Zoznam vodných tokov v povodí Váhu

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam vodných tokov v povodí Váhu obsahuje abecedný zoznam všetkých pomenovaných vodných tokov v povodí Váhu na území Slovenska. V tomto zozname nie sú zahrnuté vodné toky v čiastkových povodiach Váhu - povodie Turca, povodie Oravy, povodie Kysuce, povodie Nitry a povodie Malého Dunaja, tie sú usporiadané v samostatných zoznamoch. V tomto zozname sa nenachádzajú ani tie pomenované vodné toky, ktoré nepretekajú územím Slovenska - prítoky horného toku potoka Lysky, horného a stredného toku Vláry a prítoky horných tokov Drietomice, Bošáčky, Klanečnice - tečúce na území Česka. Hrubým písmom sú odlíšené rieky.

A B C Č D Ď E F G H CH I J K L Ľ M N O P R S Š T Ť U V Z Ž

A[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Abovský kanál 4-21-18-014 4-21-18-78
Adamovský potok 4-21-09-031 4-21-09-1885
Andický potok 4-21-02-057 4-21-02-12630 III.
Andovec 4-21-10-058 4-21-10-1225
Andovský kanál 4-21-10-058 4-21-10-1224
Annin potok 4-21-02-049 4-21-02-12368 IV.
Asód-Čergov 4-21-18-002 4-21-18-253

B[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Babinec 4-21-10-004 4-21-10-1554
Bábsky potok 4-21-10-049 4-21-10-1357
Backárov potok 4-21-07-083 4-21-07-3023
Bačinský jarok 4-21-05-124 4-21-05-6510
Baluchovský potok 4-21-07-082 4-21-07-3047
Banské 4-21-02-101 4-21-02-11887 V.
Baračka 4-21-08-113 4-21-08-2151
Barborinský potok 4-21-02-093 4-21-02-11975 V.
Barnov potok 4-21-07-084 4-21-07-2988
Bartošovský potok 4-21-07-084 4-21-07-3003
Batoňa 4-21-18-007 4-21-18-58
Behátsky kanál 4-21-18-007 4-21-18-68
Belá 4-21-01-071,-072,-074,-076,-082,-090 pozri článok III.
Beliansky potok (prítok Bieleho Váhu) 4-21-01-033 4-21-01-13519 IV.
Beliansky potok (prítok Varínky) 4-21-05-123 4-21-05-6534 IV.
Belinec 4-21-01-027 4-21-01-13622 III.
Beluša 4-21-08-018 4-21-08-2758
Benický jarok 4-21-02-057 4-21-02-12639 III.
Benkovský potok 4-21-01-012 4-21-01-13841 III.
Beňadín 4-21-07-085 4-21-07-2968
Besná 4-21-02-117 4-21-02-11694 III:
Besné 4-21-07-071 4-21-07-3202
Bezdedovský potok 4-21-07-094 4-21-07-2880
Bežakov potok 4-21-08-111 4-21-08-2173
Bežanský potok 4-21-02-077 4-21-02-12182 III.
Biela (prítok Malatínky) 4-21-02-063 4-21-02-12309 IV.
Biela (prítok Štiavnice) 4-21-02-008 4-21-02-12946 IV.
Biela voda 4-21-07-094 4-21-07-2879 III.
Biely breh 4-21-02-111 4-21-02-11774 IV.
Biely Váh 4-21-01-028,-032,-035,-037 4-21-01-13496,-13506,-13511,-13556,-13606,-13608 III.
Biely potok (prítok Váhu, Krpeľany) 4-21-05-005 4-21-05-8011 III.
Biely potok (prítok Váhu, Sučany) 4-21-05-016 4-21-05-7819 III.
Biely potok (prítok Varínky) 4-21-05-117 4-21-05-6715 IV.
Biely potok (prítok Porubského potoka) 4-21-06-134 4-21-06-4423
Biely potok (prítok Petrovičky) 4-21-07-008 4-21-07-3903
Biely potok (prítok Strážovského potoka) 4-21-08-008 4-21-08-2822
Biskupický kanál 4-21-09-071 4-21-09-1584
Bitarovský potok 4-21-06-149 4-21-06-4238
Blatná 4-21-02-123 4-21-02-11558 IV.
Bobrovecký potok 4-21-02-036 4-21-02-12651 IV.
Boca 4-21-01-051,-053 4-21-01-13357,-13363 III.
Bocianí kanál 4-21-18-004 4-21-18-217
Bočný Bokoňský kanál 4-21-18-002 4-21-18-264
Bodianka 4-21-07-028 4-21-07-3519
Bodovský potok 4-21-09-022 4-21-09-1985
Bohatský kanál 4-21-18-014 4-21-18-80
Bojkov potok 4-21-08-083 4-21-08-2401
Bokoňský kanál 4-21-18-002 4-21-18-263
Bolešovský potok 4-21-08-044 4-21-08-2533
Boncovský potok 4-21-07-039 4-21-07-4131
Borovianka 4-21-02-043 4-21-02-12486 IV.
Borovský kanál 4-21-10-024 4-21-10-1455
Borovský potok 4-21-02-055 4-21-02-12343 V.
Bošáčka 4-21-09-035 4-21-09-1857 III.
Bradová 4-21-06-150 4-21-06-4235
Brancovský potok 4-21-07-014 4-21-07-3809
Bránica 4-21-05-121 4-21-05-6603
Branovský potok 4-21-18-010, -012 4-21-18-116
Brestov 4-21-18-004 4-21-18-216
Brestovina 4-21-02-016 4-21-02-12898 V.
Breštacký kanál 4-21-10-058 4-21-10-1256
Brezinka 4-21-01-088 4-21-01-13001 V.
Breznícky potok 4-21-06-007 4-21-06-6394
Brezovský potok 4-21-09-065 4-21-09-1635
Brezový potok 4-21-02-099 4-21-02-11915 V.
Brockov potok 4-21-06-121 4-21-06-4533
Brostová 4-21-02-025 4-21-02-12806 V.
Brôdok 4-21-02-018 4-21-02-12885 IV.
Brtáňov potok 4-21-01-058 4-21-01-13308 IV.
Brusné 4-21-09-009 4-21-09-2083 IV.
Budkovica 4-21-02-114 4-21-02-11735 IV.
Buk-Pavel 4-21-18-004 4-21-18-150
Bukovec 4-21-02-118 4-21-02-11685 IV.
Bukovinský potok 4-21-10-025 4-21-10-1481
Býčí kanál 4-21-08-004 4-21-08-159
Bystrá (prítok Belej) 4-21-01-075 4-21-01-13144,-13155 IV.
Bystrá (prítok Štiavnice) 4-21-02-005 4-21-02-12958 IV.
Bystrička 4-21-06-138 4-21-06-4364
Bystrý potok (prítok Svarínky) 4-21-01-026 4-21-01-13656 IV.
Bystrý potok (prítok Váhu) 4-21-02-116 4-21-02-11696 III.
Bytčický potok 4-21-06-148 4-21-06-4264

C[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Cianový potok 4-21-01-026 4-21-01-13640 IV.
Cigánsky kanál 4-21-18-002 4-21-18-255
Cintorínsky potok 4-21-10-016 4-21-10-1494 V.

