Zoznam športových článkov/J

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Tento index bol automaticky vygenerovaný podľa tejto kategorizácie. Obsahuje 742 článkov. Aby sa nové články zobrazili v tomto indexe, musia byť zaradené aspoň do jednej z vymenovaných kategórii. Nové a upravené kategórie sa zohľadnia pri nasledujúcom generovaní.

j?[upraviť | upraviť kód]

Jānis Sprukts

ja[upraviť | upraviť kód]

Jaap Stam · Jacco Eltingh · Jack Crawford (tenista) · Jack Kramer · Jack Waite · Jacob Markström · Jacques Anquetil · Jacques Brugnon · Jacques Lemaire · Jacques Plante · Jacques Villeneuve · Jadel Gregório · Jagiellonia Białystok · Jachting · Jaime Oncins · Jairo Velasco (1974) · Jakob Hlasek · Jakob Kölliker · Jakov Fak · Jakub Brašeň · Jakub Diviš · Jakub Fábry · Jakub Grigar · Jakub Horvay · Jakub Krako · Jakub Krejčík · Jakub Paur · Jakub Petružálek · Jakub Považanec · Jakub Ručkay · Jakub Sylvestr · Jakub Šíbr · Jamajské národné florbalové družstvo mužov · Jamal Mayers · Jamea Jacksonová · James Auckland · James Blake · James Cerretani · James Dasaolu · James Hunt · James Kwalia · James Murray (tenista) · James Naismith · James Reimer · James Rodríguez · Jamie Baker (tenista) · Jamie Heward · Jan Apell · Jan Bachleda Tajber · Jan Bakelants · Jan Blažek · Jan Bulis · Jan Červinka · Jan Gruber · Jan Hájek · Jan Hejda · Jan Hernych · Jan Hlaváč · Jan Karlsson · Jan Kodeš · Jan Koller · Jan Komornicki · Jan Kopecký (hokejista) · Jan Krzeptowski–Sabała · Jan Matocha · Jan Morávek (futbalista) · Jan Nezmar · Jan Siemerink · Jan Smolík · Jan Vacek · Jan Železný · Jan-Michael Gambill · Jana Čarnoká · Jana Čepelová · Jana Dukátová · Jana Gantnerová · Jana Gantnerová-Šoltýsová · Jana Gereková · Jana Kapustová · Jana Labáthová · Jana Novotná · Jana Šišajová · Jana Velďáková · Janet Leeová · Janette Husárová · Jang Wang · Jani Rita · Janica Kostelićová · Janka Keseg Števková · Janko Tipsarević · Janne Niinimaa · Jannik Hansen · Janusz Chmielowski · Janusz Kusociński · Japan Open Tennis Championships · Japonské národné florbalové družstvo mužov · Japonské národné florbalové družstvo žien · Japonské národné futbalové mužstvo · Japonské národné futsalové družstvo mužov · Japonské národné futsalové družstvo žien · Japonské národné inline hokejové družstvo mužov · Japonské národné inline hokejové družstvo žien · Japonské národné vodnopólové družstvo mužov · Japonské národné ženské futbalové družstvo · Japonský kickbox · Jared Borgetti · Jared Palmer · Jari Kurri · Jari Litmanen · Jari Viuhkola · Jarkko Nieminen · Jarkko Ruutu · Jarmila Kratochvílová · Jarmila Wolfeová · Jarome Iginla · Jaromír Dragan · Jaromír Jágr · Jaromír Spěšný · Jaromír Stejskal · Jaroslav Babušiak · Jaroslav Balaštík · Jaroslav Bába · Jaroslav Bednář · Jaroslav Červeňan · Jaroslav Dobrovodský · Jaroslav Drobný (hokejista a tenista) · Jaroslav Halák · Jaroslav Hlinka (hokejista) · Jaroslav Holeša · Jaroslav Holík (hokejista) · Jaroslav Horváth · Jaroslav Hrabal · Jaroslav Huleš · Jaroslav Janus · Jaroslav Kmiť · Jaroslav Kolbas · Jaroslav Levinský · Jaroslav Melišek · Jaroslav Obšut · Jaroslav Papiernik · Jaroslav Pollák · Jaroslav Prekop · Jaroslav Rostislavovič Čupris · Jaroslav Slávik (sánkar) · Jaroslav Špaček · Jaroslav Timko (futbalista) · Jaroslav Török · Jaroslav Vladimirovič Rybakov · Jaroslav Volodymyrovyč Rakyckyj · Jaroslav Walter · Jaroslava Abrahámová-Mihočková · Jaroslava Viačeslavovna Švedovová · Jasmin Wöhrová · Jasná · Jason Allison · Jason Arnott · Jason Bacashihua · Jason Blake · Jason Gardener · Jason Muzzatti · Jason Spezza · Jason Statham · Jason Stoltenberg · Jason Williams (hokejista) · Jasper Cillessen · Jastrabie oko · Javier Culson · Javier Fernández López · Javier Frana · Javier Hernández Balcázar · Javier Mascherano · Javier Pedro Saviola · Javier Sánchez · Javier Sotomayor · Javier Zanetti · Jay Leach (1951) · Jay McKee · Jay Spearing · Jazdecké pólo · Jazdecké sedlo · Jazdectvo (druh pozemných vojsk) · Jazdectvo (šport)

