Zoznam najväčších hitov v roku 1980 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1980 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.


Dátum Pieseň Umelec
5. január "Please Don't Go" KC and the Sunshine Band
12. január "Escape" Rupert Holmes
19. január "Rock with You" Michael Jackson
26. január "Rock with You" Michael Jackson
2. február "Rock with You" Michael Jackson
9. február "Rock with You" Michael Jackson
16. február "Do That to Me One More Time" Captain & Tennille
23. február "Crazy Little Thing Called Love" Queen
1. marec "Crazy Little Thing Called Love" Queen
8. marec "Crazy Little Thing Called Love" Queen
15. marec "Crazy Little Thing Called Love" Queen
22. marec "Another Brick in the Wall, Part II" Pink Floyd
29. marec "Another Brick in the Wall, Part II" Pink Floyd
5. apríl "Another Brick in the Wall, Part II" Pink Floyd
12. apríl "Another Brick in the Wall, Part II" Pink Floyd
19. apríl "Call Me" Blondie
26. apríl "Call Me" Blondie
3. máj "Call Me" Blondie
10. máj "Call Me" Blondie
17. máj "Call Me" Blondie
24. máj "Call Me" Blondie
31. máj "Funkytown Lipps Inc
7. jún "Funkytown" Lipps Inc
14. jún "Funkytown" Lipps Inc
21. jún "Funkytown" Lipps Inc
28. jún "Coming Up (Live at Glasgow)" Paul McCartney & Wings
5. júl "Coming Up (Live at Glasgow)" Paul McCartney & Wings
12. júl "Coming Up (Live at Glasgow)" Paul McCartney & Wings
19. júl "It's Still Rock and Roll to Me" Billy Joel
26. júl "It's Still Rock and Roll to Me" Billy Joel
2. august "Magic" Olivia Newton-John
9. august "Magic" Olivia Newton-John
16. august "Magic" Olivia Newton-John
23. august "Magic" Olivia Newton-John
30. september "Sailing" Christopher Cross
6. september "Upside Down" Diana Ross
13. september "Upside Down" Diana Ross
20. september "Upside Down" Diana Ross
27. september "Upside Down" Diana Ross
4. október "Another One Bites the Dust" Queen
11. október "Another One Bites the Dust" Queen
18. október "Another One Bites the Dust" Queen
25. október "Woman in Love" Barbra Streisand
1. november "Woman in Love" Barbra Streisand
8. november "Woman in Love" Barbra Streisand
15. november "Lady" Kenny Rogers
22. november "Lady" Kenny Rogers
29. november "Lady" Kenny Rogers
6. december "Lady" Kenny Rogers
13. december "Lady" Kenny Rogers
20. december "Lady" Kenny Rogers
27. december "(Just Like) Starting Over" John Lennon

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku Billboard Hot 100 (1980) na českej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).