Č[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Čakanovský potok 4-21-08-078 4-21-08-2492
Čalovec-Kameničná 4-21-18-004 4-21-18-155
Čalovský Dudváh 4-21-18-004 4-21-18-156,-185
Častá 4-21-18-004 4-21-18-164
Čelad 4-21-10-048 4-21-10-1360
Čergov-Vinohrady 4-21-18-004 4-21-18-238
Čerhátsky kanál 4-21-18-004 4-21-18-178
Čermanský potok 4-21-07-037 4-21-07-4165
Černatina 4-21-08-089 4-21-08-2338
Černík 4-21-05-008 4-21-05-7942
Čertovica 4-21-01-040 4-21-01-13484 IV.
Červené vŕby 4-21-10-004 4-21-10-1555
Červenícky kanál 4-21-10-041 4-21-10-1391
Červený kanál 4-21-18-007 4-21-18-66
Červený potok 4-21-02-100 4-21-02-11904 VI.
Čierna 4-21-01-004 4-21-01-13947 IV.
Čierny jarok 4-21-01-032 4-21-01-13545 IV.
Čierny kanál 4-21-10-058 4-21-10-1234
Čierny potok (prítok Bieleho Váhu) 4-21-01-036 4-21-01-13507 IV.
Čierny potok (prítok Hradnianky) 4-21-07-016 4-21-07-3775 IV.
Čierny potok (prítok Lesnianky) 4-21-06-124 4-21-06-4514
Čierny potok (prítok Petrovičky) 4-21-07-009 4-21-07-3893
Čierny potok (prítok Skalného potoka) 4-21-02-091 4-21-02-11999 V.
Čierny potok (prítok Striebornice) 4-21-09-047 4-21-09-1778
Čierny Váh 4-21-01-005,-025,-027 4-21-01-13621,-13677,-13931 II.
Čierňanka 4-21-06-130 4-21-06-4460 IV.
Čierňava 4-21-02-125 4-21-02-11509 IV.
Črchľový potok 4-21-05-122 4-21-05-6581 IV.
Črmník (prítok Dúbravky) 4-21-02-055 4-21-02-12340 IV.
Črmník (prítok Mlynského potoka) 4-21-01-089 4-21-01-12998 V.
Črvník 4-21-02-054 4-21-02-12348 IV.
Čutkov potok 4-21-02-114 4-21-02-11734 III.

D[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Debšín 4-21-08-084 4-21-08-2378
Dedinský potok 4-21-02-030 4-21-02-12734 IV.
Dedovský potok 4-21-07-031 4-21-07-3486
Dechtický kanál 4-21-10-036 4-21-10-1410
Demänovka 4-21-02-030 4-21-02-12725,-12738,-12746 III.
Dešnianka 4-21-07-083 4-21-07-3013
Dikula 4-21-01-017 4-21-01-13760 IV.
Divina (kanál) 4-21-18-004 4-21-18-145
Divina (potok) 4-21-07-002 4-21-07-4197 III.
Divý kanál 4-21-18-007 4-21-18-54
Dlhopoľka 4-21-07-040 4-21-07-4103 III.
Dlhý potok 4-21-08-011 4-21-08-2791
Dobriansky potok 4-21-08-116 4-21-08-2139
Dohniansky potok 4-21-07-093 4-21-07-2887
Dolniacky potok 4-21-07-089 4-21-07-2925
Dolnokrižoviansky kanál 4-21-10-058 4-21-10-1269
Dolnoostrovný kanál 4-21-18-007 4-21-18-49
Domanižanka 4-21-07-031 4-21-07-3485 III.
Dorošťan 4-21-18-004 4-21-18-186
Dovalovec 4-21-01-085 4-21-01-13009 IV.
Drahovský kanál 4-21-10-007 4-21-10-1540
Drdákovský potok 4-21-07-084 4-21-07-2998
Driečna 4-21-01-015 4-21-01-13804 IV.
Drieňovka 4-21-07-019 4-21-07-3743
Drietomica 4-21-09-014 4-21-09-2057 III.
Dropí kanál 4-21-18-004 4-21-18-180
Dubnický potok 4-21-08-034 4-21-08-2521
Dubnícky potok 4-21-10-034 4-21-10-1417 V.
Dubová 4-21-10-004 4-21-10-1551 III.
Dubovský potok 4-21-10-037 4-21-10-1403 V.
Dúbravka 4-21-02-054,-057 4-21-02-12338,-12347 III.
Dúbravský potok 4-21-08-026 4-21-08-2612
Dugocský kanál 4-21-10-058 4-21-10-1213
Dugovský kanál 4-21-18-007 4-21-18-70
Dvorský kanál 4-21-18-013 4-21-18-105
Dzurová 4-21-01-003 4-21-01-13951 IV.

Ď[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Ďotva 4-21-18-007 4-21-18-46

E[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Ektovský kanál 4-21-18-004 4-21-18-182

F[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Farský kanál 4-21-18-004 4-21-18-215
Fišiarsky potok 4-21-01-043 4-21-01-13460 IV.
Fojková 4-21-09-047 4-21-09-1780
Furkotský potok 4-21-01-028 4-21-01-13613 IV.

G[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Gabčovský potok 4-21-07-081 4-21-07-3056
Gáborov potok 4-21-01-078 4-21-01-13098 V.
Galanovec 4-21-07-033 4-21-07-3462
Garajov potok 4-21-01-069 4-21-01-13222 V.
Garboveň 4-21-01-007 4-21-01-13905 ?
Gazdovský kanál 4-21-10-058 4-21-10-1254
Gbeliansky potok 4-21-06-033 4-21-06-6434
Gorazdovský kanál 4-21-10-055 4-21-10-1335
Granátový potok 4-21-01-067 4-21-01-13234 IV.
Grúňový potok (prítok Belianskeho potoka) 4-21-01-033 4-21-01-13529 V.
Grúňový potok (prítok Boce) 4-21-01-041 4-21-01-13476 IV.
Gucký kanál 4-21-10-058 4-21-10-1238

