Zoznam architektonických článkov/R

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Tento index bol automaticky vygenerovaný podľa tejto kategorizácie. Obsahuje 115 článkov. Aby sa nové články zobrazili v tomto indexe, musia byť zaradené aspoň do jednej z vymenovaných kategórii. Nové a upravené kategórie sa zohľadnia pri nasledujúcom generovaní.

ra[upraviť | upraviť kód]

Rabirius (architekt) · Racionalizmus (talianska architektúra) · Radlická (stanica pražského metra) · Radnica · Radnica v Umeå · Radošinské naivné divadlo · Radový rodinný dom · Radžedefova pyramída · Raftsundbrua · Rachefova pyramída · Rajecká cesta (Žilina) · Rajecký hrad · Rajská zahrada (stanica pražského metra) · Rajský dvor · Raneferefova pyramída · Raoul Wallenberg · Rastislav Bero · Raumplan · Raymond Hood

[upraviť | upraviť kód]

Ráðhús Reykjavíkur · Rákoš (hrad)

re[upraviť | upraviť kód]

Reakcia na oheň · Red Bull Arena · Reduta (Bratislava) · Reduta (Spišská Nová Ves) · Refektár · Regent’s Park · Regent Street · Regionalizmus (architektúra) · Reichsbrücke · Rekonštrukcia Bratislavského hradu · Rekreačná chata · Rekreačná chata (Senec) · Relikviár svätého Maura · Rem Koolhaas · Remeselnícky dom · Renesančná architektúra · Renzo Piano · Resega · Retabulum · Retro (Bratislava) · Retti · Reťazový most · Revište · Rexall Place · Reyersova veža · Rez (zobrazenie) · Rezopohľad

rh[upraviť | upraviť kód]

RheinEnergieStadion

ri[upraviť | upraviť kód]

Ricardo Bofill · Rideau Canal · Riečna ulica (Liptovský Mikuláš) · Richard Joseph Neutra · Richard Kaufmann · Richard Meier · Richard Rogers · Richard Scheibner · Richmond Bridge · Richmond Lock and Footbridge · Richmond Park · Richmond Railway Bridge · Richnavské jazerá · Rijksmuseum · River Park · River Park (Kalifornia) · Rizalit

[upraviť | upraviť kód]

Rímsa · Rímskokatolícke pastoračné centrum Kráľovnej rodiny · Rímskokatolícky kostol svätých Petra a Pavla (Brašov) · Rímsky vojenský tábor v Iži

rj[upraviť | upraviť kód]

Rjókan

ro[upraviť | upraviť kód]

Robert Venturi · Robie House · Rod Laver Arena · Rodinný dom · Rodinný dom Ivana Matušíka · Rodinný dom na Červenom kopci · Rodinný dom na svahu · Rodný dom Františka Palackého · Rodný dom Majstra Jána Husa · Rodoský kolos · Rogers Arena · Rohovský park · Rokkó no šúgó džútaku · Románske umenie · Rondel (Žilina) · Rondo 1 · Rondo Business Park · Rondokubizmus · Ropovod · Rosenfeldov palác · Rosinská cesta · Rotunda svätého Martina (Vyšehrad) · Royal Botanic Gardens, Kew · Royal Institute of British Architects · Royal National Theatre · Royal Observatory, Greenwich · Royal Suspension Chain Pier · Rozadol · Rozhlédni se, člověče · Rozhľadňa · Rozhľadňa a televízna veža na vrchu Praděd · Rozptýlená výroba elektrickej energie · Roztyly (stanica pražského metra)

[upraviť | upraviť kód]

Rómska osada

[upraviť | upraviť kód]

Rødven stavkirke

ru[upraviť | upraviť kód]

Rudolf Stockar · Rue Militaire · Ruina · Rumanovský park · Russell Square · Ružiná (vodná nádrž) · Ružín

[upraviť | upraviť kód]

Rúbaniansky park

ry[upraviť | upraviť kód]

Rybník (vodná plocha)