Zoznam ulíc v Bratislave

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Zoznam ulíc v Bratislave je úplný zoznam ulíc v Bratislave zostavený podľa oficiálneho zoznamu ulíc Bratislavy zverejneného Magistrátom mesta Bratislavy.

Pozri aj: Zoznam námestí v Bratislave


A[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Adámiho ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Agátová ulica Dúbravka agát 841 01 Bratislava 42
Albánska ulica Rača Albánsko 831 06 Bratislava 35
Albrechtova ulica Ružinov Alexander Albrecht 821 03 Bratislava 2
Alejová ulica Ružinov aleja 821 08
Alešova ulica Ružinov Mikoláš Aleš 821 09 Bratislava 2
Alibernetová ulica Nové mesto 831 02 Bratislava 3
Alstrova ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Alžbetínska ulica Staré Mesto alžbetínky 811 09 Bratislava 1
Amarelková ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Ambroseho ulica Petržalka Anton Ambrose 851 02 Bratislava 5
Ambrova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Ambrušova ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Americká ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Amurská ulica Podunajské Biskupice Amur 821 06 Bratislava 214
Andrusovova ulica Petržalka Dimitrij Andrusov 851 01 Bratislava 5
Anenská ulica Staré Mesto 811 05, 07 Bratislava 1
Anízová ulica Vrakuňa aníz 821 07 Bratislava 214
Antická ulica Rusovce antika 851 10 Bratislava 59
Antolská ulica Petržalka Antol 851 07 Bratislava 5
Arménska ulica Vrakuňa Arménsko 821 06 Bratislava 214
Astronomická ulica Ružinov astronóm 821 02 Bratislava 2
Astrová ulica Ružinov astra 821 01 Bratislava 2
Attidova ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Auréliova ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Avarská ulica Devín Avari 841 10 Bratislava 49
Azalková ulica Ružinov azalka 821 01 Bratislava 2
Azovská ulica Ružinov Azovské more 821 08 Bratislava 2
Azúrová ulica Petržalka 851 07 Bratislava 5

B[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Babuškova ulica Ružinov Janko Babušek 821 03 Bratislava 2
Bagarova ulica Dúbravka Andrej Bagar 841 01 Bratislava 42
Bachova ulica Ružinov Johann Sebastian Bach 821 03 Bratislava 2
Bajkalská ulica Nové Mesto, Ružinov Bajkalské jazero 821 02, 08, 831 04 Bratislava 2, 3
Bajzova ulica Ružinov Jozef Ignác Bajza 821 08 Bratislava 2
Bakošova ulica Lamač Ján Bakoš 841 03 Bratislava 42
Balkánska ulica Rusovce Balkánsky polostrov 851 10 Bratislava 59
Baltská ulica Podunajské Biskupice Baltské more 821 07 Bratislava 214
Bancíkovej ulica Ružinov Mária Bancíková 821 03 Bratislava 2
Banícka ulica Staré Mesto baníctvo 811 04 Bratislava 1
Baničova ulica Vajnory Štefan Banič 831 07 Bratislava 36
Baníkova ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Banskobystrická ulica Staré Mesto Banská Bystrica 811 06 Bratislava 1
Banšelova ulica Ružinov Koloman Banšell 821 04 Bratislava 2
Bardejovská ulica Nové Mesto Bardejov 831 02 Bratislava 3
Bárdošova ulica Nové Mesto Gejza Bárdoš 831 01 Bratislava 37
Barancová ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Barónka Rača 831 06 Bratislava 35
Bartókova ulica Staré Mesto Béla Bartók 811 02 Bratislava 1
Bartoňova ulica Staré Mesto Martin Bartoň 811 03 Bratislava 1
Bartoškova ulica Nové Mesto Vladimír Bartošek 831 04 Bratislava 3
Baštová ulica Staré Mesto bašta 811 03 Bratislava 1
Batkova ulica Dúbravka Ján Nepomuk Batka 841 01 Bratislava 42
Bazalková ulica Vrakuňa bazalka 821 07 Bratislava 214
Bazová ulica Ružinov baza 821 08 Bratislava 2
Bazovského ulica Dúbravka Miloš Alexander Bazovský 841 01 Bratislava 42
Bažantia ulica Ružinov bažant 821 05 Bratislava 2
Bažantnicová ulica Jarovce 851 10 Bratislava 59
Beblavého ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Bebravská ulica Vrakuňa Bebrava 821 07 Bratislava 214
Beckovská ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Bedľová ulica Karlova Ves bedľa 841 04 Bratislava 4
Bejdl Podunajské Biskupice
Belániková ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Belehradská ulica Nové Mesto Belehrad 831 04 Bratislava 3
Belianská ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Belinského ulica Petržalka Vissarion Grigorievič Belinskij 851 01 Bratislava 5
Bellova ulica Nové Mesto Ján Levoslav Bella 831 01 Bratislava 37
Belopotockého ulica Staré Mesto Gašpar Fejérpataky-Belopotocký 811 05 Bratislava 1
Beňadická ulica Petržalka 851 06 Bratislava 5
Bencúrova ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Benediktiho ulica Staré Mesto 811 05 Bratislava 1
Beniakova ulica Karlova Ves Valentín Beniak 841 05 Bratislava 4
Beňovského ulica Dúbravka Móric Beňovský 841 01 Bratislava 42
Bernolákova ulica Staré Mesto Anton Bernolák 811 07 Bratislava 1
Beskydská ulica Staré Mesto Beskydy 811 05 Bratislava 1
Betliarska ulica Petržalka 851 07 Bratislava 5
Bezekova ulica Dúbravka 841 02 Bratislava 42
Bezručova ulica Staré Mesto Petr Bezruč 811 09 Bratislava 1
Béžová ulica Petržalka béžová farba 851 07 Bratislava 5
Biela ulica Staré Mesto biela farba 811 01 Bratislava 1
Bielkova ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Bieloruská ulica Podunajské Biskupice Bielorusko 821 06 Bratislava 214
Bilíkova ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Biskupická ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Björnsonova ulica Staré Mesto Bjørnstjerne Bjørnson 811 05 Bratislava 1
Blagoevova ulica Petržalka Dimitrij Blagoev 851 04 Bratislava 5
Blatnická ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Blatúchová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Bleduľová ulica Devínska Nová Ves bleduľa 841 08 Bratislava 49
Blumentálska ulica Staré Mesto Blumentál 811 07 Bratislava 1
Blyskáčová ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Bobuľová ulica Nové Mesto bobuľa 831 01 Bratislava 37
Bočná ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Bodliaková ulica Vrakuňa bodliak 821 07 Bratislava 214
Bodrocká ulica Podunajské Biskupice Bodrog 821 07 Bratislava 214
Bodvianska ulica Vrakuňa Bodva 821 07 Bratislava 214
Bohrova ulica Petržalka Niels Bohr 851 01 Bratislava 5
Bohúňova ulica Staré Mesto Emo Bohúň 811 04 Bratislava 1
Bojnická ulica Nové Mesto, Rača Bojnice 831 04 Bratislava 3
Borágová ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Borekova ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Borinská ulica Lamač Borinka 841 03 Bratislava 42
Borodáčova ulica Ružinov Janko Borodáč 821 03 Bratislava 2
Borovicová ulica Vrakuňa borovica 821 07 Bratislava 214
Borská ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Bosákova ulica Petržalka Michal Bosák 851 04 Bratislava 5
Boskovičova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Bošániho ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Botanická ulica Karlova Ves Botanická záhrada 841 04 Bratislava 4
Bottova ulica Staré Mesto Ján Botto 811 09 Bratislava 1
Bôrik Staré Mesto Chránený areál Bôrik 811 02 Bratislava 1
Bradáčova ulica Petržalka 851 02 Bratislava 5
Bradlianska ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Brančská ulica Petržalka Branč 851 05 Bratislava 5
Bratislavská ulica Záhorská Bystrica Bratislava 841 06 Bratislava 48
Bratská ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Brečtanová ulica Nové Mesto brečtan 831 01 Bratislava 37
Brestová ulica Ružinov brest 821 02 Bratislava 2
Brezová ulica Vrakuňa breza 821 07 Bratislava 214
Brezovská ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Brežná ulica Devínska Nová Ves breh 841 07 Bratislava 49
Bridlicová ulica Devínska Nová Ves bridlica 841 07 Bratislava 49
Briežky Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Brigádnická ulica Devín brigádnik 841 10 Bratislava 49
Brižitská ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Brnianska ulica Staré Mesto Brno 811 04 Bratislava 1
Brodská ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Bronzová ulica Rusovce bronz 851 10 Bratislava 59
Broskyňová ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Bršlenová ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Brumovická ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Brusnicová ulica Nové Mesto brusnica 831 01 Bratislava 37
Břeclavská ulica Staré Mesto Břeclav 811 04 Bratislava 1
Bučinová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Budatínska ulica Petržalka 851 05, 06 Bratislava 5
Búdková cesta Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Budovateľská ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Budyšínska ulica Nové Mesto Budyšín 831 02, 03 Bratislava 3
Bujnákova ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Buková ulica Staré Mesto buk 811 02 Bratislava 1
Bukovinská ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Bukureštská ulica Staré Mesto Bukurešť 811 04 Bratislava 1
Bulharská ulica Ružinov Bulhari 821 04 Bratislava 2
Bulíkova ulica Petržalka Ján Bulík 851 04 Bratislava 5
Bullova ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Burgundská ulica Nové Mesto Burgundsko
Buzalkova ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Bystrého ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Bylinková ulica Jarovce bylinka 851 10 Bratislava 59
Bystrická ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Bzovícka ulica Petržalka Bzovík 851 07 Bratislava 5

C[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Cabanova ulica Dúbravka 841 02 Bratislava 42
Cablkova ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Cádrova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Cesta mládeže Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Cesta na Červený most Karlova Ves, Staré Mesto 841 04, 05 Bratislava 4
Cesta na Kamzík Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Cesta na Klanec Lamač 841 03 Bratislava 42
Cesta na Senec Ružinov, Vajnory 821 04 Bratislava 2
Cezmínová ulica Čunovo cezmína 851 10 Bratislava 59
Cígeľská ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Cikkerova ulica Karlova Ves Ján Cikker 841 05 Bratislava 4
Cintorínska ulica Staré Mesto cintorín 811 08 Bratislava 1
Cintulova ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Colnica Berg Petržalka
Colnícka ulica Rusovce colnica 851 10 Bratislava 59
Cukrová ulica Staré Mesto cukor 811 08 Bratislava 1
Cyprichova ulica Rača Ondrej Cyprich 831 04
Cyrilova ulica Ružinov Konštantín Filozof 821 08 Bratislava 2
Czambelova ulica Ružinov Samo Czambel

Č[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Čachtická ulica Rača Čachtice 831 06 Bratislava 35
Čajakova ulica Staré Mesto, Nové Mesto Ján Čajak 811 05, 831 01 Bratislava 1, 37
Čajkovského ulica Staré Mesto Piotr Iľjič Čajkovskij 811 04 Bratislava 1
Čakanková ulica Vrakuňa čakanka 821 07 Bratislava 214
Čaklovská ulica Ružinov 821 02 Bratislava 2
Čalovská ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Čapajevova ulica Petržalka Vasilij Ivanovič Čapajev 851 01 Bratislava 5
Čapkova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Čárskeho ulica Karlova Ves Konštantín Čársky 841 04 Bratislava 4
Čavojského ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Čečinová ulica Ružinov čečina 821 05 Bratislava 2
Čelakovského ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Čerencová ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Čerešňová ulica Staré Mesto čerešňa 811 04 Bratislava 1
Černicová ulica Nové Mesto černica 831 01 Bratislava 37
Černockého ulica Rača
Černyševského ulica Petržalka Nikolaj Gavrilovič Černyševskij 851 01 Bratislava 5
Červená ulica Rača červená farba 831 06 Bratislava 35
Červeňákova ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Červeňova ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Česká ulica Nové Mesto Česko 831 03 Bratislava 3
Čiernohorská ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Čiernovodská ulica Vrakuňa Čierna Voda (Chorvátsky Grob) 821 07 Bratislava 214
Čierny chodník Vajnory 831 07 Bratislava 36
Čiližská ulica Vrakuňa Čiliž 821 07 Bratislava 214
Čipkárska ulica Ružinov čipkár 821 09 Bratislava 2
Čmelíkova ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Čmeľovec Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Čremchová ulica Nové Mesto čremcha 831 01 Bratislava 37
Čučoriedková ulica Vrakuňa brusnica čučoriedková 821 07 Bratislava 214
Čulenova ulica Staré Mesto Marko Čulen 811 09 Bratislava 1