H[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Hajlášsky kanál 4-21-18-018 4-21-18-11
Hájsky kanál 4-21-10-051 4-21-10-1350
Haluzický potok 4-21-09-035 4-21-09-1859
Hantovský kanál 4-21-18-007 4-21-18-57
Hastrgáň 4-21-18-010 4-21-18-124
Hlavina 4-21-10-034 4-21-10-1429 V.
Hlavný kanál 4-21-10-030 4-21-10-1452
Hlbocký potok 4-21-07-006 4-21-07-3958
Hlboký jarok 4-21-01-056 4-21-01-13335 IV.
Hlboký potok 4-21-05-117 4-21-05-6724
Hlboký potok (prítok Čierneho Váhu) 4-21-01-010 4-21-01-13863 III.
Hlboký potok (prítok Jalovského potoka) 4-21-02-03? 4-21-02-126?? IV.
Hlboký potok (prítok Lúžňanky) 4-21-02-099 4-21-02-11922 V.
Hlboký potok (prítok Váhu) 4-21-01-059 4-21-01-13299 III.
Hlina 4-21-01-064 4-21-01-13249 IV.
Hlinava 4-21-02-103 4-21-02-11874 IV.
Hlinický kanál 4-21-18-016 4-21-18-29
Hlinícky potok 4-21-07-006 4-21-07-3972
Hliník-Martovce 4-21-18-016 4-21-18-43
Hlinský potok 4-21-02-068 4-21-02-13225 V.
Hlohovník 4-21-10-053 4-21-10-1347
Hlohovský kanál 4-21-10-008 4-21-10-1536
Hodoň 4-21-07-024 4-21-07-3593
Hodruša 4-21-01-047 4-21-01-13401 V.
Holbovský potok 4-21-09-006 4-21-09-2118
Holeška 4-21-10-012,-016 4-21-10-1490,-1493 IV.
Holiare-Lipové 4-21-18-004 4-21-18-196
Holičná 4-21-01-003 4-21-01-13949 III.
Holubí potok 4-21-02-071 4-21-02-12231,-12232 III.
Horná Blava 4-21-10-040 4-21-10-1398 IV.
Hornokráľovský kanál 4-21-10-056 4-21-10-1321
Hornokrižoviansky kanál 4-21-10-058 4-21-10-1268
Hornoostrovný kanál 4-21-18-007 4-21-18-51
Horný Dudváh 4-21-10-042 4-21-10-1389 III.
Hoskora 4-21-05-112 4-21-05-6829
Hoštinský potok 4-21-07-092 4-21-07-2895
Hovadský jarok 4-21-09-069 4-21-09-1588
Hôrčanský potok 4-21-09-040 4-21-09-1809 IV.
Hrabinský potok 4-21-05-014 4-21-05-7841
Hrabovčanka 4-21-07-006 4-21-07-3955
Hrabovský potok 4-21-02-113 4-21-02-11753 III.
Hradnianka 4-21-07-017 4-21-07-3760 III.
Hrádocký potok 4-21-09-043 4-21-09-1798 III.
Hradský potok (prítok Podhradského potoka) 4-21-05-113 4-21-05-7867
Hradský potok (prítok Váhu) 4-21-05-113 4-21-05-6815 III.
Hraničný potok (prítok Klanečnice) 4-21-09-053 4-21-09-1766 IV.
Hraničný potok (prítok Váhu) 4-21-10-002 4-21-10-1572 III.
Hričkovský potok 4-21-02-089 4-21-02-12036 IV.
Hričovský kanál 4-21-07-064 4-21-07-3324
Hričovský potok 4-21-07-048 4-21-07-3429
Hromisko 4-21-01-014 4-21-01-13820 IV.
Hubánsky potok 4-21-02-02? 4-21-02-128?? IV.
Hubinský potok 4-21-09-048 4-21-09-1769
Hukov potok 4-21-09-016 4-21-09-2034
Huňová 4-21-02-045 4-21-02-12450 V.
Husí kanál 4-21-18-004 4-21-18-187
Hvojtová 4-21-06-129 4-21-06-4462
Hybica 4-21-01-058 4-21-01-13303,-13313 III.

CH[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Chmelinec 4-21-07-083 4-21-07-3024
Chmeľová 4-21-09-027 4-21-09-1960
Choča 4-21-02-111 4-21-02-11776 V.
Chočský potok 4-21-02-079 4-21-02-12145 III.
Chocholnica 4-21-09-035 4-21-09-1858 IV.
Chopcovica 4-21-01-042 4-21-02-13466 IV.
Chorupniansky potok 4-21-01-045 4-21-01-13428 V.
Chotárny potok 4-21-06-007 4-21-06-6396
Chrapový potok 4-21-05-110 4-21-05-6857
Chtelnička 4-21-10-029 4-21-10-1453 IV.

I[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Ihličie 4-21-18-016 4-21-18-61
Ihrištský potok 4-21-07-094 4-21-07-2884
Ilávka 4-21-08-103 4-21-08-2212
Iľanovianka 4-21-02-026 4-21-02-12800 III.
Imársky kanál 4-21-18-004 4-21-18-142
Ipoltica 4-21-01-019 4-21-01-13732 III.
Ivachnovský potok 4-21-02-075 4-21-02-12191 III.
Ivanovský potok 4-21-09-034 4-21-09-1864

J[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Jablonka 4-21-09-070 4-21-09-1585 III.
Jabloňovský potok 4-21-07-014 4-21-07-3812
Jalovčanka 4-21-02-034,-036,-038 4-21-02-12643,-12658,-12673 III.
Jama 4-21-02-065 4-21-02-12278 IV.
Jamnícky potok 4-21-01-079 4-21-01-13064,-13069 V.
Jamníček 4-21-02-011 4-21-02-12928 III.
Jánošíkovský kanál 4-21-10-058 4-21-10-1289
Jarabinská 4-21-02-122 4-21-02-11577 IV.
Jarčie 4-21-10-054 4-21-10-1337 III.
Jariabkov potok 4-21-01-058 4-21-01-133?? IV.
Jasenová 4-21-07-023 4-21-07-3595 IV.
Jasenovský potok 4-21-06-132 4-21-06-4455 IV.
Jaseňový potok 4-21-10-034 4-21-10-1422
Jastrabie 4-21-07-051 4-21-07-3405 IV.
Javorina (prítok Váhu) 4-21-05-113 4-21-05-6812 III.
Javorina (prítok Vrzavky) 4-21-09-056 4-21-09-1708
Javorník 4-21-08-026 4-21-08-2603
Javorový potok 4-21-09-008 4-21-09-2099 IV.
Jedľovina 4-21-05-127 4-21-05-6468
Jelšie 4-21-18-002 4-21-18-267
Ježov potok 4-21-09-065 4-21-09-1648