[upraviť | upraviť kód]

Ján Arpáš · Ján Bachleda · Ján Balaďa · Ján Báňas · Ján Bernát · Ján Bodnár (futbalista) · Ján Cibuľa (hokejista) · Ján Čado · Ján Čapkovič · Ján Ďurica (futbalista) · Ján Faith · Ján Filc · Ján Franek · Ján Franz · Ján Gallo (atlét) · Ján Homér · Ján Hunsdorfer (1850) · Ján Jaško · Ján Karel · Ján Kobezda · Ján Kocian · Ján Kozák (1954) · Ján Kozák (1980) · Ján Krajčík · Ján Krošlák · Ján Laco · Ján Lašák · Ján Lipiansky · Ján Markoš · Ján Maslo · Ján Mucha (1978) · Ján Mucha (1982) · Ján Mucha (hokejista) · Ján Novák (1984) · Ján Novák (1985) · Ján Novák (plavec) · Ján Novota · Ján Packa (hádzanár) · Ján Pardavý · Ján Pastrnák · Ján Pivarník · Ján Plachetka · Ján Pleva · Ján Plch · Ján Počúvaj · Ján Popluhár · Ján Riapoš · Ján Ruman Driečny · Ján Ruman Driečny (1780) · Ján Ružinský · Ján Sawicki · Ján Selvek · Ján Slovenčiak · Ján Smolko · Ján Stančík · Ján Starší · Ján Still · Ján Strausz · Ján Svorada · Ján Šafranko · Ján Šajbidor (vodný slalomár) · Ján Šefc · Ján Šimko · Ján Šterbák · Ján Švehlík · Ján Tabaček · Ján Tomčáni (bridžista) · Ján Valach (cyklista) · Ján Varholík · Ján Vlasko · Ján Vodila · Ján Volko · Ján Wünsch · Ján Zachar (tréner) · Ján Zachara · Ján Zlocha (hokejista) · Ján Zvara

je[upraviť | upraviť kód]

