Zoznam najväčších hitov v roku 1971 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1971 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dátum Pieseň Umelec
2. január "My Sweet Lord"/"Isn't It a Pity" George Harrison
9. január "My Sweet Lord"/"Isn't It a Pity" George Harrison
16. január "My Sweet Lord"/"Isn't It a Pity" George Harrison
23. január "Knock Three Times" Tony Orlando and Dawn
30. január "Knock Three Times" Tony Orlando and Dawn
6. február "Knock Three Times" Tony Orlando and Dawn
13. február "One Bad Apple" The Osmonds
20. február "One Bad Apple" The Osmonds
27. február "One Bad Apple" The Osmonds
6. marec "One Bad Apple" The Osmonds
13. marec "One Bad Apple" The Osmonds
20. marec "Me and Bobby McGee" Janis Joplin
27. marec "Me and Bobby McGee" Janis Joplin
3. april "Just My Imagination (Running Away with Me)" The Temptations
10. april "Just My Imagination (Running Away with Me)" The Temptations
17. april "Joy to the World" Three Dog Night
24. april "Joy to the World" Three Dog Night
1. máj "Joy to the World" Three Dog Night
8. máj "Joy to the World" Three Dog Night
15. máj "Joy to the World" Three Dog Night
22. máj "Joy to the World" Three Dog Night
29. máj "Brown Sugar" The Rolling Stones
5. jún "Brown Sugar" The Rolling Stones
12. jún "Want Ads" Honey Cone
19. jún "It's Too Late"/"I Feel the Earth Move" Carole King
26. jún "It's Too Late"/"I Feel the Earth Move" Carole King
3. júl "It's Too Late"/"I Feel the Earth Move" Carole King
10. júl "It's Too Late"/"I Feel the Earth Move" Carole King
17. júl "It's Too Late"/"I Feel the Earth Move" Carole King
24. júl "Indian Reservation (The Lament of the Cherokee Reservation Indian)" Paul Revere & the Raiders
31. júl "You've Got a Friend James Taylor
7. august "How Can You Mend a Broken Heart" Bee Gees
14. august "How Can You Mend a Broken Heart" Bee Gees
21. august "How Can You Mend a Broken Heart" Bee Gees
28. august "How Can You Mend a Broken Heart" Bee Gees
4. september "Uncle Albert/Admiral Halsey" Paul McCartney featuring Linda McCartney
11. september "Go Away Little Girl" Donny Osmond
18. september "Go Away Little Girl" Donny Osmond
25. september "Go Away Little Girl" Donny Osmond
2. október "Maggie May"/"Reason to Believe" Rod Stewart
9. október "Maggie May"/"Reason to Believe" Rod Stewart
16. október "Maggie May"/"Reason to Believe" Rod Stewart
23. október "Maggie May"/"Reason to Believe" Rod Stewart
30. október "Maggie May"/"Reason to Believe" Rod Stewart
6. november "Gypsys, Tramps & Thieves" Cher
13. november "Gypsys, Tramps & Thieves" Cher
20. november "Theme from Shaft" Isaac Hayes
27. november "Theme from Shaft" Isaac Hayes
4. decemeber "Family Affair" Sly and the Family Stone
11. decemeber "Family Affair" Sly and the Family Stone
18. decemeber "Family Affair" Sly and the Family Stone
25. decemeber "Brand New Key" Melanie Safka

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).