D[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Damborského ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Dankovského ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Dargovská ulica Petržalka Dargov 851 01 Bratislava 5
Delená ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Delená cesta Devín 841 10 Bratislava 49
Demänovská ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Desiata ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Detvianska ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Devätinova ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Deviata ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Devínska cesta Devín, Karlova Ves 841 04, 10 Bratislava 49, 4
Devínske Jazero Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Diamantová ulica Jarovce diamant 851 10 Bratislava 59
Dlhá ulica Čunovo 851 10 Bratislava 59
Dlhé diely I. Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Dlhé diely II. Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Dlhé diely III. Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Dneperská ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Dobrovičova ulica Staré Mesto 811 02, 09 Bratislava 1
Dobrovského ulica Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Dobšinského ulica Staré Mesto 811 05 Bratislava 1
Dohnalova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Dohnányho ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Doležalova ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Dolichénska ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Dolná ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Dolnokorunská ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Dolnozemská cesta Petržalka 851 04 Bratislava 5
Domašská ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Domiciánova ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Domkárska ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Domové role Ružinov 821 05 Bratislava 2
Donnerova ulica Karlova Ves Georg Rafael Donner 841 04 Bratislava 4
Donovalova ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Donská ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Dopravná ulica Rača železničný uzol 831 06 Bratislava 35
Dorastenecká ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Dostojevského rad Staré Mesto 811 09 Bratislava 1
Dražická ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Drevená ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Drieňová ulica Ružinov 821 01, 02, 03 Bratislava 2
Drobného ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Dropia ulica Petržalka
Drotárska cesta Staré Mesto 811 02, 04 Bratislava 1
Drozdová ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Druhá ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Druidská ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Družicová ulica Ružinov 821 02 Bratislava 2
Družobná ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Družstevná ulica Nové Mesto 831 04 Bratislava 3
Dubnická ulica Petržalka Dubnica nad Váhom 851 02
Dubová ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Dúbravčická ulica Dúbravka 841 02 Bratislava 42
Dúbravská cesta Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Dudova ulica Petržalka 851 02 Bratislava 5
Dudvážska ulica Podunajské Biskupice 821 07 Bratislava 214
Dunajská ulica Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Dvanásta ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Dvojkrížna ulica Podunajské Biskupice, Vrakuňa 821 06, 07 Bratislava 214
Dvořákovo nábrežie Staré Mesto 811 02 Bratislava 1

Ď[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Ďatelinová ulica Ružinov ďatelina 821 01 Bratislava 2
Ďumbierska ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Ďurgalova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37

E[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Edisonova ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Egrešová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Einsteinova ulica Petržalka Albert Einstein 851 01 Bratislava 5
Eisnerova ulica Devínska Nová Ves Jan Eisner 841 07 Bratislava 49
Elektrárenská ulica Nové Mesto 831 04 Bratislava 3
Estónska ulica Podunajské Biskupice, Vrakuňa 821 06, 07 Bratislava 214
Exnárova ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2

F[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Fadruszova ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Fajnorovo nábrežie Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Fándlyho ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Farebná ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Farská ulica Staré Mesto
Farského ulica Petržalka Karel Farský 851 01 Bratislava 5
Fazuľová ulica Staré Mesto 811 07 Bratislava 1
Fedinova ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Fedákova ulica Dúbravka Ján Fedák 841 02 Bratislava 42
Ferienčíkova ulica Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Fialkové údolie Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Fialová ulica Petržalka 851 07 Bratislava 5
Fibichova ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Figová ulica Jarovce figa 851 10 Bratislava 59
Fikusová ulica Jarovce 851 10 Bratislava 59
Filiálne nádražie Nové Mesto 831 04 Bratislava 3
Fiľakovská ulica Petržalka
Firmova ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Fláviovska ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Flöglova ulica Staré Mesto 811 05 Bratislava 1
Fongová ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Francisciho ulica Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Frankovská ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Františkánska ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Furdekova ulica Petržalka Štefan Furdek 851 03, 04 Bratislava 5
Furmanská ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Furmintská ulica Nové Mesto


G[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Gabčíkova ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Gagarinova ulica Ružinov 821 01, 03, 05 Bratislava 2
Gajarská ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Gajc Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Gajova ulica Staré Mesto 811 09 Bratislava 1
Galaktická ulica Ružinov 821 02 Bratislava 2
Galandova ulica Staré Mesto
Galbavého ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Gallayova ulica Dúbravka Cyril Gallay 841 02 Bratislava 42
Gallova ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Galvaniho ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Gašparíkova ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Gaštanová ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Gavlovičova ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Gbelská ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Gelnická ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Gemerská ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Geologická ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Gercenova ulica Petržalka Alexandr Ivanovič Gercen 851 01 Bratislava 5
Gerulatská ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Gessayova ulica Petržalka Ignác Gessay 851 03 Bratislava 5
Gettingova ulica Petržalka 851 04
Godrova ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Gogoľova ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Goláňova ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Gondova ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Goralská ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Gorazdova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Gorkého ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Gregorovej ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Gronárska ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Grösslingová ulica Staré Mesto 811 09 Bratislava 1
Gruzínska ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Gunduličova ulica Staré Mesto 811 05 Bratislava 1
Guothova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Gusevova ulica Ružinov 821 09 Bratislava 2

H[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Haanova ulica Petržalka Ľudovít Haan 851 04 Bratislava 5
Haburská ulica Ružinov 821 01 Bratislava 2
Hadia cesta Devín 841 10 Bratislava 49
Hadriánova ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Hagarova ulica Rača
Hájenka Rusovce
Hájnická ulica Karlova Ves
Hájová ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Hájovňa Podunajské Biskupice
Halašova ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Hálkova ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Hálova ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Hamuliakova ulica Ružinov 821 09 Bratislava 2
Hanácka ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Handlovská ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Hanulova ulica Dúbravka 841 01, 02 Bratislava 42
Hargašova ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Harmanecká ulica Petržalka 851 01
Harmincova ulica Dúbravka Milan Michal Harminc 841 01 Bratislava 42
Hasičská ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Hattalova ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Havelkova ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Havlíčkova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Havrania ulica Staré Mesto
Haydnova ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Hečkova ulica Rača 831 06
Herlianska ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Heydukova ulica Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Heyrovského ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Hlaváčiková ulica Karlova Ves Hlaváčik jarný 841 05 Bratislava 4
Hlavatého ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Hlavná ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Hlbinná ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Hlboká cesta Staré Mesto 811 04, 05 Bratislava 1
Hlinícka ulica Rača
Hlivová ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Hlohová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Hlučínska ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Hnilecká ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Hodálova ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Hodonínska ulica Lamač, Záhorská Bystrica 840 02, 841 03 Bratislava 42
Holekova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Holíčska ulica Petržalka Holíč 851 05 Bratislava 5
Hollého ulica Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Holubyho ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Homolova ulica Dúbravka 841 02 Bratislava 42
Hontianska ulica Ružinov 821 09 Bratislava 2
Horárska ulica Ružinov 821 09 Bratislava 2
Horcová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Horná ulica Rača
Horná Vančurova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Hornádska ulica Podunajské Biskupice 821 07 Bratislava 214
Horné Zidiny Nové Mesto 830 00 Bratislava 3
Horníkova ulica Ružinov
Horská ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 3
Horského ulica Nové Mesto
Hospodárska ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Hrabový chodník Nové Mesto
Hradištná ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Hradná ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Hradné údolie Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Hradská ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Hrachová ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Hraničiarska ulica Čunovo 851 10 Bratislava 59
Hraničná ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Hrdličkova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Hrebendova ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Hríbová ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Hriňovská ulica Staré Mesto Hriňová 811 02
Hrobákova ulica Petržalka Filip Hrobák 851 02 Bratislava 5
Hrobárska ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Hroboňova ulica Staré Mesto Samo Bohdan Hroboň 811 04 Bratislava 1
Hronská ulica Podunajské Biskupice 821 07 Bratislava 214
Hroznová ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Hrušková ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Hrušovská ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Hubeného ulica Rača
Hudecova ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Humenské mýto Petržalka
Hummelova ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Husova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Húščavova ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Hutnícka ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Hviezdna ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Hviezdoslavova ulica Podunajské Biskupice P. O. Hviezdoslav 821 06 Bratislava 214
Hybešova ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Hydinárska ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Hýlia ulica Petržalka
Hýrošova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1

CH[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Chalupkova ulica Staré Mesto 811 09 Bratislava 1
Charkovská ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Chemická ulica Nové Mesto 831 04 Bratislava 3
Chladná ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Chlumeckého ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Chorvátska ulica Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Chotárna ulica Jarovce 851 10 Bratislava 59
Chrasťová ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Chrobákova ulica Dúbravka 841 02 Bratislava 42

I[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Iberková ulica Čunovo 851 10 Bratislava 59
Ibišteková ulica Čunovo 851 10 Bratislava 59
Ihličnatá ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Ihrisková ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Iľjušinova ulica Petržalka Sergej Vladimirovič Iľjušin 851 01 Bratislava 5
Ilkovičova ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Ílová ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Ilýrska ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Imelová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Inovecká ulica Staré Mesto 811 01, 03 Bratislava 1
Ipeľská ulica Podunajské Biskupice 821 07 Bratislava 214
Irisová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Irkutská ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Iršajská ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Iskerníková ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Istrijská ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Ivanská cesta Ružinov 821 04 Bratislava 2

J[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Jabloňová ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Jačmenná ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Jadranská ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Jadrová ulica Ružinov 821 02 Bratislava 2
Jahodová ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Jakabova ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Jakubíkova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Jakubská ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Jalovcová ulica Nové Mesto
Jamnického ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Janáčkova ulica Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Jančova ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Janíkov dvor Petržalka
Janíkovské role Petržalka 851 01 Bratislava 5
Jankolova ulica Petržalka 851 04 Bratislava 5
Jánošíkova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Janoškova ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Janotova ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Jánska ulica Staré Mesto 811 07 Bratislava 1
Janšákova ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Jantárová ulica Jarovce 850 09, 851 10 Bratislava 59
Jantárová cesta Petržalka 851 06 Bratislava 5
Jarabinková ulica Ružinov 821 09 Bratislava 2
Jarná ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Jaroslavova ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Jarošova ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Jasencová ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Jaseňová ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Jaskový rad Nové Mesto jask (tunel, arch.) 831 01 Bratislava 37
Jasná ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Jasovská ulica Petržalka 851 07 Bratislava 5
Jastrabia ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Jašíkova ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Javorinská ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Javorová ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Jazdecká ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Jazerná ulica Jarovce
Jazmínová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Jedenásta ulica Nové Mesto
Jedlíkova ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Jedľová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Jégého ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Jegenešská ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Jelačičova ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Jelenia ulica Staré Mesto 811 05 Bratislava 1
Jelšová ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Jeséniova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Jesenná ulica Ružinov 821 02 Bratislava 2
Jesenského ulica Staré Mesto Janko Jesenský 811 02 Bratislava 1
Jesienková ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Jiráskova ulica Petržalka Alois Jirásek 851 01 Bratislava 5
Jiskrova ulica Nové Mesto 831 04 Bratislava 3
Jókaiho ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Jonatánová ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Jozefská ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Júlová ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Junácka ulica Nové Mesto 831 04 Bratislava 3
Jungmannova ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Júnová ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Jurkovičova ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Jurovského ulica Staré Mesto
Jurská ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Justičná ulica Staré Mesto 811 07 Bratislava 1

