Zoznam vrcholov v Pohronskom Inovci

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)

Zoznam vrcholov v Pohronskom Inovci zahŕňa pomenované vrcholy s nadmorskou výškou nad 600 m n. m. Zoznam vychádza z údajov, dostupných na stránkach hiking.sk[1].

Zoznam vrcholov[upraviť | upraviť zdroj]

# Vrchol Výška (m) Súradnice Prístup
1. Veľký Inovec 901 48°24′40″S 18°32′40″V / 48,41111°S 18,54444°V / 48.41111; 18.54444 (Veľký Inovec) červená turistická značka
2. Malý Inovec 870 48°24′48″S 18°31′44″V / 48,41333°S 18,52889°V / 48.41333; 18.52889 (Malý Inovec) neznačkovaný
3. Vojšín 819 48°28′54″S 18°35′51″V / 48,48167°S 18,59750°V / 48.48167; 18.59750 (Vojšín) neznačkovaný
4. Sedlová skala 778 48°26′42″S 18°35′52″V / 48,44500°S 18,59778°V / 48.44500; 18.59778 (Sedlová skala) neznačkovaný
5. Stavanský vrch 771 48°24′10″S 18°33′03″V / 48,40278°S 18,55083°V / 48.40278; 18.55083 (Stavanský vrch) neznačkovaný
6. Kuchyňa 760 48°27′31″S 18°35′12″V / 48,45861°S 18,58667°V / 48.45861; 18.58667 (Kuchyňa) neznačkovaný
7. Dreichov vrch 756 48°25′47″S 18°32′18″V / 48,42972°S 18,53833°V / 48.42972; 18.53833 (Dreichov vrch) neznačkovaný
8. Drienka 756 48°24′37″S 18°30′30″V / 48,41028°S 18,50833°V / 48.41028; 18.50833 (Drienka) neznačkovaný
9. Krivá 714 48°23′53″S 18°28′55″V / 48,39806°S 18,48194°V / 48.39806; 18.48194 (Krivá) neznačkovaný
10. Drienčie 711 48°28′32″S 18°40′19″V / 48,47556°S 18,67194°V / 48.47556; 18.67194 (Drienčie) neznačkovaný
11. Kamenný vrch 696 48°26′32″S 18°32′56″V / 48,44222°S 18,54889°V / 48.44222; 18.54889 (Kamenný vrch) neznačkovaný
12. Hrádok 688 48°25′04″S 18°29′22″V / 48,41778°S 18,48944°V / 48.41778; 18.48944 (Hrádok) neznačkovaný
13. Benát 686 48°23′51″S 18°28′06″V / 48,39750°S 18,46833°V / 48.39750; 18.46833 (Benát) žltá turistická značka
14. Dúbrava 674 48°25′54″S 18°29′43″V / 48,43167°S 18,49528°V / 48.43167; 18.49528 (Dúbrava) neznačkovaný
15. Prosný vrštek 673 48°24′35″S 18°29′02″V / 48,40972°S 18,48389°V / 48.40972; 18.48389 (Prosný vrštek) neznačkovaný
16. Viničný vrch 665 48°26′27″S 18°36′32″V / 48,44083°S 18,60889°V / 48.44083; 18.60889 (Viničný vrch) neznačkovaný
17. Pastierska 657 48°28′15″S 18°39′11″V / 48,47083°S 18,65306°V / 48.47083; 18.65306 (Pastierska) neznačkovaný
18. Pečanský vrch 635 48°23′36″S 18°31′43″V / 48,39333°S 18,52861°V / 48.39333; 18.52861 (Pečanský vrch) neznačkovaný
19. Za zemami 634 48°27′14″S 18°32′58″V / 48,45389°S 18,54944°V / 48.45389; 18.54944 (Za zemami) neznačkovaný
20. Šibeničný vrch 627 48°27′56″S 18°32′43″V / 48,46556°S 18,54528°V / 48.46556; 18.54528 (Šibeničný vrch) neznačkovaný
21. Matiašov vrch 602 48°26′12″S 18°35′42″V / 48,43667°S 18,59500°V / 48.43667; 18.59500 (Matiašov vrch) neznačkovaný

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. http://mapy.hiking.sk/

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]