Zoznam ciest II. triedy na Slovensku

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Zoznam ciest II. triedy na Slovensku obsahuje prehľad všetkých komunikácií, ktoré sú kategorizované ako cesty II. triedy.

Značka Označenie Trasa Celková dĺžka [km]
Cesta II. triedy číslo 425.svg
II/425 Česko hraničný priechod – BrodskéKúty 3,913
Cesta II. triedy číslo 426.svg
II/426 Česko hraničný priechod – SkalicaHolíč 9,218
Cesta II. triedy číslo 428.svg
II/428 Obchvat Žarnovice 4,431
Cesta II. triedy číslo 484.svg
II/484 Česko hraničný priechod – KlokočovTurzovka 10,389
Cesta II. triedy číslo 487.svg
II/487 MakovTurzovkaČadca 26,917
Cesta II. triedy číslo 499.svg
II/499 Česko hraničný priechod – VrbovceMyjavaBrezová pod BradlomPiešťanyRadošinaTopoľčany 82,202
Cesta II. triedy číslo 500.svg
II/500 KútyŠaštín-StrážeSenicaVrbovce 49,775
Cesta II. triedy číslo 501.svg
II/501 LozornoPernekJablonicaBrezová pod Bradlom 63,480
Cesta II. triedy číslo 502.svg
II/502 Bratislava-Račianske mýtoSvätý JurPezinokModraSmoleniceTrstínVrbové 78,980
Cesta II. triedy číslo 503.svg
II/503 ŠamorínZlaté KlasySenecPezinokPernekMalackyZáhorská Ves 83,825
Cesta II. triedy číslo 504.svg
II/504 ModraBudmericeTrnavaMalženiceVeľké KostoľanyČachticeNové Mesto nad Váhom 71,174
Cesta II. triedy číslo 505.svg
II/505 Bratislava-LamačDevínska Nová VesStupava 11,107
Cesta II. triedy číslo 506.svg
II/506 BáčGabčíkovoMedveďov 35
Cesta II. triedy číslo 507.svg
II/507 GabčíkovoDunajská StredaGalantaSereďHlohovecPiešťanyBeckovTrenčínNemšováPúchovBytčaŽilina 220,067
Cesta II. triedy číslo 509.svg
II/509 BajčPribetaGbelceŠtúrovo 38,202
Cesta II. triedy číslo 510.svg
II/510 Most pri BratislaveZlaté KlasyNový ŽivotVeľké Úľany 30,953
Cesta II. triedy číslo 511.svg
II/511 PartizánskeVeľké UherceSkýcovZlaté MoravceTesárske MlyňanyVrábleDvory nad ŽitavouBajč 88,837
Cesta II. triedy číslo 512.svg
II/512 OslanyŽarnovica 32,221
Cesta II. triedy číslo 513.svg
II/513 TrakoviceLeopoldovHlohovecRišňovceNitra 29,734
Cesta II. triedy číslo 514.svg
II/514 HlohovecVeľké RipňanyNemčice 30,424
Cesta II. triedy číslo 515.svg
II/515 Nové Mesto nad VáhomKočovce 3,122
Cesta II. triedy číslo 516.svg
II/516 Trenčianska TepláTrenčianske TepliceMotešiceBánovce nad Bebravou 25,659
Cesta II. triedy číslo 517.svg
II/517 Považská BystricaDomanižaRajec 24,658
Cesta II. triedy číslo 519.svg
II/519 Nitrianske PravnoSlovenské PravnoPríbovce 30,074
Cesta II. triedy číslo 520.svg
II/520 Krásno nad KysucouNová Bystrica ...II/520A... Oravská LesnáLokcaTvrdošínTrstenáLiesekSuchá Hora – hraničný priechod Poľsko 73,289
Cesta II. triedy číslo 524.svg
II/524 DrženiceBanská Štiavnica 31,945