K[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
K Horánskej studni Dúbravka 841 01 Bratislava 42
K lomu Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
K pasienkom Čunovo 851 10 Bratislava 59
K Železnej studienke Staré Mesto Železná studienka 811 04 Bratislava 1
Kadnárova ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Kafendova ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Kajerka Dúbravka 841 02 Bratislava 42
Kalinčiakova ulica Nové Mesto Ján Kalinčiak 831 04 Bratislava 3
Kalinová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Kalištná ulica Devínska Nová Ves Kalište 841 07 Bratislava 49
Kaméliová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Kamenárska ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Kamilková ulica Rača kamilky 830 05, 831 06 Bratislava 35
Kamzík - Les Nové Mesto vrch Kamzík 830 07 Bratislava 37
Kamzík - Vrch Nové Mesto vrch Kamzík 830 07 Bratislava 37
Kananefatská ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Kapicova ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Kapitulská ulica Staré Mesto kapitula 811 01 Bratislava 1
Kapitulský dvor Petržalka kapitula 851 07 Bratislava 5
Kaplinská ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Kapsohradská ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Kapucínska ulica Staré Mesto kapucíni 811 03 Bratislava 1
Kapušianska ulica Ružinov Kapušany 821 02 Bratislava 2
Karadžičova ulica Ružinov, Staré Mesto Vuk Stefanović Karadžić 811 07, 08, 09, 821 08 Bratislava 1, 2
Karloveská ulica Karlova Ves Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Karloveské rameno Karlova Ves rameno Dunaja 841 04 Bratislava 4
Karpatská ulica Staré Mesto Karpaty 811 05 Bratislava 1
Kašmírska ulica Ružinov Kašmír 821 04 Bratislava 2
Kaštieľska ulica Ružinov kaštieľ 821 05 Bratislava 2
Kaukazská ulica Petržalka Kaukaz 851 01 Bratislava 5
Kazanská ulica Podunajské Biskupice, Vrakuňa Kazaň 821 06, 07 Bratislava 214
Keltská ulica Rusovce Kelti 851 10 Bratislava 59
Kempelenova ulica Karlova Ves Johann Wolfgang Kempelen 841 04 Bratislava 4
Keplerova ulica Ružinov Johannes Kepler
Ketelec Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Kladnianska ulica Ružinov Kladno 821 05 Bratislava 2
Klariská ulica Staré Mesto Klarisky 811 03 Bratislava 1
Kláštorská ulica Ružinov kláštor 821 05 Bratislava 2
Klatovská ulica Nové Mesto, Ružinov Klatovy 821 04, 831 04 Bratislava 2
Klemensova ulica Staré Mesto Jozef Božetech Klemens 811 09 Bratislava 1
Klenová ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Klimkovičova ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Klincová ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Klobučnícka ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Klokočova ulica Petržalka Ondrej Klokoč 851 01 Bratislava 5
Kľukatá ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Kĺzavá ulica Nové Mesto 831 01, 07 Bratislava 37
Knižkova cesta Rača 831 06 Bratislava 35
Koceľova ulica Ružinov Koceľ 821 08 Bratislava 2
Kočánkova ulica Petržalka 851 04 Bratislava 5
Kohútova ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Koľajná ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Kolárska ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Kolískova ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Kollárova ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Kolmá ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Komárňanská ulica Ružinov Komárno 821 05 Bratislava 2
Komárnická ulica Ružinov 821 02, 03 Bratislava 2
Komárovská ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Kominárska ulica Nové Mesto kominár 831 04 Bratislava 3
Komonicová ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Koncová ulica Vajnory koniec 831 07 Bratislava 36
Koniarkova ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Konopiská Čunovo 851 10 Bratislava 59
Konopná ulica Ružinov konopa 821 05 Bratislava 2
Konvalinková ulica Karlova Ves konvalinka 841 04 Bratislava 4
Konventná ulica Staré Mesto konvent 811 03 Bratislava 1
Kopáč Ružinov
Kopanice Ružinov kopanice 821 04 Bratislava 2
Kopčianska ulica Petržalka Kopčany 851 01
Kopernikova ulica Ružinov Mikuláš Kopernik 821 04 Bratislava 2
Koprivnická ulica Dúbravka 841 01, 02 Bratislava 42
Korabinského ulica Staré Mesto Ján Matej Korabinský 811 02 Bratislava 1
Koreničova ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Koreňová ulica Jarovce koreň 851 10 Bratislava 59
Korunská ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Korytnická ulica Podunajské Biskupice Korytnica 821 06 Bratislava 214
Kosatcová ulica Devínska Nová Ves kosatec 841 07 Bratislava 49
Kosodrevinová ulica Vrakuňa kosodrevina 821 07 Bratislava 214
Kostlivého ulica Ružinov Stanislav Kostlivý 821 03 Bratislava 2
Kostolná ulica Staré Mesto kostol 811 01 Bratislava 1
Košická ulica Ružinov, Staré Mesto Košice 821 08, 09 Bratislava 2
Kovácsova ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Kováčska ulica Nové Mesto kováč 831 04 Bratislava 3
Kovorobotnícka ulica Ružinov kovorobotník 821 04 Bratislava 2
Kovová ulica Podunajské Biskupice kov 821 06 Bratislava 214
Kozia ulica Staré Mesto koza 811 03 Bratislava 1
Koziarka Nové Mesto 830 00 Bratislava 3
Kozičova ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Kozmonautická ulica Ružinov kozmonaut 821 02 Bratislava 2
Kožušnícka ulica Jarovce kožušník 851 10 Bratislava 59
Kôstková ulica Jarovce 851 10 Bratislava 59
Krahulčia ulica Nové Mesto krahulec 831 01 Bratislava 37
Krajinská ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Krajinská cesta Ružinov 821 07 Bratislava 214
Krajná ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Krakovská ulica Staré Mesto Krakov 811 03 Bratislava 1
Kráľovské údolie Staré Mesto kráľ 811 02 Bratislava 1
Kramériova ulica Ružinov
Krasinského ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Kraskova ulica Nové Mesto Ivan Krasko 831 02 Bratislava 3
Krásna ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Krásnohorská ulica Petržalka 851 07 Bratislava 5
Krasovského ulica Petržalka Feodosij Nikolajevič Krasovskij 851 01 Bratislava 5
Kratiny Vajnory 831 07 Bratislava 36
Krátka ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Krčméryho ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Kremeľská ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Kremencová ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Kremnická ulica Petržalka Kremnica 851 01 Bratislava 5
Kresánkova ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Kríková ulica Vrakuňa krík 821 07 Bratislava 214
Krivá ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Križkova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Krížna ulica Nové Mesto, Ružinov, Staré Mesto 811 07, O8 Bratislava 1, 2
Križovatka Jozefa Čabelku Nové Mesto Jozef Čabelka
Krmanova ulica Staré Mesto Daniel Krman 811 03 Bratislava 1
Krokusová ulica Vrakuňa krókus 821 07 Bratislava 214
Krompašská ulica Ružinov Krompachy 821 04 Bratislava 2
Krupinská ulica Petržalka Krupina 851 01 Bratislava 5
Krupkova ulica Staré Mesto František Krupka 811 09 Bratislava 1
Krušpánová ulica Čunovo 851 10 Bratislava 59
Kubačova ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Kubániho ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Kubínska ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Kučovanická ulica Záhorská Bystrica
Kudlákova ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Kuklovská ulica Karlova Ves Kuklov 841 04 Bratislava 4
Kúkoľová ulica Vajnory kúkoľ 831 07 Bratislava 36
Kukučínova ulica Nové Mesto Martin Kukučín 831 03 Bratislava 3
Kukuričná ulica Nové Mesto kukurica 831 03 Bratislava 3
Kulíškova ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Kultúrna ulica Ružinov kultúra 821 04 Bratislava 2
Kuneradská ulica Lamač Kunerad 841 03 Bratislava 42
Kupeckého ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Kúpeľná ulica Staré Mesto kúpele 811 02 Bratislava 1
Kurucova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Kutlíkova ulica Petržalka Vendelín Bohboj Kutlík 851 02 Bratislava 5
Kútska ulica Záhorská Bystrica Kúty 841 06 Bratislava 48
Kutuzovova ulica Nové Mesto Michail Illarionovič Kutuzov 831 03 Bratislava 3
Kuzmányho ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Kvačalova ulica Ružinov 821 01 Bratislava 2
Kvetinárska ulica Podunajské Biskupice kvetinárstvo 821 06 Bratislava 214
Kvetná ulica Ružinov kvet 821 08 Bratislava 2
Kýčerského ulica Staré Mesto 811 05 Bratislava 1
Kyjevská ulica Nové Mesto Kyjev 831 02 Bratislava 3
Kysucká ulica Staré Mesto Kysuce 811 04 Bratislava 1

L[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Laborecká ulica Nové Mesto Laborec 831 04 Bratislava 3
Labutia ulica Petržalka labuť
Lackova ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Ladzianskeho ulica Nové Mesto Július Ladziansky 831 01 Bratislava 37
Lachova ulica Petržalka Ján Lach 851 03 Bratislava 5
Lamačská cesta Lamač, Staré Mesto Lamač 811 04, 841 03, 841 04 Bratislava 1, 4, 42
Lamanského ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Lančárska ulica Záhorská Bystrica Lančár 841 06 Bratislava 48
Landauova ulica Dúbravka Lev Davidovič Landau 841 01 Bratislava 42
Landererova ulica Staré Mesto 811 09 Bratislava 1
Langsfeldova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Laskomerského ulica Nové Mesto Gustáv Kazimír Zechenter-Laskomerský 831 03 Bratislava 3
Laténska ulica Rusovce laténska doba 851 10 Bratislava 59
Latorická ulica Podunajské Biskupice Latorica 821 07 Bratislava 214
Laučekova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Laurinská ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Lazaretská ulica Staré Mesto lazaret 811 08, 09 Bratislava 1
Leánska ulica Nové Mesto
Lediny Lamač 841 03 Bratislava 42
Legerského ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Legionárska ulica Nové Mesto, Staré Mesto legionári 811 07, 831 04 Bratislava 1, 3
Lehockého ulica Staré Mesto 811 05, 06 Bratislava 1
Leknová ulica Vrakuňa lekno 821 07 Bratislava 214
Lenardova ulica Petržalka Philipp Lenard 851 01 Bratislava 5
Leopoldov majer Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Lermontovova ulica Staré Mesto Michail Jurievič Lermontov 811 05 Bratislava 1
Lesná ulica Staré Mesto les 811 04 Bratislava 1
Lesnícka ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Leškova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Letecká ulica Nové Mesto letectvo 831 03 Bratislava 3
Letná ulica Nové Mesto leto 831 03 Bratislava 3
Levanduľová ulica Vrakuňa levanduľa 821 07 Bratislava 214
Levárska ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Levická ulica Ružinov Levice 821 08 Bratislava 2
Levočská ulica Petržalka Levoča 851 01 Bratislava 5
Lidická ulica Ružinov Lidice 821 04 Bratislava 2
Lieskovec Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Lieskovská cesta Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Lietavská ulica Petržalka Lietava 851 06 Bratislava 5
Lichardova ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Likavská ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Limbová ulica Nové Mesto limba 831 01 Bratislava 37
Linzbothova ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Lipová ulica Staré Mesto lipa 811 02 Bratislava 1
Lipovinová ulica Nové Mesto lipovina 831 02 Bratislava 3
Lipského ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Liptovská ulica Ružinov Liptov 821 09 Bratislava 2
Lisovňa Rača 831 06 Bratislava 35
Listová ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Líščie nivy Ružinov 821 08 Bratislava 2
Líščie údolie Karlova Ves Líščie údolie 841 04 Bratislava 4
Litovská ulica Karlova Ves Litva 841 04 Bratislava 4
Lodná ulica Staré Mesto loď 811 02 Bratislava 1
Lombardiniho ulica Nové Mesto Alexander Lombardini 831 03 Bratislava 3
Lomnická ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Lomonosovova ulica Staré Mesto Michail Vasilievič Lomonosov 811 09 Bratislava 1
Longobardská ulica Rusovce Longobardi 851 10 Bratislava 59
Lónyaiova ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Lopárska ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Lopenícka ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Lopúchová ulica Nové Mesto lopúch 831 01 Bratislava 37
Lotyšská ulica Podunajské Biskupice Lotyšsko 821 06 Bratislava 214
Lovinského ulica Staré Mesto Ján Gáber-Lovinský 811 04 Bratislava 1
Lozornianska ulica Záhorská Bystrica Lozorno 841 06 Bratislava 48
Lubinská ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Lúčna ulica Ružinov lúka 821 05 Bratislava 2
Luhačovická ulica Ružinov Luhačovice 821 04 Bratislava 2
Lužická ulica Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Lužná ulica Petržalka Lužný les 851 04 Bratislava 5
Lýcejná ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Lykovcová ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Lysákova ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42

Ľ[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Ľadová ulica Staré Mesto ľad 811 05 Bratislava 1
Ľaliová ulica Ružinov ľalia 821 05 Bratislava 2
Ľanová ulica Ružinov ľan 821 01 Bratislava 2
Ľubietovská ulica Petržalka Ľubietová 851 01 Bratislava 5
Ľubľanská ulica Nové Mesto Ľubľana 831 02 Bratislava 3
Ľubochnianska ulica Nové Mesto Ľubochňa 831 04 Bratislava 3
Ľubovnianska ulica Petržalka Stará Ľubovňa 851 07 Bratislava 5
Ľubovníková ulica Devínska Nová Ves 841 07, 08 Bratislava 49

