Zoznam autobusových liniek v Bratislave

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam súčasných autobusových liniek v Bratislave, prevádzkovaných Dopravným podnikom Bratislava a diaľkových liniek prevádzkovaných spoločnosťou Slovak Lines, ktoré sú zapojené do systému IDS BSK.

Číslo Trasa Wheelchair symbol.svg Poznámky
Mestské linky
20
Tesco Lamač - Devínska Nová Ves, Opletalova, Volkswagen 5 Black check.svg
21
Devínska Nová Ves, Volkswagen 2 - Autobusová stanica Black check.svg Vybraté spoje idú na zastávku: Pri Sandbergu
23
Devínska Nová Ves, Jána Jonáša - Lamač Black check.svg
25
Volkswagen - Autobusová stanica Black check.svg
26
Devínska Nová Ves, Jána Jonáša - Žatevná Black check.svg
27
Dúbravka, OC Dubrawa - Alexyho Black check.svg
29
Opletalova,Volkswagen 5 - Nové SND Black check.svg
30
Lamač - Most SNP Black check.svg
31
Blumentál - Cintorín Slávičie údolie Black check.svg
32
Dlhé diely, Kuklovská - Hlavná stanica Black check.svg
35
Dlhé diely, Kuklovská - Dúbravská cesta Black check.svg
36
Dúbravka, Žatevná - Záhorská Bystrica Black check.svg
37
Most SNP - Záhorská Bystrica Black check.svg
39
Ostredky, Súhvezdná - Cintorín Slávičie údolie Black check.svg
41
Búdková - Vozovňa Hroboňova Black check.svg Vybraté spoje počas špičiek pracovných dní

premávajú až na Hlavnú stanicu

43
Patrónka - Železná studnička, Lesopark Black check.svg
44
Koliba - Jaskový rad Black check.svg
50
Petržalka, Aupark - Nové Mesto, OD Slimák Black check.svg
51
Nové Mesto, Trnavské mýto - Vozovňa Krasňany Black check.svg
52
Rača, Tbiliská - ŽST Vajnory Black check.svg Vybraté spoje od Tbiliskej na Potočnú
53
Nové Mesto, Trnavské mýto - Vajnory Black check.svg
56
Rača, Tbiliská - Trnávka, Studená Black check.svg Vybraté spoje od Tbiliskej na OC Rača
57
Vozovňa Jurajov dvor - Žabí majer Black check.svg
58
Trnávka, Technická - ŽST Nové Mesto Black check.svg Vybraté spoje počas špičiek pracovných dní premávajú až na ZŠ Odborárska
59
Rača, Na pántoch - Petržalka, Antolská X mark 18x18 02.svg
61
Letisko Milana Rastislava Štefánika - Hlavná stanica Black check.svg
63
Trnávka, Avion Shopping Park - Lamač Black check.svg
65
Dolné hony, Čiližská - Rača, Tbiliská Black check.svg
66
Prievoz, Domkárska - Trhovisko Black check.svg
67
Podunajské Biskupice, Vinohradnícka - Ružinov, Astronomická Black check.svg
68
Nové Mesto, Trnavské mýto - Petržalka, Holíčska Black check.svg
69
Trnávka, Avion Shopping Park - Pharos Black check.svg Linka nepremáva počas sviatkov.
70
ŽST Podunajské Biskupice - Most SNP Black check.svg
74
Hlavná stanica - Vlčie hrdlo X mark 18x18 02.svg
75
Krasňany, Kadnárova - Dolné hony, Čiližská X mark 18x18 02.svg
77
Vlčie hrdlo - Spaľovňa Black check.svg
78
Staré Mesto, Nové SND - ŽST Podunajské Biskupice Black check.svg
79
Dolné Hony, Čiližská - Lieskovec Black check.svg
80
Staré mesto, Kollárovo nám. - Petržalka, Kopčany Black check.svg
83
Dúbravka, Pri kríži - Petržalka, Technopol Black check.svg
84
Dúbravka, Pri kríži - Petržalka, Ovsište Black check.svg
87
Petržalka, Ovsište - Ružinov, Astronomická Black check.svg
88
Autobusová stanica - Most SNP Black check.svg Linka ide cez Petržalku
90
Staré mesto, Nové SND - Danubiana Black check.svg Vybraté spoje idú len po ZŠT Rusovce
91
Most SNP - Čunovo Black check.svg
92
Vozovňa Petržalka - Volswagen Black check.svg
93
Hlavná stanica - Petržalka, Vyšehradská Black check.svg
94
Blumentál - Petržalka, Holíčska Black check.svg
95
Petržalka, Muchovo námestie - Petržalka, Vyšehradská Black check.svg
96
Letisko Milana Rastislava Štefánika - Petržalka, Prokofievova Black check.svg
98
Nové Mesto, OD Slimák - Jasovská Black check.svg
99
Petržalka, Antolská - Petržalka, Ovsište Black check.svg
123
Dúbravka, Žatevná - Lamač Black check.svg
129
Nové SND - Devín Black check.svg Linka premáva len v letnom období
130
Lamač, Krematórium - Patrónka, Kaufland Black check.svg
133
Staré Mesto, Nové SND - Dlhé diely, Kuklovská X mark 18x18 02.svg Linka nepremáva počas prázdnin.
139
Karlova Ves, Molecova - Cintorín Slávičie údolie Black check.svg
144
Koliba - Kamzík Black check.svg
147
Staré Mesto, Hodžovo námestie - Búdková Black check.svg
151
Vinohrady, Lopenícka - Nové Mesto, OD Slimák Black check.svg
191
Most SNP - ŽST Rusovce Black check.svg
192
Tesco Lamač - Vozovňa Petržalka Black check.svg Linka nepremáva počas prázdnin.
196
Petržalka, Prokofievova - ŽST Nové mesto X mark 18x18 02.svg
X72
Nemocnica sv. Michala - Mliekarenská Black check.svg
Regionálne linky prevádzkované DPB
801
ŽST Rusovce - Maďarsko, Rajka Black check.svg Medzinárodná linka

Na tejto linke DPB sa nastupuje len prednými dverami.

