Zoznam štátov

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam štátov.

A[upraviť | upraviť kód]

Afganistan AfganistanAlbánsko AlbánskoAlžírsko AlžírskoAndorra AndorraAngola AngolaAntigua a Barbuda Antigua a BarbudaArgentína ArgentínaArménsko ArménskoAustrália AustráliaAzerbajdžan Azerbajdžan

B[upraviť | upraviť kód]

Bahamy BahamyBahrajn BahrajnBangladéš BangladéšBarbados BarbadosBelgicko BelgickoBelize BelizeBenin BeninBhután BhutánBielorusko BieloruskoBolívia BolíviaBosna a Hercegovina Bosna a HercegovinaBotswana BotswanaBrazília BrazíliaBrunej BrunejBulharsko BulharskoBurkina BurkinaBurundi Burundi

C[upraviť | upraviť kód]

Cyprus Cyprus

Č[upraviť | upraviť kód]

Čad ČadČesko ČeskoČierna Hora Čierna HoraČile ČileČína Čína

D[upraviť | upraviť kód]

Dánsko DánskoDominika DominikaDominikánska republika Dominikánska republikaDžibutsko Džibutsko

E[upraviť | upraviť kód]

Egypt EgyptEkvádor EkvádorEritrea EritreaEstónsko EstónskoEswatini EswatiniEtiópia Etiópia

F[upraviť | upraviť kód]

Fidži FidžiFilipíny FilipínyFínsko FínskoFrancúzsko Francúzsko

G[upraviť | upraviť kód]

Gabon GabonGambia GambiaGhana GhanaGrécko GréckoGrenada GrenadaGruzínsko GruzínskoGuatemala GuatemalaGuinea GuineaGuinea-Bissau Guinea-BissauGuyana Guyana

H[upraviť | upraviť kód]

Haiti HaitiHolandsko HolandskoHonduras Honduras

Ch[upraviť | upraviť kód]

Chorvátsko Chorvátsko

I[upraviť | upraviť kód]

India IndiaIndonézia IndonéziaIrak IrakIrán IránÍrsko ÍrskoIsland IslandIzrael Izrael

J[upraviť | upraviť kód]

Jamajka JamajkaJaponsko JaponskoJemen JemenJordánsko JordánskoJužná Afrika Južná AfrikaJužný Sudán Južný Sudán

K[upraviť | upraviť kód]

Kambodža KambodžaKamerun KamerunKanada KanadaKapverdy KapverdyKatar KatarKazachstan KazachstanKeňa KeňaKirgizsko KirgizskoKiribati KiribatiKolumbia KolumbiaKomory KomoryKongo KongoKonžská demokratická republika Konžská demokratická republikaKórejská ľudovodemokratická republika Kórejská ľudovodemokratická republikaKórejská republika Kórejská republikaKostarika KostarikaKuba KubaKuvajt Kuvajt

L[upraviť | upraviť kód]

Laos LaosLesotho LesothoLibanon LibanonLibéria LibériaLíbya LíbyaLichtenštajnsko LichtenštajnskoLitva LitvaLotyšsko LotyšskoLuxembursko Luxembursko

M[upraviť | upraviť kód]

Macedónsko MacedónskoMadagaskar MadagaskarMaďarsko MaďarskoMalajzia MalajziaMalawi MalawiMaldivy MaldivyMali MaliMalta MaltaMaroko MarokoMarshallove ostrovy Marshallove ostrovyMaurícius MauríciusMauritánia MauritániaMexiko MexikoMikronézia MikronéziaMjanmarsko MjanmarskoMoldavsko MoldavskoMonako MonakoMongolsko MongolskoMozambik Mozambik

N[upraviť | upraviť kód]

Namíbia NamíbiaNauru NauruNemecko NemeckoNepál NepálNiger NigerNigéria NigériaNikaragua NikaraguaNórsko NórskoNový Zéland Nový Zéland

O[upraviť | upraviť kód]

Omán Omán

P[upraviť | upraviť kód]

Pakistan PakistanPalau PalauPanama PanamaPapua-Nová Guinea Papua-Nová GuineaParaguaj ParaguajPeru PeruPobrežie Slonoviny Pobrežie SlonovinyPoľsko PoľskoPortugalsko Portugalsko

R[upraviť | upraviť kód]

Rakúsko RakúskoRovníková Guinea Rovníková GuineaRumunsko RumunskoRusko RuskoRwanda Rwanda

S[upraviť | upraviť kód]

Salvádor SalvádorSamoa SamoaSan Maríno San MarínoSaudská Arábia Saudská ArábiaSenegal SenegalSeychely SeychelySierra Leone Sierra LeoneSingapur SingapurSlovensko SlovenskoSlovinsko SlovinskoSomálsko SomálskoSpojené arabské emiráty Spojené arabské emirátySpojené kráľovstvo Spojené kráľovstvoSpojené štáty Spojené štátySrbsko SrbskoSrí Lanka Srí LankaStredoafrická republika Stredoafrická republikaSudán SudánSurinam SurinamSvätá Lucia Svätá LuciaSvätý Krištof a Nevis Svätý Krištof a NevisSvätý Tomáš a Princov ostrov Svätý Tomáš a Princov ostrovSvätý Vincent a Grenadíny Svätý Vincent a GrenadínySýria Sýria

Š[upraviť | upraviť kód]

Šalamúnove ostrovy Šalamúnove ostrovyŠpanielsko ŠpanielskoŠvajčiarsko ŠvajčiarskoŠvédsko Švédsko

T[upraviť | upraviť kód]

Tadžikistan TadžikistanTaiwan TaiwanTaliansko TalianskoTanzánia TanzániaThajsko ThajskoTogo TogoTonga TongaTrinidad a Tobago Trinidad a TobagoTunisko TuniskoTurecko TureckoTurkménsko TurkménskoTuvalu Tuvalu

U[upraviť | upraviť kód]

Uganda UgandaUkrajina UkrajinaUruguaj UruguajUzbekistan Uzbekistan

V[upraviť | upraviť kód]

Vanuatu VanuatuVatikán VatikánVenezuela VenezuelaVietnam VietnamVýchodný Timor Východný Timor

Z[upraviť | upraviť kód]

Zambia ZambiaZimbabwe Zimbabwe

Pozri aj[upraviť | upraviť kód]

Externé odkazy[upraviť | upraviť kód]