Zoznam vrcholov v Považskom Inovci

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)
Inovec (1 042 m)
Panská javorina (943 m)
Marhát (748 m)

Zoznam vrcholov v Považskom Inovci zahŕňa pomenované vrcholy s nadmorskou výškou nad 700 m n. m. Zoznam vychádza z údajov, dostupných na stránkach hiking.sk[1].

Zoznam vrcholov[upraviť | upraviť zdroj]

# Vrchol Výška (m) Súradnice Podcelok Prístup
1. Inovec 1 042 48°46′29″S 18°02′29″V / 48,77472°S 18,04139°V / 48.77472; 18.04139 (Inovec) Vysoký Inovec červená turistická značka
2. Krželnica 968 48°45′48″S 18°02′10″V / 48,76333°S 18,03611°V / 48.76333; 18.03611 (Krželnica) Vysoký Inovec červená turistická značka
3. Panská javorina 943 48°42′43″S 18°00′45″V / 48,71194°S 18,01250°V / 48.71194; 18.01250 (Panská javorina) Vysoký Inovec modrá turistická značka zelená turistická značka žltá turistická značka
4. Ostrý vrch 910 48°44′00″S 17°59′57″V / 48,73333°S 17,99917°V / 48.73333; 17.99917 (Ostrý vrch) Vysoký Inovec červená turistická značka
5. Jakubová 906 48°44′59″S 18°00′20″V / 48,74972°S 18,00556°V / 48.74972; 18.00556 (Jakubová) Vysoký Inovec červená turistická značka
6. Prieľačina 893 48°42′25″S 17°59′30″V / 48,70694°S 17,99167°V / 48.70694; 17.99167 (Prieľačina) Vysoký Inovec červená turistická značka
7. Močiar 826 48°46′01″S 18°03′23″V / 48,76694°S 18,05639°V / 48.76694; 18.05639 (Močiar) Vysoký Inovec neznačkovaný
8. Horný lom 818 48°44′52″S 18°01′34″V / 48,74778°S 18,02611°V / 48.74778; 18.02611 (Horný lom) Vysoký Inovec neznačkovaný
9. Ivanov vŕštek 801 48°43′20″S 17°59′04″V / 48,72222°S 17,98444°V / 48.72222; 17.98444 (Ivanov vŕštek) Vysoký Inovec modrá turistická značka
10. Kamenná 797 48°42′03″S 18°02′48″V / 48,70083°S 18,04667°V / 48.70083; 18.04667 (Kamenná) Vysoký Inovec neznačkovaný
11. Jarabský vrch 795 48°47′22″S 18°03′03″V / 48,78944°S 18,05083°V / 48.78944; 18.05083 (Jarabský vrch) Vysoký Inovec červená turistická značka
12. Myslíkov vrch 790 48°42′03″S 18°01′41″V / 48,70083°S 18,02806°V / 48.70083; 18.02806 (Myslíkov vrch) Vysoký Inovec neoznačený
13. Marhát 748 48°35′48″S 17°58′14″V / 48,59667°S 17,97056°V / 48.59667; 17.97056 (Marhát) Krahulčie vrchy červená turistická značka
14. Bezovec 743 48°40′23″S 17°58′28″V / 48,67306°S 17,97444°V / 48.67306; 17.97444 (Bezovec) Nízky Inovec neznačkovaný
15. Strážna kopa 735 48°45′52″S 18°01′39″V / 48,76444°S 18,02750°V / 48.76444; 18.02750 (Strážna kopa) Vysoký Inovec neznačkovaný
16. Bieleny vrch 733 48°36′04″S 17°58′39″V / 48,60111°S 17,97750°V / 48.60111; 17.97750 (Bieleny vrch) Krahulčie vrchy neznačkovaný
17. Hradisko 732 48°46′51″S 18°00′39″V / 48,78083°S 18,01083°V / 48.78083; 18.01083 (Hradisko) Vysoký Inovec neznačkovaný
18. Javorie 729 48°48′12″S 18°02′37″V / 48,80333°S 18,04361°V / 48.80333; 18.04361 (Javorie) Vysoký Inovec neznačkovaný
19. Železník 711 48°46′51″S 18°03′44″V / 48,78083°S 18,06222°V / 48.78083; 18.06222 (Železník) Vysoký Inovec neznačkovaný
20. Dolný lom 701 48°44′24″S 18°01′59″V / 48,74000°S 18,03306°V / 48.74000; 18.03306 (Dolný lom) Vysoký Inovec neznačkovaný

Pozri aj[upraviť | upraviť zdroj]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. http://mapy.hiking.sk/

Externé odkazy[upraviť | upraviť zdroj]

Zdroj[upraviť | upraviť zdroj]