M[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Madáchova ulica Podunajské Biskupice Imre Madách 821 06 Bratislava 214
Maďarská ulica Rusovce Maďarsko 851 10 Bratislava 59
Magnetová ulica Nové Mesto magnet 831 04 Bratislava 3
Magnezitová ulica Devínska Nová Ves magnezit 841 07 Bratislava 49
Magnóliová ulica Vrakuňa magnólia 821 07 Bratislava 214
Magurská ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Macharova ulica Petržalka Josef Svatopluk Machar 851 01 Bratislava 5
Máchova ulica Podunajské Biskupice Karel Hynek Mácha 821 06 Bratislava 214
Majakovského ulica Staré Mesto Vladimir Vladimirovič Majakovskij 811 04 Bratislava 1
Majerníkova ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Majerská ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Májkova ulica Staré Mesto 811 07 Bratislava 1
Majoránová ulica Vrakuňa majorán 821 07 Bratislava 214
Májová ulica Petržalka máj 851 01 Bratislava 5
Maková ulica Vrakuňa mak 821 07 Bratislava 214
Makovického ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Malá ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Malagová ulica Nové Mesto
Malé pálenisko Ružinov 821 05 Bratislava 2
Malinová ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Malodunajská ulica Vrakuňa Malý Dunaj 821 07 Bratislava 214
Málová ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Malý trh Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Mamateyova ulica Petržalka Albert Mamatey 851 03, 04 Bratislava 5
Mandľová ulica Jarovce mandľa 851 10 Bratislava 59
Mandľovníková ulica Nové Mesto mandľovník 831 01 Bratislava 37
Margarétová ulica Vrakuňa margaréta 821 07 Bratislava 214
Marhuľová ulica Vrakuňa marhuľa 821 07 Bratislava 214
Mariánska ulica Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Markova ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Marótyho ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Martákovej ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Martinčekova ulica Ružinov 821 01, 09 Bratislava 2
Martinengova ulica Staré Mesto Ferdinand Martinengo 811 02 Bratislava 1
Martinská ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Matejkova ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Matičná ulica Nové Mesto Matica slovenská 831 03 Bratislava 3
Matúškova ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Matúšova ulica Staré Mesto 811 02, 04 Bratislava 1
Mečíková ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Medená ulica Staré Mesto meď 811 02 Bratislava 1
Medová ulica Devín med 841 10 Bratislava 49
Medzierka Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Medzilaborecká ulica Ružinov 821 01 Bratislava 2
Merlotová ulica Nové mesto 831 02 Bratislava 3
Mesačná ulica Ružinov mesiac 821 02 Bratislava 2
Mestská ulica Nové Mesto mesto 831 03 Bratislava 3
Meteorová ulica Ružinov meteor 821 02 Bratislava 2
Metodova ulica Ružinov svätý Metod 821 08 Bratislava 2
Mickiewiczova ulica Staré Mesto Adam Mickiewicz 811 07 Bratislava 1
Mierová ulica Ružinov mier 821 05 Bratislava 2
Michalská ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Micherova zátoka Ružinov
Mikovíniho ulica Ružinov Samuel Mikovíny 831 02 Bratislava 3
Mikulášska ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Miletičova ulica Ružinov Svetozar Miletić 821 08, 09 Bratislava 2
Mínešská ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Mišíkova ulica Staré Mesto 811 04, 06 Bratislava 1
Mládežnícka ulica Devín mládež 841 10 Bratislava 49
Mliekárenská ulica Ružinov mliekáreň 821 09 Bratislava 2
Mlynarovičova ulica Petržalka Miloš Klement Mlynarovič 851 03 Bratislava 5
Mlynská ulica Devínska Nová Ves mlyn 841 07 Bratislava 49
Mlynská dolina Karlova Ves, Staré Mesto 811 02, 04, 841 04 Bratislava 1, 4
Mlynské luhy Ružinov 821 05 Bratislava 2
Mlynské nivy Ružinov 811 09, 821 05, 9 Bratislava 1, 2
Mlyny Karlova Ves mlyn 841 04 Bratislava 4
Modranská ulica Nové Mesto Modra 831 02 Bratislava 3
Modricová ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Modrý chodník Rača 831 06 Bratislava 35
Mojmírova ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Mokráň záhon Ružinov 821 04 Bratislava 2
Mokrohájska cesta Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Moldavská ulica Ružinov Moldavsko 821 03 Bratislava 2
Molecova ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Monardová ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Moravská ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Morušová ulica Jarovce moruša 851 10 Bratislava 59
Moskovská ulica Staré Mesto Moskva 811 08 Bratislava 1
Most Apollo Ružinov, Petržalka most Apollo
Most Lafranconi Karlova Ves, Petržalka most Lafranconi
Most SNP Staré mesto, Petržalka most SNP
Mostná ulica Vrakuňa most 821 07 Bratislava 214
Mostová ulica Staré Mesto most 811 02 Bratislava 1
Mošovského ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Motýlia ulica Ružinov motýle 821 05 Bratislava 2
Moyšova ulica Dúbravka 841 02 Bratislava 42
Moyzesova ulica Staré Mesto 811 05 Bratislava 1
Mozartova ulica Staré Mesto Wolfgang Amadeus Mozart 811 02 Bratislava 1
Mramorová ulica Podunajské Biskupice mramor 821 06 Bratislava 214
Mraziarenská ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Mrázová ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Mudrochova ulica Rača Ján Mudroch 831 06 Bratislava 35
Mudroňova ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Muránska ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Murgašova ulica Staré Mesto Jozef Murgaš 811 04 Bratislava 1
Muškátová ulica Ružinov 821 01 Bratislava 2
Muštová ulica Nové Mesto mušt 831 02 Bratislava 3
Múzejná ulica Staré Mesto múzeum 811 02 Bratislava 1
Myjavská ulica Staré Mesto Myjava 811 03 Bratislava 1
Mýtna ulica Staré Mesto mýto 811 O5, 7 Bratislava 1

N[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Na Baránku Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Na barine Lamač 841 03 Bratislava 42
Na Brezinách Staré Mesto 811 05 Bratislava 1
Na doline Vajnory 831 07 Bratislava 36
Na Grbe Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Na Grunte Nové Mesto
Na Holom vrchu Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Na hrádzi Čunovo 851 10 Bratislava 59
Na Hrebienku Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Na hriadkach Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Na jarku Vajnory 831 07 Bratislava 36
Na Kalvárii Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Na Kampárke Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Na kaštieli Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Na kopci Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Na Krčoch Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Na križovatkách Ružinov 821 04 Bratislava 2
Na lánoch Ružinov 821 04 Bratislava 2
Na medzi Rača 831 06 Bratislava 35
Na Mýte Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Na pántoch Rača, Vajnory 831 06 Bratislava 35
Na pasekách Rača 831 06 Bratislava 35
Na paši Ružinov 821 02 Bratislava 2
Na Pažiti Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Na piesku Ružinov 821 05 Bratislava 2
Na Revíne Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Na Riviére Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Na rozhliadke Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Na Sitine Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Na skale Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Na Slanci Nové Mesto
Na Slavíne Staré Mesto Slavín 811 06 Bratislava 1
Na Spojke Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Na stráni Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Na Štyridsiatku Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Na úvrati Ružinov 821 04 Bratislava 2
Na varte Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Na Vlkovkách Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Na vrátkach Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Na vŕšku Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Na vyhliadke Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Na výslní Ružinov 821 05 Bratislava 2
Na Zlatej nohe Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Nábělkova ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Nábrežie arm. gen. Ludvíka Svobodu Staré Mesto Ludvík Svoboda 811 02 Bratislava 1
Nábrežie Ľubomíra Kadnára Karlova Ves Ľubomír Kadnár
Nábrežie Milana Rastislava Štefánika Ružinov Milan Rastislav Štefánik
Nábrežná ulica Petržalka nábrežie 851 01 Bratislava 5
Nad Dunajom Karlova Ves Dunaj 841 04 Bratislava 4
Nad Gronárom Devín 841 10 Bratislava 49
Nad jazierkom Vajnory 831 07 Bratislava 36
Nad kúriou Rača 831 06 Bratislava 35
Nad lomom Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Nad lúčkami Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Nad ostrovom Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Nad Sihoťou Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Nad Válkom Vajnory 831 07 Bratislava 36
Nákovná ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Nákupná ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Narcisová ulica Ružinov narcis 821 01 Bratislava 2
Nedbalova ulica Staré Mesto Oskar Nedbal 811 01 Bratislava 1
Nechtíková ulica Vrakuňa Nechtík lekársky 821 07 Bratislava 214
Nejedlého ulica Dúbravka Zdeněk Nejedlý 841 02 Bratislava 42
Nekrasovova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Nemčíkova ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Neronetová ulica Nové mesto neronet 831 02 Bratislava 3
Nerudova ulica Ružinov Jan Neruda 821 04 Bratislava 2
Nevädzová ulica Ružinov nevädza 821 01 Bratislava 2
Nevská ulica Záhorská Bystrica Neva 841 06 Bratislava 48
Nezábudková ulica Ružinov nezábudka 821 01 Bratislava 2
Nezvalova ulica Podunajské Biskupice Vítězslav Nezval 821 06 Bratislava 214
Niťová ulica Ružinov niť 821 08 Bratislava 2
Nitrianska ulica Ružinov Nitra 821 08 Bratislava 2
Nížinná ulica Ružinov nížina 821 05 Bratislava 2
Nobelova ulica Nové Mesto Alfred Nobel 831 02 Bratislava 3
Nová ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 3
Nová Bellova Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Nová Rožňavská Nové Mesto 831 04 Bratislava 3
Nová tržnica Nové Mesto
Novackého ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Nové pálenisko Ružinov 821 05 Bratislava 2
Nové záhrady I. Ružinov 821 05 Bratislava 2
Nové záhrady II. Ružinov 821 05 Bratislava 2
Nové záhrady III. Ružinov 821 05 Bratislava 2
Nové záhrady IV. Ružinov 821 05 Bratislava 2
Nové záhrady V. Ružinov 821 05 Bratislava 2
Nové záhrady VI. Ružinov 821 05 Bratislava 2
Nové záhrady VII. Ružinov 821 05 Bratislava 2
Novinárska ulica Nové Mesto novinár 831 03 Bratislava 3
Novobanská ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Novodvorská ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Novohorská ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Novohradská ulica Ružinov 821 09 Bratislava 2
Novosadná ulica Čunovo 851 10 Bratislava 59
Novosvetská ulica Staré Mesto 811 04, 6 Bratislava 1
Novoveská ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Nový kameňolom Devín
Nový záhon Rača

O[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Obežná ulica Ružinov 821 02 Bratislava 2
Obchodná ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Obilná ulica Ružinov
Oblačná ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Oblúková ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Očovská ulica Petržalka Očová 851 02 Bratislava 5
Odborárska ulica Nové Mesto odbory 831 02 Bratislava 3
Odeská ulica Podunajské Biskupice Odesa 821 06 Bratislava 214
Okánikova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Okružná ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Olbrachtova ulica Nové Mesto Ivan Olbracht 831 04 Bratislava 3
Oleandrová ulica Jarovce oleander 851 10 Bratislava 59
Olejkárska ulica Staré Mesto olejkár 811 09 Bratislava 1
Olivová ulica Nové Mesto oliva 831 01 Bratislava 37
Olšová ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Ondavská ulica Ružinov Ondava 821 08 Bratislava 2
Ondrejovova ulica Ružinov Ľudo Ondrejov 821 03 Bratislava 2
Ondrejská ulica Rača Ondrej 831 06 Bratislava 35
Opálová ulica Jarovce opál 851 10 Bratislava 59
Opavská ulica Nové Mesto Opava 831 01 Bratislava 37
Opletalova ulica Devínska Nová Ves Jan Opletal 841 07 Bratislava 49
Oplotené koľajište Devínska Nová Ves
Oráčska ulica Rača oráč 831 06 Bratislava 35
Oravská ulica Ružinov Orava 821 09 Bratislava 2
Orechová ulica Podunajské Biskupice orech 821 06 Bratislava 214
Orechova cesta Petržalka
Orechový rad Ružinov 821 05 Bratislava 2
Orenburská ulica Podunajské Biskupice Orenburg 821 06 Bratislava 214
Orgovánová ulica Vrakuňa orgován 821 07 Bratislava 214
Orchideová ulica Vrakuňa orchidea 821 07 Bratislava 214
Oriešková ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Orlia ulica Karlova Ves orol
Ormisova ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Osadná ulica Nové Mesto osada 831 03 Bratislava 3
Osijecká ulica Jarovce Osijek 851 10 Bratislava 59
Osiková ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Oskorušová ulica Dúbravka oskoruša 841 01 Bratislava 42
Osloboditeľská ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Ostravská ulica Staré Mesto Ostrava 811 04 Bratislava 1
Ostredková ulica Ružinov 821 02 Bratislava 2
Ostružinová ulica Vrakuňa ostružina 821 07 Bratislava 214
Ostružinový chodník Dúbravka 841 03 Bratislava 42
Osuského ulica Petržalka Štefan Osuský 851 03 Bratislava 5
Osvetová ulica Ružinov osveta 821 05 Bratislava 2
Ostriežová ulica Záhorská Bystrica ostriež 841 06 Bratislava 48
Otonelská ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Ovčiarska ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Ovocná ulica Jarovce ovocie 851 10 Bratislava 59
Ovručská ulica Nové Mesto Ovruč 831 02 Bratislava 3
Ovsená ulica Čunovo ovos 851 10 Bratislava 59
Ožvoldíkova ulica Dúbravka Karol Ožvoldík 841 02 Bratislava 42

Ô[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Ôsma ulica Nové Mesto číslo 8 831 01 Bratislava 37

