Zoznam najväčších hitov v roku 2011 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 2011 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Dátum Pieseň Umelec Referencie
1. január "Firework" Katy Perry [1]
8. január "Grenade" Bruno Mars [2]
15. január "Firework" Katy Perry [3]
22. január "Grenade" Bruno Mars [4]
29. január "Hold It Against Me" Britney Spears [5]
5. február "Grenade" Bruno Mars [6]
12. február [7]
19. február "Black and Yellow" Wiz Khalifa [8]
26. február "Born This Way" Lady Gaga [9]
5. marec [10]
12. marec [11]
19. marec [12]
26. marec [13]
2. apríl [14]
9. apríl "E.T." Katy Perry featuring Kanye West [15]
16. apríl [16]
23. apríl [17]
30. apríl "S&M" Rihanna featuring Britney Spears[18] [19]
7. máj "E.T." Katy Perry featuring Kanye West [20]
14. máj [21]
21. máj "Rolling in the Deep" Adele [22]
28. máj [23]
4. jún [24]
11. jún [25]
18. jún [26]
25. jún [27]
2. júl [28]
9. júl "Give Me Everything" Pitbull featuring Ne-Yo, Afrojack and Nayer [29]
16. júl "Party Rock Anthem" LMFAO featuring Lauren Bennett and GoonRock [30]
23. júl [31]
30. júl [32]
6. august [33]
13. august [34]
20. august [35]
27. august "Last Friday Night (T.G.I.F.)" Katy Perry [36]
3. september [37]
10. september "Moves Like Jagger" Maroon 5 featuring Christina Aguilera [38]
17. september "Someone Like You" Adele [39]
24. september "Moves Like Jagger" Maroon 5 featuring Christina Aguilera [40]

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. Pietroluongo, Silvio, "Katy Perry's 'Firework' Stays Atop Hot 100, Lil Wayne Cracks Top 10", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2010-12-23. z 2010-12-23.
  2. Pietroluongo, Silvio, "Bruno Mars Maneuvers to Top of Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2010-12-29. z 2010-12-29.
  3. Pietroluongo, Silvio, "Katy Perry's 'Firework' Pops Back to No. 1 on Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-01-06. z 2011-01-06.
  4. Pietroluongo, Silvio, "Bruno Mars Continues Hot 100 No. 1 Rotation with 'Grenade'", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-01-13. z 2011-01-13.
  5. Trust, Gary, "Britney Spears' 'Hold It Against Me' Debuts Atop Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-01-19. z 2011-01-19.
  6. Trust, Gary, "Bruno Mars Returns To Hot 100 Summit, Britney Slips 5 Spots", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-01-27. z 2011-01-27.
  7. Trust, Gary, "Bruno Mars Holds Off P!nk Atop Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-02-03. z 2011-02-03.
  8. Trust, Gary, "Wiz Khalifa's 'Black And Yellow' Tops Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-02-10. z 2011-02-10.
  9. Trust, Gary, "Lady Gaga Claims 1,000th Hot 100 No. 1 with 'Born This Way'", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-02-16. z 2011-02-16.
  10. Trust, Gary, "Lady Gaga's 'Born This Way' Grows Atop Grammy-Fueled Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-02-24. z 2011-02-24.
  11. Trust, Gary, "Jennifer Lopez Leaps Onto Hot 100 with 'On the Floor'", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-03-03. z 2011-03-03.
  12. Trust, Gary, "Britney Spears' 'World' Spins Onto Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-03-10. z 2011-03-10.
  13. Trust, Gary, "Katy Perry Dominates Digital Songs, 'E.T.' Climbs Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-03-17. z 2011-03-17.
  14. Trust, Gary, "Lady Gaga, 'Glee' Songs Dominate Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-03-23. z 2011-03-23.
  15. Trust, Gary, "Katy Perry's 'E.T.' Rockets To No. 1 On Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-03-30. z 2011-03-30.
