Zoznam najväčších hitov v roku 1969 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1969 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Dátum Pieseň Umelec
4. janár "I Heard It Through the Grapevine" Marvin Gaye
11. janár "I Heard It Through the Grapevine" Marvin Gaye
18. janár "I Heard It Through the Grapevine" Marvin Gaye
25. janár "I Heard It Through the Grapevine" Marvin Gaye
1. február "Crimson and Clover" Tommy James
8. február "Crimson and Clover" Tommy James
15. február "Everyday People" Sly and the Family Stone
22. február "Everyday People" Sly and the Family Stone
1. marec "Everyday People" Sly and the Family Stone
8. marec "Everyday People" Sly and the Family Stone
15. marec "Dizzy" Tommy Roe
22. marec "Dizzy" Tommy Roe
29. marec "Dizzy" Tommy Roe
5. apríl "Dizzy" Tommy Roe
12. apríl "Aquarius/Let the Sunshine In" 5th Dimension
19. apríl "Aquarius/Let the Sunshine In" 5th Dimension
26. apríl "Aquarius/Let the Sunshine In" 5th Dimension
3. máj "Aquarius/Let the Sunshine In" 5th Dimension
10. máj "Aquarius/Let the Sunshine In" 5th Dimension
17. máj "Aquarius/Let the Sunshine In" 5th Dimension
24. máj "Get Back" The Beatles a Billy Preston
31. máj "Get Back" The Beatles a Billy Preston
7. jún "Get Back" The Beatles a Billy Preston
14. jún "Get Back" The Beatles a Billy Preston
21. jún "Get Back" The Beatles a Billy Preston
28. jún "Love Theme from Romeo and Juliet" Henry Mancini
5. júl "Love Theme from Romeo and Juliet" Henry Mancini
12. júl "In the Year 2525" Zager and Evans
19. júl "In the Year 2525" Zager and Evans
26. júl "In the Year 2525" Zager and Evans
2. august "In the Year 2525" Zager and Evans
9. august "In the Year 2525" Zager and Evans
16. august "In the Year 2525" Zager and Evans
23. august "Honky Tonk Women" The Rolling Stones
30. august "Honky Tonk Women" The Rolling Stones
6. september "Honky Tonk Women" The Rolling Stones
13. september "Honky Tonk Women" The Rolling Stones
20. september "Sugar, Sugar" The Archies
27. september "Sugar, Sugar" The Archies
4. október "Sugar, Sugar" The Archies
11. október "Sugar, Sugar" The Archies
18. október "I Can't Get Next to You" The Temptations
25. október "I Can't Get Next to You" The Temptations
1. november "Suspicious Minds" Elvis Presley
8. november "Wedding Bell Blues" 5th Dimension
15. november "Wedding Bell Blues" 5th Dimension
22. november "Wedding Bell Blues" 5th Dimension
29. november "Come Together"/"Something" The Beatles
6. december "Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye" Steam
13. december "Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye" Steam
20. december "Leaving on a Jet Plane" Peter, Paul and Mary
27. december "Someday We'll Be Together" The Supremes

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).