P[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Pajštúnska ulica Petržalka Pajštún 851 02 Bratislava 5
Palackého ulica Staré Mesto František Palacký 811 02 Bratislava 1
Pálavská ulica Nové Mesto pálava 831 02 Bratislava 3
Palárikova ulica Staré Mesto Ján Palárik 811 04 Bratislava 1
Palinová ulica Vrakuňa palina 821 07 Bratislava 214
Palisády Staré Mesto palisády 811 01, 03, 06 Bratislava 1
Palkovičova ulica Ružinov Juraj Palkovič 821 08 Bratislava 2
Palmová ulica Jarovce palma 851 10 Bratislava 59
Panenská ulica Staré Mesto panna 811 03 Bratislava 1
Pankúchova ulica Petržalka Ján Pankúch 851 04 Bratislava 5
Panónska cesta Petržalka Panónia 851 04 Bratislava 5
Panská ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Pántikova ulica Dúbravka Július Pántik 841 01 Bratislava 42
Papraďová ulica Ružinov papraď 821 01 Bratislava 2
Parcelná ulica Podunajské Biskupice parcela 821 06 Bratislava 214
Parenicová ulica Podunajské Biskupice parenica 821 06 Bratislava 214
Páričkova ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Park Andreja Hlinku Ružinov Andrej Hlinka
Park Ferdiša Jurigu Vajnory Ferdiš Juriga
Park Jozefa Miloslava Hurbana Rača Jozef Miloslav Hurban
Park pod lipami Vajnory lipa
Parková ulica Ružinov park 821 05 Bratislava 2
Párna ulica Ružinov párne číslo
Partizánska ulica Staré Mesto partizán 811 03 Bratislava 1
Pasienková ulica Podunajské Biskupice pasienok 821 06 Bratislava 214
Pastierska ulica Rača pastier 831 06 Bratislava 35
Paulínyho ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Pavlovičova ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Pavlovova ulica Ružinov Ivan Petrovič Pavlov 821 08 Bratislava 2
Pavlovská ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Pažického ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Pažítková ulica Ružinov pažítka 821 01 Bratislava 2
Pečnianska ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Pekná cesta Nové Mesto, Rača 831 52, 54 Bratislava 34
Pekná vyhliadka Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Pekníkova ulica Dúbravka Karol Pekník 841 02 Bratislava 42
Perličková ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Pernecká ulica Karlova Ves Pernek 841 04 Bratislava 4
Pestovateľská ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Peterská ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Petöfiho ulica Podunajské Biskupice Sándor Petőfi 821 06 Bratislava 214
Petržalská ulica Čunovo Petržalka 851 10 Bratislava 59
Petzvalova ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Pezinská ulica Nové Mesto Pezinok 831 02 Bratislava 3
Piata ulica Nové Mesto číslo 5 831 01 Bratislava 37
Piesková ulica Rača piesok 831 06 Bratislava 35
Pieskovcová ulica Devínska Nová Ves pieskovec 841 07 Bratislava 49
Piesočná ulica Ružinov piesok 821 04 Bratislava 2
Piešťanská ulica Nové Mesto Piešťany 831 02 Bratislava 3
Pifflova ulica Petržalka Alfréd Piffl 851 01 Bratislava 5
Pilárikova ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Pílová ulica Jarovce píla 851 10 Bratislava 59
Píniová ulica Vrakuňa pínia 821 07 Bratislava 214
Pionierska ulica Nové Mesto pionier 831 02 Bratislava 3
Pivonková ulica Ružinov pivonka 821 01 Bratislava 2
Plachého ulica Dúbravka 840 02, 841 02 Bratislava 42
Planckova ulica Petržalka Max Planck 851 01 Bratislava 5
Plánky Záhorská Bystrica plánka 840 02 Bratislava 42
Platanová ulica Vrakuňa platan 821 07 Bratislava 214
Plátenícka ulica Ružinov plátenník 821 09 Bratislava 2
Plavecká ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Plickova ulica Rača Karol Plicka 831 06 Bratislava 35
Plitvická ulica Jarovce 851 10 Bratislava 59
Pluhová ulica Nové Mesto pluh 831 03 Bratislava 3
Plynárenská ulica Ružinov plynáreň 821 09 Bratislava 2
Plzenská ulica Nové Mesto Plzeň 831 03 Bratislava 3
Pobrežná ulica Petržalka pobrežie 851 01 Bratislava 5
Pod agátmi Vrakuňa agát 821 07 Bratislava 214
Pod Bôrikom Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Pod brehmi Dúbravka breh 841 03 Bratislava 42
Pod gaštanmi Ružinov gaštan 821 07 Bratislava 214
Pod Glavicou Devínska Nová Ves Glavica
Pod Kalváriou Staré Mesto Kalvária
Pod Klepáčom Nové Mesto Klepáč 831 01 Bratislava 37
Pod kobylou Devín
Pod Krásnou Hôrkou Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Pod krížom Vajnory kríž 831 07 Bratislava 36
Pod lesom Karlova Ves les 841 04 Bratislava 4
Pod lipami Vajnory lipa 831 07 Bratislava 36
Pod Lipovým Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Pod násypom Lamač 841 03 Bratislava 42
Pod Rovnicami Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Pod skalou Devín skala 841 10 Bratislava 49
Pod Strážami Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Pod Vachmajstrom Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Pod Válkom Vajnory 831 07 Bratislava 36
Pod vinicami Staré Mesto vinica 811 02 Bratislava 1
Pod záhradami Dúbravka záhrada 841 01, 02 Bratislava 42
Pod Zečákom Lamač Zečák 841 03 Bratislava 42
Podbeľová ulica Vrakuňa podbeľ 821 07 Bratislava 214
Podbrezovská ulica Rača Podbrezová 831 06 Bratislava 35
Podháj Lamač 841 03 Bratislava 42
Podhorská ulica Devínska Nová Ves hora 841 07 Bratislava 49
Podhorského ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Podjavorinskej ulica Staré Mesto Ľudmila Podjavorinská 811 03 Bratislava 1
Podjazd Staré Mesto podjazd
Podkarpatská ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Podkolibská ulica Nové Mesto Koliba 831 01 Bratislava 37
Podkorunská ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Podlesná ulica Lamač les 841 03 Bratislava 42
Podlučinského ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Podniková ulica Nové Mesto podnik 831 02 Bratislava 3
Podpriehradná ulica Vrakuňa priehrada 821 07 Bratislava 214
Podtatranského ulica Staré Mesto 811 05 Bratislava 1
Podunajská ulica Podunajské Biskupice, Vrakuňa Dunaj 821 06, 07 Bratislava 214
Podzáhradná ulica Podunajské Biskupice záhrada 821 06, 07 Bratislava 214
Pohronská ulica Nové Mesto Pohronie 831 03 Bratislava 3
Polárna ulica Ružinov pól 821 02 Bratislava 2
Polereckého ulica Petržalka Ján Ladislav Polerecký 851 04 Bratislava 5
Polianky Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Poľná ulica Staré Mesto pole 811 08 Bratislava 1
Poľnohospodárska ulica Vrakuňa poľnohospodárstvo 821 07 Bratislava 214
Poľovnícka ulica Ružinov poľovníctvo
Poľská ulica Staré Mesto Poľsko 811 07 Bratislava 1
Poludníková ulica Ružinov poludník 821 02 Bratislava 2
Poniklecová ulica Devínska Nová Ves poniklec 841 07 Bratislava 49
Popolná ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Popovova ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Popradská ulica Podunajské Biskupice Poprad 821 06 Bratislava 214
Porubského ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Poštová ulica Staré Mesto pošta 811 06 Bratislava 1
Potočná ulica Rača potok 831 06 Bratislava 35
Považanova ulica Dúbravka 841 02 Bratislava 42
Považská ulica Nové Mesto Považie 831 03 Bratislava 3
Povoznícka ulica Lamač povozník 841 03 Bratislava 42
Povraznícka ulica Staré Mesto 811 05, 07 Bratislava 1
Požiarnická ulica Podunajské Biskupice požiarnik 821 06 Bratislava 214
Pračanská ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Prasličková ulica Vrakuňa praslička 821 07 Bratislava 214
Prašná ulica Ružinov
Pražská ulica Nové Mesto, Staré Mesto Praha 811 04, 831 01 Bratislava 1, 37
Prepoštská ulica Staré Mesto prepošt 811 01 Bratislava 1
Prešernova ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Prešovská ulica Ružinov Prešov 821 02, 08 Bratislava 2
Pri Bielom kríži Nové Mesto Biely kríž 831 02 Bratislava 3
Pri Čiernom lese Ružinov
Pri Dunaji Rusovce Dunaj
Pri dvore Nové Mesto dvor 831 04 Bratislava 3
Pri Dynamitke Nové Mesto Dynamitka 831 03 Bratislava 3
Pri gaštanovej aleji Rusovce 851 10 Bratislava 59
Pri Habánskom mlyne Staré Mesto Habáni 811 04 Bratislava 1
Pri hradnej studni Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Pri Hrubej lúke Dúbravka 841 02 Bratislava 42
Pri hrádzi Podunajské Biskupice hrádza 821 06 Bratislava 214
Pri kolíske Rača kolíska 831 06 Bratislava 35
Pri kríži Dúbravka kríž 841 02 Bratislava 42
Pri mlyne Vajnory mlyn 831 07 Bratislava 36
Pri pasienku Vajnory pasienok 831 07 Bratislava 36
Pri pastierni Vajnory pastiereň 831 07 Bratislava 36
Pri Seči Petržalka 851 01 Bratislava 5
Pri starej prachárni Nové Mesto 831 04 Bratislava 3
Pri Starom háji Petržalka Starý háj
Pri starom letisku Vajnory Letisko Vajnory 831 07 Bratislava 36
Pri starom mýte Nové Mesto mýto 831 04 Bratislava 3
Pri strelnici Ružinov strelnica 821 04 Bratislava 2
Pri Struhe Vajnory Struha 831 07 Bratislava 36
Pri Suchom mlyne Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Pri Šajbách Rača Šajby 831 06 Bratislava 35
Pri šanci Vajnory 831 07 Bratislava 36
Pri štadióne Dúbravka štadión 841 01 Bratislava 42
Pri tehelni Jarovce tehelňa 851 10 Bratislava 59
Pri trati Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Pri Vápenickom potoku Záhorská Bystrica Vápenický potok 841 06 Bratislava 48
Pri vinohradoch Rača vinohrad 831 06 Bratislava 35
Pri vodnej veži Rusovce vodná veža 851 10 Bratislava 59
Pri zvonici Ružinov zvonica 821 04 Bratislava 2
Pri žrebčíne Jarovce 851 10 Bratislava 59
Pribinova ulica Ružinov, Staré Mesto Pribina 811 09, 821 09 Bratislava 2
Pribišova ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Pribylinská ulica Rača Pribylina 831 04 Bratislava 3
Pridánky Lamač 841 03 Bratislava 42
Prídavkova ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Priečna ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Priehradná ulica Vrakuňa priehrada 821 07 Bratislava 214
Priekopnícka ulica Podunajské Biskupice priekopník 821 06 Bratislava 214
Priekopy Ružinov priekopa 821 08 Bratislava 2
Priemyselná ulica Ružinov priemysel 821 08, 09 Bratislava 2
Prievozská ulica Ružinov Prievoz 821 05, 09 Bratislava 2
Príjazdná ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Príkopova ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Prímoravská ulica Devínska Nová Ves Morava 841 07 Bratislava 49
Prípojná ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Prístavná ulica Ružinov prístav 821 09 Bratislava 2
Prístavný most Ružinov, Petržalka
Prokofievova ulica Petržalka Sergej Sergejevič Prokofiev 851 01 Bratislava 5
Prokopova ulica Petržalka Filip Jakub Prokop 851 01 Bratislava 5
Prúdová ulica Ružinov prúd 821 05 Bratislava 2
Prvá ulica Nové Mesto číslo 1 831 01 Bratislava 37
Prvosienková ulica Staré Mesto prvosienka 811 02 Bratislava 1
Pšeničná ulica Podunajské Biskupice pšenica 821 06 Bratislava 214
Púchovská ulica Rača, Vajnory Púchov 831 06 Bratislava 35
Púpavová ulica Karlova Ves púpava 841 04 Bratislava 4
Pustá ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Puškinova ulica Staré Mesto Alexandr Sergejevič Puškin 811 04 Bratislava 1
Pútnická ulica Záhorská Bystrica pútnické miesto 841 06 Bratislava 48
Pyrenejská ulica Nové Mesto Pyreneje 831 01 Bratislava 37

R[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Rácova ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Račianska ulica Nové Mesto, Rača Rača 831 02, 06 Bratislava 3, 35
Račianske mýto Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Radarová ulica Ružinov radar 821 02 Bratislava 2
Rádiová ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Radlinského ulica Staré Mesto Andrej Ľudovít Radlinský 811 07 Bratislava 1
Radničná ulica Staré Mesto radnica 811 01 Bratislava 1
Radvanská ulica Staré Mesto Radvaň 811 01 Bratislava 1
Rajčianska ulica Vrakuňa Rajčanka 821 07 Bratislava 214
Rajecká ulica Vrakuňa Rajec 821 07 Bratislava 214
Rajská ulica Staré Mesto raj 811 08 Bratislava 1
Rajtákova ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Raketová ulica Ružinov raketa 821 02 Bratislava 2
Rákosová ulica Ružinov rákosie 821 05 Bratislava 2
Rakytníková ulica Čunovo rakytník 851 10 Bratislava 59
Rapošov park Ružinov
Rascová ulica Vrakuňa rasca 821 07 Bratislava 214
Rastislavova ulica Ružinov Rastislav 821 08 Bratislava 2
Rastlinná ulica Jarovce rastliny 851 10 Bratislava 59
Ráztočná ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Rázusovo nábrežie Staré Mesto Martin Rázus 811 02 Bratislava 1
Ražná ulica Čunovo raž 851 10 Bratislava 59
Rebarborová ulica Vrakuňa rebarbora 821 07 Bratislava 214
Rebríčková ulica Čunovo 851 10 Bratislava 59
Regrútska ulica Vajnory regrút 831 06 Bratislava 35
Remeselnícka ulica Rača remeselník 831 06 Bratislava 35
Repašského ulica Dúbravka 841 02 Bratislava 42
Repíková ulica Vrakuňa repík 821 07 Bratislava 214
Repková ulica Jarovce repka 851 10 Bratislava 59
Repná ulica Ružinov repa 821 04 Bratislava 2
Rešetkova ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Revolučná ulica Ružinov revolúcia 821 04 Bratislava 2
Révová ulica Staré Mesto réva 811 02 Bratislava 1
Revúcka ulica Ružinov Revúca 821 08 Bratislava 2
Rezedová ulica Ružinov 821 01 Bratislava 2
Riazanská ulica Nové Mesto Riazaň 831 02, 03 Bratislava 3
Ribayova ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Ríbezľová ulica Vrakuňa ríbezľa 821 07 Bratislava 214
Riečna ulica Staré Mesto rieka 811 02 Bratislava 1
Rigeleho ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Rímska ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Rizlingová ulica Nové Mesto rizling 831 02 Bratislava 3
Riznerova ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Robotnícka ulica Nové Mesto robotník 831 03 Bratislava 3
Roľnícka ulica Vajnory roľník 831 07 Bratislava 36
Romanova ulica Petržalka Štefan Boleslav Roman 851 02 Bratislava 5
Röntgenova ulica Petržalka Wilhelm Conrad Röntgen 851 01 Bratislava 5
Rosná ulica Ružinov rosa 821 05 Bratislava 2
Rostovská ulica Rača Rostov nad Donom 831 06 Bratislava 35
Rošického ulica Záhorská Bystrica Evžen Rošický 841 06 Bratislava 48
Rovná ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Rovniankova ulica Petržalka Peter Víťazoslav Rovnianek 851 02 Bratislava 5
Rovníková ulica Ružinov rovník 821 02 Bratislava 2
Royova ulica Nové Mesto Vladimír Roy 831 01 Bratislava 37
Rozálska ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Rozmarínová ulica Ružinov rozmarín 821 04 Bratislava 2
Rozvodná ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Rožňavská ulica Nové Mesto, Ružinov 821 04, 831 04 Bratislava 2, 3
Rubínová ulica Nové Mesto rubín
Rubinsteinova ulica Staré Mesto Anton Grigorievič Rubinštejn 811 02 Bratislava 1
Rudnícka ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Rulandská ulica Rača 831 01 Bratislava 37
Rumančeková ulica Ružinov rumanček 821 01 Bratislava 2
Rumunská ulica Rača Rumunsko 831 06 Bratislava 35
Rusovská cesta Petržalka Rusovce 851 01 Bratislava 5
Rustaveliho ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Ružičková ulica Ružinov ružička 821 05 Bratislava 2
Ružinovská ulica Ružinov Ružinov 821 01, 02, 03 Bratislava 2
Ružomberská ulica Ružinov Ružomberok 821 05 Bratislava 2
Ružová dolina Ružinov ruža 821 09 Bratislava 2
Rybárska brána Staré Mesto rybár 811 01 Bratislava 1
Rybničná ulica Vajnory rybník 831 06, 07 Bratislava 35
Rýdziková ulica Karlova Ves rýdzik 841 04 Rýdziková
Rytierska ulica Devín rytier 841 10 Bratislava 49

