Zoznam najväčších hitov v roku 1973 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1973 skončili v rebríčku Billboard Hot 100' na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Datum Pieseň Umelec
6. január "You're So Vain" Carly Simon
13. január "You're So Vain" Carly Simon
20. január "You're So Vain" Carly Simon
27. január "Superstition" Stevie Wonder
3. február "Crocodile Rock" Elton John
10. február "Crocodile Rock" Elton John
17. február "Crocodile Rock" Elton John
24. február "Killing Me Softly with His Song" Roberta Flack
3. marec "Killing Me Softly with His Song" Roberta Flack
10. marec "Killing Me Softly with His Song" Roberta Flack
17. marec "Killing Me Softly with His Song" Roberta Flack
24. marec "Love Train" The O'Jays
31. marec "Killing Me Softly with His Song" Roberta Flack
7. apríl "The Night the Lights Went Out in Georgia" Vicki Lawrence
14. apríl "The Night the Lights Went Out in Georgia" Vicki Lawrence
21. apríl "Tie a Yellow Ribbon Round the Ole Oak Tree" Tony Orlando and Dawn
28. apríl "Tie a Yellow Ribbon Round the Ole Oak Tree" Tony Orlando and Dawn
5. máj "Tie a Yellow Ribbon Round the Ole Oak Tree" Tony Orlando and Dawn
12. máj "Tie a Yellow Ribbon Round the Ole Oak Tree" Tony Orlando and Dawn
19. máj "You Are the Sunshine of My Life" Stevie Wonder
26. máj "Frankenstein" Edgar Winter
2. jún "My Love Wings
9. jún "My Love" Wings
16. jún "My Love" Wings
23. jún "My Love" Wings
30. jún "Give Me Love (Give Me Peace on Earth)" George Harrison
7. júl "Will It Go Round in Circles" Billy Preston
14. júl "Will It Go Round in Circles" Billy Preston
21. júl "Bad, Bad Leroy Brown" Jim Croce
28. júl "Bad, Bad Leroy Brown" Jim Croce
4. august "The Morning After" Maureen McGovern
11. august "The Morning After" Maureen McGovern
18. august "Touch Me in the Morning" Diana Ross
25. august "Brother Louie" Stories
1. september "Brother Louie" Stories
8. september "Let's Get It On" Marvin Gaye
15. september "Delta Dawn" Helen Reddy
22. september "Let's Get It On" Marvin Gaye
29. september "We're an American Band" Grand Funk Railroad
6. október "Half-Breed" Cher
13. október "Half-Breed" Cher
20. október "Angie" The Rolling Stones
27. október "Midnight Train to Georgia" Gladys Knight and the Pips
3. november "Midnight Train to Georgia" Gladys Knight and the Pips
10. november "Keep on Truckin'" Eddie Kendricks
17. november "Keep on Truckin'" Eddie Kendricks
24. november "Photograph" Ringo Starr
1. december "Top of the World" The Carpenters
8. december "Top of the World" The Carpenters
15. december "The Most Beautiful Girl" Charlie Rich
22. december "The Most Beautiful Girl" Charlie Rich
29. december "Time in a Bottle" Jim Croce

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).