K[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Kalamenianka 4-21-02-073 4-21-02-12201 IV.
Kalnický potok 4-21-09-039 4-21-09-1811 III.
Kamečnica 4-21-09-057 4-21-09-1704 IV.
Kamenický potok 4-21-08-012 4-21-08-2763
Kameničný kanál 4-21-18-004 4-21-18-232
Kamenistý potok 4-21-01-073 4-21-01-13170 IV.
Kamenná Tichá 4-21-01-061 4-21-01-13283 IV.
Kamenný kanál 4-21-10-058 4-21-10-1262
Kamenný potok (prítok Rajčanky) 4-21-06-126 4-21-06-4477 IV.
Kamenný potok (prítok Váhu) 4-21-02-115 4-21-02-11719 III.
Kamenný potok (prítok Zubáka) 4-21-08-021 4-21-08-2664
Kantorský potok 4-21-05-012 4-21-05-7858
Kaprinský potok 4-21-07-069 4-21-07-3222
Kasovský potok 4-21-10-018 4-21-10-1465
Kátlinský potok 4-21-07-069 4-21-07-3221
Kavský kanál 4-21-18-016 4-21-18-19
Kebliansky potok 4-21-08-001 4-21-08-2872
Klanečnica 4-21-09-058 4-21-09-1703 III.
Klecenský potok 4-21-07-089 4-21-07-2927
Klenkov potok 4-21-09-022 4-21-09-2002
Kliesňová 4-21-01-039 4-21-01-13488 IV.
Klínovka 4-21-02-014 4-21-02-12914 IV.
Klobušický potok 4-21-08-105 4-21-08-2208
Klokôtka 4-21-02-015 4-21-02-12911 IV.
Kľacký potok 4-21-02-126 4-21-02-11489 IV.
Kľače 4-21-06-127 4-21-06-4472
Kľačianka 4-21-02-061 4-21-02-12319 III.
Kľačiansky potok 4-21-05-019 4-21-05-7803 III.
Kľúčovský potok 4-21-08-072 4-21-08-2433
Kňažia 4-21-09-038 4-21-09-1819
Kobylie 4-21-02-014 4-21-02-12916 V.
Kočínsky potok 4-21-10-022 4-21-10-1468
Kochanovský potok 4-21-09-031 4-21-09-1881
Kokavský potok 4-21-01-083 4-21-01-13015 V.
Kolačínsky potok 4-21-08-108 4-21-08-2195
Kolárovický potok 4-21-07-010 4-21-07-3834 IV.
Kolárovo-Kameničná 4-21-18-004 4-21-18-154
Kolárovský kanál 4-21-18-007 4-21-18-69
Kolesársky potok 4-21-01-007 4-21-01-13913 III.
Komárňanský kanál 4-21-18-004 4-21-18-136
Komjatná 4-21-02-118 4-21-02-11658 III.
Komočský kanál 4-21-10-058 4-21-10-1212 III.
Komornícky potok 4-21-02-080 4-21-02-12141 IV.
Konkusov potok 4-21-09-061 4-21-09-1675
Konopný potok 4-21-08-013 4-21-08-2759
Konské 4-21-01-008 4-21-01-13881 IV.
Konský potok 4-21-02-016 4-21-02-12897 IV.
Konštiansky potok 4-21-05-007 4-21-05-7989 III.
Konštica 4-21-06-135 4-21-06-4411
Koňhorský prítok 4-21-05-127 4-21-05-6476
Kopčiansky potok 4-21-08-099 4-21-08-2264
Korytnica 4-21-02-097 4-21-02-11928 IV.
Kostolník 4-21-09-067 4-21-09-1596,-1609,-1620,-1622
Košariský potok 4-21-08-041 4-21-08-2545
Košecký potok 4-21-08-102 4-21-08-2237
Koškovec 4-21-07-060 4-21-07-3677
Kotešovský potok 4-21-07-046 4-21-07-4005
Kotrčiná 4-21-06-004 4-21-06-6433
Kozinovec 4-21-07-084 4-21-07-3002
Kozinský potok 4-21-05-110 4-21-05-6864
Kôprovnica 4-21-01-065 4-21-01-13238 IV.
Kôprovský potok 4-21-01-067,-070 4-21-01-13191,-13210,-13212 IV.
Krahulčí potok 4-21-01-007 4-21-01-13910 III.
Krámecký potok (prítok Ľupčianky, Lovnáč) 4-21-02-067 4-21-02-12261 IV.
Krámecký potok (prítok Ľupčianky, Slatvinské) 4-21-02-066 4-21-02-12273 IV.
Kremenný potok 4-21-05-115 4-21-05-6758
Krchová 4-21-05-014 4-21-05-7840
Krištienka 4-21-08-076 4-21-08-2514
Krivá 4-21-02-125 4-21-02-115?? V.
Krivoklátsky potok 4-21-08-042 4-21-08-2544
Krivuľa 4-21-01-077 4-21-01-13103,-13118,-13120 IV.
Krivý potok (Kvašova) 4-21-08-027 4-21-08-2647
Krivý potok (prítok Vrbičky) 4-21-02-022 4-21-02-12850 V.
Krížny potok 4-21-01-067 4-21-01-13192 IV.
Krížovec 4-21-07-061 4-21-07-3673
Krpeliansky kanál 4-21-05-110 4-21-05-6851
Kubalov potok 4-21-05-014 4-21-05-7852
Kubrica 4-21-08-118 4-21-08-2128
Kúdeľ 4-21-05-019 4-21-05-7805
Kuneradský potok 4-21-06-139 4-21-06-4359
Kúr 4-21-05-126 4-21-05-6481
Kutinská 4-21-05-006 4-21-05-7996
Kuzmov jarok 4-21-18-014 4-21-18-81
Kuželnický potok 4-21-09-022 4-21-09-2008
Kvačianka 4-21-02-046 4-21-02-12432 III.
Kvašov 4-21-08-023 4-21-08-2582
Kvašovský potok 4-21-07-030 4-21-07-3492
Kýčerský potok 4-21-08-021 4-21-08-2688
Kykulovský potok 4-21-07-054 4-21-07-3375
Kysuca III.

L[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Lagáň 4-21-18-011 4-21-18-120
Lančársky potok 4-21-10-023 4-21-10-1454
Lándorský kanál 4-21-18-016 4-21-18-17
Landrovec 4-21-01-074 4-21-01-13158 V.
Lavičkový potok 4-21-09-014 4-21-09-2027
Lažtek 4-21-02-025 4-21-02-12801 IV.
Lednica 4-21-08-022 4-21-08-2652 III.
Lednický potok 4-21-07-026 4-21-07-3557
Lehotský potok 4-21-07-004 4-21-07-4091 III.
Lesnianka 4-21-06-124 4-21-06-4498
Leveleš-Lándor 4-21-18-001, -003, -005 4-21-18-75
Licierov jarok 4-21-01-061 4-21-01-13277 IV.
Lieskovec 4-21-08-035 4-21-08-2522
Lieskovský potok 4-21-09-054 4-21-09-1747 IV.
Lietavka 4-21-06-147 4-21-06-4269
Likavka 4-21-02-112 4-21-02-11758,-11759,-11762 III.
Lipno 4-21-05-005 4-21-05-8008
Lipová 4-21-02-124 4-21-02-11542 IV.
Lipovec 4-21-05-113 4-21-05-6806 III.
Lipovský kanál 4-21-18-004 4-21-18-190
Liskovský potok 4-21-02-079 4-21-02-12146 IV.
Listový kanál 4-21-18-016 4-21-18-63
Lopašovský potok 4-21-10-027 4-21-10-1474
Lopúšny kanál 4-21-18-004 4-21-18-189
Lopušná 4-21-02-085 4-21-02-12064 IV.
Lovčiansky potok 4-21-18-011 4-21-18-118
Lubinský potok 4-21-09-055 4-21-09-1729
Lúcky potok 4-21-07-022 4-21-07-4201
Lučivník 4-21-02-021 4-21-02-12856 IV.
Lučkovský potok 4-21-08-094 4-21-08-2301
Lúčny kanál 4-21-18-004 4-21-18-158
Lúčny potok (prítok Bieleho Váhu) 4-21-01-029 4-21-01-13586 IV.
Lúčny potok (prítok Komjatnej) 4-21-02-118 4-21-02-11667 IV.
Ludárov potok 4-21-02-003 4-21-02-12965 IV.
Ludrovčanka 4-21-02-081 4-21-02-12117,-12118 IV.
Luková 4-21-02-028 4-21-02-12786 IV.
Lúžňanka 4-21-02-102 4-21-02-11877 IV.
Lysky 4-21-07-084 4-21-07-2987 V.

