Zoznam najväčších hitov v roku 1967 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1967 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Dátum Pieseň Umelec
7. január "I'm a Believer" The Monkees
14. január "I'm a Believer" The Monkees
21. január "I'm a Believer" The Monkees
28. január "I'm a Believer" The Monkees
4. február "I'm a Believer" The Monkees
11. február "I'm a Believer" The Monkees
18. február "Kind of a Drag" The Buckinghams
25. február "Kind of a Drag" The Buckinghams
4. marec "Ruby Tuesday" The Rolling Stones
11. marec "Love Is Here and Now You're Gone" The Supremes
18. marec "Penny Lane" The Beatles
25. marec "Happy Together" The Turtles
1. apríl "Happy Together" The Turtles
8. apríl "Happy Together" The Turtles
15. apríl "Somethin' Stupid" Nancy Sinatra a Frank Sinatra
22. apríl "Somethin' Stupid" Nancy Sinatra a Frank Sinatra
29. apríl "Somethin' Stupid" Nancy Sinatra a Frank Sinatra
6. máj "Somethin' Stupid" Nancy Sinatra a Frank Sinatra
13. máj "The Happening" The Supremes
20. máj "Groovin'" The Rascals
27. máj "Groovin'" The Rascals
3. jún "Respect Aretha Franklin
10. jún "Respect" Aretha Franklin
17. jún "Groovin'" The Rascals
24. jún "Groovin'" The Rascals
1. júl "Windy" The Association
8. júl "Windy" The Association
15. júl "Windy" The Association
22. júl "Windy" The Association
29. júl "Light My Fire" The Doors
5. august "Light My Fire" The Doors
12. august "Light My Fire" The Doors
19. august "All You Need Is Love" The Beatles
26. august "Ode to Billie Joe" Bobbie Gentry
2. september "Ode to Billie Joe" Bobbie Gentry
9. september "Ode to Billie Joe" Bobbie Gentry
16. september "Ode to Billie Joe" Bobbie Gentry
23. september "The Letter" Box Tops
30. september "The Letter" Box Tops
7. október "The Letter" Box Tops
14. október "The Letter" Box Tops
21. október "To Sir, with Love" Lulu
28. október "To Sir, with Love" Lulu
4. november "To Sir, with Love" Lulu
11. november "To Sir, with Love" Lulu
18. november "To Sir, with Love" Lulu
25. november "Incense and Peppermints" Strawberry Alarm Clock
2. decmeber "Daydream Believer" The Monkees
9. decmeber "Daydream Believer" The Monkees
16. decmeber "Daydream Believer" The Monkees
23. decmeber "Daydream Believer" The Monkees
30. decmeber "Hello Goodbye" The Beatles

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).