia   2h 55,4' -14° 06' 0,6' 15 Eridanus
IC 269 galaxia   2h 55,4' -14° 04' 1,0' 15 Eridanus
IC 270 galaxia   2h 55,7' -14° 12' 1,2' 14 Eridanus
IC 271 galaxia   2h 56,0' -12° 00' 0,8' 15 Eridanus
IC 272 galaxia   2h 56,1' -14° 11' 0,9' 15 Eridanus
IC 273 galaxia   2h 57,1' +02° 47' 1,8' 14 Veľryba
IC 274 neidentifikovaný objekt   3h 00,1' +44° 13' Perzeus
IC 275 neidentifikovaný objekt   3h 00,9' +44° 21' Perzeus
IC 276 galaxia   2h 58,7' -15° 41' 2,0' 14 Eridanus
IC 277 galaxia   2h 59,8' +02° 46' 1,6' Veľryba
IC 278 galaxia   3h 01,5' +37° 47' 2,3' 15 Perzeus
IC 279 galaxia   3h 01,2' +16° 13' 15 Baran
IC 280 Asterizmus alebo skupina hviezd   3h 03,3' +42° 21' Perzeus
IC 281 neidentifikovaný objekt   3h 04,5' +42° 21' Perzeus
IC 282 neidentifikovaný objekt   3h 05,2' +41° 51' Perzeus
IC 283 galaxia   3h 03,9' -00° 12' 0,4' 15 Veľryba
IC 284 galaxia   3h 06,2' +42° 23' 4,9' 13 Perzeus
IC 285 galaxia   3h 04,1' -12° 01' 1,0' 15 Eridanus
IC 286 neidentifikovaný objekt   3h 04,8' -06° 29' Eridanus
IC 287 neidentifikovaný objekt   3h 05,0' -12° 05' Eridanus
IC 288 otvorená hviezdokopa   3h 07,5' +42° 22' Perzeus
IC 289 planetárna hmlovina   3h 10,3' +61° 19' 0,6' 12 Kasiopeja
IC 290 galaxia   3h 09,7' +40° 59' 1,2' 15 Perzeus
IC 291 galaxia   3h 07,4' -12° 37' 0,8' 14 Eridanus
IC 292 galaxia   3h 10,3' +40° 46' 1,2' Perzeus
IC 293 galaxia   3h 10,9' +41° 07' 0,2' 15 Perzeus
IC 294 neidentifikovaný objekt   3h 10,9' +40° 38' Perzeus
IC 295 neidentifikovaný objekt   3h 11,0' +40° 37' Perzeus
IC 296 galaxia   3h 11,1' +40° 37' 2,8' 16 Perzeus
IC 297 dvojhviezda   3h 13,3' +42° 06' Perzeus
IC 298 galaxia   3h 11,3' +01° 19' Veľryba
IC 299 neidentifikovaný objekt   3h 11,0' -13° 07' Eridanus
IC 300 galaxia   3h 14,3' +42° 25' Perzeus
IC 301 galaxia   3h 14,8' +42° 13' Perzeus
IC 302 galaxia   3h 12,8' +04° 42' 2,1' Veľryba
IC 303 neidentifikovaný objekt   3h 12,7' -11° 42' Eridanus
IC 304 galaxia   3h 15,0' +37° 54' 1,3' 15 Perzeus
IC 305 galaxia   3h 15,1' +37° 51' 1,0' 15 Perzeus
IC 306 neidentifikovaný objekt   3h 13,0' -11° 43' Eridanus
IC 307 galaxia   3h 13,8' -00° 13' 1,9' 15 Veľryba
IC 308 galaxia   3h 16,3' +41° 11' Perzeus
IC 309 galaxia   3h 16,1' +40° 48' 1,0' Perzeus
IC 310 galaxia   3h 16,7' +41° 20' 1,6' Perzeus
IC 311 galaxia   3h 16,8' +40° 01' 1,9' 16 Perzeus
IC 312 galaxia   3h 18,1' +41° 45' 1,5' Perzeus
IC 313 galaxia   3h 21,0' +41° 54' 1,6' Perzeus
IC 314 galaxia   3h 18,8' -01° 58' 2,1' 14 Eridanus