Ľ[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Ľanový potok 4-21-02-119 4-21-02-11644 III.
Ľavý Čerhát 4-21-18-004 4-21-18-179
Ľubeľský potok 4-21-02-060 4-21-02-12328 IV.
Ľuborča 4-21-08-081 4-21-08-2440 III.
Ľubochnianka 4-21-02-131 4-21-02-11440 III.
Ľupčianka 4-21-02-069 4-21-02-12237,-12242,-12245,-12246 III.

M[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Maderetský kanál 4-21-18-004 4-21-18-212
Magurský potok 4-21-01-063 4-21-01-13271 IV.
Machnatá 4-21-02-100 4-21-02-11906 VI.
Majlovský prítok 4-21-09-053 4-21-09-1767
Malá Aňala 4-21-18-007 4-21-18-65
Malá Bránica 4-21-05-121 4-21-05-6606
Malá Častá 4-21-18-004 4-21-18-162
Malá Chocholnica 4-21-09-029 4-21-09-1900
Malatínka 4-21-02-063 4-21-02-12302 III.
Malé Železné 4-21-02-066 4-21-02-12268 V.
Máleník 4-21-05-011 4-21-05-7863
Malinský potok 4-21-07-053 4-21-07-3384
Malužiná 4-21-01-048 4-21-01-13389 IV.
Malý Dunaj
Malý potôčik 4-21-07-083 4-21-07-3004
Malý Studenec 4-21-05-008 4-21-05-7949
Mandiška 4-21-01-018 4-21-01-13748 IV.
Manínsky potok 4-21-07-021 4-21-07-3603
Manivier 4-21-10-032 4-21-10-1439
Marčecký potok 4-21-07-035 4-21-07-3450
Marikovský potok 4-21-07-074 4-21-07-3159 III.
Martovce-Lándor 4-21-18-016 4-21-18-40
Martovský kanál 4-21-18-007 4-21-18-45
Matejovský potok 4-21-09-061 4-21-09-1674
Medník 4-21-06-133 4-21-06-4452
Medokýš 4-21-02-094 4-21-02-11961 V.
Medvedí potok 4-21-01-016 4-21-02-13777 IV.
Medvedie 4-21-07-059 4-21-07-3682
Medzihorský potok 4-21-06-142 4-21-06-4340
Melčický prítok 4-21-09-033 4-21-09-1865
Michalovský kanál 4-21-18-014 4-21-18-88
Michalovský potok 4-21-01-052 4-21-01-13358 IV.
Mikulášsky kanál 4-21-18-013 4-21-18-104
Milkovský potok 4-21-01-027 4-21-01-13623 III.
Mladoňovský potok 4-21-07-079 4-21-07-3086
Mláky 4-21-01-037 4-21-01-13499 IV.
Mlyničná voda 4-21-01-031 4-21-01-13564,-13565,-13572 IV.
Mlynský kanál 4-21-18-014 4-21-18-85
Mlynský potok (prítok Belej) 4-21-01-089 4-21-01-12995,-12997 IV.
Mlynský potok (prítok Rovnianky) 4-21-07-045 4-21-07-4027 IV.
Mníchov potok 4-21-02-034 4-21-02-12681 IV.
Mníšia 4-21-05-019 4-21-05-7800
Močenok-Veča 4-21-10-056 4-21-10-1317
Močenský kanál 4-21-10-056 4-21-10-1318
Močidlo 4-21-02-064 4-21-02-12288 IV.
Modrovský potok 4-21-09-045 4-21-09-1783
Morotva 4-21-18-007 4-21-18-64
Mošnica 4-21-02-052 4-21-02-12??? IV.
Mošteník 4-21-07-033 4-21-07-3461
Mraznica 4-21-08-017 4-21-08-2744
Mrlianov potok 4-21-01-058 4-21-01-133?? IV.
Mútnik 4-21-02-037 4-21-02-12644 IV.

N[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Nebrová 4-21-08-024 4-21-08-2638
Nededský kanál 4-21-10-058 4-21-10-1260
Nefcerka 4-21-01-069 4-21-01-13215 V.
Nicovianka 4-21-02-027 4-21-02-12799 III.
Nimnický potok 4-21-07-076 4-21-07-3129
Nitra III.
Nižné Krátke 4-21-02-130 4-21-02-11450 IV.
Nižný Matejkov 4-21-02-106 4-21-02-11822 IV.
Nosický kanál 4-21-07-076, 4-21-08-095,-105,-120 4-21-07-3126, 4-21-08-2126,-2205,-2300
Nová Osada-Komárno 4-21-18-004 4-21-18-138
Nová Stráž 4-21-18-004 4-21-18-146
Nová Stráž-Divina 4-21-18-004 4-21-18-148
Nová Stráž-Tomášov dvor 4-21-18-004 4-21-18-144
Noviansky potok 4-21-09-039 4-21-09-1812
Novostrážsky kanál 4-21-18-004 4-21-18-177
Nozdrovický potok 4-21-08-102 4-21-08-2234

O[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Obuchovský potok 4-21-10-010 4-21-10-1524
Očkovský kanál 4-21-10-011 4-21-10-1521
Okočský kanál 4-21-18-004 4-21-18-223
Okoličianka 4-21-02-019 4-21-02-12878 III.
Olčiansky kanál 4-21-18-004 4-21-18-188
Ondrašovianka 4-21-02-03? 4-21-02-1264? IV.
Opatovský potok 4-21-08-116 4-21-08-2138
Orava III.
Oravcová 4-21-01-015 4-21-01-13805 V.
Orechovský potok 4-21-08-092 4-21-08-2119 III.
Orvištský kanál 4-21-10-004 4-21-10-1553
Ostravický potok 4-21-07-056 4-21-07-3720
Ostrovský kanál 4-21-18-016 4-21-18-72
Otupianka 4-21-02-029 4-21-02-12763,-12764 V.