S[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Sabinovská ulica Ružinov Sabinov 821 02, 03 Bratislava 2
Sad Janka Kráľa Petržalka Janko Kráľ
Sadmelijská ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Sadová ulica Nové Mesto sad 831 03 Bratislava 3
Samova ulica Devínska Nová Ves Samo 841 07 Bratislava 49
Saratovská ulica Dúbravka Saratov 841 02 Bratislava 42
Sartorisova ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Sasinkova ulica Staré Mesto František Víťazoslav Sasinek 811 08 Bratislava 1
Savignonská ulica Nové Mesto savignon
Seberíniho ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Sečovská ulica Ružinov Sečovce 821 02 Bratislava 2
Sedlárska ulica Staré Mesto sedlár 811 01 Bratislava 1
Sedmokrásková ulica Ružinov sedmokráska 821 01 Bratislava 2
Segnáre Lamač záhon Segnáre 841 03 Bratislava 42
Segnerova ulica Karlova Ves Ján Andrej Segner 841 04 Bratislava 4
Sekulská ulica Karlova Ves Sekule 841 04 Bratislava 4
Sekurisova ulica Dúbravka Samuel Sekuris 841 02 Bratislava 42
Sekýľska ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Semenárska ulica Jarovce semenár 851 10 Bratislava 59
Semianova ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Semilonská ulica Nové Mesto
Senická ulica Staré Mesto Senica 811 04 Bratislava 1
Senná ulica Ružinov seno 821 05 Bratislava 2
Septimiova ulica Rusovce Septimius Severus 851 10 Bratislava 59
Schengenská ulica Čunovo Schengenská zmluva 851 10 Bratislava 59
Schillerova ulica Staré Mesto Friedrich Schiller 811 04 Bratislava 1
Schody na Klenovú Nové Mesto Klenová ulica
Schody pri starej vodárni Staré Mesto
Sibírska ulica Nové Mesto Sibír 831 02 Bratislava 3
Siedma ulica Staré Mesto číslo 7 831 01 Bratislava 37
Sienkiewiczova ulica Nové Mesto Henryk Sienkiewicz 811 09 Bratislava 1
Silvánska ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Sinokvetná ulica Ružinov sinokvet 821 05 Bratislava 2
Sitnianska ulica Petržalka Sitno
Skalická cesta Nové Mesto Skalica 831 02 Bratislava 3
Skalná ulica Staré Mesto skala 811 01 Bratislava 1
Skerličova ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Sklabinská ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Skladištná ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Sklenárova ulica Ružinov 821 09 Bratislava 2
Sklenárska ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Skorocelová ulica Vrakuňa skorocel 821 07 Bratislava 214
Skuteckého ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Skýcovská ulica Čunovo Skýcov 851 10 Bratislava 59
Sládkovičova ulica Staré Mesto Andrej Sládkovič 811 06 Bratislava 1
Sladová ulica Ružinov slad 821 05 Bratislava 2
Slatinská ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Slavónska ulica Jarovce 851 10 Bratislava 59
Slávičie údolie Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Slepá ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Sliačska ulica Nové Mesto Sliač 831 02 Bratislava 3
Sliezska ulica Nové Mesto Sliezsko 831 03 Bratislava 3
Slivková ulica Ružinov slivka 821 05 Bratislava 2
Sĺňavská ulica Podunajské Biskupice Sĺňava 821 06 Bratislava 214
Slnečná ulica Nové Mesto slnko 831 03 Bratislava 3
Slnečnicová ulica Vrakuňa slnečnica 821 07 Bratislava 214
Slovanská ulica Staré Mesto Slovania 811 07 Bratislava 1
Slovanské nábrežie Devín Slovania 841 10 Bratislava 49
Slovienska ulica Devín Slovieni 841 10 Bratislava 49
Slovinec Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Slovinská ulica Ružinov Slovinsko 821 04 Bratislava 2
Slovnaftárska ulica Ružinov Slovnaft
Slovnaftská ulica Podunajské Biskupice Slovnaft 821 05, 07 Bratislava 2, 214
Slowackého ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Smaragdová ulica Jarovce smaragd 851 10 Bratislava 59
Smetanova ulica Staré Mesto Bedřich Smetana 811 03 Bratislava 1
Smikova ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Smolenická ulica Petržalka Smolenice 851 05 Bratislava 5
Smolnícka ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Smrečianska ulica Nové Mesto Smrečany 811 05, 831 01 Bratislava 1, 37
Snežienková ulica Nové Mesto snežienka 831 01 Bratislava 37
Soferove schody Staré Mesto Chatam Sofer
Socháňova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Sochorova ulica Čunovo 851 10 Bratislava 59
Sokolíkova ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Sokolská ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Solivarská ulica Ružinov Solivar 821 03 Bratislava 2
Sološnická ulica Karlova Ves Sološnica 841 04 Bratislava 4
Somolického ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Sosnová ulica Petržalka sosna 851 01 Bratislava 5
Sovia ulica Nové Mesto sova 831 01 Bratislava 37
Spádová ulica Devínska Nová Ves 841 07 Bratislava 49
Spätná cesta Devín
Spišská ulica Ružinov Spiš 821 09 Bratislava 2
Spojná ulica Staré Mesto spojnica
Spoločenská ulica Ružinov spoločenský život 821 04 Bratislava 2
Sputniková ulica Ružinov Sputnik 821 02 Bratislava 2
Sreznevského ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Srnčia ulica Staré Mesto srnec 811 02 Bratislava 1
Stachanovská ulica Ružinov Stachanovci 821 05 Bratislava 2
Stálicová ulica Ružinov stálica 821 02 Bratislava 2
Stanekova ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Staničná ulica Ružinov stanica 821 04 Bratislava 2
Stará černicová Ružinov Černicová ulica 821 05 Bratislava 2
Stará Ivanská cesta Ivanská cesta 821 04 Bratislava 2
Stará Klenová Nové Mesto Klenová ulica 831 01 Bratislava 37
Stará Prievozská Ružinov Prievozská ulica 821 09 Bratislava 2
Stará Stupavská Rača Stupavská ulica 831 06 Bratislava 35
Stará Vajnorská Nové Mesto Vajnorská ulica 831 04 Bratislava 3
Stará Vinárska Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Staré grunty Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Staré ihrisko Nové Mesto ihrisko 831 02 Bratislava 3
Staré záhrady Ružinov záhrada 821 05 Bratislava 2
Starý most Petržalka, Staré mesto
Starhradská ulica Petržalka 851 05 Bratislava 5
Starohájska ulica Petržalka Starý háj 851 02 Bratislava 5
Staromestská ulica Staré Mesto staré mesto 811 03 Bratislava 1
Staromlynská ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Starorímska ulica Rusovce Staroveký Rím 851 10 Bratislava 59
Staroturský chodník Staré Mesto Stará Turá 811 01 Bratislava 1
Stavbárska ulica Vrakuňa stavbár 821 07 Bratislava 214
Staviteľská ulica Rača staviteľstvo 831 04 Bratislava 3
Stepná cesta Devín step
Stodolova ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Stoklasová ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Stolárska ulica Rača stolár 831 06 Bratislava 35
Strakova ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Stratená ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Strážna ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Strážnická ulica Staré Mesto 811 08 Bratislava 1
Strážny Dom Nové Mesto 831 02, 06 Bratislava 3, 35
Strečnianska ulica Petržalka Strečniansky hrad 851 05 Bratislava 5
Stredná ulica Ružinov stred 821 04 Bratislava 2
Strelecká ulica Staré Mesto strelec 811 01 Bratislava 1
Strelkova ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Strmá cesta Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Strmé sady Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Strminová ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Strmý bok Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Strmý vŕšok Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Strojnícka ulica Ružinov strojníctvo 821 05 Bratislava 2
Stromová ulica Nové Mesto strom 831 01 Bratislava 37
Stropkovská ulica Ružinov Stropkov 821 03 Bratislava 2
Struková ulica Ružinov struk 821 05 Bratislava 2
Studená ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Studenohorská ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Stuhová ulica Karlova Ves stuha 841 04 Bratislava 4
Stupavská ulica Rača Stupava 831 06 Bratislava 35
Súbežná ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Sudová ulica Nové Mesto sud 831 01 Bratislava 37
Súhvezdná ulica Ružinov súhvezdie 821 02 Bratislava 2
Suchá ulica Nové Mesto sucho 831 01 Bratislava 37
Suché mýto Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Suchohradská ulica Karlova Ves Suchohrad 841 04 Bratislava 4
Súkennícka ulica Ružinov súkenníctvo 821 09 Bratislava 2
Súľovská ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Sumbalova ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Súmračná ulica Ružinov súmrak 821 02 Bratislava 2
Súťažná ulica Ružinov súťaž 821 08 Bratislava 2
Svätoplukova ulica Ružinov Svätopluk 821 08 Bratislava 2
Svätovojtešská ulica Nové Mesto svätý Vojtech 831 03 Bratislava 3
Svébska ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Svetlá ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Svíbová ulica Devín, Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Svidnícka ulica Ružinov Svidník 821 03 Bratislava 2
Svoradova ulica Staré Mesto 811 02, 03 Bratislava 1
Svrčia ulica Karlova Ves 841 04 Bratislava 4
Syslia ulica Ružinov syseľ 821 05 Bratislava 2

Š[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Šafranová ulica Staré Mesto šafran 811 02 Bratislava 1
Šagátova ulica Ružinov
Šachorová ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Šaldova ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Šalviová ulica Ružinov šalvia 821 01 Bratislava 2
Šamorínska ulica Podunajské Biskupice Šamorín 821 06 Bratislava 214
Šancová ulica Nové Mesto, Staré Mesto 811 04, 05, 831 04 Bratislava 1, 3
Šándorova ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Šarišská ulica Ružinov Šariš 821 09 Bratislava 2
Šášovská ulica Petržalka Šášovský hrad 851 06 Bratislava 5
Šaštínska ulica Karlova Ves Šaštín-Stráže 841 04 Bratislava 4
Ševčenkova ulica Petržalka Taras Hryhorovyč Ševčenko 851 01 Bratislava 5
Šiesta ulica Nové Mesto číslo 6 831 01 Bratislava 37
Šikmá ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Šinkovské Vajnory 831 07 Bratislava 36
Šintavská ulica Petržalka Šintava 851 05 Bratislava 5
Šípková ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Šípová ulica Vrakuňa šíp 821 07 Bratislava 214
Šíravská ulica Vrakuňa Zemplínska šírava
Široká ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Škarniclova ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Školská ulica Staré Mesto škola 811 07 Bratislava 1
Škovránčia ulica Staré Mesto škovránok 811 06 Bratislava 1
Škultétyho ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Šoltésovej ulica Staré Mesto Elena Maróthy-Šoltésová 811 08 Bratislava 1
Špieszova ulica Karlova Ves Anton Špiesz 841 04 Bratislava 4
Špitálska ulica Staré Mesto špitál 811 08 Bratislava 1
Športová ulica Nové Mesto šport 831 04 Bratislava 3
Šťastná ulica Ružinov šťastie 821 05 Bratislava 2
Štátne lesy Podunajské Biskupice
Štedrá ulica Ružinov štedrosť 821 03 Bratislava 2
Štefánikova ulica Staré Mesto Milan Rastislav Štefánik 811 04, 05, 06 Bratislava 1
Štefanovičova ulica Staré Mesto Miloš Štefanovič 811 04, 06 Bratislava 1
Štefunkova ulica Ružinov 821 03 Bratislava 2
Štepná ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Štetinova ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Štiavnická ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Štítova ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Štrbská ulica Devín 841 10 Bratislava 49
Štúrova ulica Staré Mesto Ľudovít Štúr 811 02 Bratislava 1
Štvrtá ulica Nové Mesto číslo 4 831 01 Bratislava 37
Štyndlova ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Šulekova ulica Staré Mesto 811 03, 06 Bratislava 1
Šumavská ulica Ružinov Šumava 821 08 Bratislava 2
Šuňavcova ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Šúrska ulica Rača šúr 831 06 Bratislava 35
Šustekova ulica Petržalka Daniel Šustek 851 04 Bratislava 5
Šutráková ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Šuty Vajnory 831 07 Bratislava 36
Švabinského ulica Petržalka Max Švabinský 851 01 Bratislava 5
Švajčiareň Rusovce 851 10 Bratislava 59
Švantnerova ulica Dúbravka 841 02 Bratislava 42