Jeļena Ostapenková · Jean Arthur Béliveau · Jean Borotra · Jean Tigana · Jean-Baptiste Grange · Jean-Baptiste Laviolette · Jean-Claude Killy · Jean-Claude Scherrer · Jean-Claude Van Damme · Jean-François Bachelot · Jean-Guillaume Béatrix · Jean-Philippe Fleurian · Jean-Philippe Leguellec · Jean-Pierre Papin · Jean-Sébastien Giguère · Jeanette Kwakyeová · Jeet Kune Do · Jeff Carter · Jeff Coetzee · Jeff Jillson · Jeff Morrison · Jeff Strasser · Jeff Tarango · Jefferson Pérez · Jefim Dmitrijevič Bogoľubov · Jeison Murillo · Jekaterina Andrejevna Byčkovová · Jekaterina Gennadievna Volkovová · Jekaterina Valerievna Makarovová · Jekaterina Vladimirovna Riazanovová · Jelena Alexandrovna Lichovcevová · Jelena Dokićová · Jelena Gadžijevna Isinbajevová · Jelena Jankovićová · Jelena Kostanićová-Tošićová · Jelena Olegovna Bovinová · Jelena Ruslanovna Iľjinychová · Jelena Sergejevna Vesninová · Jelena Viačeslavovna Dementievová · Jelena Vladimirovna Chrustaľovová · Jelizaveta Sergejevna Tuktamyševová · Jen C’ · Jennifer Capriatiová · Jennifer Jonesová (curling) · Jens Byggmark · Jens Knippschild · Jens Lehmann · Jens Nielsen · Jens Weißflog · Jenson Button · Jeonbuk Hyundai Motors · Jere Karalahti · Jere Lehtinen · Jeremy Fears · Jeremy Roenick · Jeremy Wariner · Jerguš Bača · Jermain Defoe · Jermaine Jenas · Jerzy Dudek · Jerzy Hajdukiewicz · Jerzy Janowicz · Jerzy Kukuczka · Jesé Rodríguez · Jesper Damgaard · Jesper Mattsson · Jesse Huta Galung · Jesse Levine · Jesse Owens · Jessica Lindellová-Vikarbyová · Jessica Stecková · Jesús España · Ještěd · Jevgenij Alexandrovič Kafeľnikov · Jevgenij Anatolievič Dadonov · Jevgenij Jevgenievič Koroľov · Jevgenij Jurievič Lukianenko · Jevgenij Romanovič Usťugov · Jevgenij Valerievič Jesaulov · Jevgenij Viačeslavovič Kurilin · Jevgenij Viktorovič Nabokov · Jevgenij Viktorovič Pľuščenko · Jevgenij Vladimirovič Malkin · Jevgenija Jevgenievna Poľakovová · Jevgenija Sergejevna Rodinová

[upraviť | upraviť kód]

Jérémy Chardy · Jérémy Mathieu · Jérémy Ménez · Jérémy Toulalan · Jérôme Golmard · Jérôme Haehnel

[upraviť | upraviť kód]

Jędrzej Wala (1820) · Jędrzej Wala (1841)

ji[upraviť | upraviť kód]

Jill Craybasová · Jill Hetheringtonová · Jill Officerová · Jim Clark · Jim Courier · Jim Grabb · Jim Pugh · Jim Slater · Jim Thomas · Jimmy Arias · Jimmy Connors · Jimmy Floyd Hasselbaink · Jindřich Engel · Jing-tung jou-jung kuan · Jiřina Fikejzová · Jiří Adam · Jiří Bicek · Jiří Crha · Jiří Fischer · Jiří Holeček · Jiří Homola · Jiří Hudler · Jiří Králík (hokejista) · Jiří Mrázek (geofyzik) · Jiří Nesveda · Jiří Novák (hokejista) · Jiří Novák (tenista) · Jiří Parma · Jiří Pospíšil (cyklista) · Jiří Šlégr · Jiří Tichý · Jiří Vaněk · Jiří Welsch

jk[upraviť | upraviť kód]

JKH GKS Jastrzębie

jo[upraviť | upraviť kód]