P[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Palárikovský potok 4-21-10-058 4-21-10-1235 IV.
Paličkov kanál 4-21-10-004 4-21-10-1559
Palúdžanka 4-21-02-050,-057 4-21-02-12569,-12606 III.
Paľkovský potok 4-21-07-025 4-21-07-3572
Panský kanál 4-21-18-002 4-21-18-266
Papradnianka 4-21-07-020 4-21-07-3623 III.
Pasienkový kanál 4-21-10-058 4-21-10-1214
Pasienkový potok 4-21-01-057 4-21-01-13325 V.
Pasienok 4-21-10-058 4-21-10-1228
Patočiny 4-21-02-096 4-21-02-11940 V.
Paušiho kanál 4-21-10-004 4-21-10-1556
Pavelský kanál 4-21-18-004 4-21-18-149
Pavlíkov jarok 4-21-09-067 4-21-09-1604
Pečeňadský kanál 4-21-10-031 4-21-10-1440
Petríkovec 4-21-07-090 4-21-07-2907
Petrínovec 4-21-07-088 4-21-07-2947
Petrovička 4-21-07-012 4-21-07-3830 III.
Petruška 4-21-02-039 4-21-02-12543,-12544 III.
Planinka 4-21-10-034 4-21-10-1426
Plevovský potok 4-21-01-018 4-21-01-13733 IV.
Ploštínka 4-21-02-027 4-21-02-12794 III.
Pobedimský kanál 4-21-09-004, 4-21-10-004 4-21-09-1573, 4-21-10-1563
Podhájsky potok (prítok Dovalovca) 4-21-01-085 4-21-01-130??
Podhájsky potok (prítok Dubovej) 4-21-10-004 4-21-10-1567
Podhradský potok (prítok Kantorského potoka) 4-21-05-011 4-21-05-7859
Podhradský potok (prítok Váhu, Ilava) 4-21-08-104 4-21-08-2210 III.
Podhradský potok (prítok Váhu, Pruské) 4-21-08-030 4-21-08-2575 III.
Podkylavský potok 4-21-10-013 4-21-10-1499
Podolský potok 4-21-10-009 4-21-10-1527
Podpeklianka 4-21-01-004 4-21-01-13945 IV.
Podskalský potok 4-21-08-004 4-21-08-2841
Polámaný potok 4-21-09-040 4-21-09-1839
Poliansky potok 4-21-02-033 4-21-02-12686 IV.
Poloma 4-21-09-027 4-21-09-1954
Polomec 4-21-06-143 4-21-06-4315
Poľana 4-21-02-102 4-21-02-11881 V.
Porošňa 4-21-10-058 4-21-10-1222
Porubský potok (prítok Podhradského potoka) 4-21-08-103 4-21-08-2211
Porubský potok (prítok Rajčanky) 4-21-06-136 4-21-06-4399 IV.
Porubský potok (prítok Váhu) 4-21-01-059 4-21-01-13291 III.
Potok 4-21-01-077 4-21-01-13125 V.
Potôčky 4-21-09-015 4-21-09-2047
Prasnický potok 4-21-07-006 4-21-07-3965
Praznovský potok 4-21-07-029 4-21-07-3504
Predpolomský potok 4-21-09-027 4-21-09-1944
Prejtiansky potok 4-21-08-106 4-21-08-2206
Pribetský kanál 4-21-18-014 4-21-18-83
Pribylina 4-21-01-088 4-21-01-13004 VI.
Priečny potok (prítok Demänovky) 4-21-02-028 4-21-02-12777 IV.
Priečny potok (prítok Petrovičky) 4-21-07-008 4-21-07-3901 IV.
Prievalský potok 4-21-02-064 4-21-02-12284 IV.
Prosiečanka 4-21-02-048 4-21-02-12409 III.
Prostredný potok (prítok Kalnického potoka) 4-21-09-038 4-21-09-1820
Prostredný potok (prítok Tŕstia) 4-21-09-065 4-21-09-1655
Pružinka 4-21-08-014 4-21-08-2756 III.
Pstruhový potok 4-21-01-007 4-21-01-13897 III.
Pšurnovický potok 4-21-07-013 4-21-07-3821
Pustoveský potok 4-21-10-012 4-21-10-1518

R[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Račková 4-21-01-081 4-21-01-13055,-13056,-13057,-13058,-13059,-13060,-13061 IV.
Radín 4-21-02-04? 4-21-02-1243? IV.
Radotiná 4-21-07-073 4-21-07-3185
Radový potok 4-21-02-029 4-21-02-12758 V.
Rajčanka 4-21-06-144,-150 4-21-06-4231,-4306,-4308,-4310 III.
Raková 4-21-02-126 4-21-02-11504 IV.
Rakovský potok 4-21-01-057 4-21-01-13323 IV.
Rakový potok 4-21-02-030 4-21-02-12736 ?
Rakytie (prítok Jalovčanky) 4-21-02-035 4-21-02-12666 IV.
Rakytie (prítok Komárňanského kanála) 4-21-18-004 4-21-18-205
Rakytinský potok 4-21-01-077 4-21-01-13106,-13112 V.
Rakytov 4-21-02-121 4-21-02-11603 IV.
Rakytovský kanál 4-21-10-032 4-21-10-1438
Rakytovský potok 4-21-01-028 4-21-01-13612 IV.
Rakytový kanál 4-21-08-004 4-21-18-211
Rašelinový kanál 4-21-18-007 4-21-18-132
Rašovský potok 4-21-07-018 4-21-07-3752
Ráztocký potok 4-21-02-043 4-21-02-12487 V.
Ráztočná 4-21-02-100 4-21-02-11901 V.
Ráztoka 4-21-06-118 4-21-06-4547 IV.
Ráztoky 4-21-05-006 4-21-05-7995 III.
Revúca 4-21-02-103,-107,-109 4-21-02-11793,-11816,-11876 III.
Rígeľský potok 4-21-09-015 4-21-09-2049
Rolincovský potok 4-21-09-028 4-21-09-1918
Rosinka 4-21-06-008 4-21-06-6392 III.
Rovnianka 4-21-07-004 4-21-07-4003 III.
Rôtovský potok 4-21-07-083 4-21-07-3010
Rúbaniskový potok 4-21-05-124 4-21-05-6520 IV.
Rudník 4-21-09-063 4-21-09-1667 IV.
Ružový kanál 4-21-18-007 4-21-18-50
Rybná 4-21-06-122 4-21-06-4522
Rybnícky potok (prítok Rajčanky) 4-21-06-136 4-21-06-4404 IV.
Rybnícky potok (prítok Váhu) 4-21-09-037 4-21-09-1854 III.
Rybný kanál 4-21-18-016 4-21-18-21

