Zoznam partnerských miest na Slovensku

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam partnerských miest slovenských miest.

Obsah

Banská Bystrica[1][upraviť | upraviť kód]

Banská Štiavnica[3][upraviť | upraviť kód]

Bardejov[4][upraviť | upraviť kód]

Bojnice[5][upraviť | upraviť kód]

Bratislava[6][upraviť | upraviť kód]

Brezno[7][upraviť | upraviť kód]

Brezová pod Bradlom[8][upraviť | upraviť kód]

Bytča[9][upraviť | upraviť kód]

Cífer[upraviť | upraviť kód]

Čadca[11][upraviť | upraviť kód]

Červený Kameň[upraviť | upraviť kód]

Čierna nad Tisou[upraviť | upraviť kód]

Dobšiná[12][upraviť | upraviť kód]

Dolný Kubín[13][upraviť | upraviť kód]

Dubnica nad Váhom[upraviť | upraviť kód]

Dudince[upraviť | upraviť kód]

Dunajská Streda[upraviť | upraviť kód]

Fiľakovo[14][upraviť | upraviť kód]

Galanta[15][upraviť | upraviť kód]

Gbely[16][upraviť | upraviť kód]

Gelnica[17][upraviť | upraviť kód]

Handlová[upraviť | upraviť kód]

Hanušovce nad Topľou[upraviť | upraviť kód]

Hlohovec[19][upraviť | upraviť kód]

Holíč[20][upraviť | upraviť kód]

Humenné[22][upraviť | upraviť kód]

Ilava[upraviť | upraviť kód]

Jasov[upraviť | upraviť kód]

Jelšava[upraviť | upraviť kód]

Kočovce[23][upraviť | upraviť kód]

Kolárovo[24][upraviť | upraviť kód]

Košice[25][upraviť | upraviť kód]

Kremnica[26][upraviť | upraviť kód]

Krompachy[27][upraviť | upraviť kód]

Krupina[28][upraviť | upraviť kód]

Krásno nad Kysucou[29][upraviť | upraviť kód]

Kráľovský Chlmec[30][upraviť | upraviť kód]

Kysucké Nové Mesto[31][upraviť | upraviť kód]

Leopoldov[upraviť | upraviť kód]

Levice[32][upraviť | upraviť kód]

Liptovský Hrádok[33][upraviť | upraviť kód]

Liptovský Mikuláš[34][upraviť | upraviť kód]

Lučenec[35][upraviť | upraviť kód]

Malacky[36][upraviť | upraviť kód]

Martin[37][upraviť | upraviť kód]

Medzev[38][upraviť | upraviť kód]

Medzilaborce[upraviť | upraviť kód]

Michalovce[39][upraviť | upraviť kód]

Modra[40][upraviť | upraviť kód]

Moldava nad Bodvou[41][upraviť | upraviť kód]

Myjava[upraviť | upraviť kód]

Nitra[43][upraviť | upraviť kód]

Nová Baňa[upraviť | upraviť kód]

Nová Dubnica[44][upraviť | upraviť kód]

Nové Mesto nad Váhom[45][upraviť | upraviť kód]

Nové Zámky[upraviť | upraviť kód]

Palárikovo[upraviť | upraviť kód]

Pezinok[48][upraviť | upraviť kód]

Piešťany[49][upraviť | upraviť kód]

Podolínec[50][upraviť | upraviť kód]

Poprad[51][upraviť | upraviť kód]

Považská Bystrica[52][upraviť | upraviť kód]

Prešov[53][upraviť | upraviť kód]

Prievidza[54][upraviť | upraviť kód]

Pruské[55][upraviť | upraviť kód]

Púchov[56][upraviť | upraviť kód]

Radošovce[57][upraviť | upraviť kód]

Rajec[58][upraviť | upraviť kód]

Rajecké Teplice[upraviť | upraviť kód]

Revúca[upraviť | upraviť kód]

Rimavská Sobota[59][upraviť | upraviť kód]

Rožňava[upraviť | upraviť kód]

Ružomberok[60][upraviť | upraviť kód]

Sabinov[61][upraviť | upraviť kód]

Senec[62][upraviť | upraviť kód]

Senica[63][upraviť | upraviť kód]

Sereď[64][upraviť | upraviť kód]

Skalica[65][upraviť | upraviť kód]

Sládkovičovo[upraviť | upraviť kód]

Snina[upraviť | upraviť kód]

Sobrance[upraviť | upraviť kód]

Spišská Belá[66][upraviť | upraviť kód]

Spišská Nová Ves[67][upraviť | upraviť kód]

Spišské Podhradie[68][upraviť | upraviť kód]

Spišské Vlachy[69][upraviť | upraviť kód]

Stará Turá[upraviť | upraviť kód]

Stará Ľubovňa[upraviť | upraviť kód]

Strážske[70][upraviť | upraviť kód]

Stropkov[71][upraviť | upraviť kód]

Stupava[upraviť | upraviť kód]

Svidník[72][upraviť | upraviť kód]

Svit[upraviť | upraviť kód]

Šahy[73][upraviť | upraviť kód]

Referencie[upraviť | upraviť kód]

  1. Partnerské mestá Banskej Bytrice
  2. Bańska Bystrzyca - Słowacja
  3. Partnerské mestá
  4. Partnerské mestá
  5. Partnerské mestá
  6. Partnerské mestá
  7. Partnerské mestá
  8. Partnerstvo miest
  9. Partnerské mestá
  10. Zmluva o priateľstve a spolupráci medzi obcami Cífer, Slovensko a Prellenkirchen, Rakúsko
  11. Partnerské mestá
  12. Partnerské mestá
  13. Partnerské mestá
  14. Družobné mestá
  15. Partnerské mestá
  16. Partnerské mestá
  17. Partnerské mestá
  18. Mesto Voerde ako patrón a partner
  19. Partnerské mestá
  20. Partnerské mestá
  21. Holíč (Slovensko)
  22. Partnerské mestá
  23. Cezhraničná spolupráca
  24. Družobné mestá
  25. Partnerské mestá mesta Košice
  26. Partnerské mestá
  27. Partnerské mestá
  28. Partnerské mestá
  29. Partnerské mestá
  30. Partnerské mestá
  31. Partneri mesta
  32. Partnerské mestá
  33. PARTNERSKÉ MESTÁ
  34. Partnerské mestá
  35. Partnerské mestá
  36. Partnerské mestá
  37. Partnerské mestá [online]. Martin : [cit. 2015-12-02]. Dostupné online.
  38. partnerské mestá
  39. Družobné mestá
  40. Partnerské mestá
  41. Partnerské mestá
  42. Odkazy na zaujímavé linky
  43. Partnerské mestá
  44. Partnerské mestá
  45. Partnerstvo a cezhraničná spolupráca
  46. Družobné mesto Sevnica
  47. Partnerská města
  48. Partnerské mestá
  49. Partnerské mestá
  50. Partnerské mestá a obce
  51. Mapa stránky
  52. Spolupráca s partnerskými mestami
  53. Partnerské mestá
  54. Partnerské mestá
  55. Partnerstvo
  56. Družobné mestá
  57. Partnerské mesto
  58. Partnerské kraje a mestá
  59. Partnerské mestá
  60. Partnerské mestá
  61. Partnerské mestá
  62. Cezhraničná spolupráca
  63. Partnerské mestá
  64. Partnerské mestá
  65. Partnerské mestá
  66. Partnerske mestá
  67. Partnerské mestá
  68. Partnerské mestá
  69. Partnerské mestá
  70. Partnerské mestá
  71. Družobné mestá
  72. Družobné mestá
  73. Partnerské mestá