Zoznam ulíc a námestí v Trnave

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam ulíc a námestí v Trnave.

Ulice[upraviť | upraviť zdroj]

Názov Pomenovaná po PSČ Mestská časť
9. Mája 917 02 Trnava-juh
Adama Štrekára Adam Štrekár 917 08 Trnava-západ
Agátová 917 01 Trnava-stred
Andreja Hlinku Andrej Hlinka 917 01 Trnava-stred
Andreja Kmeťa Andrej Kmeť 917 01 Trnava-sever
Andreja Kubinu Andrej Kubina 917 01 Trnava-stred
Andreja Sládkoviča Andrej Sládkovič 917 01 Trnava-stred
Andreja Žarnova Andrej Žarnov 917 02 Trnava-juh
Antona Malatinského Anton Malatinský 917 01 Trnava-stred
Astrová 917 02 Trnava-juh
Atómová 917 01 Trnava-sever
Átriová 917 01 Trnava-sever
Bedřicha Smetanu Bedřich Smetana 917 08 Trnava-západ
Belgická 917 01 Trnava-východ
Bernolákova Anton Bernolák 917 01 Trnava-východ
Bočná 917 02 Trnava-juh
Bosniacka 917 05 Modranka
Botanická 917 08 Trnava-západ
Boženy Němcovej Božena Němcová 917 01 Trnava-stred
Boženy Slánčikovej-Timravy Božena Slánčiková-Timrava 917 01 Trnava-stred
Bradlanská 917 01 Trnava-stred
Bratislavská 917 02 Trnava-juh
Bučianska 917 01 Trnava-východ
Bulharská 917 01 Trnava-juh
Coburgova Ferdinand Coburg 917 02 Trnava-juh
Cukrová 917 01 Trnava-sever
Čajkovského Piotr Iľjič Čajkovskij 917 08 Trnava-západ
Čerešňová 917 08 Trnava-západ
Daxnerova Štefan Marko Daxner 917 01 Trnava-východ
Dedinská 917 05 Modranka
Denisova 917 01 Trnava-východ
Dialničná 917 05 Modranka
Divadelná 917 01 Trnava-stred
Dohnányho Mikuláš Dohnány 917 02 Trnava-juh
Dolné bašty 917 01 Trnava-stred
Dolnopotočná 917 01 Trnava-stred
Eleny Maróthy-Šoltésovej Elena Maróthy-Šoltésová 917 01 Trnava-stred
Ferka Urbánka Ferko Urbánek 917 01 Trnava-stred
Fraňa Kráľa Fraňo Kráľ 917 02 Trnava-juh
Francisciho Janko Francisci 917 01 Trnava-sever
Františka Veselovského František Veselovský 917 01 Trnava-stred
Františkánska 917 01 Trnava-stred
Gábora Steinera Gábor Steiner 917 02 Trnava-juh
Gavlovičova Hugolín Gavlovič 917 01 Trnava-západ
Gejzu Dusíka Gejza Dusík 917 08 Trnava-západ
Generála Goliana Ján Golian 917 02 Trnava-juh
Halenárska 917 01 Trnava-stred
Hattalova Martin Hattala 917 01 Trnava-východ
Haulíkova Juraj Haulík 917 01 Trnava-stred
Hlavná 917 01 Trnava-stred
Hlboká 917 01 Trnava-východ
Hodžova Milan Hodža alebo Michal Miloslav Hodža 917 01 Trnava-stred
Horné bašty 917 01 Trnava-stred
Hornopotočná 917 01 Trnava-stred
Hospodárska 917 01 Trnava-stred
Hraničná 917 05 Modranka
Hurbanova Jozef Miloslav Hurban 917 01 Trnava-západ
Hviezdna 917 01 Trnava-sever
Hviezdoslavova Pavol Országh Hviezdoslav 917 01 Trnava-stred
Chovateľská 917 01 Trnava-sever
Chrenová 917 05 Modranka
Invalidská 917 01 Trnava-stred