S[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Salatín 4-21-02-127 4-21-02-11475 IV.
Salatínsky potok 4-21-02-06? 4-21-02-122?? IV.
Sedličiansky potok 4-21-09-019 4-21-09-2020
Sedmerovský potok 4-21-08-040 4-21-08-2551
Selecký potok 4-21-09-022 4-21-09-1987 III.
Seličný potok 4-21-08-105 4-21-08-2209
Senný kanál 4-21-18-016 4-21-18-33
Sestrč 4-21-02-049 4-21-02-12362 III.
Sícky kanál 4-21-10-056 4-21-10-1322
Sietno 4-21-08-078 4-21-08-2477
Sihoťský potok 4-21-09-035 4-21-09-1861
Siláš 4-21-18-004 4-21-18-214
Skaličný potok 4-21-09-047 4-21-09-1773 IV.
Skalný potok 4-21-02-091 4-21-02-11994 IV.
Skorušovský potok 4-21-02-096 4-21-02-11944 VI.
Slatinka 4-21-10-047 4-21-10-1363 IV.
Slatinský potok 4-21-08-018 4-21-08-2728 III.
Sliačanka 4-21-02-078 4-21-02-12158 III.
Slopniansky potok 4-21-08-010 4-21-08-2802
Smradľavý kanál 4-21-18-004 4-21-18-224
Smrečianka 4-21-02-022 4-21-02-12834,-12852,-12853,-12855 III.
Snežná 4-21-01-014 4-21-01-13819 IV.
Snilovský potok 4-21-05-008 4-21-05-7958
Soblahovský potok 4-21-09-014 4-21-09-2026 IV.
Sobonka 4-21-10-013 4-21-10-1502
Sokolí potok 4-21-01-027 4-21-01-13633 III.
Sokolský kanál 4-21-18-004 4-21-18-222
Solisková voda 4-21-01-031 4-21-01-13566,-13570,-13571 V.
Soľanka 4-21-01-007 4-21-01-13904 III.
Stagnovica-Čergov 4-21-18-004 4-21-18-250
Stagnovický kanál 4-21-18-004 4-21-18-248
Staničný kanál 4-21-18-014 4-21-18-93
Staníkov potok 4-21-01-004 4-21-01-13944 IV.
Stanišovský potok 4-21-02-007 4-21-02-12951 IV.
Stankovský potok 4-21-09-022 4-21-09-1996
Stará Častá 4-21-18-004 4-21-18-243
Stará Guta-Lándor 4-21-18-016 4-21-18-74
Stará Holeška 4-21-10-004 4-21-10-1552
Stará Nitra 4-21-18-018,-019 4-21-18-5,-76 III.
Stará voda 4-21-02-039 4-21-02-12555 IV.
Stará Žitava 4-21-18-013,-014 4-21-18-77 IV.
Starohájsky potok 4-21-09-022 4-21-09-1993
Stohový potok 4-21-05-115 4-21-05-6748
Stolečniansky potok 4-21-07-036 4-21-07-4178
Stošianka 4-21-02-018 4-21-02-12883 III.
Stračí kanál 4-21-10-058 4-21-10-1281
Stračinský potok 4-21-07-062 4-21-07-3661
Stránsky potok 4-21-06-141 4-21-06-4347 IV.
Stráňavský potok 4-21-06-005 4-21-06-6419
Strážovský potok 4-21-08-009 4-21-08-2821
Stredný potok 4-21-08-097 4-21-08-2277
Strelovec 4-21-02-103 4-21-02-11865 IV.
Striebornica 4-21-09-048 4-21-09-1768 III.
Strošovský potok 4-21-08-026 4-21-08-2614
Struháreň 4-21-05-119 4-21-05-6654
Studenec 4-21-05-008 4-21-05-7938 III.
Studnička 4-21-01-084 4-21-01-13013 V.
Studničný kanál 4-21-18-016 4-21-18-35
Stupecké 4-21-02-129 4-21-02-11466 IV.
Súčanka 4-21-08-090 4-21-08-2319 III.
Suchý jarok 4-21-02-044 4-21-02-12473 IV.
Suchý potok (prítok Kvačianky) 4-21-02-045 4-21-02-12435,-12436,-12437,-12444 IV.
Suchý potok (prítok Rajčanky) 4-21-06-120 4-21-06-4537 IV.
Súľovský potok 4-21-07-015 4-21-07-3785 IV.
Surový potok 4-21-01-074 4-21-01-13156 IV.
Svarínka 4-21-01-026 4-21-01-13634 III.
Sverepec 4-21-08-011 4-21-08-2785
Svidovský potok 4-21-01-050 4-21-01-13366 IV.
Svinianka 4-21-06-145 4-21-06-4288
Sviniarsky potok 4-21-02-041 4-21-02-12510 IV.
Svinský kanál 4-21-18-002 4-21-18-399

Š[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Šarcov potok 4-21-18-011 4-21-18-119
Šarta 4-21-18-004 4-21-18-241
Šiancovský potok 4-21-09-026 4-21-09-1984
Šindelák 4-21-10-013 4-21-10-1505
Šípkovec 4-21-10-015 4-21-10-1496
Široký potok (prítok Ipoltice) 4-21-01-016 4-21-01-13801 IV.
Široký potok (prítok Lesnianky) 4-21-06-124 4-21-06-4506
Široký potok (prítok Štiavnika) 4-21-07-049 4-21-07-3422 IV.
Škufa 4-21-02-053 4-21-02-12588 IV.
Šoporniansky kanál 4-21-10-053 4-21-10-1340
Španí potok 4-21-09-028 4-21-09-1942
Špania voda 4-21-01-063 4-21-01-13266 IV.
Šteruský kanál 4-21-10-019 4-21-10-1457
Štiavnica 4-21-02-007,-010 4-21-02-12934,-12935,-12950 III.
Štiavnický potok 4-21-05-010 4-21-05-7885
Štiavničanka 4-21-02-080,-082 4-21-02-12116,-12142 III.
Štiavnik 4-21-07-054 4-21-07-3340 III.
Šturec 4-21-02-08? 4-21-02-120?? IV.
Šuňavský potok 4-21-01-008 4-21-01-13880 III.
Šurovský kanál 4-21-10-043 4-21-10-1386
Šútovský potok 4-21-05-003 4-21-05-8023

