Zoznam vrcholov v Súľovských vrchoch

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)
Veľký Manín (891)
Žibrid (867 m)
Malý Manín (813 m)

Zoznam vrcholov v Súľovských vrchoch zahŕňa pomenované vrcholy s nadmorskou výškou nad 700 m n. m. Zoznam vychádza z údajov, dostupných na stránkach hiking.sk[1].

Zoznam vrcholov[upraviť | upraviť zdroj]

# Vrchol Výška (m) Súradnice Prístup
1. Veľký Manín 891 49°07′30″S 18°29′45″V / 49,12500°S 18,49583°V / 49.12500; 18.49583 (Veľký Manín) neznačkovaný
2. Žibrid 867 49°07′38″S 18°36′35″V / 49,12722°S 18,60972°V / 49.12722; 18.60972 (Žibrid) zelená turistická značka
3. Stráne 837 49°02′41″S 18°31′12″V / 49,04472°S 18,52000°V / 49.04472; 18.52000 (Stráne) neznačkovaný
4. Havrania skala 835 49°08′27″S 18°33′02″V / 49,14083°S 18,55056°V / 49.14083; 18.55056 (Havrania skala) neznačkovaný
5. Kečka 822 49°09′45″S 18°36′46″V / 49,16250°S 18,61278°V / 49.16250; 18.61278 (Kečka) zelená turistická značka
6. Brada 816 49°11′10″S 18°35′49″V / 49,18611°S 18,59694°V / 49.18611; 18.59694 (Brada) neznačkovaný
7. Malý Manín 813 49°08′55″S 18°30′24″V / 49,14861°S 18,50667°V / 49.14861; 18.50667 (Malý Manín) neznačkovaný
8. Dubica 811 49°07′00″S 18°35′45″V / 49,11667°S 18,59583°V / 49.11667; 18.59583 (Dubica) neznačkovaný
9. Roháč 803 49°11′10″S 18°36′43″V / 49,18611°S 18,61194°V / 49.18611; 18.61194 (Roháč) žltá turistická značka
10. Holazne 794 49°07′01″S 18°31′56″V / 49,11694°S 18,53222°V / 49.11694; 18.53222 (Holazne) neznačkovaný
11. Skalky 778 49°08′32″S 18°41′05″V / 49,14222°S 18,68472°V / 49.14222; 18.68472 (Skalky) zelená turistická značka
12. Vysoký vrch 766 49°06′13″S 18°34′34″V / 49,10361°S 18,57611°V / 49.10361; 18.57611 (Vysoký vrch) neznačkovaný
13. Tlstá hora 747 49°08′09″S 18°40′13″V / 49,13583°S 18,67028°V / 49.13583; 18.67028 (Tlstá hora) neznačkovaný
14. Tisová 733 49°04′59″S 18°33′28″V / 49,08306°S 18,55778°V / 49.08306; 18.55778 (Tisová) neznačkovaný
15. Dubová 728 49°06′11″S 18°36′55″V / 49,10306°S 18,61528°V / 49.10306; 18.61528 (Dubová) neznačkovaný
16. Ostrenec 724 49°07′33″S 18°32′38″V / 49,12583°S 18,54389°V / 49.12583; 18.54389 (Ostrenec) neznačkovaný
17. Roháč 720 49°03′18″S 18°28′39″V / 49,05500°S 18,47750°V / 49.05500; 18.47750 (Roháč) neznačkovaný
18. Tŕnie 716 49°03′04″S 18°29′17″V / 49,05111°S 18,48806°V / 49.05111; 18.48806 (Tŕnie) neznačkovaný
19. Kňazová 713 49°02′41″S 18°29′33″V / 49,04472°S 18,49250°V / 49.04472; 18.49250 (Kňazová) neznačkovaný
20. Končiny 708 49°03′11″S 18°30′40″V / 49,05306°S 18,51111°V / 49.05306; 18.51111 (Končiny) neznačkovaný
21. Dúpna 702 49°04′22″S 18°32′50″V / 49,07278°S 18,54722°V / 49.07278; 18.54722 (Dúpna) neznačkovaný

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. http://mapy.hiking.sk/

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]