Ivana Krasku Ivan Krasko 917 05 Modranka
Jána Bottu Ján Botto 917 01 Trnava-západ
Jozefa Gregora Tajovského Jozef Gregor Tajovský 917 08 Trnava-západ
Jabloňová 917 05 Modranka
Jačmenná 917 01 Trnava-východ
Jaderná 917 01 Trnava-sever
Jána Hajdóczyho Ján Hajdóczy 917 01 Trnava-sever
Jána Hlubíka Ján Hlubík 917 01 Trnava-sever
Jána Hollého Ján Hollý 917 01 Trnava-stred
Jána Sambucusa Ján Sambucus 917 01 Trnava-stred
Jánošíkova Juraj Jánošík 917 01 Trnava-sever
Jarná 917 05 Modranka
Jasná 917 01 Trnava-juh
Javorová 917 05 Modranka
Jerichova 917 01 Trnava-stred
Jeruzalemská 917 01 Trnava-stred
Jesenského Janko Jesenský 917 01 Trnava-sever
Jiráskova Alois Jirásek 917 02 Trnava-juh
Juraja Fándlyho Juraj Fándly 917 01 Trnava-stred
Juraja Slottu Juraj Slotta 917 01 Trnava-východ
Kalinčiakova Ján Kalinčiak 917 01 Trnava-stred
Kamenná cesta 917 01 Trnava-západ
Kapitulská 917 01 Trnava-stred
Karola Ježíka Karol Ježík 917 05 Modranka
Karpatská 917 01 Trnava-sever
Klempova 917 01 Trnava-stred
Koceľová 917 01 Trnava-západ
Kollárova Ján Kollár 917 01 Trnava-stred
Komenského Jan Amos Komenský 917 01 Trnava-stred
Koniarekova Ján Koniarek 917 01 Trnava-východ
Konštantína Čulena Konštantín Čulen 917 01 Trnava-východ
Konvalinková 917 02 Trnava-juh
Kopánková 917 01 Trnava-sever
Kornela Mahra Kornel Mahr 917 08 Trnava-západ
Kozácka 917 02 Trnava-juh
Krajná 917 01 Trnava-sever
Krátka 917 08 Trnava-západ
Krížová 917 01 Trnava-sever
Krupská 917 01 Trnava-sever
Kukučínova Martin Kukučín 917 01 Trnava-sever
Kuzmányho Karol Kuzmány 917 08 Trnava-západ
Kvetná 917 01 Trnava-stred
Ľaliová 917 02 Trnava-juh
Legionárska 917 01 Trnava-sever
Leoša Janáčka Leoš Janáček 917 01 Trnava-západ
Letecká 917 01 Trnava-sever
Letná 917 01 Trnava-juh
Lichardova Daniel Gabriel Lichard 917 01 Trnava-sever
Limbová 917 01 Trnava-juh
Lipová 917 05 Modranka
Lomonosovova Michail Vasilievič Lomonosov 917 08 Trnava-západ
Lovecká 917 01 Trnava-sever
Lúčna 917 05 Modranka
Ľudmily Podjavorinskej Ľudmila Podjavorinská 917 01 Trnava-stred
Ľudová 917 01 Trnava-sever
Ludwiga van Beethovena Ludwig van Beethoven 917 08 Trnava-západ
Mikuláša Schneidera-Trnavského Mikuláš Schneider-Trnavský 917 01 Trnava-stred
Malá 917 01 Trnava-sever
Malinová 917 05 Modranka
Malženická cesta 917 01 Trnava-sever
Markovičova Pavol Markovič 917 02 Trnava-juh
Martina Benku Martin Benka 917 01 Trnava-sever
Matuškova Janko Matuška 917 01 Trnava-stred
Maxima Gorkého Maxim Gorkij 917 02 Trnava-juh
Maximiliána Hella Maximilián Hell 917 01 Trnava-sever
Mesačná 917 02 Trnava-juh
Mierová 917 01 Trnava-západ
Michalská 917 01 Trnava-stred
Mikovíniho Samuel Mikovíny 917 01 Trnava-juh
