Zoznam najväčších hitov v roku 1970 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1970 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dátum Pieseň Umelec
3. január "Raindrops Keep Fallin' on My Head" B. J. Thomas
10. január "Raindrops Keep Fallin' on My Head" B. J. Thomas
17. január "Raindrops Keep Fallin' on My Head" B. J. Thomas
24. január "Raindrops Keep Fallin' on My Head" B. J. Thomas
31. január "I Want You Back" The Jackson 5
7. február "Venus" Shocking Blue
14. február "Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin)"/"Everybody Is a Star" Sly and the Family Stone
21. február "Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin)"/"Everybody Is a Star" Sly and the Family Stone
28. február "Bridge over Troubled Water" Simon and Garfunkel
7. marec "Bridge over Troubled Water" Simon and Garfunkel
14. marec "Bridge over Troubled Water" Simon and Garfunkel
21. marec "Bridge over Troubled Water" Simon and Garfunkel
28. marec "Bridge over Troubled Water" Simon and Garfunkel
4. apríl "Bridge over Troubled Water" Simon and Garfunkel
11. apríl "Let It Be" The Beatles
18. apríl "Let It Be" The Beatles
25. apríl "ABC" The Jackson 5
2. máj "ABC" The Jackson 5
9. máj "American Woman"/"No Sugar Tonight" The Guess Who
16. máj "American Woman"/"No Sugar Tonight" The Guess Who
23. máj "American Woman"/"No Sugar Tonight" The Guess Who
30. máj "Everything Is Beautiful" Ray Stevens
6. jún "Everything Is Beautiful" Ray Stevens
13. jún "The Long and Winding Road"/"For You Blue" The Beatles
20. jún "The Long and Winding Road"/"For You Blue" The Beatles
27. jún "The Love You Save" The Jackson 5
4. júl "The Love You Save" The Jackson 5
11. júl "Mama Told Me Not to Come" Three Dog Night
18. júl "Mama Told Me Not to Come" Three Dog Night
25. júl "(They Long to Be) Close to You" The Carpenters
1. august "(They Long to Be) Close to You" The Carpenters
8. august "(They Long to Be) Close to You" The Carpenters
15. august "(They Long to Be) Close to You" The Carpenters
22. august "Make It with You" Bread
29. august "War" Edwin Starr
5. september "War" Edwin Starr
12. september "War" Edwin Starr
19. september "Ain't No Mountain High Enough" Diana Ross
26. september "Ain't No Mountain High Enough" Diana Ross
3. október "Ain't No Mountain High Enough" Diana Ross
10. október "Cracklin' Rosie" Neil Diamond
17. október "I'll Be There" The Jackson 5
24. október "I'll Be There" The Jackson 5
31. október "I'll Be There" The Jackson 5
7. november "I'll Be There" The Jackson 5
14. november "I'll Be There" The Jackson 5
21. november "I Think I Love You" The Partridge Family
28. november "I Think I Love You" The Partridge Family
5. december "I Think I Love You" The Partridge Family
12. december "The Tears of a Clown" The Miracles
19. december "The Tears of a Clown" The Miracles
26. december "My Sweet Lord"/"Isn't It a Pity" George Harrison

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Single numer jeden w roku 1970 (USA) na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).