Zoznam najväčších hitov v roku 1972 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1972 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dátum Pieseň Umelec
1. január "Brand New Key" Melanie Safka
8. január "Brand New Key" Melanie Safka
15. január "American Pie" Don McLean
22. január "American Pie" Don McLean
29. január "American Pie" Don McLean
5. február "American Pie" Don McLean
12. február "Let's Stay Together" Al Green
19. február "Without You" Harry Nilsson
26. február "Without You" Harry Nilsson
4. marec "Without You" Harry Nilsson
11. marec "Without You" Harry Nilsson
18. marec "Heart of Gold" Neil Young
25. marec "A Horse with No Name" America
1. apríl "A Horse with No Name" America
8. apríl "A Horse with No Name" America
15. apríl "The First Time Ever I Saw Your Face" Roberta Flack
22. apríl "The First Time Ever I Saw Your Face" Roberta Flack
29. apríl "The First Time Ever I Saw Your Face" Roberta Flack
6. máj "The First Time Ever I Saw Your Face" Roberta Flack
13. máj "The First Time Ever I Saw Your Face" Roberta Flack
20. máj "The First Time Ever I Saw Your Face" Roberta Flack
27. máj "Oh Girl" The Chi-Lites
3. jún "I'll Take You There The Staple Singers
10. jún "The Candy Man" Sammy Davis Jr.
17. jún "The Candy Man" Sammy Davis Jr.
24. jún "The Candy Man" Sammy Davis Jr.
1. júl "Song Sung Blue" Neil Diamond
8. júl "Lean on Me" Bill Withers
15. júl "Lean on Me" Bill Withers
22. júl "Lean on Me" Bill Withers
29. júl "Alone Again (Naturally)" Gilbert O'Sullivan
5. august "Alone Again (Naturally)" Gilbert O'Sullivan
12. august "Alone Again (Naturally)" Gilbert O'Sullivan
19. august "Alone Again (Naturally)" Gilbert O'Sullivan
26. august "Brandy (You're a Fine Girl)" Looking Glass
2. september "Alone Again (Naturally)" Gilbert O'Sullivan
9. september "Alone Again (Naturally)" Gilbert O'Sullivan
16. september "Black and White" Three Dog Night
23. september "Baby, Don't Get Hooked on Me" Mac Davis
30. september "Baby, Don't Get Hooked on Me" Mac Davis
7. október "Baby, Don't Get Hooked on Me" Mac Davis
14. október "Ben" Michael Jackson
21. október "My Ding-a-Ling" Chuck Berry
28. október "My Ding-a-Ling" Chuck Berry
4. november "I Can See Clearly Now" Johnny Nash
11. november "I Can See Clearly Now" Johnny Nash
18. november "I Can See Clearly Now" Johnny Nash
25. november "I Can See Clearly Now" Johnny Nash
2. december "Papa Was a Rollin' Stone" The Temptations
9. december "I Am Woman" Helen Reddy
16. december "Me and Mrs. Jones" Billy Paul
23. december "Me and Mrs. Jones" Billy Paul
30. december "Me and Mrs. Jones" Billy Paul

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Single numer jeden w roku 1972 (USA) na poľskej Wikipédii.