Zoznam najväčších hitov v roku 1963 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1963 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Dátum Pieseň Umelec
5. január "Telstar" The Tornados
12. január "Go Away Little Girl" Steve Lawrence
19. január "Go Away Little Girl" Steve Lawrence
26. január "Walk Right In" The Rooftop Singers
2. február "Walk Right In" The Rooftop Singers
9. február "Hey Paula" Paul and Paula
16. február "Hey Paula" Paul and Paula
23. február "Hey Paula" Paul and Paula
2. marec "Walk Like a Man" The Four Seasons
9. marec "Walk Like a Man" The Four Seasons
16. marec "Walk Like a Man" The Four Seasons
23. marec "Our Day Will Come" Ruby and the Romantics
30. marec "He's So Fine" The Chiffons
6. apríl "He's So Fine" The Chiffons
13. apríl "He's So Fine" The Chiffons
20. apríl "He's So Fine" The Chiffons
27. apríl "I Will Follow Him" Peggy March
4. máj "I Will Follow Him" Peggy March
11. máj "I Will Follow Him" Peggy March
18. máj "If You Wanna Be Happy" Jimmy Soul
25. máj "If You Wanna Be Happy" Jimmy Soul
1. jún "It's My Party" Lesley Gore
8. jún "It's My Party" Lesley Gore
15. jún "Sukiyaki" Kyū Sakamoto
22. jún "Sukiyaki" Kyū Sakamoto
29. jún "Sukiyaki" Kyū Sakamoto
6. júl "Easier Said Than Done" The Essex
13. júl "Easier Said Than Done" The Essex
20. júl "Surf City" Jan Berry
27. júl "Surf City" Jan Berry
3. august "So Much in Love" The Tymes
10. august "Fingertips" Stevie Wonder
17. august "Fingertips" Stevie Wonder
24. august "Fingertips" Stevie Wonder
31. august "My Boyfriend's Back" The Angels
7. september "My Boyfriend's Back" The Angels
14. september "My Boyfriend's Back" The Angels
21. september "Blue Velvet" Bobby Vinton
28. september "Blue Velvet" Bobby Vinton
5. október "Blue Velvet" Bobby Vinton
12. október "Sugar Shack" The Fireballs
19. október "Sugar Shack" The Fireballs
26. október "Sugar Shack" The Fireballs
2. november "Sugar Shack" The Fireballs
9. november "Sugar Shack" The Fireballs
16. november "Deep Purple" Nino Tempo feat. April Stevens
23. november "I'm Leaving It Up to You" Dale Houston
30. november "I'm Leaving It Up to You" Dale Houston
7. december "Dominique" The Singing Nun
14. december "Dominique" The Singing Nun
21. december "Dominique" The Singing Nun
28. december "Dominique" The Singing Nun

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).