IC 315 galaxia   3h 19,1' +04° 02' 15 Veľryba
IC 316 galaxia   3h 21,4' +41° 56' Perzeus
IC 317 galaxia   3h 19,0' -12° 45' 0,8' 14 Eridanus
IC 318 galaxia   3h 20,8' -14° 34' 0,8' 14 Eridanus
IC 319 galaxia   3h 23,4' +41° 24' Perzeus
IC 320 galaxia   3h 26,0' +40° 47' Perzeus
IC 321 galaxia   3h 24,5' -15° 00' 0,4' 15 Eridanus
IC 322 galaxia   3h 25,9' +03° 40' 15 Býk
IC 323 neidentifikovaný objekt   3h 29,5' +41° 52' Perzeus
IC 324 galaxia   3h 26,5' -21° 21' 0,9' Eridanus
IC 325 neidentifikovaný objekt   3h 30,8' -07° 03' Eridanus
IC 326 galaxia   3h 30,7' -14° 26' 0,4' 15 Eridanus
IC 327 galaxia   3h 31,1' -14° 43' 0,6' 15 Eridanus
IC 328 galaxia   3h 31,2' -14° 40' 0,5' 14 Eridanus
IC 329 galaxia   3h 32,1' +00° 16' 15 Býk
IC 330 galaxia   3h 32,2' +00° 21' 1,0' 15 Býk
IC 331 galaxia   3h 32,4' +00° 17' 15 Býk
IC 332 galaxia   3h 32,7' +01° 23' 15 Býk
IC 333 neidentifikovaný objekt   3h 34,0' -05° 07' Eridanus
IC 334 galaxia   3h 45,2' +76° 38' 6,0' 12 Žirafa
IC 335 galaxia   3h 35,5' -34° 27' 3,0' Pec
IC 336 neidentifikovaný objekt   3h 38,2' +23° 28' Býk
IC 337 neidentifikovaný objekt   3h 37,1' -06° 43' Eridanus
IC 338 galaxia   3h 37,6' +03° 08' 15 Býk
IC 339 samostatná hviezda   3h 38,1' -18° 23' Eridanus
IC 340 galaxia   3h 39,5' -13° 07' 1,4' 15 Eridanus
IC 341 neidentifikovaný objekt   3h 41,2' +21° 57' Býk
IC 342 galaxia   3h 46,8' +68° 06' 17,8' 9 Žirafa
IC 343 galaxia   3h 40,1' -18° 27' 1,8' Eridanus
IC 344 galaxia   3h 41,5' -04° 39' Eridanus
IC 345 galaxia   3h 41,2' -18° 19' 0,4' 15 Eridanus
IC 346 galaxia   3h 41,7' -18° 16' 1,9' Eridanus
IC 347 galaxia   3h 42,5' -04° 17' 0,7' 13 Eridanus
IC 348 hmlovina a hviezdokopa   3h 44,5' +32° 17' 10' 7,3 Perzeus
IC 349 jasná hmlovina   3h 46,3' +23° 56' Býk
IC 350 galaxia   3h 44,7' -11° 49' 0,8' 14 Eridanus
IC 351 planetárna hmlovina   3h 47,5' +35° 03' 0,1' 12 Perzeus
IC 352 neidentifikovaný objekt   3h 47,6' -08° 44' Eridanus
IC 353 jasná hmlovina   3h 55,0' +25° 29' 80' Býk
IC 354 neidentifikovaný objekt   3h 53,3' +23° 25' Býk
IC 355 neidentifikovaný objekt   3h 53,8' +20° 00' Býk
IC 356 galaxia   4h 07,8' +69° 49' 5,2' 11 Žirafa
IC 357 galaxia   4h 03,8' +22° 09' 1,3' 14 Býk
IC 358 galaxia   4h 03,7' +19° 53' 1,4' 15 Býk
IC 359 jasná hmlovina   4h 19,0' +28° 12' 15' Býk
IC 360 jasná hmlovina   4h 13,0' +25° 38' 80' Býk
IC 361 otvorená hviezdokopa   4h 19,0' +58° 18' 6' 11,7 Žirafa