Cesta II. triedy číslo 526.svg
II/526 DevičieBzovíkSenohrad ... Stará HutaKriváňHriňováKokava nad RimavicouHnúšťaJelšavaRožňava 164,273
Cesta II. triedy číslo 527.svg
II/527 ŠahySlovenské ĎarmotyVeľký KrtíšSenohradSása 85,853
Cesta II. triedy číslo 527A.svg
II/527A Slovenské Ďarmoty – hraničný priechod Maďarsko 0,416
Cesta II. triedy číslo 527B.svg
II/527B obchvat mesta Veľký Krtíš 4,448
Cesta II. triedy číslo 529.svg
II/529 HriňováČierny BalogBrezno 38
Cesta II. triedy číslo 531.svg
II/531 PavlovceRimavská Sobota ... TisovecMuráňČervená Skala 36,302
Cesta II. triedy číslo 532.svg
II/532 TornaľaJelšavaRevúcaMuráň 45,207
Cesta II. triedy číslo 533.svg
II/533 Gemerská PolomaHnilecSpišská Nová VesLevoča 50,984
Cesta II. triedy číslo 534.svg
II/534 PopradStarý Smokovec 10,942
Cesta II. triedy číslo 535.svg
II/535 Palcmanská MašaHnilec 10,994
Cesta II. triedy číslo 536.svg
II/536 Spišské VlachySpišská Nová VesSpišský ŠtvrtokKežmarok 44,976
Cesta II. triedy číslo 536A.svg
II/536A Spišská Nová Ves 0,546
Cesta II. triedy číslo 537.svg
II/537 Liptovský HrádokPodbanskéŠtrbské PlesoStarý SmokovecTatranská LomnicaTatranská Kotlina 62,111
Cesta II. triedy číslo 538.svg
II/538 Tatranská ŠtrbaŠtrbské Pleso 7,430
Cesta II. triedy číslo 539.svg
II/539 MengusovceVyšné Hágy 6,673
Cesta II. triedy číslo 540.svg
II/540 Veľká LomnicaTatranská Lomnica 8,858
Cesta II. triedy číslo 541.svg
II/541 KotešováVeľké RovnéTurzovka 18,597
Cesta II. triedy číslo 542.svg
II/542 Spišská BeláReľovSpišská Stará Ves 29,686
Cesta II. triedy číslo 543.svg
II/543 HniezdneKamienkaČervený KláštorSpišská Stará Ves – hraničný priechod Poľsko 30,174
Cesta II. triedy číslo 545.svg
II/545 KapušanyRaslaviceBardejovZborovBecherov – hraničný priechod Poľsko 42,983
Cesta II. triedy číslo 546.svg
II/546 PrešovRokycanyMargecanyGelnicaMníšek nad HnilcomHnilčík 76,865
Cesta II. triedy číslo 547.svg
II/547 KošiceKošická BeláMargecanyKrompachySpišské VlachySpišské Podhradie 61,780
Cesta II. triedy číslo 548.svg
II/548 KošiceMalá IdaJasovMedzevSmolník 48,735
Cesta II. triedy číslo 549.svg
II/549 Mníšek nad HnilcomSmolníkKrásnohorské Podhradie 30,587
Cesta II. triedy číslo 550.svg
II/550 Moldava nad BodvouJasov 10,319
Cesta II. triedy číslo 552.svg
II/552 KošiceBohdanovceSlanecOborínVeľké KapušanySpišské Podhradie 85,535
Cesta II. triedy číslo 554.svg
II/554 OborínTrhovišteNižný HrabovecHavaj 88,556
Cesta II. triedy číslo 555.svg
II/555 MichalovcePavlovce nad UhomVeľké Kapušany 43,001
Cesta II. triedy číslo 556.svg
II/556 Hanušovce nad TopľouGiraltovceKručovTurany nad Ondavou 19,932
Cesta II. triedy číslo 558.svg
II/558 TovarnéHumenné ... StakčínUlič 39,504
II/558A Humenné 0,117