  16. Trust, Gary, "Katy Perry's 'E.T.' Widens Lead Atop Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-04-06. z 2011-04-06.
  17. Trust, Gary, "Katy Perry Takes Third Week Atop Hot 100 with Airplay Boost", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-04-13. z 2011-04-13.
  18. Trust, Gary, "Ask Billboard: Britney Spears, Rihanna, Hits Of The World", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-04-22. z 2011-05-29.
  19. Trust, Gary, "Rihanna's 'S&M' Reigns on Hot 100, Lady Gaga's 'Judas' Debuts", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-04-20. z 2011-04-20.
  20. Trust, Gary, "Katy Perry's 'E.T.' Returns To No. 1 On Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-04-27. z 2011-04-27.
  21. Trust, Gary, "Katy Perry Holds Off Britney Spears Atop Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-05-04. z 2011-05-04.
  22. Trust, Gary, "Adele's 'Rolling in the Deep' Tops Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-05-11. z 2011-05-11.
  23. Trust, Gary, "Adele Stays Atop Hot 100, Lady Gaga Makes 'Glory'-ous Start", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-05-18. z 2011-05-18.
  24. Trust, Gary, "Adele Remains Atop Hot 100, Lady Gaga Makes 'Hair'-Raising Bow", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-05-25. z 2011-05-25.
  25. Trust, Gary, "'Idols' Scotty McCreery & Lauren Alaina Top Hot 100 Debuts, Adele Still No. 1", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-06-01. z 2011-06-01.
  26. Trust, Gary, "Adele's Still 'Deep' Atop Hot 100, Coldplay Makes a Splash", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-06-08. z 2011-06-08.
  27. Trust, Gary, "Adele 'Rolling' Along Atop Hot 100, Jason Aldean & Nicki Minaj Reach Top 10", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-06-15. z 2011-06-15.
  28. Trust, Gary, "Katy Perry's 'Friday' Flies Up Hot 100, Adele Still No. 1", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-06-22. z 2011-06-22.
  29. Trust, Gary, "Pitbull's 'Give Me Everything' Powers to No. 1 on Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-06-29. z 2011-06-29.
  30. Trust, Gary, "LMFAO Brings the 'Party' to Top of Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-07-06. z 2011-07-06.
  31. Trust, Gary, "LMFAO Keeps 'Party' Rocking Atop Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-07-13. z 2011-07-13.
  32. Trust, Gary, "LMFAO Still Atop Hot 100, Demi Lovato Debuts In Top 10", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-07-20. z 2011-07-20.
  33. Trust, Gary, "Bad Meets Evil Hits Top 10 on Hot 100, LMFAO Still No. 1", Nielsen Business Media, Inc, 2011-07-27. z 2011-07-27.
  34. Trust, Gary, "Britney Spears Bounds Into Hot 100's Top 10, LMFAO Still No. 1", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-08-03. z 2011-08-03.
  35. Trust, Gary, "LMFAO Keeps Katy Perry At Bay Atop Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-08-10. z 2011-08-10.
  36. Trust, Gary, "Katy Perry Makes Hot 100 History: Ties Michael Jackson's Record", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-08-17. z 2011-08-17.
  37. Trust, Gary, "Lil Wayne Logs Hot 100's Biggest Bow, Katy Perry Still No. 1", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-08-24. z 2011-08-24.
  38. Trust, Gary, "Maroon 5, Christina Aguilera's 'Jagger' Moves to No. 1 on Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-08-31. z 2011-08-31.
  39. Trust, Gary, "Adele's 'Someone Like You' Soars To No. 1 On Hot 100", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-09-07. z 2011-09-07.
  40. Trust, Gary, "Kelly Clarkson's 'Know It All' Debuts on Hot 100, Rihanna's 'Cheers' Rises", Billboard, Nielsen Business Media, Inc, 2011-09-14. z 2011-09-14.