IC 362 galaxia   4h 16,7' -12° 13' 0,3' 14 Eridanus
IC 363 neidentifikovaný objekt   4h 18,9' +03° 03' Býk
IC 364 galaxia   4h 19,1' +03° 10' 15 Býk
IC 365 galaxia   4h 19,2' +03° 20' 0,6' 14 Býk
IC 366 neidentifikovaný objekt   4h 19,6' +02° 21' Býk
IC 367 galaxia   4h 20,6' -14° 47' 0,3' 15 Eridanus
IC 368 galaxia   4h 22,7' -12° 37' 0,8' 14 Eridanus
IC 369 galaxia   4h 23,5' -11° 47' 0,5' 15 Eridanus
IC 370 galaxia   4h 24,1' -09° 23' 1,2' 14 Eridanus
IC 371 neidentifikovaný objekt   4h 30,2' -00° 33' Eridanus
IC 372 objekt neistého typu   4h 30,1' -05° 01' Eridanus
IC 373 galaxia   4h 30,7' -04° 52' 1,0' 15 Eridanus
IC 374 galaxia   4h 32,5' +16° 38' 16 Býk
IC 375 neidentifikovaný objekt   4h 31,1' -12° 58' Eridanus
IC 376 galaxia   4h 31,1' -12° 27' 0,8' 14 Eridanus
IC 377 neidentifikovaný objekt   4h 31,3' -12° 27' Eridanus
IC 378 neidentifikovaný objekt   4h 31,5' -12° 18' Eridanus
IC 379 galaxia   4h 31,9' -07° 15' 0,9' 15 Eridanus
IC 380 galaxia   4h 31,7' -12° 56' 0,6' 15 Eridanus
IC 381 galaxia   4h 44,4' +75° 39' 3,4' 14 Žirafa
IC 382 galaxia   4h 37,9' -09° 31' 2,0' 13 Eridanus
IC 383 neidentifikovaný objekt   4h 39,0' +09° 54' Býk
IC 384 neidentifikovaný objekt   4h 39,3' -07° 50' Eridanus
IC 385 neidentifikovaný objekt   4h 39,5' -07° 06' Eridanus
IC 386 neidentifikovaný objekt   4h 40,0' -09° 27' Eridanus
IC 387 galaxia   4h 41,7' -07° 05' 1,5' Eridanus
IC 388 galaxia   4h 42,0' -07° 18' 0,4' 15 Eridanus
IC 389 galaxia   4h 42,0' -07° 18' 0,4' 15 Eridanus
IC 390 galaxia   4h 42,1' -07° 13' 0,7' 15 Eridanus
IC 391 galaxia   4h 57,4' +78° 11' 1,7' 12,7 Žirafa
IC 392 galaxia   4h 46,4' +03° 30' 1,5' 15 Orión
IC 393 galaxia   4h 47,9' -15° 32' 0,3' 15 Eridanus
IC 394 objekt neistého typu   4h 48,9' -06° 17' Eridanus
IC 395 neidentifikovaný objekt   4h 49,6' +00° 15' Orión
IC 396 galaxia   4h 58,0' +68° 19' 3,0' 13 Žirafa
IC 397 neidentifikovaný objekt   5h 01,1' +40° 26' Povozník
IC 398 galaxia   4h 58,2' -07° 47' 1,5' Eridanus
IC 399 galaxia   5h 01,8' -04° 18' 14,5 Eridanus
IC 400 neidentifikovaný objekt   5h 03,7' -15° 46' Zajac
IC 401 neidentifikovaný objekt   5h 04,3' -10° 05' Eridanus
IC 402 neidentifikovaný objekt   5h 06,3' -09° 08' Eridanus
IC 403 neidentifikovaný objekt   5h 15,3' +39° 58' Povozník
IC 404 galaxia   5h 13,3' +09° 45' 16 Orión
IC 405 jasná hmlovina   5h 16,2' +34° 16' 30' Povozník
IC 406 otvorená hviezdokopa   5h 17,8' +39° 53' Povozník
IC 407 neidentifikovaný objekt   5h 17,7' -15° 31' Zajac