901
Most SNP - Rakúsko, Hainburg an der Donau X mark 18x18 02.svg Medzinárodná linka

Na tejto linke DPB sa nastupuje len prednými dverami.

Nočné linky
N21
Hlavná stanica - Devínska Nová Ves, Štefena Králika X mark 18x18 02.svg
N29
Hlavná stanica - Hrad Devín X mark 18x18 02.svg
N31
Hlavná stanica - Cintorín Slávičie údolie X mark 18x18 02.svg
N33
Hlavná stanica - Dlhé diely, Kuklovská X mark 18x18 02.svg
N34
Hlavná stanica - Dúbravka, Pri kríži X mark 18x18 02.svg
N37
Hlavná stanica - Záhorská Bystrica X mark 18x18 02.svg
N53
Hlavná stanica - Vajnory-konečná X mark 18x18 02.svg
N55
Hlavná stanica - Rača, Na Pántoch X mark 18x18 02.svg
N56
Zlaté Piesky - Rača, Hečkova X mark 18x18 02.svg
N61
Hlavná stanica - Letisko X mark 18x18 02.svg
N70
Hlavná stanica - Podunajské Biskupice, Korytnická X mark 18x18 02.svg
N74
Hlavná stanica - Vlčie hrdlo X mark 18x18 02.svg
N80
Hlavná stanica - Petržalka, Údernícka-Kúpalisko X mark 18x18 02.svg
N91
Petržalka, Jasovská - Čunovo X mark 18x18 02.svg
N93
Hlavná stanica - Petržalka, Jasovská X mark 18x18 02.svg
N95
Hlavná stanica - Vozovňa Petržalka X mark 18x18 02.svg
N99
Vozovňa Petržalka - Petržalka, Ovsište X mark 18x18 02.svg
Regionálne linky v rámci IDS BSK
215 Bratislava - Marianka - Stupava
219 Bratislava - Stupava - Borinka
239 Malacky - Plavecký Štvrtok - Láb - Jablonové
245 Bratislava - Stupava - Malacky
249 Malacky - Pernek - Pezinok
250 Bratislava - Zohor - Suchohrad - Malacky
255 Malacky - Malacky, žel. st.
259 Malacky - Pernek - Kuchyňa
260 Bratislava - Malacky - Gajary
265 Bratislava - Malacky - Veľké Leváre - Malé Leváre
269 Bratislava - Stupava - Rohožník
275 Bratislava - Malacky - Veľké Leváre - Závod - Borský Sv. Jur
277 Bratislava - Malacky - Studienka - Bílkove Humence
289 Malacky - Rohožník - Plavecký Mikuláš - Plavecký Peter
520 Bratislava - Pezinok
521 Bratislava - Pezinok - Limbach
522 Pezinok - Pezinok, žel. st.
525 Bratislava - Chorvátsky Grob
527 Bratislava - Ch. Grob - S. Grob - Viničné - Pezinok
528 Bratislava - Bernolákovo - Ch. Grob - S. Grob - Pezinok
529 Bratislava - Pezinok - Viničné - Senec
535 Bratislava - Pezinok - Modra
539 Senec - Blatné - Šenkvice - Modra
540 Bratislava - Pezinok - Modra - Zochova chata
545 Vištuk - Šenkvice - Modra
550 Bratislava - Pezinok - Modra - Doľany - Štefanová
566 Bratislava - Pezinok - Modra - Doľany
576 Bratislava - Pezinok - Modra - Doľany
610 Bratislava - Ivanka pri Dunaji - Malinovo - Tomášov
620 Bratislava - Bernolákovo - Nová Dedinka
630 Bratislava - Senec
631 Senec - Svätý Martin
632 Bratislava - Veľký Biel - Senec
640 Senec - Veľký Grob - Báhoň
645 Bratislava - Senec - Blatné - Igram - Čataj
649 Senec - Hurbanova Ves - Šamorín
650 Bratislava - Pezinok - Modra - Častá - Budmerice - Cífer
657 Senec - Nový Svet
659 Bratislava - Senec - Veľké Úľany/Jelka
666 Senec - Blatné - Cífer
720 Bratislava - Rovinka - Dunajská Lužná - Tomášov - Senec
725 Bratislava - Dunajská Lužná - Miloslavov
727 Bratislava - Dunajská Lužná - Hamuliakovo - Šamorín
729 Senec - Veľký Biel - Tomášov
730 Bratislava - Štvrtok na Ostrove - Čakany - Zlaté Klasy
740 Bratislava - Tomášov - Vlky - Nový Život - Čenkovce

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]