Joël Sloof · João Cunha-Silva · João Pereira · João Ricardo · João Sousa · Jo-Wilfried Tsonga · Joachim Johansson · Joachim Löw · Joachim Olsen · Joan Capdevila · Joaquim Rodríguez · Joe Cole · Joe Corvo · Joe DiMaggio · Joe Gaetjens · Joe Hart · Joe Louis Arena · Joe Malone · Joe Nieuwendyk · Joe Sakic · Joe Thornton · Joel Campbell · Joel Lundqvist · Joel Quenneville · Joey Barton · Johan Brunström · Johan Cruijff · Johan De Beer · Johan Elmander · Johan Franzén · Johan Hedberg · Johan Holmqvist · Johan Kjølstad · Johan Kriek · Johan Landsberg · Johan Olsson · Johan Wissman · Johann Jakob Weilenmann · Johanna Kontová · Johanna Larssonová · Johannes Hermann Zukertort · John Bromwich · John Carew · John Carlos · John Fitzgerald · John Francis Ahearne · John Isner · John James Adams · John Kristian Dahl · John Kucera · John Kuck · John LeClair · John McEnroe · John Morris (curling) · John Murray Anderson · John Newcombe · John O’Shea · John Stockton · John Tavares · John Terry · John Tyndall · John-Laffnie de Jager · John-Michael Liles · Johnny G. · Johnny Gibson · Johnny Warren · Johnny Weissmüller · Jochanan Volach · Jokohama FC · JOMA Extraliga vo futsale 2006/07 · JOMA extraliga vo futsale 2007/08 · Jon Flanagan · Jonas Björkman · Jonas Hiller · Jonas Nordquist · Jonas Svensson · Jonatan Erlich · Jonathan dos Santos · Jonathan Edwards (atlét) · Jonathan Eysseric · Jonathan Cheechoo · Jonathan Marray · Jonathan Sigalet · Jonathan Soriano · Jonathan Stark · Jonathan Toews · Jonathan Woodgate · Jordal Amfi · Jordan Kerr · Jordánske národné futsalové družstvo mužov · Jordánske národné futsalové družstvo žien · Jordi Alba · Jordi Arrese · Jordi Burillo · Jordi Masip · Jorge Andrade · Jorge Burruchaga · Jorge Lozano · Jorge Salinas · Jorge Valdano · Jorgelina Craverová · Jorginho · Jorgos Karagunis · Jorma Valtonen · Josef Bican · Josef Dvorník · Josef Hovora · Josef Kadraba · Josef Masopust · Josef Paleček · Josef Rakoncaj · Josef Trousílek · Josef Vašíček · Josep Guardiola · Josep Maria Bartomeu · Joseph Sirianni · José Acasuso · José Damiani · José Luis Clerc · José Luis Chilavert · José Manuel Moreno · José Manuel Pinto · José Manuel Reina · José María Gutiérrez · José Mourinho · José Raúl Capablanca · José Theodore · Joshua Eagle · Joshua Goodall · Josi Benajun · Josselin Ouanna · Jošikacu Kawaguči · Jošitomi Šibata · Jozef Adamec · Jozef Antalovič · Jozef Baláži · Jozef Balej · Jozef Barmoš · Jozef Bomba · Jozef Brudňák · Jozef Bubenko · Jozef Bukovinský · Jozef Čapkovič · Jozef Čierny · Jozef Daňo (hokejista) · Jozef Daňo (lyžiar) · Jozef Desiatnik · Jozef Déry · Jozef Franzen · Jozef Golonka · Jozef Gönci · Jozef Grolmus · Jozef Haraščák · Jozef Hrošík · Jozef Chovanec (tréner) · Jozef Ivanko · Jozef Jankech · Jozef Jedľovský · Jozef Just · Jozef Karel · Jozef Kopold · Jozef Kostelník · Jozef Kovalík (tenista) · Jozef Kožlej · Jozef Kubašovský · Jozef Kuchár (futbalista) · Jozef Levický · Jozef Lohyňa · Jozef Lukáč (1957) · Jozef Luknár · Jozef Majoroš (1970) · Jozef Menich · Jozef Metelka · Jozef Mihálik · Jozef Móder · Jozef Ninis · Jozef Obert · Jozef Pelikán · Jozef Pethö · Jozef Piaček (futbalista) · Jozef Pisár · Jozef Plachý · Jozef Potáč · Jozef Pribilinec · Jozef Psotka · Jozef Račko · Jozef Repčík · Jozef Sabovčík · Jozef Sluka · Jozef Steiner · Jozef Stümpel · Jozef Škrlík · Jozef Talian · Jozef Valachovič · Jozef Vengloš · Jozef Vizár · Jozef Voskár (hokejista) · Jozef-Šimon Turík · Jozy Altidore

[upraviť | upraviť kód]

Józef Stolarczyk

[upraviť | upraviť kód]

Jörgen Jönsson

ju[upraviť | upraviť kód]