IC 408 neidentifikovaný objekt   5h 17,9' -25° 05' Zajac
IC 409 galaxia   5h 19,6' +03° 18' 0,6' 15 Orión
IC 410 hmlovina a hviezdokopa   5h 22,6' +33° 31' 40' Povozník
IC 411 galaxia   5h 20,3' -25° 20' 0,5' 15 Zajac
IC 412 galaxia   5h 21,9' +03° 29' 1,6' 14 Orión
IC 413 galaxia   5h 22,0' +03° 29' 1,2' 14 Orión
IC 414 galaxia   5h 21,9' +03° 20' 0,4' 15 Orión
IC 415 neidentifikovaný objekt   5h 21,3' -15° 33' Zajac
IC 416 galaxia   5h 23,9' -17° 16' 1,7' Zajac
IC 417 jasná hmlovina   5h 28,1' +34° 26' 13' Povozník
IC 418 planetárna hmlovina   5h 27,5' -12° 42' 0,2' 11 Zajac
IC 419 neidentifikovaný objekt   5h 31,0' +30° 09' Povozník
IC 420 neidentifikovaný objekt   5h 32,3' -04° 30' Orión
IC 421 neidentifikovaný objekt   5h 32,2' -08° 05' Orión
IC 422 neidentifikovaný objekt   5h 32,3' -17° 13' Zajac
IC 423 jasná hmlovina   5h 33,4' -00° 37' 6' Orión
IC 424 neidentifikovaný objekt   5h 33,7' -00° 19' Orión
IC 425 neidentifikovaný objekt   5h 37,1' +32° 26' Povozník
IC 426 jasná hmlovina   5h 36,8' -00° 15' 5' Orión
IC 427 neidentifikovaný objekt   5h 36,6' -06° 40' Orión
IC 428 neidentifikovaný objekt   5h 36,6' -06° 31' Orión
IC 429 neidentifikovaný objekt   5h 38,3' -07° 03' Orión
IC 430 jasná hmlovina   5h 38,5' -07° 05' 11' Orión
IC 431 jasná hmlovina   5h 40,3' -01° 27' 5' Orión
IC 432 jasná hmlovina   5h 40,9' -01° 29' 8' Orión
IC 433 galaxia   5h 40,5' -11° 38' 0,4' 14 Zajac
IC 434 jasná hmlovina   5h 41,0' -02° 24' 60' Orión
IC 435 jasná hmlovina   5h 43,0' -02° 19' 5' Orión
IC 436 neidentifikovaný objekt   5h 53,7' +38° 38' Povozník
IC 437 neidentifikovaný objekt   5h 51,6' -12° 34' Zajac
IC 438 galaxia   5h 53,0' -17° 53' 3,2' Zajac
IC 439 neidentifikovaný objekt   5h 56,6' +32° 02' Povozník
IC 440 galaxia   6h 18,9' +80° 04' 2,1' 14 Žirafa
IC 441 galaxia   6h 02,7' -12° 30' 1,1' 14 Zajac
IC 442 galaxia   6h 36,5' +82° 58' 1,4' 14 Žirafa
IC 443 jasná hmlovina   6h 16,9' +22° 47' 50' Blíženci
IC 444 jasná hmlovina   6h 20,4' +23° 16' 8' Blíženci
IC 445 galaxia   6h 37,3' +67° 51' 1,2' 14 Žirafa
IC 446 jasná hmlovina   6h 31,0' +10° 27' 5' Jednorožec
IC 447 neidentifikovaný objekt   6h 31,2' +10° 02' Jednorožec
IC 448 jasná hmlovina   6h 32,7' +07° 19' 15' Jednorožec
IC 449 galaxia   6h 45,7' +71° 21' 2,0' Žirafa
IC 450 galaxia   6h 52,2' +74° 26' 1,3' Žirafa
IC 451 galaxia   6h 52,9' +74° 29' 1,6' Žirafa
IC 452 galaxia   6h 48,6' -16° 54' Veľký pes
