Zoznam najväčších hitov v roku 1961 (USA)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto sú piesne, ktoré v jednotlivých týždňoch roku 1961 skončili v rebríčku Billboard Hot 100 na prvom mieste.

Dejiny[upraviť | upraviť zdroj]

Dátum Pieseň Umelec
2. január "Are You Lonesome Tonight?" Elvis Presley
9. január "Wonderland by Night" Bert Kaempfert
16. január "Wonderland by Night" Bert Kaempfert
23. január "Wonderland by Night" Bert Kaempfert
30. január "Will You Love Me Tomorrow" The Shirelles
6. február "Will You Love Me Tomorrow" The Shirelles
13. február "Calcutta" Lawrence Welk
20. február "Calcutta" Lawrence Welk
27. február "Pony Time" Chubby Checker
6. marec "Pony Time" Chubby Checker
13. marec "Pony Time" Chubby Checker
20. marec "Surrender" Elvis Presley
27. marec "Surrender" Elvis Presley
3. apríl "Blue Moon" The Marcels
10. apríl "Blue Moon" The Marcels
17. apríl "Blue Moon" The Marcels
24. apríl "Runaway" Del Shannon
1. máj "Runaway" Del Shannon
8. máj "Runaway" Del Shannon
15. máj "Runaway" Del Shannon
22. máj "Mother-in-Law" Ernie K-Doe
29. máj "Travelin' Man" Ricky Nelson
5. jún "Running Scared" Roy Orbison
12. jún "Travelin' Man" Ricky Nelson
19. jún "Moody River" Pat Boone
26. jún "Quarter to Three" Gary U.S. Bonds
3. júl "Quarter to Three" Gary U.S. Bonds
10. júl "Tossin' and Turnin'" Bobby Lewis
17. júl "Tossin' and Turnin'" Bobby Lewis
24. júl "Tossin' and Turnin'" Bobby Lewis
31. júl "Tossin' and Turnin'" Bobby Lewis
7. august "Tossin' and Turnin'" Bobby Lewis
14. august "Tossin' and Turnin'" Bobby Lewis
21. august "Tossin' and Turnin'" Bobby Lewis
28. august "Wooden Heart" Joe Dowell
4. september "Michael Row the Boat Ashore" The Highwaymen
11. september "Michael Row the Boat Ashore" The Highwaymen
18. september "Take Good Care of My Baby" Bobby Vee
25. september "Take Good Care of My Baby" Bobby Vee
2. október "Take Good Care of My Baby" Bobby Vee
9. október "Hit the Road Jack" Ray Charles
16. október "Hit the Road Jack" Ray Charles
23. október "Runaround Sue" Dion DiMucci
30. október "Runaround Sue" Dion DiMucci
6. november "Big Bad John" Jimmy Dean
13. november "Big Bad John" Jimmy Dean
20. november "Big Bad John" Jimmy Dean
27. november "Big Bad John" Jimmy Dean
4. december "Big Bad John" Jimmy Dean
11. december "Please Mr. Postman" The Marvelettes
18. december "The Lion Sleeps Tonight" The Tokens
25. december "The Lion Sleeps Tonight" The Tokens

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku na poľskej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).