T[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Tátoš 4-21-18-007 4-21-18-44
Tehelný kanál 4-21-18-014 4-21-18-92
Temná Tichá 4-21-01-061 4-21-01-13285 IV.
Teplianka 4-21-02-074 4-21-02-12195 III.
Teplica 4-21-01-087 4-21-01-13006 V.
Teplička (prítok Čierneho Váhu) 4-21-01-006 4-21-01-13927 III.
Teplička (prítok Váhu, Trenčín) 4-21-08-119 4-21-08-2127 III.
Teplička (prítok Váhu, Žilina) 4-21-06-010 4-21-06-6384 III.
Teplý potok 4-21-02-090 4-21-02-12014 IV.
Tibátsky kanál 4-21-18-004 4-21-18-160
Tiesňavský potok 4-21-05-008 4-21-05-7955
Tichý potok 4-21-01-063,-067 4-21-01-13230,-13231,-13260 III.
Tisovský potok 4-21-07-080 4-21-07-3073
Tižinský potok (prítok Struhárne) 4-21-05-119 4-21-05-6663 V.
Tižinský potok (prítok Varínky) 4-21-05-126 4-21-05-6482 IV.
Tlstý potok 4-21-02-066 4-21-02-12271 V.
Tomanov potok 4-21-01-062 4-21-01-13272 IV.
Tomanovský potok 4-21-08-101 4-21-08-2243
Tovarský potok 4-21-08-026,-028 4-21-08-2581,-2604 III.
Trlenský potok 4-21-02-108 4-21-02-11802 IV.
Trnovec 4-21-02-017 4-21-02-12893 III.
Trnovka 4-21-06-007 4-21-06-6393
Trnovský kanál 4-21-10-058 4-21-10-1275
Tŕstie 4-21-09-065,-068 4-21-09-1592,-1641,-1646
Trstina 4-21-18-007 4-21-18-53
Turecké 4-21-02-128 4-21-02-11469 IV.
Turecký potok (prítok Revúcej) 4-21-02-087 4-21-02-12053 IV.
Turecký potok (prítok Starej Žitavy) 4-21-18-013 4-21-18-107 V.
Turiansky potok 4-21-06-143 4-21-06-4311
Turiec III.
Turík 4-21-02-076 4-21-02-12184 III.
Turkov potok 4-21-01-069 4-21-01-13221 V.
Turniansky potok 4-21-09-020 4-21-09-2018 III.

U[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Udičiansky potok 4-21-07-067 4-21-07-3267
Úplazný potok 4-21-05-003 4-21-05-8028

V[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Váh pozri článok pozri článok II.
Vanigovský kanál 4-21-10-039 4-21-10-1399
Vápenica 4-21-01-017 4-21-01-13768 V.
Vápeník 4-21-10-002 4-21-10-1570
Varínka 4-21-05-124,-127 4-21-05-6465,-6533 III.
Vaškov potok 4-21-07-010 4-21-07-3846
Veľká Dolina 4-21-18-002 4-21-18-260
Veľká Hriva 4-21-18-007 4-21-18-55
Veľké Železné 4-21-02-066 4-21-02-12267 IV.
Veľký Brunov 4-21-01-002 4-21-01-13954 III.
Veľký kanál 4-21-10-017 4-21-10-1491
Veľký Kračkov 4-21-02-129 4-21-02-11452 IV.
Veľký Oružný potok 4-21-02-065 4-21-02-12274 IV.
Veselský kanál 4-21-10-023 4-21-10-1467
Veterník 4-21-18-014 4-21-18-87
Viedenka 4-21-02-064 4-21-02-12288 IV.
Vinohrady-Kameničná 4-21-18-004 4-21-18-228
Visolajský potok 4-21-08-012 4-21-08-2773
Vlára 4-21-08-079 4-21-08-2470 III.
Vlárka 4-21-08-077 4-21-08-2504 IV.
Vlkanovský kanál 4-21-18-014 4-21-18-84
Vlkovský potok 4-21-07-066 4-21-07-3287
Voderadský kanál 4-21-10-017 4-21-10-1489
Vrátočný potok 4-21-02-131 4-21-01-11444 IV.
Vrbička 4-21-02-022 4-21-02-12836 IV.
Vrbovec 4-21-10-035 4-21-10-1411 V.
Vrbovský kanál 4-21-18-016 4-21-18-22
Vrchhorský potok 4-21-02-079 4-21-02-12151 III.
Vrzavka 4-21-09-056 4-21-09-1707
Všivák 4-21-06-011 4-21-06-6380 III.
Vyšná Blatná 4-21-02-106 4-21-02-11830 IV.
Vyšný Matejkov 4-21-02-104 4-21-02-11845 IV.
Vyšnosliacky potok 4-21-02-078 4-21-02-12168 IV.

Z[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Zadná voda 4-21-02-030 4-21-02-12757 IV.
Záhradský potok 4-21-09-055 4-21-09-1742
Zaizbičný potok 4-21-05-124 4-21-05-6522
Zájarčie 4-21-10-056 4-21-10-1316 III.
Zákopčianka 4-21-08-003 4-21-08-2849
Zálučie 4-21-07-085 4-21-07-2969
Zamatový potok 4-21-01-074 4-21-01-13159 VI.
Zámocký kanál 4-21-18-018 4-21-18-7
Zasmrečinský potok 4-21-01-028 4-21-01-13602 IV.
Zaťkov potok 4-21-05-008 4-21-05-7939
Závadský potok (prítok Domanižanky) 4-21-07-027 4-21-07-3551 IV.
Závadský potok (prítok Ľuborče) 4-21-08-081 4-21-08-2441 IV.
Závadský potok (prítok Váhu) 4-21-07-005 4-21-07-3981 III.
Závrská 4-21-08-088 4-21-08-2352
Zelenický kanál 4-21-10-042 4-21-10-1390
Zemanovský potok 4-21-09-060 4-21-09-1691
Zemné-Palárikovo 4-21-10-058 4-21-10-1252
Zemný kanál 4-21-10-058 4-21-10-1227
Zlatný potok 4-21-06-001 4-21-06-6455
Zlatovský potok 4-21-09-014 4-21-09-2058
Zliensky potok 4-21-05-122 4-21-05-6564
Zrnovský potok 4-21-08-021 4-21-08-2674
Zubák 4-21-08-021 4-21-08-2658 IV.
Zúbra 4-21-02-078 4-21-02-12161 IV.

Ž[upraviť | upraviť kód]

Názov vodného toku Hydrologické poradie Číslo recipienta Rád vodného toku
Žadovica 4-21-02-001 4-21-02-12984 III.
Žadovský potok 4-21-09-067 4-21-09-1599
Žarnovský potok 4-21-07-043 4-21-07-4053
Ždiarsky potok 4-21-01-004 4-21-01-13933 III.
Železná voda 4-21-01-029 4-21-01-13593 V.
Želiarsky kanál 4-21-10-058 4-21-10-1250
Žilín 4-21-07-057 4-21-07-3712
Žilinská 4-21-06-116 4-21-06-4569
Žimerov potok 4-21-02-072 4-21-02-12213 IV.
Žitkovský potok 4-21-09-007 4-21-09-2101
Žofiin kanál 4-21-10-058 4-21-10-1246

Pozri aj[upraviť | upraviť kód]