Zoznam najväčších hitov v roku 1989 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1989 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dátum Pieseň Umelec
7. január "Every Rose Has Its Thorn" Poison
14. január "My Prerogative" Bobby Brown
21. január "Two Hearts" Phil Collins
28. január "Two Hearts" Phil Collins
4. február "When I'm with You" Sheriff
11. február "Straight Up" Paula Abdul
18. február "Straight Up" Paula Abdul
25. február "Straight Up" Paula Abdul
4. marec "Lost in Your Eyes" Debbie Gibson
11. marec "Lost in Your Eyes" Debbie Gibson
18. marec "Lost in Your Eyes" Debbie Gibson
25. marec "The Living Years" Mike + The Mechanics
1. apríl "Eternal Flame" The Bangles
8. apríl "The Look" Roxette
15. apríl "She Drives Me Crazy" Fine Young Cannibals
22. apríl "Like a Prayer" Madonna
29. apríl "Like a Prayer" Madonna
6. máj "Like a Prayer" Madonna
13. máj "I'll Be There for You" Bon Jovi
20. máj "Forever Your Girl" Paula Abdul
27. máj "Forever Your Girl" Paula Abdul
3. jún "Rock On" Michael Damian
10. jún "Wind Beneath My Wings" Bette Midler
17. jún "I'll Be Loving You (Forever)" New Kids on the Block
24. jún "Satisfied" Richard Marx
1. júl "Baby Don't Forget My Number" Milli Vanilli
8. júl "Good Thing" Fine Young Cannibals
15. júl "If You Don't Know Me By Now" Simply Red
22. júl "Toy Soldiers" Martika
29. júl "Toy Soldiers" Martika
5. august "Batdance" Prince
12. august "Right Here Waiting" Richard Marx
19. august "Right Here Waiting" Richard Marx
26. august "Right Here Waiting" Richard Marx
2. september "Cold Hearted" Paula Abdul
9. september "Hangin' Tough" New Kids on the Block
16. september "Don't Wanna Lose You" Gloria Estefan
23. september "Girl I'm Gonna Miss You" Milli Vanilli
30. september "Girl I'm Gonna Miss You" Milli Vanilli
7. október "Miss You Much" Janet Jackson
14. október "Miss You Much" Janet Jackson
21. október "Miss You Much" Janet Jackson
28. október "Miss You Much" Janet Jackson
4. november "Listen to Your Heart" Roxette
11. november "When I See You Smile" Bad English
18. november "When I See You Smile" Bad English
25. november "Blame It on the Rain" Milli Vanilli
2. december "Blame It on the Rain" Milli Vanilli
9. december "We Didn't Start the Fire" Billy Joel
16. december "We Didn't Start the Fire" Billy Joel
23. december "Another Day in Paradise" Phil Collins
30. december "Another Day in Paradise" Phil Collins

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na českej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).