Zoznam najväčších hitov v roku 1962 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré sa v jednotlivých týždňoch roku 1962 umiestnili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Dátum Pieseň Umelec
6. január "The Lion Sleeps Tonight" The Tokens
13. január "The Twist" Chubby Checker
20. január "The Twist" Chubby Checker
27. január "Peppermint Twist" Joey Dee and the Starliters
3. február "Peppermint Twist" Joey Dee and the Starliters
10. február "Peppermint Twist" Joey Dee and the Starliters
17. február "Duke of Earl" Gene Chandler
24. február "Duke of Earl" Gene Chandler
3. marec "Duke of Earl" Gene Chandler
10. marec "Hey! Baby" Bruce Channel
17. marec "Hey! Baby" Bruce Channel
24. marec "Hey! Baby" Bruce Channel
31. marec "Don't Break the Heart That Loves You" Connie Francis
7. apríl "Johnny Angel" Shelley Fabares
14. apríl "Johnny Angel" Shelley Fabares
21. apríl "Good Luck Charm" Elvis Presley
28. apríl "Good Luck Charm" Elvis Presley
5. máj "Soldier Boy" The Shirelles
12. máj "Soldier Boy" The Shirelles
19. máj "Soldier Boy" The Shirelles
26. máj "Stranger on the Shore" Acker Bilk
2. jún "I Can't Stop Loving You" Ray Charles
9. jún "I Can't Stop Loving You" Ray Charles
16. jún "I Can't Stop Loving You" Ray Charles
23. jún "I Can't Stop Loving You" Ray Charles
30. jún "I Can't Stop Loving You" Ray Charles
7. júl "The Stripper" David Rose
14. júl "Roses Are Red (My Love)" Bobby Vinton
21. júl "Roses Are Red (My Love)" Bobby Vinton
28. júl "Roses Are Red (My Love)" Bobby Vinton
4. august "Roses Are Red (My Love)" Bobby Vinton
11. august "Breaking Up Is Hard to Do" Neil Sedaka
18. august "Breaking Up Is Hard to Do" Neil Sedaka
25. august "The Loco-Motion" Little Eva
1. september "Sheila" Tommy Roe
8. september "Sheila" Tommy Roe
15. september "Sherry" The Four Seasons
22. september "Sherry" The Four Seasons
29. september "Sherry" The Four Seasons
6. október "Sherry" The Four Seasons
13. október "Sherry" The Four Seasons
20. október "Monster Mash" Bobby Pickett
27. október "Monster Mash" Bobby Pickett
3. november "He's a Rebel" The Crystals
10. november "He's a Rebel" The Crystals
17. november "Big Girls Don't Cry" The Four Seasons
24. november "Big Girls Don't Cry" The Four Seasons
1. december "Big Girls Don't Cry" The Four Seasons
8. december "Big Girls Don't Cry" The Four Seasons
15. december "Big Girls Don't Cry" The Four Seasons
22. december "Telstar" The Tornados
29. december "Telstar" The Tornados

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).