Cesta II. triedy číslo 559.svg
II/559 HumennéRadvaň nad LaborcomMedzilaborceČertižné 56,586
Cesta II. triedy číslo 560.svg
II/560 TrnavaDechtice 17,795
Cesta II. triedy číslo 561.svg
II/561 GalantaTrsticeVeľký Meder 43,448
Cesta II. triedy číslo 562.svg
II/562 NitraŠaľa 20,022
Cesta II. triedy číslo 563.svg
II/563 Nové ZámkyKolárovo 19,343
Cesta II. triedy číslo 564.svg
II/564 TlmačeLeviceDemandiceSalkaŠtúrovo 69,998
Cesta II. triedy číslo 566.svg
II/566 TibavaUbľaRuská Volová ... (Ulič) 34,708
Cesta II. triedy číslo 567.svg
II/567 Krásny BrodVýravaPčolinéSnina 44,274
Cesta II. triedy číslo 571.svg
II/571 FiľakovoJesenskéKráľ 53,436
Cesta II. triedy číslo 572.svg
II/572 BratislavaMost pri BratislaveLehniceDunajská Streda 49,727
Cesta II. triedy číslo 573.svg
II/573 ŠoporňaŠaľaKolárovoKomárno 67,151
Cesta II. triedy číslo 574.svg
II/574 PruskéIlavaValaská BeláDiviacka Nová Ves 51,380
II/574A Obchvat Ilavy 1,813
Cesta II. triedy číslo 575.svg
II/575 StropkovHavajMedzilaborcePalota 39,040
Cesta II. triedy číslo 576.svg
II/576 Vranov nad TopľouBanskéBidovceBohdanovce 41,845
Cesta II. triedy číslo 578.svg
II/578 Banská BystricaKordíky ... SkalkaKremnica 20,486
Cesta II. triedy číslo 579.svg
II/579 PartizánskeHradište 7,174
Cesta II. triedy číslo 580.svg
II/580 PalárikovoŠuranyPodhájskaKalná nad Hronom 38,522
Cesta II. triedy číslo 581.svg
II/581 SobotišteMyjavaStará TuráNové Mesto nad Váhom 41,687
Cesta II. triedy číslo 582.svg
II/582 MichalovceVinnéJovsaSobrance 32,645
Cesta II. triedy číslo 583.svg
II/583 ŽilinaTerchováPárnica 44,645
Cesta II. triedy číslo 583A.svg
II/583A ŽilinaGbeľany (Obchvat Tepličky nad Váhom) 7,419
Cesta II. triedy číslo 584.svg
II/584 PodbielZuberecLiptovský TrnovecLiptovský Mikuláš 72,028
Cesta II. triedy číslo 584A.svg
II/584A Obchvat obce Zuberec 1,541
Cesta II. triedy číslo 585.svg
II/585 LučenecDolná StrehováPôtor 29,670
Cesta II. triedy číslo 587.svg
II/587 HenckovceŠtítnikPlešivecDlhá Ves – hraničný priechod Maďarsko 36,195
Cesta II. triedy číslo 588.svg
II/588 MočaGbelceMálaš 40,256
Cesta II. triedy číslo 589.svg
II/589 ChotínPribetaKolta 31,973
Cesta II. triedy číslo 590.svg
II/590 MalackyBorský Mikulᚊaštín-StrážeHolíč 49,662
Cesta II. triedy číslo 591.svg
II/591 Banská BystricaHorná MičináZvolenská SlatinaVígľašStará HutaDolná Strehová 67,789
Cesta II. triedy číslo 592.svg
II/592 Bánovce nad BebravouRybanyNadlice 12,267
Cesta II. triedy číslo 593.svg
II/593 DražovceBošanyPartizánske 40,922
Cesta II. triedy číslo 594.svg
II/594 LučenecKalonda – hraničný priechod Maďarsko 7,911
Cesta II. triedy číslo 595.svg
II/595 TomášovcePoltárKokava nad Rimavicou 31,688

Zdroje[upraviť | upraviť zdroj]