Zoznam vrcholov v Skorušinských vrchoch

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Gnome-globe.svg Mapa so všetkými súradnicami: OSM alebo Bing (Crystal Project Download.pngKML)
Skorušina (1 314 m)
Kopec (1 251 m)
Magura (1 232 m)

Zoznam vrcholov v Skorušinských vrchoch zahŕňa pomenované vrcholy s nadmorskou výškou nad 1 000 m n. m. Zoznam vychádza z údajov, dostupných na stránkach hiking.sk[1].

Zoznam vrcholov[upraviť | upraviť kód]

# Vrchol Výška (m) Súradnice Prístup
1. Skorušina 1 314 49°17′52″S 19°41′31″V / 49,29778°S 19,69194°V / 49.29778; 19.69194 (Skorušina) červená turistická značka zelená turistická značka
2. Kopec 1 251 49°14′37″S 19°32′53″V / 49,24361°S 19,54806°V / 49.24361; 19.54806 (Kopec) červená turistická značka modrá turistická značka
3. Magura 1 232 49°17′46″S 19°47′40″V / 49,29611°S 19,79444°V / 49.29611; 19.79444 (Magura) modrá turistická značka
4. Machy 1 202 49°15′14″S 19°34′31″V / 49,25389°S 19,57528°V / 49.25389; 19.57528 (Machy) červená turistická značka
5. Mikulovka 1 193 49°17′19″S 19°39′43″V / 49,28861°S 19,66194°V / 49.28861; 19.66194 (Mikulovka) červená turistická značka
6. Príslop 1 164 49°17′44″S 19°48′39″V / 49,29556°S 19,81083°V / 49.29556; 19.81083 (Príslop) neznačkovaný
7. Blatná 1 143 49°17′59″S 19°43′03″V / 49,29972°S 19,71750°V / 49.29972; 19.71750 (Blatná) červená turistická značka
8. Javorková 1 140 49°17′20″S 19°38′11″V / 49,28889°S 19,63639°V / 49.28889; 19.63639 (Javorková) červená turistická značka
9. Blato 1 138 49°14′10″S 19°31′23″V / 49,23611°S 19,52306°V / 49.23611; 19.52306 (Blato) neznačkovaný
10. Brezový vrch 1 136 49°18′37″S 19°42′08″V / 49,31028°S 19,70222°V / 49.31028; 19.70222 (Brezový vrch) neznačkovanej
11. Javorinky 1 123 49°18′27″S 19°39′35″V / 49,30750°S 19,65972°V / 49.30750; 19.65972 (Javorinky) zelená turistická značka žltá turistická značka
12. Mních 1 110 49°15′55″S 19°35′07″V / 49,26528°S 19,58528°V / 49.26528; 19.58528 (Mních) červená turistická značka
13. Vajdovka 1 076 49°19′15″S 19°43′12″V / 49,32083°S 19,72000°V / 49.32083; 19.72000 (Vajdovka) neznačkovaný
14. Polianky 1 066 49°13′09″S 19°31′29″V / 49,21917°S 19,52472°V / 49.21917; 19.52472 (Polianky) červená turistická značka
15. Krúpova 1 065 49°18′27″S 19°46′02″V / 49,30750°S 19,76722°V / 49.30750; 19.76722 (Krúpova) neznačkovaný
16. Oslí vrch 1 039 49°17′30″S 19°37′09″V / 49,29167°S 19,61917°V / 49.29167; 19.61917 (Oslí vrch) červená turistická značka
17. Turínok 1 004 49°15′05″S 19°30′50″V / 49,25139°S 19,51389°V / 49.25139; 19.51389 (Turínok) neznačkovaný
18. Prípor 1 003 49°14′01″S 19°34′20″V / 49,23361°S 19,57222°V / 49.23361; 19.57222 (Prípor) neznačkovaný

Pozri aj[upraviť | upraviť kód]

Referencie[upraviť | upraviť kód]

  1. http://mapy.hiking.sk/

Zdroj[upraviť | upraviť kód]