Zoznam najväčších hitov v roku 1977 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1977 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Datum Pieseň Umelec
1. január "Tonight's the Night (Gonna Be Alright)" Rod Stewart
8. január "You Don't Have to Be a Star (To Be in My Show)" Marilyn McCoo featuring Billy Davis, Jr.
15. január "You Make Me Feel Like Dancing" Leo Sayer
22. január "I Wish" Stevie Wonder
29. január "Car Wash" Rose Royce
5. február "Torn Between Two Lovers" Mary MacGregor
12. február "Torn Between Two Lovers" Mary MacGregor
19. február "Blinded by the Light" Manfred Mann's Earth Band
26. február "New Kid in Town" Eagles
5. marec "Evergreen (Love Theme from A Star Is Born)" Barbra Streisand
12. marec "Evergreen (Love Theme from A Star Is Born)" Barbra Streisand
19. marec "Evergreen (Love Theme from A Star Is Born)" Barbra Streisand
26. marec "Rich Girl" Hall & Oates
2. apríl "Rich Girl" Hall & Oates
9. apríl "Dancing Queen" ABBA
16. apríl "Don't Give Up on Us" David Soul
23. apríl "Don't Leave Me This Way" Thelma Houston
30. apríl "Southern Nights" Glen Campbell
7. máj "Hotel California" Eagles
14. máj "When I Need You" Leo Sayer
21. máj "Sir Duke" Stevie Wonder
28. máj "Sir Duke" Stevie Wonder
4. jún "Sir Duke Stevie Wonder
11. jún "I'm Your Boogie Man" KC & The Sunshine Band
18. jún "Dreams" Fleetwood Mac
25. jún "Got to Give It Up" Marvin Gaye
2. júl "Gonna Fly Now" Bill Conti
9. júl "Undercover Angel" Alan O'Day
16. júl "Da Doo Ron Ron" Shaun Cassidy
23. júl "Looks Like We Made It" Barry Manilow
30. júl "I Just Want to Be Your Everything" Andy Gibb
6. august "I Just Want to Be Your Everything" Andy Gibb
13. august "I Just Want to Be Your Everything" Andy Gibb
20. august "Best of My Love" The Emotions
27. august "Best of My Love" The Emotions
3. september "Best of My Love" The Emotions
10. september "Best of My Love" The Emotions
17. september "I Just Want to Be Your Everything" Andy Gibb
24. september "Best of My Love" The Emotions
1. október "Star Wars Theme/Cantina Band" Meco
8. október "Star Wars Theme/Cantina Band" Meco
15. október "You Light Up My Life" Debby Boone
22. október "You Light Up My Life" Debby Boone
29. október "You Light Up My Life" Debby Boone
5. november "You Light Up My Life" Debby Boone
12. november "You Light Up My Life" Debby Boone
19. november "You Light Up My Life" Debby Boone
26. november "You Light Up My Life" Debby Boone
3. december "You Light Up My Life" Debby Boone
10. december "You Light Up My Life" Debby Boone
17. december "You Light Up My Life" Debby Boone
24. december "How Deep Is Your Love" Bee Gees
31. december "How Deep Is Your Love" Bee Gees

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).