Mikuláša Koperníka Mikuláš Koperník 917 01 Trnava-sever
Modranská 917 01 Trnava-západ
Mozartova Wolfgang Amadeus Mozart 917 08 Trnava-západ
Murgašova Jozef Murgaš 917 01 Trnava-sever
Mýtna 917 02 Trnava-juh
Na Hlinách 917 01 Trnava-sever
Narcisová 917 01 Trnava-juh
Nerudova Jan Neruda alebo Pablo Neruda 917 02 Trnava-juh
Nevädzová 917 02 Trnava-juh
Nezábudková 917 02 Trnava-juh
Nitrianska 917 01 Trnava-juh
Nobelova Alfred Nobel 917 01 Trnava-východ
Nová 917 01 Trnava-juh
Novosadská 917 01 Trnava-stred
Oblúková 917 01 Trnava-sever
Odbojárska 917 02 Trnava-juh
Okružná 917 01 Trnava-sever
Olivová 917 05 Modranka
Olympijská 917 01 Trnava-sever
Oravné 917 01 Trnava-východ
Orechová 917 05 Modranka
Orešianska 917 01 Trnava-západ
Orgovánová 917 02 Trnava-juh
Orolská 917 01 Trnava-stred
Osadná 917 02 Trnava-juh
Ostravská 917 02 Trnava-juh
Osvaldova František Richard Osvald 917 01 Trnava-západ
Ovocná 917 08 Trnava-západ
Palárikova Ján Palárik 917 01 Trnava-východ
Parašutistov 917 01 Trnava-sever
Park Janka Kráľa Janko Kráľ 917 08 Trnava-západ
Parková 917 01 Trnava-stred
Pásová 917 05 Modranka
Paulínska 917 01 Trnava-stred
Pavla Hlbinu Pavol Hlbina 917 01 Trnava-sever
Pavla Mudroňa Pavol Mudroň 917 01 Trnava-sever
Pažitná 917 01 Trnava-sever
Pažitný mlyn 917 01 Trnava-sever
Pekárska 917 01 Trnava-stred
Petra Bohúňa Peter Bohúň 917 01 Trnava-sever
Petra Pázmaňa Peter Pázmaň 917 01 Trnava-stred
Petzvalova Jozef Maximilián Petzval 917 02 Trnava-juh
Piešťanská 917 01 Trnava-východ
Pobrežná 917 05 Modranka
Poľná 917 01 Trnava-západ
Poštová 917 01 Trnava-sever
Prechodná 917 01 Trnava-sever
Pri kalvárii 917 01 Trnava-sever
Pri potoku 917 05 Modranka
Priemyselná 917 01 Trnava-juh
Púpavová 917 02 Trnava-juh
Pútnická 917 05 Modranka
Radarová 917 01 Trnava-sever
Radlinského Andrej Ľudovít Radlinský 917 01 Trnava-stred
Rajčurská 917 05 Modranka
Rázusova Martin Rázus 917 01 Trnava-stred
Robotnícka 917 01 Trnava-sever
Roľnícka 917 08 Trnava-západ
Rovná 917 01 Trnava-sever
Rudolfa Dilonga Rudolf Dilong 917 01 Trnava-sever
Ružindolská 917 01 Trnava-západ
Ružová 917 02 Trnava-juh
Rybníková 917 01 Trnava-stred
Sadová 917 01 Trnava-stred
Saleziánska 917 01 Trnava-sever
Samuela Jurkoviča Dušan Samuel Jurkovič 917 01 Trnava-východ
Sasinkova 917 01 Trnava-východ
Sereďská 917 05 Modranka
Severná 917 01 Trnava-sever
Sibírska 917 01 Trnava-sever
Skladová 917 01 Trnava-sever
Sladovnícka 917 01 Trnava-sever
Slnečná 917 01 Trnava-sever
Slovanská 917 02 Trnava-juh
Slovenská 917 01 Trnava-západ
Spartakovská 917 01 Trnava-východ
Spojná 917 01 Trnava-sever
Staničná 917 08 Trnava-juh
Stará 917 01 Trnava-stred
Starohájska 917 01 Trnava-východ
Stavebná 917 01 Trnava-sever
