Zoznam najväčších hitov v roku 1964 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1964 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Dátum Pieseň Umelec
4. január "There! I've Said It Again" Bobby Vinton
11. január "There! I've Said It Again" Bobby Vinton
18. január "There! I've Said It Again" Bobby Vinton
25. január "There! I've Said It Again" Bobby Vinton
1. február "I Want to Hold Your Hand" The Beatles
8. február "I Want to Hold Your Hand" The Beatles
15. február "I Want to Hold Your Hand" The Beatles
22. február "I Want to Hold Your Hand" The Beatles
29. február "I Want to Hold Your Hand" The Beatles
7. marec "I Want to Hold Your Hand" The Beatles
14. marec "I Want to Hold Your Hand" The Beatles
21. marec "She Loves You" The Beatles
28. marec "She Loves You" The Beatles
4. apríl "Can't Buy Me Love" The Beatles
11. apríl "Can't Buy Me Love" The Beatles
18. apríl "Can't Buy Me Love" The Beatles
25. apríl "Can't Buy Me Love" The Beatles
2. máj "Can't Buy Me Love" The Beatles
9. máj "Hello, Dolly!" Louis Armstrong
16. máj "My Guy" Mary Wells
23. máj "My Guy" Mary Wells
30. máj "Love Me Do" The Beatles
6. jún "Chapel of Love" The Dixie Cups
13. jún "Chapel of Love" The Dixie Cups
20. jún "Chapel of Love" The Dixie Cups
27. jún "A World Without Love" Peter and Gordon
4. júl "I Get Around" The Beach Boys
11. júl "I Get Around" The Beach Boys
18. júl "Rag Doll" The Four Seasons
25. júl "Rag Doll" The Four Seasons
1. august "A Hard Day’s Night" The Beatles
8. august "A Hard Day’s Night" The Beatles
15. august "Everybody Loves Somebody" Dean Martin
22. august "Where Did Our Love Go" The Supremes
29. august "Where Did Our Love Go" The Supremes
5. september "The House of the Rising Sun" The Animals
12. september "The House of the Rising Sun" The Animals
19. september "The House of the Rising Sun" The Animals
26. september "Oh, Pretty Woman" Roy Orbison
3. október "Oh, Pretty Woman" Roy Orbison
10. október "Oh, Pretty Woman" Roy Orbison
17. október "Do Wah Diddy Diddy" Manfred Mann
24. október "Do Wah Diddy Diddy" Manfred Mann
31. október "Baby Love" The Supremes
7. november "Baby Love" The Supremes
14. november "Baby Love" The Supremes
21. november "Baby Love" The Supremes
28. november "Leader of the Pack" The Shangri-Las
5. december "Ringo" Lorne Greene
12. december "Mr. Lonely" Bobby Vinton
19. december "Come See About Me" The Supremes
26. december "I Feel Fine" The Beatles

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).