Zoznam partnerských miest na Slovensku

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam partnerských miest slovenských miest.

Obsah

Banská Bystrica[1][upraviť | upraviť zdroj]

Banská Štiavnica[3][upraviť | upraviť zdroj]

Bardejov[4][upraviť | upraviť zdroj]

Bojnice[5][upraviť | upraviť zdroj]

Bratislava[6][upraviť | upraviť zdroj]

Brezno[7][upraviť | upraviť zdroj]

Brezová pod Bradlom[8][upraviť | upraviť zdroj]

Bytča[9][upraviť | upraviť zdroj]

Cífer[upraviť | upraviť zdroj]

Čadca[11][upraviť | upraviť zdroj]

Červený Kameň[upraviť | upraviť zdroj]

Čierna nad Tisou[upraviť | upraviť zdroj]

Dobšiná[12][upraviť | upraviť zdroj]

Dolný Kubín[13][upraviť | upraviť zdroj]

Dubnica nad Váhom[upraviť | upraviť zdroj]

Dudince[upraviť | upraviť zdroj]

Dunajská Streda[upraviť | upraviť zdroj]

Fiľakovo[14][upraviť | upraviť zdroj]

Galanta[15][upraviť | upraviť zdroj]

Gbely[16][upraviť | upraviť zdroj]

Gelnica[17][upraviť | upraviť zdroj]

Handlová[upraviť | upraviť zdroj]

Hanušovce nad Topľou[upraviť | upraviť zdroj]

Hlohovec[19][upraviť | upraviť zdroj]

Holíč[20][upraviť | upraviť zdroj]

Humenné[22][upraviť | upraviť zdroj]

Ilava[upraviť | upraviť zdroj]

Jasov[upraviť | upraviť zdroj]

Jelšava[upraviť | upraviť zdroj]

Kočovce[23][upraviť | upraviť zdroj]

Kolárovo[24][upraviť | upraviť zdroj]

Košice[25][upraviť | upraviť zdroj]

Kremnica[26][upraviť | upraviť zdroj]

Krompachy[27][upraviť | upraviť zdroj]

Krupina[28][upraviť | upraviť zdroj]

Krásno nad Kysucou[29][upraviť | upraviť zdroj]

Kráľovský Chlmec[30][upraviť | upraviť zdroj]

Kysucké Nové Mesto[31][upraviť | upraviť zdroj]

Leopoldov[upraviť | upraviť zdroj]

Levice[32][upraviť | upraviť zdroj]

Liptovský Hrádok[33][upraviť | upraviť zdroj]

Liptovský Mikuláš[34][upraviť | upraviť zdroj]

Lučenec[35][upraviť | upraviť zdroj]

Malacky[36][upraviť | upraviť zdroj]

Martin[37][upraviť | upraviť zdroj]

Medzev[38][upraviť | upraviť zdroj]

Medzilaborce[upraviť | upraviť zdroj]

Michalovce[39][upraviť | upraviť zdroj]

Modra[40][upraviť | upraviť zdroj]

Moldava nad Bodvou[41][upraviť | upraviť zdroj]

Myjava[upraviť | upraviť zdroj]

Nitra[43][upraviť | upraviť zdroj]

Nová Baňa[upraviť | upraviť zdroj]

Nová Dubnica[44][upraviť | upraviť zdroj]

Nové Mesto nad Váhom[45][upraviť | upraviť zdroj]

Nové Zámky[upraviť | upraviť zdroj]

Palárikovo[upraviť | upraviť zdroj]

Pezinok[48][upraviť | upraviť zdroj]

Piešťany[49][upraviť | upraviť zdroj]

Podolínec[50][upraviť | upraviť zdroj]

Poprad[51][upraviť | upraviť zdroj]

Považská Bystrica[52][upraviť | upraviť zdroj]

Prešov[53][upraviť | upraviť zdroj]

Prievidza[54][upraviť | upraviť zdroj]

Pruské[55][upraviť | upraviť zdroj]

Púchov[56][upraviť | upraviť zdroj]

Radošovce[57][upraviť | upraviť zdroj]