Juan Aguilera · Juan Albert Viloca · Juan Balcells · Juan Carlos Ferrero · Juan Ignacio Carrasco · Juan Ignacio Chela · Juan José Cobo · Juan Luis Barrios · Juan Manuel Fangio · Juan Martín del Potro · Juan Mata · Juan Mónaco · Juan Pablo Brzezicki · Juan Román Riquelme · Juan Sebastián Verón · Juan-Pablo Guzmán · Juanito · Judit Polgárová · Judith Wiesnerová · Juhoafrická republika na Letných olympijských hrách 2008 · Juhoafrické národné futbalové mužstvo · Juhoafrické národné futsalové družstvo mužov · Juhoafrické národné inline hokejové družstvo mužov · Juhoafrické národné vodnopólové družstvo mužov · Juhoamerická futbalová konfederácia · Juhoamerická kvalifikácia na Majstrovstvá sveta AMF vo futsale žien 2017 · Juhoamerická kvalifikácia na Majstrovstvá sveta FIFA vo futsale 2012 · Juhoamerická kvalifikácia na Majstrovstvá sveta FIFA vo futsale 2016 · Juhoamerická kvalifikácia vo volejbale mužov na LOH 2012 · Juhoamerická kvalifikácia vo volejbale mužov na LOH 2016 · Juhoamerická kvalifikácia vo volejbale žien na LOH 2012 · Juhoamerická kvalifikácia vo volejbale žien na LOH 2016 · Juhokórejské národné florbalové družstvo mužov · Juhokórejské národné florbalové družstvo žien · Juhokórejské národné futbalové mužstvo · Juhokórejské národné futsalové družstvo mužov · Juhokórejské národné hádzanárske mužstvo · Juhokórejské národné hádzanárske mužstvo na Majstrovstvách sveta v hádzanej mužov 2009 · Juhokórejské národné vodnopólové družstvo mužov · Juhoslovanské národné futbalové mužstvo · Juhoslovanské národné futsalové družstvo mužov · Juhovýchodná divízia (NHL) · Jukija Araširo · Jukka Hentunen · Jukka Jalonen · Juko Kavagutiová · Jules Bianchi · Julia Boserupová · Julia Görgesová · Julia Mancusová · Julia Putincevová · Julia Schruffová · Julian Alonso · Julian Knowle · Juliana Leonidivna Fedaková · Julie Coinová · Julie Dittyová · Julie Halardová-Decugisová · Julien Benneteau · Julien Boutter · Julien Lizeroux · Julien Vauclair · Julija Bejgeľzimerová · Julija Olehivna Vakulenková · Julija Viačeslavovna Lipnická · Julio Cesar Serrano · Julius Andreas Hefty · Juninho Pernambucano · Junior Malanda · Junior Tour of Wales · Juniorské majstrovstvá sveta v atletike · Jupiler League · Juraj Ančic · Juraj Bakoš · Juraj Bartoš (tenista) · Juraj Bezúch · Juraj Bondra · Juraj Buček · Juraj Buchholtz (1643) · Juraj Buchholtz (1688) · Juraj Czinege · Juraj Čobej · Juraj Dovičovič · Juraj Ďurčo · Juraj Faith · Juraj Furka · Juraj Gráčik · Juraj Halaj · Juraj Halenár · Juraj Jakubík · Juraj Kardhordó · Juraj Kledrowetz · Juraj Kolník · Juraj Kriváň · Juraj Kubesa · Juraj Kucka · Juraj Kuráň · Juraj Kuric · Juraj Lipka · Juraj Liška (hokejista) · Juraj Majdan · Juraj Miklušica · Juraj Mikuš · Juraj Mikúš · Juraj Minčík · Juraj Nižňan · Juraj Okoličány · Juraj Ontko · Juraj Pipasik · Juraj Piroska · Juraj Sabol · Juraj Sagan · Juraj Sýkora · Juraj Szikora · Juraj Šimek · Juraj Štefanka · Juraj Tarr · Juraj Tužinský · Juraj Valach · Juraj Vavrík · Juraj Weincziller · Juraj Žubor · Jurij Ivanovič Ščukin · Juris Štāls · Jussi Jääskeläinen · Jussi Jokinen · Just Fontaine · Justin Gatlin · Justin Gimelstob · Justin Williams · Justine Dufourová-Lapointová · Justine Heninová · Justyna Kowalczyková · Juventus FC · Juventus Stadium · Juzuru Hanjú

[upraviť | upraviť kód]

Júlio César Soares Espíndola · Július Andráši (horolezec) · Július Haas · Július Hudáček · Július Kozma · Július Nôta · Július Strnisko · Július Šimon · Július Šupler · Július Torma · Július Viktory · Júnas al-Ajnáwí · Júnior Baiano · Júsuf Sa’ad Kámal

[upraviť | upraviť kód]

Jürgen Klinsmann · Jürgen Klopp · Jürgen Melzer

jy[upraviť | upraviť kód]

Jymmy Dougllas França