T[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Tabaková ulica Staré Mesto tabak 811 07 Bratislava 1
Tablicová ulica Staré Mesto Bohuslav Tablic 811 04 Bratislava 1
Táborská ulica Ružinov 821 04 Bratislava 2
Tajovského ulica Staré Mesto Jozef Gregor Tajovský 811 04 Bratislava 1
Talichova ulica Dúbravka 841 02 Bratislava 42
Tallerova ulica Staré Mesto Paulus Taller 811 02 Bratislava 1
Tatranská ulica Záhorská Bystrica Tatry 841 06 Bratislava 48
Tavárikova osada Dúbravka 841 02 Bratislava 42
Tbiliská ulica Rača Tbilisi 831 06 Bratislava 35
Tehelná ulica Nové Mesto tehla 831 03, 841 07 Bratislava 3, Bratislava 49
Tehelňa Devínska Nová Ves tehelňa 841 07 Bratislava 49
Tehliarska ulica Devínska Nová Ves tehliarstvo 841 07 Bratislava 49
Technická ulica Ružinov technika 821 04 Bratislava 2
Tekovská ulica Ružinov Tekov 821 09 Bratislava 2
Telocvičná ulica Ružinov telocvik 821 05 Bratislava 2
Tematínska ulica Petržalka Tematín 851 05 Bratislava 5
Teplická ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Terchovská ulica Ružinov Terchová
Teslova ulica Ružinov Nikola Tesla 821 02 Bratislava 2
Tešedíkova ulica Záhorská Bystrica Samuel Tešedík 841 06 Bratislava 48
Tetmayerova ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Textilanka Devínska Nová Ves
Thurzova ulica Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Tibenského ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Tibériova ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Tichá ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Tilgnerova ulica Karlova Ves Viktor Oskar Tilgner 841 04 Bratislava 4
Timravina ulica Staré Mesto Božena Slančíková-Timrava 811 06 Bratislava 1
Tobrucká ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Tokajícka ulica Ružinov Tokajík 821 03 Bratislava 2
Tolstého ulica Staré Mesto Lev Nikolajevič Tolstoj 811 06 Bratislava 1
Tománkova ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Tomanova ulica Vajnory 831 07 Bratislava 36
Tomášikova ulica Nové Mesto, Ružinov Samo Tomášik 821 01, 02, 03, 04 Bratislava 2
Toplianska ulica Vrakuňa Topľa 821 07 Bratislava 214
Topoľčianska Petržalka kaštieľ v Topoľčiankach 851 05 Bratislava 5
Topoľová ulica Staré Mesto topoľ 811 04 Bratislava 1
Toryská ulica Vrakuňa Torysa 821 07 Bratislava 214
Továrenská ulica Staré Mesto továreň 811 09 Bratislava 1
Trajánova ulica Rusovce Traján 851 10 Bratislava 59
Tramínová ulica Nové Mesto tramín
Tranovského ulica Dúbravka Juraj Tranovský 841 02 Bratislava 42
Trávna ulica Rača tráva 831 06 Bratislava 35
Trebišovská ulica Ružinov Trebišov 821 01, 02 Bratislava 2
Trenčianska ulica Ružinov Trenčín 821 09 Bratislava 2
Treskoňova ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Tretia ulica Nové Mesto číslo 3 831 01 Bratislava 37
Trhová ulica Dúbravka trh 841 01 Bratislava 42
Trinásta ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Trnavská ulica Nové Mesto Trnava 831 04 Bratislava 3
Trnavská cesta Ružinov Trnava 821 01, 02, 04, 08 Bratislava 2
Trnavské mýto Nové Mesto Trnava 831 03 Bratislava 3
Trnková ulica Jarovce trnka 851 10 Bratislava 59
Tŕňová ulica Ružinov tŕň 821 04 Bratislava 2
Trojdomy Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Trstínska ulica Záhorská Bystrica Trstín 841 06 Bratislava 48
Tučkova ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Tuhovská ulica Vajnory
Tulipánová ulica Dúbravka tulipán 841 01 Bratislava 42
Tupého ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Tupolevova ulica Petržalka Andrej Nikolajevič Tupolev 851 01 Bratislava 5
Turbínová ulica Nové Mesto turbína 831 04 Bratislava 3
Turčianska ulica Ružinov Turiec 821 09 Bratislava 2
Turistická ulica Čunovo turistika 851 10 Bratislava 59
Turnianska ulica Petržalka 851 07 Bratislava 5
Tvarožkova ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Tvrdého ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Tylova ulica Nové Mesto Josef Kajetán Tyl 831 04 Bratislava 3
Tymianová ulica Vrakuňa tymian 821 07 Bratislava 214
Tyršovo nábrežie Petržalka Miroslav Tyrš 851 10 Bratislava 5

U[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Učiteľská ulica Podunajské Biskupice učiteľ 821 06 Bratislava 214
Údernícka ulica Petržalka 851 01 Bratislava 5
Údolná ulica Staré Mesto údolie 811 02 Bratislava 1
Uhliská Vajnory 831 07 Bratislava 36
Uhorková ulica Ružinov uhorka 821 05 Bratislava 2
Uhrová ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Uhrovecká ulica Devínska Nová Ves Uhrovec 841 07 Bratislava 49
Ukrajinská ulica Nové Mesto Ukrajina 831 02 Bratislava 3
Ulica 1. mája Devínska Nová Ves Sviatok práce 841 07 Bratislava 49
Ulica 29. augusta Staré Mesto Slovenské národné povstanie 811 07, 08, 09 Bratislava 1
Ulica 8. mája Podunajské Biskupice Deň víťazstva nad fašizmom 821 06 Bratislava 214
Ulica Ágosta Sötéra Rusovce Ágosta Sötér 851 10 Bratislava 59
Ulica Albína Brunovského Karlova Ves Albín Brunovský 841 05 Bratislava 4
Ulica Alviano Vajnory 831 07 Bratislava 36
Ulica Alžbety Gwerkovej Petržalka Alžbeta Göllnerová-Gwerková 851 04 Bratislava 5
Ulica Andreja Mráza Ružinov Andrej Mráz 821 03
Ulica Andreja Plávku Staré Mesto Andrej Plávka 811 06
Ulica Antona Floreka Záhorská Bystrica Anton Florek 841 06 Bratislava 48
Ulica Augustína Murína Rača Augustín Murín 831 53
Ulica Boženy Němcovej Staré Mesto Božena Němcová 811 04 Bratislava 1
Ulica československých parašutistov Nové Mesto parašutisti 831 03 Bratislava 3
Ulica československých tankistov Záhorská Bystrica tankisti 841 06 Bratislava 48
Ulica Dr. Vladimíra Clementisa Ružinov Vladimír Clementis 821 02 Bratislava 2
Ulica Ferdiša Kostku Karlova Ves Ferdiš Kostka 841 05 Bratislava 4
Ulica francúzskych partizánov Staré Mesto partizáni 811 04 Bratislava 1
Ulica Fraňa Kráľa Staré Mesto Fraňo Kráľ 811 05 Bratislava 1
Ulica Františka Feketeho Vajnory František Fekete
Ulica Františka Schmuckera Jarovce František Schmucker 851 10 Bratislava 59
Ulica Františka Oswalda Petržalka František Oswald
Ulica gen. mjr. Antona Petráka Petržalka Anton Petrák
Ulica Hany Meličkovej Karlova Ves Hana Meličková 841 05 Bratislava 4
Ulica Imricha Karvaša Staré Mesto Imrich Karvaš
Ulica Ivana Blazeviča Jarovce Ivan Blazevič 851 10 Bratislava 59
Ulica Ivana Bukovčana Devínska Nová Ves Ivan Bukovčan 841 08 Bratislava 49
Ulica Ivana Horvátha Ružinov Ivan Horváth 821 03 Bratislava 2
Ulica Jána Valašťana Dolinského Dúbravka Ján Valašťan Dolinský 841 01 Bratislava 42
Ulica Jána Dekana Rusovce Ján Dekan 851 10 Bratislava 59
Ulica Jána Jonáša Devínska Nová Ves Ján Jonáš 841 08 Bratislava 49
Ulica Jána Poničana Devínska Nová Ves Ján Poničan 841 08 Bratislava 49
Jána Raka Záhorská Bystrica Ján Rak 841 06 Bratislava 48
Ulica Jána Smreka Devínska Nová Ves Ján Smrek 841 08 Bratislava 49
Ulica Jána Stanislava Karlova Ves Ján Stanislav 841 05 Bratislava 4
Ulica Janka Alexyho Dúbravka Janko Alexy 841 01 Bratislava 42
Ulica Janka Kráľa Podunajské Biskupice Janko Kráľ 821 06 Bratislava 214
Ulica Jozefa Cígera-Hronského Nové Mesto Jozef Cíger-Hronský 831 02 Bratislava 3
Jozefa Kronera Staré Mesto Jozef Kroner 811 05 Bratislava 1
Ulica Jozefa Mikisitsa Jarovce Jozef Mikisits 851 10 Bratislava 59
Ulica Jozefa Vachovského Záhorská Bystrica Jozef Vachovský 841 06 Bratislava 48
Ulica Juraja Hronca Dúbravka Juraj Hronec 841 02 Bratislava 42
Ulica Karola Adlera Dúbravka Karol Adler 841 02 Bratislava 42
Ulica Kataríny Brúderovej Vajnory Katarína Brúderová 831 07 Bratislava 36
Ulica kpt. Rašu Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Ulica Kristy Bendovej Dúbravka Krista Bendová 841 02 Bratislava 42
Ulica Ladislava Batthyányho Jarovce Ladislav Batthyány 851 10 Bratislava 59
Ulica Ladislava Dérera Nové Mesto Ladislav Dérer 831 01 Bratislava 37
Ulica Ladislava Sáru Karlova Ves Ladislav Sára 841 04 Bratislava 4
Ulica Ladislava Šefca Petržalka Ladislav Šefc
Ulica Ľuda Zúbka Dúbravka Ľudo Zúbek 841 01 Bratislava 42
Ulica Ľudmily Kraskovskej Rusovce Ľudmila Kraskovská 851 10 Bratislava 59
Ulica Ľudovíta Fullu Karlova Ves Ľudovít Fulla 841 05 Bratislava 4
Ulica Marie Curie Sklodowskej Petržalka Marie Curie Sklodowska 851 04 Bratislava 5
Ulica Mariána Kochanského Petržalka Marián Kochanský
Ulica Martina Granca Dúbravka Martin Granec 841 02 Bratislava 42
Ulica Mateja Bela Staré Mesto Matej Bel 811 06 Bratislava 1
Ulica Maximiliána Hella Ružinov Maximilián Hell
Ulica Márie Medveďovej Petržalka Mária Medveďová 851 04 Bratislava 5
Ulica Mikuláša Schneidera-Trnavského Dúbravka Mikuláš Schneider-Trnavský 841 01 Bratislava 42
Mikulášska ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Ulica Milana Marečka Devínska Nová Ves 841 08 Bratislava 49
Ulica Milana Pišúta Devínska Nová Ves Milan Pišút 841 07 Bratislava 49
Ulica odbojárov Nové Mesto odboj 831 04 Bratislava 3
Ulica Ota Holúska Záhorská Bystrica Oto Holúsek 841 06 Bratislava 48
Ulica padlých hrdinov Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Ulica Pave Vukoviča Jarovce Pave Vukovič 851 10 Bratislava 59
Ulica Pavla Blaha Záhorská Bystrica Pavel Blaho 841 06 Bratislava 48
Ulica Pavla Horova Devínska Nová Ves Pavol Horov 841 08 Bratislava 49
Ulica Petara Pasicha Jarovce Petar Pasich 851 10 Bratislava 59
Ulica planét Ružinov planéta 821 02 Bratislava 2
Ulica plk. Prvoniča Záhorská Bystrica Anton Prvonič 841 06 Bratislava 48
Ulica pohraničníkov Rusovce pohraničník 851 10 Bratislava 59
Ulica Prokopa Veľkého Staré Mesto Prokop Holý 811 04 Bratislava 1
Ulica Radoslava Hošeka Rusovce Radoslav Hošek 851 10 Bratislava 59
Ulica Severovcov Rusovce 851 10 Bratislava 59
Ulica svätého Pia X. Záhorská Bystrica Pius X.
Ulica sv. Vincenta Ružinov Vincent de Paul 821 03 Bratislava 2
Ulica svornosti Podunajské Biskupice svornosť
Ulica Štefana Králika Devínska Nová Ves Štefan Králik 841 07, 08 Bratislava 49
Ulica Štefana Majera Záhorská Bystrica Štefan Majer 841 06 Bratislava 48
Ulica Štefana Rosívala Záhorská Bystrica Štefan Rosíval 841 06 Bratislava 48
Ulica Valentína Matrku Lamač Valentín Matrka
Ulica Viktora Tegelhoffa Nové Mesto Viktor Tegelhoff 831 04 Bratislava 3
Ulica Viliama Figuša-Bystrého Ružinov Viliam Figuš-Bystrý 821 03 Bratislava 2
Ulica Vincenta Hložníka Karlova Ves Vincent Hložník 841 05 Bratislava 4
Ulica Violy Valachovej Dúbravka Viola Valachová 841 01 Bratislava 42  ????
Úprkova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Úradnícká ulica Nové Mesto úradník 831 03 Bratislava 3
Uránová ulica Ružinov urán 821 02 Bratislava 2
Urbánkova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Urbárska ulica Jarovce urbár 851 10 Bratislava 59
Urpínska ulica Petržalka Urpín 851 01
Ursínyho ulica Nové Mesto Michal Ursíny 831 02 Bratislava 3
Uršulínska ulica Staré Mesto uršulínky 811 01 Bratislava 1
Ušiakova ulica Dúbravka Ján Ušiak 841 01 Bratislava 42
Úvozná ulica Devín úvoz 841 10 Bratislava 49
Uzbecká ulica Podunajské Biskupice, Vrakuňa Uzbekistan 821 07 Bratislava 214
Úzka ulica Staré Mesto
Úžiny Rača 831 06 Bratislava 35

