Zoznam najväčších hitov v roku 1978 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1978 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Datum Pieseň Umelec
7. január "How Deep Is Your Love" Bee Gees
14. január "Baby Come Back" Player
21. január "Baby Come Back" Player
28. január "Baby Come Back" Player
4. február "Stayin' Alive" Bee Gees
11. február "Stayin' Alive" Bee Gees
18. február "Stayin' Alive" Bee Gees
25. február "Stayin' Alive" Bee Gees
4. marec "(Love Is) Thicker Than Water" Andy Gibb
11. marec "(Love Is) Thicker Than Water" Andy Gibb
18. marec "Night Fever" Bee Gees
25. marec "Night Fever" Bee Gees
1. apríl "Night Fever" Bee Gees
8. apríl "Night Fever" Bee Gees
15. apríl "Night Fever" Bee Gees
22. apríl "Night Fever" Bee Gees
29. apríl "Night Fever" Bee Gees
6. máj "Night Fever" Bee Gees
13. máj "If I Can't Have You" Yvonne Elliman
20. máj "With a Little Luck" Wings
27. máj "With a Little Luck" Wings
3. jún "Too Much, Too Little, Too Late Johnny Mathis featuring Deniece Williams
10. jún "You're the One That I Want" John Travolta featuring Olivia Newton-John
17. jún "Shadow Dancing" Andy Gibb
24. jún "Shadow Dancing" Andy Gibb
1. júl "Shadow Dancing" Andy Gibb
8. júl "Shadow Dancing" Andy Gibb
15. júl "Shadow Dancing" Andy Gibb
22. júl "Shadow Dancing" Andy Gibb
29. júl "Shadow Dancing" Andy Gibb
5. august "Miss You" The Rolling Stones
12. august "Three Times a Lady" The Commodores
19. august "Three Times a Lady" The Commodores
26. august "Grease" Frankie Valli
2. september "Grease" Frankie Valli
9. september "Boogie Oogie Oogie" A Taste of Honey
16. september "Boogie Oogie Oogie" A Taste of Honey
23. september "Boogie Oogie Oogie" A Taste of Honey
30. september "Kiss You All Over" Exile
7. október "Kiss You All Over" Exile
14. október "Kiss You All Over" Exile
21. október "Kiss You All Over" Exile
28. október "Hot Child in the City" Nick Gilder
4. november "You Needed Me" Anne Murray
11. november "MacArthur Park" Donna Summer
18. november "MacArthur Park" Donna Summer
25. november "MacArthur Park" Donna Summer
2. december "You Don't Bring Me Flowers" Barbra Streisand featuring Neil Diamond
9. december "Le Freak" Chic
16. december "You Don't Bring Me Flowers" Barbra Streisand featuring Neil Diamond
23. december "Le Freak" Chic
30. december "Le Freak" Chic

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).