Rajec[58][upraviť | upraviť zdroj]

Rajecké Teplice[upraviť | upraviť zdroj]

Revúca[upraviť | upraviť zdroj]

Rimavská Sobota[59][upraviť | upraviť zdroj]

Rožňava[upraviť | upraviť zdroj]

Ružomberok[60][upraviť | upraviť zdroj]

Sabinov[61][upraviť | upraviť zdroj]

Senec[62][upraviť | upraviť zdroj]

Senica[63][upraviť | upraviť zdroj]

Sereď[64][upraviť | upraviť zdroj]

Skalica[65][upraviť | upraviť zdroj]

Sládkovičovo[upraviť | upraviť zdroj]

Snina[upraviť | upraviť zdroj]

Sobrance[upraviť | upraviť zdroj]

Spišská Belá[66][upraviť | upraviť zdroj]

Spišská Nová Ves[67][upraviť | upraviť zdroj]

Spišské Podhradie[68][upraviť | upraviť zdroj]

Spišské Vlachy[69][upraviť | upraviť zdroj]

Stará Turá[upraviť | upraviť zdroj]

Stará Ľubovňa[upraviť | upraviť zdroj]

Strážske[70][upraviť | upraviť zdroj]

Stropkov[71][upraviť | upraviť zdroj]

Stupava[upraviť | upraviť zdroj]

Svidník[72][upraviť | upraviť zdroj]

Svit[upraviť | upraviť zdroj]

Šahy[73][upraviť | upraviť zdroj]

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]

  1. Partnerské mestá Banskej Bytrice
  2. Bańska Bystrzyca - Słowacja
  3. Partnerské mestá
  4. Partnerské mestá
  5. Partnerské mestá
  6. Partnerské mestá
  7. Partnerské mestá
  8. Partnerstvo miest
  9. Partnerské mestá
  10. Zmluva o priateľstve a spolupráci medzi obcami Cífer, Slovensko a Prellenkirchen, Rakúsko
  11. Partnerské mestá
  12. Partnerské mestá
  13. Partnerské mestá
  14. Družobné mestá
  15. Partnerské mestá
  16. Partnerské mestá
  17. Partnerské mestá
  18. Mesto Voerde ako patrón a partner
  19. Partnerské mestá
  20. Partnerské mestá
  21. Holíč (Slovensko)
  22. Partnerské mestá
  23. Cezhraničná spolupráca
  24. Družobné mestá
  25. Partnerské mestá mesta Košice
  26. Partnerské mestá
  27. Partnerské mestá
  28. Partnerské mestá
  29. Partnerské mestá
  30. Partnerské mestá
  31. Partneri mesta
  32. Partnerské mestá
  33. PARTNERSKÉ MESTÁ
  34. Partnerské mestá
  35. Partnerské mestá
  36. Partnerské mestá
  37. Partnerské mestá [online]. Martin : [cit. 2015-12-02]. Dostupné online.
  38. partnerské mestá
  39. Družobné mestá
  40. Partnerské mestá
  41. Partnerské mestá
  42. Odkazy na zaujímavé linky
  43. Partnerské mestá
  44. Partnerské mestá
  45. Partnerstvo a cezhraničná spolupráca
  46. Družobné mesto Sevnica
  47. Partnerská města
  48. Partnerské mestá
  49. Partnerské mestá
  50. Partnerské mestá a obce
  51. Mapa stránky
  52. Spolupráca s partnerskými mestami
  53. Partnerské mestá
  54. Partnerské mestá
  55. Partnerstvo
  56. Družobné mestá
  57. Partnerské mesto
  58. Partnerské kraje a mestá
  59. Partnerské mestá
  60. Partnerské mestá
  61. Partnerské mestá
  62. Cezhraničná spolupráca
  63. Partnerské mestá
  64. Partnerské mestá
  65. Partnerské mestá
  66. Partnerske mestá
  67. Partnerské mestá
  68. Partnerské mestá
  69. Partnerské mestá
  70. Partnerské mestá
  71. Družobné mestá
  72. Družobné mestá
  73. Partnerské mestá