Zoznam najväčších hitov v roku 1968 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1968 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Dátum Pieseň Umelec
6. január "Hello Goodbye" The Beatles
13. január "Hello Goodbye" The Beatles
20. január "Judy in Disguise (With Glasses)" John Fred
27. január "Judy in Disguise (With Glasses)" John Fred
3. február "Green Tambourine" The Lemon Pipers
10. február "L'amour est bleu" Paul Mauriat
17. február "L'amour est bleu" Paul Mauriat
24. február "L'amour est bleu" Paul Mauriat
2. marec "L'amour est bleu" Paul Mauriat
9. marec "L'amour est bleu" Paul Mauriat
16. marec "(Sittin' On) The Dock of the Bay" Otis Redding
23. marec "(Sittin' On) The Dock of the Bay" Otis Redding
30. marec "(Sittin' On) The Dock of the Bay" Otis Redding
6. apríl "(Sittin' On) The Dock of the Bay" Otis Redding
13. apríl "Honey" Bobby Goldsboro
20. apríl "Honey" Bobby Goldsboro
27. apríl "Honey" Bobby Goldsboro
4. máj "Honey" Bobby Goldsboro
11. máj "Honey" Bobby Goldsboro
18. máj "Tighten Up" Archie Bell and the Drells
25. máj "Tighten Up" Archie Bell and the Drells
1. jún "Mrs. Robinson" Simon and Garfunkel
8. jún "Mrs. Robinson" Simon and Garfunkel
15. jún "Mrs. Robinson" Simon and Garfunkel
22. jún "This Guy's in Love With You" Herb Alpert
29. jún "This Guy's in Love With You" Herb Alpert
6. júl "This Guy's in Love With You" Herb Alpert
13. júl "This Guy's in Love With You" Herb Alpert
20. júl "Grazing in the Grass" Hugh Masekela
27. júl "Grazing in the Grass" Hugh Masekela
3. júl "Hello, I Love You" The Doors
10. august "Hello, I Love You" The Doors
17. august "People Got to Be Free" The Rascals
24. august "People Got to Be Free" The Rascals
31. august "People Got to Be Free" The Rascals
7. september "People Got to Be Free" The Rascals
14. september "People Got to Be Free" The Rascals
21. september "Harper Valley PTA" Jeannie C. Riley
28. september "Hey Jude" The Beatles
5. október "Hey Jude" The Beatles
12. október "Hey Jude" The Beatles
19. október "Hey Jude" The Beatles
26. október "Hey Jude" The Beatles
2. november "Hey Jude" The Beatles
9. november "Hey Jude" The Beatles
16. november "Hey Jude" The Beatles
23. november "Hey Jude" The Beatles
30. november "Love Child" The Supremes
7. december "Love Child" The Supremes
14. december "I Heard It Through the Grapevine" Marvin Gaye
21. december "I Heard It Through the Grapevine" Marvin Gaye
28. december "I Heard It Through the Grapevine" Marvin Gaye

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).