Stredná 917 01 Trnava-juh
Strelecká 917 01 Trnava-stred
Strojárenská 917 01 Trnava-juh
Strmá 917 01 Trnava-sever
Stromová 917 02 Trnava-juh
Suchá 917 01 Trnava-sever
Suchovská 917 01 Trnava-západ
Svätého Cyrila a Metoda Cyril a Metod 917 01 Trnava-západ
Šafárikova Pavol Jozef Šafárik 917 08 Trnava-západ
Šípová 917 01 Trnava-juh
Školská 917 01 Trnava-sever
Špačinská cesta 917 01 Trnava-sever
Športová 917 01 Trnava-stred
Šrobárova Vavro Šrobár 917 01 Trnava-sever
Štefana Baniča Štefan Banič 917 01 Trnava-sever
Štefana Cyrila Parráka Štefan Cyril Parrák 917 01 Trnava-stred
Štefana Fidlíka Štefan Fidlík 917 01 Trnava-sever
Štefana Moyzesa Štefan Moyzes 917 01 Trnava-západ
Štefánikova Milan Rastislav Štefánik 917 01 Trnava-stred
Štrky 917 01 Trnava-sever
Študentská 917 01 Trnava-stred
Štúrova Ľudovít Štúr 917 01 Trnava-stred
Tamaškovičova Martin Tamaškovič 917 01 Trnava-juh
Tatranská 917 01 Trnava-sever
Tehelná 917 01 Trnava-východ
Teodora Tekela Teodor Tekel 917 01 Trnava-východ
Štefana Moyzesa Štefan Moyzes 917 01 Trnava-západ
Terézie Vansovej Terézia Vansová 917 01 Trnava-západ
Tichomíra Milkina Tichomír Milkin 917 01 Trnava-sever
Tichá 917 05 Modranka
Tomášikova Samo Tomášik 917 01 Trnava-stred
Topožová 917 05 Modranka
Traťová 917 08 Trnava-západ
Trhová 917 01 Trnava-stred
Tŕnitá ulička 917 01 Trnava-stred
Trstínska cesta 917 01 Trnava-sever
Tulipánová 917 02 Trnava-juh
Ústianska 917 01 Trnava-sever
V jame 917 01 Trnava-východ
Viliama Pauliny-Tótha Viliam Pauliny-Tóth 917 01 Trnava-východ
Vajanského Svetozár Hurban-Vajanský 917 01 Trnava-stred
Vajslova 917 01 Trnava-juh
Vančurova Vladislav Vančura 917 01 Trnava-východ
Veselá 917 01 Trnava-stred
Veterná 917 01 Trnava-sever
Vladimíra Clementisa Vladimír Clementis 917 01 Trnava-východ
Vladimíra Roya Vladimír Roy 917 01 Trnava-stred
Vlárska 917 01 Trnava-juh
Vodná 917 05 Modranka
Zámočnícka 917 01 Trnava-stred
Západná 917 08 Trnava-západ
Zavarská 917 01 Trnava-východ
Zelená 917 08 Trnava-západ
Zelenečská 917 02 Trnava-juh
Zelený kríčok 917 01 Trnava-stred
Zlievarenská 917 02 Trnava-juh
Zvončeková 917 02 Trnava-juh
Železná 917 01 Trnava-východ
Železničná 917 01 Trnava-východ
Žitná 917 01 Trnava-východ

Námestia[upraviť | upraviť zdroj]

Názov Pomenované po PSČ Mestská časť
Námestie svätého Mikuláša Svätý Mikuláš 917 01 Trnava-stred
Trojičné námestie 917 01 Trnava-stred
Námestie Jozefa Herdu Jozef Herda 917 01 Trnava-sever
Viktoríniho námestie 917 01 Trnava-stred
Okružné námestie 917 08 Trnava-západ
Univerzitné námestie 917 01 Trnava-stred
Námestie Slovenského Učeného Tovarišstva 917 01 Trnava-sever
Námestie SNP 917 01 Trnava-stred
Múzejné námestie 917 01 Trnava-stred