V[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
V záhradách Staré Mesto záhrada 811 02 Bratislava 1
Vajanského nábrežie Staré Mesto Svetozár Hurban-Vajanský 811 02 Bratislava 1
Vajnorská ulica Nové Mesto Vajnory 831 03, 04 Bratislava 3
Valašská ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Valentiniánova ulica Rusovce 851 10 Bratislava 59
Valchárska ulica Ružinov 821 09 Bratislava 2
Vančurova ulica Nové Mesto Vladislav Vančura 831 01 Bratislava 37
Vansovej ulica Staré Mesto Terézia Vansová
Vápencová ulica Devínska Nová Ves vápenec 841 07 Bratislava 49
Vápenka Devínska Nová Ves vápenka 841 07 Bratislava 49
Vápenná ulica Ružinov vápno 821 04 Bratislava 2
Varínska ulica Ružinov Varín 821 05 Bratislava 2
Varšavská ulica Nové Mesto Varšava 831 03 Bratislava 3
Vavilovova ulica Petržalka Nikolaj Ivanovič Vavilov 851 01 Bratislava 5
Vavrinecká ulica Nové Mesto
Vavrínová ulica Ružinov vavrín 821 03 Bratislava 2
Vazovova ulica Staré Mesto Ivan Vazov 811 07 Bratislava 1
Vážska ulica Vrakuňa Váh 821 07 Bratislava 214
Včelárska ulica Ružinov včelárstvo 821 05 Bratislava 2
Velehradská ulica Ružinov Velehrad 821 08 Bratislava 2
Veľké Štepnice Vajnory 831 07 Bratislava 36
Veľký Varan Nové Mesto
Veltlínska ulica Nové Mesto veltlín 831 02 Bratislava 3
Vendelínska ulica Dúbravka 841 01 Bratislava 42
Ventúrska ulica Staré Mesto 811 01 Bratislava 1
Veterná ulica Staré Mesto vietor 811 03 Bratislava 1
Veternicová ulica Karlova Ves 841 05 Bratislava 4
Vetvárska ulica Podunajské Biskupice 821 06 Bratislava 214
Vetvová ulica Staré Mesto vetva 811 02 Bratislava 1
Vidlicová ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Viedenská cesta Petržalka Viedeň 850 00, 851 01 Bratislava 5
Vietnamská ulica Ružinov Vietnam 821 04 Bratislava 2
Vígľašská ulica Petržalka Vígľaš 851 07 Bratislava 5
Vihorlatská ulica Nové Mesto, Ružinov Vihorlat 831 04 Bratislava 3
Viktorínova ulica Ružinov
Vilová ulica Petržalka vila 851 01, 02 Bratislava 5
Viničná ulica Devín vinič 841 10 Bratislava 49
Viniferová ulica Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Vínna ulica Nové Mesto víno 831 02 Bratislava 3
Vinohradnícka ulica Podunajské Biskupice vinohradníctvo
Višňová ulica Nové Mesto višňa 831 01 Bratislava 37
Víťazná ulica Rača víťazstvo 831 06 Bratislava 35
Vlárska ulica Nové Mesto Vlára 831 01 Bratislava 37
Vlčie hrdlo Ružinov 821 07 Bratislava 214
Vlčkova ulica Staré Mesto 811 04, 05, 06 Bratislava 1
Vodný vrch Staré Mesto
Vosková ulica Nové Mesto vosk 831 01 Bratislava 37
Votrubova ulica Ružinov 821 09 Bratislava 2
Vrábeľská ulica Ružinov Vráble 821 09 Bratislava 2
Vrakunská ulica Podunajské Biskupice Vrakuňa 821 06 Bratislava 214
Vrakunská cesta Ružinov Vrakuňa 821 04 Bratislava 2
Vrančovičova ulica Lamač Blažej Vrančovič 841 03 Bratislava 42
Vranovská ulica Petržalka Vranov nad Topľou 851 01 Bratislava 5
Vrátňanská ulica Staré Mesto
Vrbárska ulica Záhorská Bystrica
Vrbenského ulica Rača 831 53 Bratislava 34
Vŕbová ulica Vrakuňa vŕba 821 07 Bratislava 214
Vresová ulica Nové Mesto vres 831 01 Bratislava 37
Vretenová ulica Karlova Ves vreteno 841 04 Bratislava 4
Vrchná ulica Staré Mesto 811 02 Bratislava 1
Vrútocká ulica Ružinov Vrútky 821 04 Bratislava 2
Vtáčikova cesta Rača 831 06 Bratislava 35
Vtáčnik Nové Mesto 831 01 Bratislava 37
Vyhliadka Karlova Ves vyhliadka 841 05 Bratislava 4
Vyhnianska cesta Nové Mesto 831 02 Bratislava 3
Výhonská ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Východná ulica Rača východ 831 06 Bratislava 35
Východné Rača východ
Vysoká ulica Staré Mesto 811 06 Bratislava 1
Vysoká hora Lamač
Vysokohorská ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Vyšehradská ulica Petržalka Vyšehrad 851 06 Bratislava 5
Vyšná ulica Ružinov 821 05 Bratislava 2
Výtvarná ulica Podunajské Biskupice výtvarné umenie 821 06 Bratislava 214
Vývojová ulica Rusovce vývoj 851 10 Bratislava 59

W[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Wattova ulica Ružinov James Watt 821 04 Bratislava 2
Wilsonova ulica Staré Mesto 811 07 Bratislava 1
Wolkrova ulica Petržalka Jiří Wolker 851 01 Bratislava 5

Z[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Za bránou Devín brána 841 10 Bratislava 49
Za farou Vajnory fara 831 07 Bratislava 36
Za humnami Vajnory humno 831 07 Bratislava 36
Za Kasárňou Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Za mlynom Vajnory mlyn 831 07 Bratislava 36
Za sokolovňou Staré Mesto sokolovňa 811 04 Bratislava 1
Za Stanicou Nové Mesto 831 04 Bratislava 3
Za tehelňou Ružinov tehelňa 821 04 Bratislava 2
Záborského ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Zadunajská cesta Petržalka Dunaj 851 01 Bratislava 5
Zafírová ulica Jarovce zafír 851 10 Bratislava 59
Záhorácka ulica Staré Mesto Záhorák 811 04 Bratislava 1
Záhorská ulica Záhorská Bystrica Záhorie 841 06 Bratislava 48
Záhradkárska ulica Dúbravka záhradkár 841 02 Bratislava 42
Záhradná ulica Devínska Nová Ves záhrada 841 07 Bratislava 49
Záhradnícka ulica Ružinov, Staré Mesto záhradníctvo 811 07, 08, 821 08 Bratislava 1, 2
Záhrady Lamač záhrada
Záhrebská ulica Staré Mesto Záhreb 811 05, 07 Bratislava 1
Záhumenná ulica Čunovo 851 10 Bratislava 59
Záhumenská ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Zákutie Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Zálužická ulica Ružinov 821 01 Bratislava 2
Zamatová ulica Jarovce zamat 851 10 Bratislava 59
Zámocká ulica Staré Mesto zámok 811 01 Bratislava 1
Zámocké schody Staré Mesto zámok 811 01 Bratislava 1
Zámočnícka ulica Staré Mesto zámočník 811 03 Bratislava 1
Západná ulica Ružinov západ 821 02 Bratislava 2
Západný rad Staré Mesto západ 811 04 Bratislava 1
Záporožská ulica Petržalka Záporožie 851 01 Bratislava 5
Záruby Nové Mesto Záruby 831 01 Bratislava 37
Zárubová ulica Záhorská Bystrica 841 06 Bratislava 48
Zátišie Nové Mesto zátišie 831 03 Bratislava 3
Záturecká ulica Vajnory
Zavadilova ulica Devínska Nová Ves Josef Zavadil 841 08 Bratislava 49
Závadská ulica Rača 831 06 Bratislava 35
Záveterná ulica Devínska Nová Ves vietor 841 07 Bratislava 49
Závodná ulica Podunajské Biskupice závod 821 06 Bratislava 214
Závodníkova ulica Nové Mesto 831 03 Bratislava 3
Zborovská ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Zbrody Vajnory 831 07 Bratislava 36
Zdravotnícka ulica Rusovce zdravotníctvo 851 10 Bratislava 59
Zelená ulica Staré Mesto zelená farba 811 01 Bratislava 1
Zeleninová ulica Jarovce zelenina 851 10 Bratislava 59
Zelenohorská ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Zelinárska ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Zhorínska ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Zidiny Lamač, Nové Mesto 841 03 Bratislava 42
Zimná ulica Ružinov zima 821 02 Bratislava 2
Zlatá ulica Rača zlato 831 06 Bratislava 35
Zlaté piesky Ružinov Zlaté piesky 821 04 Bratislava 2
Zlatohorská ulica Lamač 841 03 Bratislava 42
Znievska ulica Petržalka Zniev 851 06 Bratislava 5
Zobová ulica Čunovo 851 10 Bratislava 59
Zohorská ulica Karlova Ves Zohor 841 04 Bratislava 4
Zochova ulica Staré Mesto Samuel Zoch 811 02, 03 Bratislava 1
Zrínskeho ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Zväzácka ulica Petržalka Socialistický zväz mládeže
Zvolenská ulica Ružinov Zvolen 821 09 Bratislava 2
Zvončeková ulica Rača zvonček 831 06 Bratislava 35

Ž[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Mestská časť Pomenovaná po PSČ Pošta
Žabí majer Rača 830 00 Bratislava 3
Žabotova ulica Staré Mesto 811 04 Bratislava 1
Žarnovická ulica Rača Žarnovica 831 06 Bratislava 35
Žatevná ulica Dúbravka žatva 841 01 Bratislava 42
Žehrianska ulica Petržalka Žehra 851 07 Bratislava 5
Železná ulica Ružinov železo 821 04 Bratislava 2
Železničiarska ulica Staré Mesto železničiar 811 04 Bratislava 1
Železničná ulica Vrakuňa železnica 821 07 Bratislava 214
Želiarska ulica Devínska Nová Ves želiar 841 07 Bratislava 49
Žellova ulica Ružinov 821 08 Bratislava 2
Žiacka ulica Podunajské Biskupice žiak 821 06 Bratislava 214
Žiarska ulica Staré Mesto 811 03 Bratislava 1
Židovská ulica Staré Mesto Židia 811 01 Bratislava 1
Žihľavová ulica Vrakuňa žihľava 821 07 Bratislava 214
Žilinská ulica Staré Mesto Žilina 811 05, 06 Bratislava 1
Žitavská ulica Vrakuňa 821 07 Bratislava 214
Žitná ulica Rača žito 831 06 Bratislava 35
Živnostenská ulica Staré Mesto živnosť 811 06 Bratislava 1
Žižkova ulica Staré Mesto Ján Žižka 811 02 Bratislava 1
Žltá ulica Petržalka žltá farba 851 07 Bratislava 5
Žulová ulica Rača žula 831 06 Bratislava 35

Zdroje[upraviť | upraviť zdroj]

|}|}