IC 453 samostatná hviezda   6h 49,1' -17° 02' Veľký pes
IC 454 neidentifikovaný objekt   6h 51,1' +12° 54' Blíženci
IC 455 galaxia   7h 35, ' +85° 33' 1,2' 14 Cefeus
IC 456 galaxia   7h 00,3' -30° 10' 2,3' Veľký pes
IC 457 galaxia   7h 09,4' +50° 09' 0,3' 16 Rys
IC 458 galaxia   7h 10,5' +50° 06' 1,0' 14 Rys
IC 459 neidentifikovaný objekt   7h 10,6' +50° 11' Rys
IC 460 galaxia   7h 10,7' +50° 13' 0,4' 16 Rys
IC 461 galaxia   7h 10,7' +50° 05' 0,6' 16 Rys
IC 462 neidentifikovaný objekt   7h 11,0' +50° 11' Rys
IC 463 galaxia   7h 10,9' +50° 08' 15 Rys
IC 464 galaxia   7h 11,0' +50° 09' 0,6' 15 Rys
IC 465 galaxia   7h 11,5' +50° 15' 0,8' 15 Rys
IC 466 jasná hmlovina   7h 08,6' -04° 19' 1' Jednorožec
IC 467 galaxia   7h 30,0' +79° 52' 3,5' 12 Žirafa
IC 468 jasná hmlovina   7h 17,5' -13° 09' 20' Veľký pes
IC 469 galaxia   7h 56, ' +85° 10' 2,3' Cefeus
IC 470 neidentifikovaný objekt   7h 23,5' +46° 05' Rys
IC 471 galaxia   7h 43,6' +49° 39' 0,8' 14 Rys
IC 472 galaxia   7h 43,8' +49° 36' 1,9' 14 Rys
IC 473 neidentifikovaný objekt   7h 42,4' +09° 15' Malý pes
IC 474 neidentifikovaný objekt   7h 46,1' +26° 29' Blíženci
IC 475 galaxia   7h 47,2' +30° 31' 0,5' 15 Blíženci
IC 476 galaxia   7h 47,3' +26° 57' 15 Blíženci
IC 477 galaxia   7h 52,1' +23° 28' 15 Blíženci
IC 478 galaxia   7h 53,7' +26° 29' 15 Blíženci
IC 479 galaxia   7h 54,4' +27° 00' 15 Blíženci
IC 480 neidentifikovaný objekt   7h 55,3' +26° 47' Blíženci
IC 481 galaxia   7h 59,0' +24° 09' 1,1' 15 Blíženci
IC 482 galaxia   7h 59,8' +25° 21' 0,6' 15 Blíženci
IC 483 neidentifikovaný objekt   7h 59,9' +25° 55' Blíženci
IC 484 galaxia   7h 59,9' +26° 40' 15 Blíženci
IC 485 galaxia   8h 00,3' +26° 42' 1,4' 15 Blíženci
IC 486 galaxia   8h 00,3' +26° 37' 1,0' 15 Blíženci
IC 487 neidentifikovaný objekt   7h 59,2' -00° 40' Jednorožec
IC 488 neidentifikovaný objekt   8h 00,8' +25° 54' Rak
IC 489 neidentifikovaný objekt   8h 01,6' +26° 00' Rak
IC 490 galaxia   8h 03,3' +25° 48' 16 Rak
IC 491 galaxia   8h 03,8' +26° 32' 15 Rak
IC 492 galaxia   8h 05,7' +26° 10' 1,3' Rak
IC 493 neidentifikovaný objekt   8h 07,4' +25° 06' Rak
IC 494 galaxia   8h 06,4' +01° 02' 1,4' 14 Malý pes
IC 495 galaxia   8h 08,3' +09° 00' 15 Rak
IC 496 galaxia   8h 09,7' +25° 52' 0,3' 15 Rak
IC 497 galaxia   8h 10,1' +24° 53' 0,5' 15 Rak
IC 498 galaxia   8h 09,4' +05° 16' 1,4' 15 Malý pes
IC 499 galaxia   8h 46, ' +85° 43' 1,9' 14 Žirafa
IC 500 galaxia   8h 12,6' -16° 03' 0,7' 15 Korma